Orijinalini görmek için tıklayınız : İstiklal Marsı Rezilliği
UMEDF7t9SUo
BUNLARA NE DEMELİ AYIP AYIP YAV
Yusuf Bahar
02.12.2006, 15:46
yazık....
johncoffey07
02.12.2006, 17:03
Adam madem bilmiyorsun eline mikrafonu bari alma.....Rezalet ötesi başka yorum yok!!
Alper...
02.12.2006, 21:02
hem ses yok hem hafıza yok bi de mikrefonu almış eline sanki okuduğu marş diil başka bi şey yazık allah ıslah etsin bunları...:evil[1]:
mavigece
02.12.2006, 21:06
traji komik:D ...Rezillik gerçekten...Büyük bir ayıp:blink:
dagcan_33
02.12.2006, 21:35
yav olur böyle şeyler . kuran okurken veya namazda hoca rabbimizin önünde şaşırıyorda adamcagız istiklal marşında şaşırmış cokmu
bu kadar darlık niye biraz geniş olmak gerek mezmi?
yazık günah ziyansın hayata.....
m_ozdamar
02.12.2006, 23:23
yazık yazık yaaa
receb_bulut
03.12.2006, 16:16
İŞte TÜrk Mİlletİ Bunlari BaŞbakan Mİllet Vekİlİ Yapiyor Yazik Çok Yazik Asil Bunlari Mİllet Vekİlİ Yapanlara İstİlal MarŞini Okutacasin ;)
arkadaşlar,
zavallı adama çatıyoruz ama ben 7 yıldır öğretmenlik yapıyorum.
görev yaptığım okullarda, bu sıkıntıyı hep çekiyoruz.
mesele kişilerden değil, İstiklal Marşı'mızın bestesinden kaynaklanıyor. :uzgunum[1]:
makam ağır, bazı yerlerde nefes yetmiyor ve bazı kelimeleri de bölerek okuyoruz. :whistling[1]: :(
burda nefes yetmemesi filan yok adımca, adam ciddi ciddi bilmiyo işte marşımızı, bi de devam ediyo, madem bilmiyosun sus da bilenin sesi çıksın
B%Ü%Ş%R%A
07.12.2006, 15:43
arkadaşlar,
mesele kişilerden değil, İstiklal Marşı'mızın bestesinden kaynaklanıyor. :uzgunum[1]:
makam ağır, bazı yerlerde nefes yetmiyor ve bazı kelimeleri de bölerek okuyoruz. :whistling[1]: :(
ya kardeş dogru söylüon makam agır bazı yerlerde kelimeler bölünüo falan ama yani bu kadar olmaz bilmiosan nie mikrofon elinde bırak bilen birisi okusun benim kardeşim bile ondan güzel okuo
evet ama adamcağız ne yapsın onada yazık acaba bilmiomu söyleyemiyomu onu anlamak lazım üstüne gitmeyelim yavv:)
johncoffey07
08.12.2006, 16:30
arkadaşlar,
Tamam da ben de öğretmen adayıyım ama gittiğim okullarda bu amcadan güzel okuyorlar İstiklal Marşımızı...Çocukları çıkarsalarmış daha iyi olurmuş bence..Ayrıca makamı ağır olabilir ancak dikkat ederseniz makamı değil kıtaları karıştırıyor birbirine...
SAYGILAR.....
receb_bulut
07.01.2007, 00:44
arkadaşım korma sönmezden sonra sönmeden yurdumu geç karhraman ırkını şafakmı gelir yaw :(
3 yasindaki cocuk bunlardan iyi okuyor dinleyipte utansinlar
oy zamani geldimi dilleri bülbül kesilir
burda karga bile olamamislar
yazikki bu adamlari basa getiren bizlere iste Türkiyeye hizmet verecek kadro:(
receb_bulut
07.01.2007, 16:45
Valla O Kizi Koymaklazim Vekİllİye :d
BUNLARA NE DEMELİ AYIP AYIP YAV
Madem ayıp niçin mizah bölümünde sergiliyorsunuz,İstiklal Marşı Rezilliği diye başlık açmışsın sonra işi eleştirmeye almışınız böyle yaman çelişki olmaz Arkadaş
Madem ayıp niçin mizah bölümünde sergiliyorsunuz,İstiklal Marşı Rezilliği diye başlık açmışsın sonra işi eleştirmeye almışınız böyle yaman çelişki olmaz Arkadaş
[/B]buna kara mizah derler arkadas
elestirmeyecek gibimi devletin hökkelek gibi vekilleri bir istiklal marsini okumadan aciz rezalet
bunlar devletide böyle yönetiyor iste
halimiz bu ...[/B]
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.