Orijinalini görmek için tıklayınız : Hayvan besliyomusunuz
berraksu
03.12.2006, 23:28
Aranizda hayvan besleyen varmi?
Olanlar hangi hayvani besliyo?
ufuklar27
03.12.2006, 23:30
Beslemiyorum ama kedi beslemek isterdim. Gerçi bu "beslemek" kelimesi biraz tuhaf geldi ama... :D
nur_u dilara
03.12.2006, 23:38
kedi ve köpeğim vardı ama ikiside hakkın rahmetine kavuştu.iyi besleyemedim mi ne?ama kedim yaşlanmıştı.köpeğimede araba çarptı.bidaha düzelemedi:cray: çok iyi anlaşırlardı.beraber uyurdu kedim ile köpeğim:cray:
berraksu
03.12.2006, 23:44
Beslemiyorum ama kedi beslemek isterdim. Gerçi bu "beslemek" kelimesi biraz tuhaf geldi ama... :D
beslemek yerine ne kullanabilirim bi tavsiyen varsa alayim ;)
berraksu
03.12.2006, 23:45
kedi ve köpeğim vardı ama ikiside hakkın rahmetine kavuştu.iyi besleyemedim mi ne?ama kedim yaşlanmıştı.köpeğimede araba çarptı.bidaha düzelemedi:cray: çok iyi anlaşırlardı.beraber uyurdu kedim ile köpeğim:cray:
Basin sagolsun :(
mavi bir muhabbet kuşumuz var. :)
nur_u dilara
03.12.2006, 23:51
dostlar sağolsun ne diyelim.ama gerçekten hayvanları çok seviyorum.:)
: E n E S :
04.12.2006, 00:00
önceden tavşan beliyordum fakat bakamadım bakması çok zordu ben de bıraktım ama sonradan çok pişman oldum...:( :( :( :(
daha sonra 2 tane su kaplumbağa aldım çok güzeldiler.herşey yolunda gidiyordu fakat onlarda oldu..... birinin adı kurtidiydi diğerinin adı cilvenaz çok seviyordum ama kısmet değilmiş......:crying: :crying: :crying:
o gunden sonra bir daha hayvan beslememeye karar verdim........:uzgunum[1]:
yenibeyin
04.12.2006, 10:45
balık besliyorum ve izlemeye doyamıyorum :yahoo:
cellat121
04.12.2006, 11:10
4 Enİk 1 Bİr Baba Enİk
malesef annem evde hayvan beslemeye karşı :)
Zeynep Özmen
05.12.2006, 10:20
4 Enİk 1 Bİr Baba Enİk
maşallah köpekmi oluyor bu enikler :thinking:
Kanarya kuşumuz var iki tane :)
BİR ZAMANLAR BALIK BESLİYORDUM AMAA AMAAA:cray:
BİR ZAMANLAR BALIK BESLİYORDUM AMAA AMAAA:cray:
aynen ben de bi ara balık almıştım, :cray: :cray:
4 Enİk 1 Bİr Baba Enİk
4 eniği anladımda baba enikmiiiii o nassıll oluyo:thinking: benimde boncuk adında küçük bir köpeğim vardı ama araba çarptı öldü.:cray: :cray:
DJ MESNEVI
06.12.2006, 17:50
bir tane yavru kedim var birde dükkanın orda beslediğim köpek yavrusu:)
100 e yakın balığım vardı ama zehirlendiler :cray:
Alper...
07.12.2006, 22:45
eskiden balık ve kuş beslemiştim şimdi beslemiyorum.
ama beslemeyi istiyorum(ilerde):O
Ölünceye kadar besliyordum o hayvan ölünce yerine başka bi hayvan alıyordum ama artık dayanamadım:cray: şimdiye kadar kuş,balık,civciv,kaplumbağa,kısa bi ara kedi besledim :D ölmeseler ii ama
Mevlüde Yıldız
08.12.2006, 16:45
Hayır :(
muhabbet kuşum öldükten sonra beslemedim.:cray: :crying: :uzgunum[1]:
kedi besliiyorum cok tatli ismi hureyre
Güle Sevdalı
07.01.2007, 17:15
4 at, bir köpek besliyorduk amma gel gör ki, 3 at kaldı. onlarda yakında yolcu.
Bir tane atı sahibi götürdü. Köpeği ise hiç unutmayacağız o anılarımızda yaşayacak onada araba çarbti hemde mübarek günde yani arefe günü. Kulubesinide yapmıştık ne güzel. ikinci köpek kurbanımızı verdik ama üçüncüsü gelecek inşaallah ona birşey olmaz.
Kim açtı bu konuyu ya! yaramızı deştiniz valla!:cray:
ama birkedimolsun isterdim
ama benim veletler iki günde hayvanı yokederlerdi heralde
ozlem_tns
22.01.2007, 19:02
valla bende iran kedisi var..cinside birman...çok tatlı bir şey ama o:D
Edibe Ziyâi
29.01.2007, 15:44
iki tane kuşum vardı ama kaçtılar birlikte:)....:(
Hayvan beslemiyorum ama "bir kedim olsaaa" diye deliriyorum... :)
nehirnaz
17.06.2008, 08:03
ben dün kaplumbağa aldım...bakalım bakımı kolay mı bilen varsa söylesin?
yasemins
17.06.2008, 08:07
kedi besliiyorum cok tatli ismi hureyre
sinha keşke kedinize kutsal isim vermeseydiniz diye düşündüüm..:swoon:
HÜLYALII
17.06.2008, 08:09
hayır:lac:besleseydim kuş beslerim heralde ;)yok kediymiş köpekmiş:lac::lac:
yasemins
17.06.2008, 08:10
ben de besliyorum..
iki fanus balığım
iki kanaryam
iki muhabbetim
iki sibirya hulsky kurdum var..(tarçın-gümüş)..:)
yasemins; hureyre "kedi" demektir. Ebu Hureyre de "kedi babası" manası taşır. Yani sandığınız gibi birşey değil... :)
evde hayvan beslenmesini hiç istemem... Bahçemiz olsa köpek beslerdim .. Dün arkadasımı kapının önünde beklerken karşıdaki apartmanın penceresinden tüylü bir kafa başını uzatıp bana baktı... Önce ne olduğunu anlayamadım , sonra baktım ki kediymiş, koltuğun üzerine çıkmış camdan bakıyor...
hayvanları severim ancak evde olması benim yapıma uygun değil..
birara küçükken balkonda civciv besliyordum , siyahtı hem de civcivim, kedi kaptı... :crying:
Bir tane rus cinsi, cabadan adında kedim var . Daha doğrusu kızımın kedisi dayısı hediye etmişti. Çok akıllı ve temizdir. Ayrıca kediler in zikrini d,inlemenizi tavsiye ederim. İnsan psikoljisi üzerinde pozitif etkilerinin çok olduğu söyleniyor. Tabi bu sevenler için herkes sevecek diye bi şey yok.
yasemins
17.06.2008, 08:43
yasemins; hureyre "kedi" demektir. Ebu Hureyre de "kedi babası" manası taşır. Yani sandığınız gibi birşey değil... :)
hımmm bakın manasını bilmiyorduum..:)
bilgilendirdiğiniz için teşekkürler :flowers:
bende mubarek adı diye düşünmüştüm..
kaplumbağamız var.
pıncır...
ama benim iguanalar hoşuma gidiyor : )
8 tane balığımız var 4 ' ü benim.adları: avara, nazenin, asabi efe, siyah inci :çiçek:
yaklaşık 3 ay öncesine kadar besliyordum..van kedi si vardı..adı boncuk...çok güzel bir hayvandı..kendisi 4 kez intihara teşebbüs etti..yani 4 kez binamızın 4.katından aşağı atladı..sebepi aşağıdaki bayan kediler olsa gerek..
4.de dayanamadık..ve kediyi hayvan barınağına verdik..oradan da tam olarak bilmiyorum ama veterinerin dediğine göre vali nin eşi evlat edinmiş :O
hayvan beslemek ciddi sorumluluk gerektiriyor...ben 3 ay önce bu sorumluluğu alırım diye düşündüm ama yanılmışım.:lac:
med-cezir
01.07.2008, 10:51
kedimiz var
bir zamanlar muhabbet kuşu beslerdik..
babam daha sonra kanaryalara merak sardı. en az 5-6 tane kanaryamız vardı.. hatta babam kanaryalar güzel ötsün diye onlara kanaryaların öttüğü kaset dinletirdi.. :O
sonra tavuklara merak saldı..:O(Allahtan bu meraktan çabuk kurtulduk:D)
şimdi bitkilere merak saldı.. yaylamızda geniş mönülü bir bahçemiz var.. fasulyesinden karpuza kadar.. Ama bu çok işime geliyor.. :O :O
balık-kuş v.s denedik hepsini...
ama hayvanları doğal ortamlarına terketme kararı aldığımızdan artık beslemiyoruz:O
Lacki isminde bir Kurt besliyorum
Lacki isminde bir Kurt besliyorum
:blink: :blink:
tebrik ediyorum sizi...:shake2:
Ah minel aşk...
01.07.2008, 12:42
Kırmızı yanaklı kamlumbağamız var :) daha önceden kuş,ördek,civciv,tavşan bilimum hayvan beslemiştik :)
hiba_nur
01.07.2008, 12:51
şuanda değil ama önceden köpek,tavşan, ördek, balık, hamster, kedi beslemiştim................
makina2029
01.07.2008, 12:52
muhabbet kuşumuz vardı çok sevimlidi fakat yanlışlıkla yengem üstüne oturdu öldü..artık beslemiyoruz.. : )
muhabbet kuşumuz vardı çok sevimlidi fakat yanlışlıkla yengem üstüne oturdu öldü..artık beslemiyoruz.. : )
YAZIK
oturacak yermi bulamami§ yengen:)
vicdan azabi cekiyodur §imdi
Allah sabir versin
siluet
tebrik ediyorum sizi...
Niyeki:)
bu kurt köpeğimi yoksa bildiğimiz kurt mu??
Allah iyiligini versin emi:)
Tabiki kurt köpegi:)
haski ile alman kurdu kirmasi
cok güzeldir köpegim
makina2029
01.07.2008, 13:01
YAZIK
oturacak yermi bulamami§ yengen:)
vicdan azabi cekiyodur §imdi
Allah sabir versin
bilmiyorum belki vicdan azabı çekiyordur ama ben hiç farketmedim bunu.. : )
okadar çok seviyordukki anlatamam kuşumuzu..
bi kedimiz vardı yaklaşık 15 sene yaşadı artık bizden biri gibiydi miras hakkı kalırdiye ortadan kaldırdık..(bilmiyorum ama gizemli bir şekilde öldü):O
Sizin aileden korkmaya ba§ladim :)
bu konuda yengeden §üpheleniyorsunuzdur siz §imdi:)
Allah iyiligini versin emi:)
Tabiki kurt köpegi:)
haski ile alman kurdu kirmasi
cok güzeldir köpegim
:O:O:O:O
aminnn.... :O:arkadaşız:
makina2029
01.07.2008, 13:05
Sizin aileden korkmaya ba§ladim :)
bu konuda yengeden §üpheleniyorsunuzdur siz §imdi:)
bilmiyorum bundan öncede küçükken, ablam bikaç kedi yavrusu, birkaçta tavuk civ civi, bu köhne dünyada zorluklar içinde yaşamasındiye ortadan kaldırdı.. : )
bizde evde karınca besliyoruz..
aileden biri gibiler artık.
:O
On bir yıl kadar papağan besledim, okuma yazmayı öğrendiğim zamanlarla, üniversite yolunu tuttuğum zamanlara şahitlik eden bir hayvandı. Bir kuşun sahibine bağlanabileceği en üst doruğu galiba onla yaşamıştık. Balkon tellerine konduğu halde kaçmayan, evin bütün odalarında volta atan, kafes kapısı hiç kapanmayan, yıkanmaktan korkmayacak kadar efendi bir kuştu... Yaşlandığı için elimde ölmesini istemememiş ve kuşçuya vermiştim, o gün bugündür beslemiyorum.
ravza-gülü
03.07.2008, 23:02
Bizde evde balık besliyoruz
secdenur
04.07.2008, 21:32
iki gün önce eve kuş aldım...aslında ilgi alanım kedi ama apartman hayatında kedinin bakımı zor olduğu için kediye olan ilgimden vazgeçtim...
makina2029
04.07.2008, 21:34
ben sevdiğim hayvanları hep kaybettim kederli oldum, artık uzak duruyorum..ellerimde ölümlerini seyredecek yüreğim kalmadı..
Evet besliyorum, üst katımda... :O Cinsini tam olarak anlatamam, biraz ayı gibi, biraz dom.z gibi, arada bir de insan gibi hareket ediyor... :banned:
Bir de zannedersem bu türden sadece bende yok, umumiyetle bulunabilen bir canlı... :)
gök gözlüm
05.07.2008, 13:31
balık besledim öldü.
kuş besledim öldü
baktım olmuyor bende küçük kaplumbağa aldım iki tane..
ama abime verdim işyerine götürdü
hayvancıkları..
ev hayatı onlara göre değildi sanırım.....
LosserMan
05.07.2008, 13:38
ben kuş ve balık beslemek istiyorum..ama birinin sesi birinin temizliği beni düşündürüyor..
muğlakgölge
05.07.2008, 13:40
muhabbet kuşu beserdim ama her ikiside öldü. hatta apartmanımızın aşağısındaki toprak arazide muhabbet kuşlarımıza cenaze töreni bile yaptık:(
LEYLİ_EFRUZ55
05.07.2008, 13:44
hayır beslemiyorum kuş beslememe annem izin vermiyo bitanesi öldü çok üzüldüm
ama bahçeli bi evim olsa şirin bi köpek çok isterdim
gök gözlüm
05.07.2008, 13:46
benimde annem izin vermiyodu ama
sonra benden çok o ilgilendi....hayvancıklarla...
ben kuş ve balık beslemek istiyorum..ama birinin sesi birinin temizliği beni düşündürüyor..
Aynalı;
balıklar öyle korkulacak kadar büyük bir temizlik istemiyorlar emin ol.
İki tane vatoz balığı alırsan, akvaryumu temizliyorlar merak etme: )
Tavsiye ederim, çok keyifli bir uğraş..
LosserMan
05.07.2008, 13:56
Aynalı;
balıklar öyle korkulacak kadar büyük bir temizlik istemiyorlar emin ol.
İki tane vatoz balığı alırsan, akvaryumu temizliyorlar merak etme: )
Tavsiye ederim, çok keyifli bir uğraş.. eskiden vardı ben küçükken.hepsi ölüyordu ve doğurdukları yavruları yerlerdi..bilmem kaç haftada bir suyunu değiştirin dediler.ben zengin olunca evime büyük bir tane alırım villama..
GÜL-İ RANA
11.07.2008, 13:22
evet kene besliyorum:D:D:D
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.