PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İhvan Forum'un Size Kattıkları ve Sizden Götürdükleri...

ArZu
11.12.2006, 01:03
Ben konuyu açıyorum ve güzel cevaplarınızı bekliyorum....:O :O :O :O

Benim cevap hakkım en sona gelecek....:flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

İhvan forum size ne kattı ve ihvan forum sizden ne götürdü güzel paylaşımlarınız gelecek inşAllah

.BeYzA.
11.12.2006, 01:11
ihvan foruma üye olmamdaki en büyük etkenlerden birisi paylaşımlar oldu...Allah rızası için yazılanlar ve paylaşılanlar..zaten aradığımda buydu ancak ben şunu belirteyim ki sayın agbi'nin konuları, düşünceleri ve bizi düşünmeye sevketmesi benim için çok büyük yarar oldu...bu sitede böyle kişiler çok yok ama çoğalmasını ve paylaşımlarını ve düşüncelerini bizlerle sürekli paylaşmalarını istiyorum...onlar sayesinde ihvana üye olmakla derin düşünmeye başladım...hepinizden allah razı olsun

ihvanın benden götürdüğü tek şey zaman!!(bazen çok zaman kaybediyorum çünkü bağımlısı oldum:) )

selametle!

SeNoL
11.12.2006, 01:17
Foruma üye olalı çok fazla bir zaman geçmedi en azından tam olarak bir fikir sahibi olmam için bana göre yeterli bir süre geçmedi..Ama şimdiye kadar ki izlenim gayet iyi.ALLAH bazmasın.ALLAH hepinizden razı olsun..Unutmadan Foruma üye olmama sebep olan ve konuyu açan arkadaşımm iyi ki varsın sağol...:shake2[1]:

Alper...
11.12.2006, 07:17
foruma üye olmamdaki etken samimiyet ve allah rızası için yapılan paylaşımlardı.forumu bulduğumda sadeliğinden dolayı 5dk içinde üye oldum.çok şey kazandım yanısıra hem bağımlı oldum hem de zamanımı yiyo:O
kurulmasında emeği geçenlerden ve tüm üyelerden allah razı olsun:flowers:

hirahos
11.12.2006, 07:46
Üyelerimiz kaliteli ve paylaşımlar dolu dolu..

Bana çok katkısı oldu ihvan-forumun..

Allah cümlesinden razı olsun...

Kısa zamanda ben de kolik oldum.. :O

Herşeyin yanında forum kullanımı açısından şimdiye kadar gördüğüm en kolayı ve en hızlısı.. Hız dersen mükemmel..

Allah, elimizden almaya, kıymetini bildire..

Gülçehre
11.12.2006, 09:42
foruma üye olalı baya zama olmuş bana kattığı en önemli şey,kimseye saygıda kusur etmeyeceksin...yoksa yanlış anlaşılabilir

birsürü güzel dua öğrendim Rabbime el açtığımda öğrendiğim dualarla yalvarıyorum(Rabbim kabul buyurur inşaallah_amin_)

pırlanta gibi üyeleri var sitenin yazılarını büyük hayranlıkla okuyorum,götürdüğü şey yok elhamdulillah ama bazen kendimi aşırı kaptırıp çok oyalanıyorum o zaman pek iyi olmuyor tabi :)

selam ve dua ile

ArZu
11.12.2006, 14:48
diğer arkadaşlar sizler nerdesiniz:(

kul emir
11.12.2006, 15:04
benden ne götürdü bana ne kazandırdı
hımmmmmmmm hiç düşünmedim
getirisi çokoldu aslında bir çokgüzelinsanla tanışmama vesile oldu
byrocktar gibi beni her daimneşelendiren
malik abi gibi derdimi dinleyen
saltan abi matrax abi ....
bazı konulara bakışaçımıdeğiştirdi diyebilirim
ne götürdü sorusuna gelince ...

hıfz-ı lisan
11.12.2006, 15:04

evet arkadaşlar yazın ablam üzülmesin :D

forum bana seni verdi abla :P:P

M.T.
11.12.2006, 15:06

burdayiz ablajim?:)

insallah eve bir gidim o zaman yazicam insallah...(suan okuldayim)
arkadaslar bos birakmayin burayi arzuzum kiziyor:P

nesil
11.12.2006, 15:12
Hatim bölümü sayesinde Kuran okumaya daha fazla zaman ayırmaya başladım.

aHuZaR
11.12.2006, 15:26
ben yeniyim öylesine karsilastim site ile ama hosuma gitti konular güzel
en önemlisi ülkemin insanlari ile birlikteyim Allah razi olsun hepinizden
sayenizde türkcemi gelistirecem:)

Müslüman öylesine diri ve canlı olki, seni öldürmeye gelen sende dirilsin

malik ejder
15.12.2006, 07:20
hayatımın en güzel anlarını burada yaşadım desem hiç abartmış olmam.Bunu açık yüreklilikle söylüyorum.Belki biz burada zamandan hızlı hareket ediyoruz ondandır.

ArZu
15.12.2006, 22:48
ihvan forumun bana kattıkları...siz dostlarımla tanışmamı, tekrar bir arada olmamı, bazı konularda kendimi geliştirmemi, araştırmacı yanımın çoğalmasını, her bilgisayarı açtığımda ilk baktığım sayfam oduğunu, şiirlerimi daha çok istekle yazmamı, sizleri görmeden yapamayacağımı.....

ihvan forumun benden götürdüğü...bazı düşüncelerimin değişmesini, daha dikkatli düşünmemi...

ihvan forum dostları seviyorum hepinizi....:flowers: :flowers: :flowers:

ArZu
17.02.2007, 16:18
ihvancılar nerdesiniz yazmayacakmısınız ihvanın size kattıklarını sizden götürdüklerini

yonat
17.02.2007, 16:29
İhvan'ı rasgele dolaşırken buldum,önce baya zamandır yayında zannediyordum,yeni olduğunu öğrenince şaşırdım çünkü baya kapsamlı ve seviyeliydi.Hatta bi ara değişimden dolayı ulaşamayınca baya üzüldüm tekrar giremicem sandım .Yazar(paylaşımcı)arkadaşların ellerine sağlık, siteyi kuran arkadaşlarada teşekkürler.....:good[1]:

gülce
17.02.2007, 16:30
bu forumda olduğum için çok mutluyum çok hoş ve kaliteli bilgiler paylaşıyoruz sadece kat kat kazanıyoruz hepiniz sağolun ihvanda olun

Mevlüde Yıldız
17.02.2007, 21:12
Bir çok islami konu hakkında bilgi sahibi oldum.Allah razı olsun.

MiHRiMaH
17.02.2007, 22:50
Açıkcası diğer forumlara nazaran konu ve görünüm olarak bana daha iyi ve yakın göründü... Çeşit çeşit, başka başka forumlarda olmaktan hoşlanmam, bu yüzden de ihvan yeterli... Başka forumlara da üyeyim ama yazı yazmıyorum mesela, ama ihvana yazmak istiyorum... Gerçi henüz çok aktif olamadım... Fırsat bulamıyorum konu açmaya veya daha fazla konuya cevap yazmaya... İnşallah güzel paylaşımlarımızla biz de ihvan ailesinde bir hayırhah olabiliriz... İlim olarak faydası, araştırmama vesile olduğu için de bilgi sahibi oluyorum birçok konuda elhamdülillah... Yazı yazarken kelimelerime dikkat ettiğim ve cümleleri daha iyi kurarak kendimi net anlatabilmek için gayret sarfettiğim için de hitabetimin iyi etkilendiğini düşünüyorum bundan... Kuran ve devamı için uğraşan tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum...

Biraz sinirlerim geriliyor, zarar olarak gördüğüm bu... Onun dışında bana bir sıkıntısı yok, çok şükür...

doğuhan
17.02.2007, 23:05
İhvan forumla paylaşmak istediklerimi özgürce paylaşabiliyorum.Dostlarıma ,kardeşlerime fikirlerimi ,düşüncelerimi sunabiliyorum.Herkesi sevdiğimi rahatlıkla söyleyebiliyorum.Kendimi kontrol etmesini öğrendim desem abartmış olmam.

Allah razı olsun emeği geçen arkadaşlardan.İnşallah ilerde çok daha güzel paylaşımlar yaşayacağız,içimden bir ses bunu haykırıyor.Herkes daha seviyeli ve sevgi ile davranacak birbirine.Yüreklerimiz birlikte atacak,birlikte güzellikler yaşayıp ,mutluluğu kovalıyacağız.Formun istikametini değiştirmeye teşebbüs edenler olursa(inşallah olmaz),onlarda hüsrana uğrayacaktır diyorum.çok yazdım galiba bilahere yine yazarım.:) :wave[1]: :flowers:

Edibe Ziyâi
17.02.2007, 23:12
çok vaktimi götürdü..ama arkadaşılık ve kardeşlik bağlamında çok şey kazandırdı..bir islam birliği gibi özü imanla ile dolu güzel insanlarla vakit geçirmekte güzel ..yararlı bilgilerde öğrendim ..ama vaktimi çok harcadığımdan dolayı kendimden bizarım

Ebu Huzeyfe
17.02.2007, 23:15
Ben konuyu açıyorum ve güzel cevaplarınızı bekliyorum....:O :O :O :O

Benim cevap hakkım en sona gelecek....:flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

İhvan forum size ne kattı ve ihvan forum sizden ne götürdü güzel paylaşımlarınız gelecek inşAllah

En güzel yazı arşivimi silerek benden götürebileceği en değerli yazı kolleksiyonumu götürdü. Artık götüreceği de getireceği de bir şey kalmadı.

emmargah
17.02.2007, 23:30
benden çok şey götürdüğü kesin de ne getirdiğini bilemiyorum:(

ArZu
17.02.2007, 23:54
En güzel yazı arşivimi silerek benden götürebileceği en değerli yazı kolleksiyonumu götürdü. Artık götüreceği de getireceği de bir şey kalmadı.

yazı arşivinin konu başlığı ne merak ettim.....ebu huzeyfe...

hiç
17.02.2007, 23:59
yazı arşivinin konu başlığı ne merak ettim.....ebu huzeyfe...

"vehhabi miyim neyim..?"
başlıklı konu matrax tarafından kilitlendi yalnız yalnış anlaşılma oldugu ve özürler dilendigini de belirteyim...Matrax a özelden msj attım açması için cvp gelmedi daha ama birkaç msj silinerek sorun halledilebilir kardeşlik..

Ebu Huzeyfe abi yazmayacagını söyledi açılmaz ise bizler bu ilmi münazaradan mahrum kalacagız biline..Arzu kardeşlik bir ilgilen lütfen..

:flowers:

sadık78
18.02.2007, 00:23
2 numaralı mesajla ilgili fikrini öğrenebilir miyim,hiç kardeş.

gülsev
18.02.2007, 01:27
bende bende çok mutluyum burda olmaktan inşallah burda olmaya devam edeceğim

€G€LI €F€
18.02.2007, 02:02
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ve onlar ki, yalana şahitlik etmezler, anlamsız, boş bir şeye rastladıkları zaman vakar içinde geçer (gider)ler.
Ve onlar ki Rablerinin ayetleri hatırlatılınca, kör ve sağır üstüne yıkılıp yatmazlar.
Ve onlar ki: "Ey Rabbimiz, lütfunla bizlere eşlerimizden, çocuklarımızdan göz aydınlıkları ihsan buyur ve bizi takva sahiplerine önder kıl!" derler
Furkan (72-73-74)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kıymetini yaşarken bilemediğimiz, son anımızda gözümüzün önünden akıp giden, geride bıraktıklarımız, yapamadıklarımız, pişmanlıklarımız, üzüntülerimiz, sevinçlerimiz, belki de hey gidi günler diyeceğimiz zamanı en iyi şekilde değerlendirmek ümidiyle..

Güzel insanlarıyla, sevaplarıyla günahlarıyla, sanalda olsa bazende gerçekleriyle, yaşanmışlarla, hayallerle, sevgi ve saygıyla bazende kavgayla hayattan bir fotoğraf karesi işte..

berraksu
18.02.2007, 11:45
ihvan-forum bana cok güzel dostluklar kurmama vesile oldu ;)
hic tanimadigim insanlara güven duymami sagladi..
zaten buraya gireli dahada bi duygusallastim kalbimi yumusatti sanki..
siir perisi oldum ciktim bende sasiyorum halime :thinking:
ihvan-forumun benden aldigi ise kitaplarim..
bos vakitlerimde kitap okurdum ihvana girer oldum artik :(

KeKe
18.02.2007, 15:09
ihvan forum gençliğimi caldı...

arşivist
19.02.2007, 08:55
ihvan-forum bana farklı düşünen insanlara diyalog kurmanın önemini öğretti.

ArZu
20.02.2007, 10:50
bana kattığı birşey daha :)

sabırlı olmayı.....

izem
22.02.2007, 14:35
:) formda tek kelimeyle stres atıyorum, eğleniyorum, görmediğim bilmedigim ama hayalimde canlandırdığım bir çok arkadaşımın olduğunu biliyorum.güzel ya süper sevileli bir form burası .ama yakında işten kovulacam walla fazla kalıyorum formda işlerimi aksatıyorum bazen buda formun benden götürdükleri olacak yakında:O

Sadece benja
22.02.2007, 18:36
Hayatın acı gerçeklerini anlamamı sağladı ;)

hiç
22.02.2007, 18:38
gönlümün yarısı aldı,yarısını da doldurdu..
eski beni buldum :)

Hanne
22.02.2007, 19:11
İş yerime gelip pc yi açtığımda ilk ihvan forumu açıyorum.Bana kattığı, istifade ettiğim bir çok isimler var.Her paylaşımdan kendime bir pay çıkarmasını öğrendim.Eğlenmeyi olaylara bakışımı değiştirdi.Daha bir çok şey , aldıklarına gelince zamanımı aldı boş vaktim kalmadı artık.:( Olsun iyiki ihvan var emeği geçenlerden Allah razı olsun....Şimdi aklıma gelenler bunlar sonra yine yazarım.:D

kalbin zümrüt tepesi
08.03.2007, 09:32
bazen sinirlerim gelirdi. daha agresif oldum desem yeri..
ama burada mutluyum..

göz_yaşı
08.03.2007, 10:34
daha yeniyim fakat..Farklı görüşteki insanların tartışmasını ilk kez burda gördüm...:D...Sabırlı olmayı öğrendim birazda ve susmayı :D

ArZu
31.03.2007, 13:36
çok şey kattı çok...henüz getirmedi birşey getirirse yazacağım...:flowers:

*mushap*
05.04.2007, 18:57
bakın efendim form size ne kattı İŞTE üretiyorsunuz konu açıyorsunuz DOSTLARINIZLA PAYLAŞIMLARDA BULUNUYOR DÜŞÜNÜYORSUNUZ MUHABBET EDİYORSUNUZ PEKİ HAYIRMI KATTI ..BİRSİ ÇIKSA DESEKİ FORM BİZE ÇOKŞEY KATTI BUNU DOGRULAÇAK BİR HAKİKATTE ilişkilerinizde Kİ YANSIMALRIDIR görürsünüz eger ilişkilerinizde evdeki tutum tavırlarınızda ailenize karşı ve eşe dosta karşı diyaloglarınızda ne değişme var ....
hala net yüzünden evde çatışmalar yaşanıyor işler aksıyor yarım kalıyor , gereksiz vakte dönüşüp zamandan israf dönüşüyor ,namazlar form için geçiktirliyor...
YAV ZATEN ALLAH ANNE VE BABAYA İTATİ EMRETTİ TAVSİYE ETTİ FORM YÜZÜNDEN ANNE BABA KIRMAKTA AZAP ÇEKER ÜZERİNİZE .İİLEDE BAŞINIZA BİR İŞ GELMESİ DEĞİL Kİ CEZA BAŞINIZA GELEN EN BÜYÜK İŞ DOGRUYU GÖREMEMEK ..
daha sayaçak çokşeyvar inş çokşey katmıştır :)HÜSNÜZANNI öğrettiler bize afedrsiniz gözümüze gözümüze soktular kör ettiler iyi görelim diye şerride görmemezlikten gelmeyelim yani ölüm geldiğinde zalimlerden başkası helak olmaz ...
kendi kendimiz kandırmayalım sakın ha ..nefsime diyorum sizde yerin bu bendeki nefsi ...yerilmey yadırganmaya muhtaçım

nur_Sahra
05.04.2007, 19:40
fazla takilmadigim icin benden bi götürüsü olmadi forumun memnunum yani :)

zübeyde
28.04.2007, 13:12
ihvan forum bana gerçekten çok şey kattı ya ne bileyim bu siteye girmek için zamanım olsamasadayaratıyorum o kadar hoşuma gitti ki anlatamam bilmedigim gerçekten çok şey oldugunu ögrendim ve burdaki ortam çok sıcak ALLAH herkesten razı olsun burayı iyikide tesadüfen buldum ben çok memnunum valla benden bir şey götürmedi bilakis dahada arttırdıı

fatıma tüzzehra
18.05.2007, 19:13
daha yenı uye oldum simdilik sadece yenilik werdi umarım ilerde daha cok seyler werecektır..burası tam bana gore bıyermiş gibi geldı bana daha şimdiden boyle düsünüyorm..

ArZu
16.06.2007, 00:36
güzel şeyler kattı :) atışma alnı başka benim için ;) götürdüklerini söylemiyim :)

Üsve-i Hasene
23.06.2007, 17:08
uzun yıllardır internet kullanmama rağmen forumlarla hiç ilgilenmemiştim .ihvan forum benim için bir ilk oluyor diyebilirim .acemiliğin verdiği etki ile bazen kafam karışıyor ama olsun . Bilgi alışverişinde bulunmak çok güzel özellikle islami konularda.forumu hazırlayanlara teşekkür ederim :flowers: :)

.BeYzA.
24.06.2007, 01:54
ihvan hayatıma emmayı kattı:arkadaşız:

perrakı kattı

veleyli kattı

nikbin i kattı

adayı kattı

mihrimahı kattı

arzuyu kattı

nupaelda yok yok nehirdi efet onu da kattı(alo fetva hattım:O )

nevniyazı kattı

fatıma hocamızı kattı

yitik sevdayı kattı

kördüğümü kattı

büşrayı
....

(ve de ismini sayamadığım bi çok arkadaşı :)
şimdi bunları hayatımdan nasıl çıkarıcam :D

bağımlılık yapıyor hepsi:blink: :thinking: :frantic:

ArZu
24.06.2007, 18:16
çıkarmazsın canım burda olmasanda ben hayatında hep olacağım....
sanalla neti birbirine karıştırmamak ümidi ile...
ben burda nasılsam reeldede öyleyim bunu sende biliyorsun...
herşeyin hayırlısı hepimiz için...

dua ile...

çok şey kattı, çok şey götürdü....:(

Üsve-i Hasene
24.06.2007, 18:23
site tadilata alındığında sabırla beklemeyi öğretti :P

Sadece benja
24.06.2007, 19:37
Bugün bir parçamı daha götürdü ama yine de kopamıyorum buradan. Hayırdır inşallah :(

ayşirin
24.06.2007, 19:44
hala temiz ve iyi kardeşlerimizin dünyada varolduğunu kardeşlik duygusunun yaşandığını birlik ve beraberliğin devam ettiğini ve daha birçok şeyi gösterdi...vakit olarakta düzenli girdiğim için çok zamandan kaybetmiyorum ama çok girenler için zaman kaybından başka bir zarar getirdiğini sanmıyorum:)

Erdem
23.07.2007, 11:48
Büsbüyük koskocaman değerli bişiler kattı :)

ArZu
23.07.2007, 12:02
banane söylemiyecem...
aslında neyse...
bunu kendime yazdım üzerine kimse alınmasın...

hiç
23.07.2007, 12:08
bir "insan" kazandım bir insancık kaybettim..:)

hıfz-ı lisan
23.07.2007, 12:39
Bundan sonra kolay kolay ayrılamayacağım değerli bir-kaç insanı kattı hayatıma. ;)

Kayda değer başka birşey yok malesef. Genelde üzülmeye mahkum edildiğimiz için. :)

CimCime
23.07.2007, 13:01
Bana cok degerli ve onunla birlikte üzülmeye mahkum oldugum birisini katti :)

pismanmiyim bundan hayir tam aksine:)

ArZu
23.07.2007, 15:09
kolay değildir dost kazanmak
çok kolaydır dost kaybetmek
hiç beklemediğin bir anda silinirsin
yanarsın kül olursun
başkalarının hatasını ödersin
dost kazanmak kolay değildir
kazandığım güzel dostluklar her zaman devam edecek...
kaybettiklerim bir köşede her zaman duracaklar...
hayatımdan kimseyi silmem; sildimmide tam silerim...
hiçbir şekilde bana ulaşamıyacak şekilde...

selam olsun dost olanlara...
selam olsun dostluklarını koruyabilenlere...
selam olsun yoldaşlara...
selam olsun sırdaşlara...

ArZu
04.09.2007, 11:04
göremediğim bazı gerçekleri görmemi ;)
bir gün uzunca yazarım inşaAllah...

kalbin zümrüt tepesi
04.09.2007, 11:07
sıkıntı,
keyfi muamele
çifte standart
kaale alınmama,
enaniyet
mevkim makamı en iyi şekilde menfaatine kullanma
birazda nefret ve kin

güzelşeylerin yanında bunlar daha belirginolanları

ArZu
04.09.2007, 11:09
sıkıntı,
keyfi muamele
çifte standart
kaale alınmama,
enaniyet
mevkim makamı en iyi şekilde menfaatine kullanma
birazda nefret ve kin

güzelşeylerin yanında bunlar daha belirginolanları

:) birşeyi unuttun aklına gelince yaz onuda ;)

kalbin zümrüt tepesi
04.09.2007, 11:13
:) birşeyi unuttun aklına gelince yaz onuda ;)
haklısın unutmuşum:O

ukalalık ve şirin gözükme gayreti ve gayretleri,
ondan sonacıma:oleyo:

ArZu
04.09.2007, 11:16
estağfurullah olurmu öyle şey sen bunu sanki bana yazmış gibi oldun ama inanki hiç öyle işim olmas :O

en büyük bir şeyi yazmayı unutmuşsun ;) neyse uzatmaya gerek yok...

Rabbim hiçbirimizi doğru yoldan ayırmasın...

amin...

kalbin zümrüt tepesi
04.09.2007, 16:23
:oleyo:estağfurullah olurmu öyle şey sen bunu sanki bana yazmış gibi oldun ama inanki hiç öyle işim olmas :O

en büyük bir şeyi yazmayı unutmuşsun ;) neyse uzatmaya gerek yok...

Rabbim hiçbirimizi doğru yoldan ayırmasın...

amin...

tabi canım ne haddimize..

siz yöneticisiniz.size niye söyleyelim ki
maazallah süresiz banlarsınız filan. ne yaparız sonra:O

(birde yargısız infaz, kalp okurcasına kendince yorumlar, herşeyi üzerine alınma, eleştiriye tahammülsüzlük, kabullenme ruhunun olmaması)

üzerine alınma aman, süresiz banlarsın şimdi beni..:oleyo:

DaLokay
04.09.2007, 17:16
insanların birbirini dinlemediğini kavradım... ve birbirinin arasında tabaka olduğunu zannedenlerin olduğunu anladım.:)

zümrüd-ü anka
04.09.2007, 17:32
:offtp:bi hayli sabırlı bir yönetime sahibiz sanırım arkadaşlarımız iyi idare ediyor diye düşünüyorum ALLAH razı olsun hepsinden.

ihvan forum bana çok güzel dostluklar kazandırdı.

Edibe Ziyâi
08.09.2007, 18:23
bi dünya baktimi götürdü . bi dünya da dostum oldu

MuRaDıM
23.09.2007, 20:38
Dinimiz güzellikleri, peygamberimin ve ashabının birbirinden güzel hikayeleri. Allahın rahmet ve nimetlerinin resimleri... Her şeyden önemlisi sevmeyi ve sevilmeyi, dost edinmeyi öğretti bana bu güzel site... Bir çok da dost kattı... 4 Ağustos 2007 beri bu güzel forumdayım... Allah her daim müdavimi eylesin dileği ile... Uzun bir süre görüşemesek de, geleceğim.

Allaha emanet olun. Ve Allah yar ile yardımcınız olsun.

Amin...

süheybe
07.01.2008, 21:31
Bazı şeyleri kazanmak uğruna bazı şeyleri kaybetmek gerekir...
fakat dikkat edilmesi gereken nokta ise kazanılanın her zaman kaybedilenden büyük olmasıdır.Burda kaybedilen, yani bizden götürülen şey, zamandır; kazanılan, yani bize kattıkları şey ise zaman ve mekanın ötesinde ulvi değerlerdir...bu değerlere sadık kalabilmek ve hayattaki bütün getirilerin, götürülerden daha yüksek olması temennisi ile...
site yöneticilerine ayrıca teşekkürler
selam ve dua ile...

ArZu
28.01.2008, 15:09
dostluk, kardeşlik...

samimiyeti kaybettirdi sanırım :(

sevgim
04.02.2008, 19:45
selamünaleyküm
ihvan forumu güzide bi tanıdığımın vasıtasıyla tanıdım.. beni size bağlayan tek şey elhamdüllilah samimiyetiniz.......:clap2: kaybettiğim tek şey gururum...:blink:

Allah razı olsun inşallah... sevgiyle..:flowers::flowers::flowers:

hafsa sultan
15.02.2008, 14:37
boş zamanlarımı değerlendirmek için ii we güzel bir fırsat oldu benim için...yanlış anlamayın ben hafızlığa çalıştığım için derslerden kafamı kaldıramıyorm..ama bu siteye girince de insan çıkamıyoo.biri beni durdursuuuuuunnnnn:O

karamanliihvan
16.02.2008, 14:54
İhvanForum islami bir site olması benim için en büyük etken ve o kadar çok forum var ama ihvanforum bir başka ihvanforum moderatörlerini ve üyelerini çok seviyorum eksik olmayın...
:flowers:

ela rana
23.02.2008, 14:59
ihvann bana çok şey kazandırdıı.başta paylaşımlardann faydalanıyorumm.yenii ihvann kardeşlerimm olduu....buda bana yeter tüm ihvandann allahh rasıı olsun
:arkadaşız::arkadaşız::arkadaşız::arkadaşız::arkad aşız:

seyyah_acem
23.02.2008, 15:13
tartışma ve düşünme acısından bana cok şey kattı. her düşünceden kişi olduğu icin bizler de o zenginliği yakalayabiliyoruz. insanlara insan olarak,kul olarak bakmak gerektiğini hatırlıyoruz.

ela rana
01.03.2008, 00:26
gün geçtikçe arkidaşlarım çogalıyo hafsa,asiye,fatma,özlem arzu kuduban seninlede tanışmak isterim:arkadaşız::arkadaşız::arkadaşız::arkadaşız ::arkadaşız:

ela rana
07.03.2008, 23:26
okadar çok cici arkadaşlarım hatta dostlarım ben çokkk memnunum hepsi birbirinden degerli gıptayla bakılacak degerli arkadaşlarım...bilmediklerimi ögreneniyorum.önce sizlerden daha sonra tanıştıgım güsel insanlardan rabbim razı olsun.sayın kuduban sizinlede tanışmak isterim.hafsam,asiyem,fatmam,mine abam,öslemim hepinisi çok seviyorum :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers: rabbim herkese böle yoldaşlar nasip eder inş......

ArZu
12.03.2008, 01:09
okadar çok cici arkadaşlarım hatta dostlarım ben çokkk memnunum hepsi birbirinden degerli gıptayla bakılacak degerli arkadaşlarım...bilmediklerimi ögreneniyorum.önce sizlerden daha sonra tanıştıgım güsel insanlardan rabbim razı olsun.sayın kuduban sizinlede tanışmak isterim.hafsam,asiyem,fatmam,mine abam,öslemim hepinisi çok seviyorum :flowers::flowers::flowers::flowers::flowers: rabbim herkese böle yoldaşlar nasip eder inş......

el rana ihvanforum o kadar güzel şeyler kattı bizlere...
bir o kadar da çok şeyler getirdi diyebilirim...

ama sizin gibi kardeşler dostlar oldukça gönül rahat...
inşaAllah sizinle de tanışmak nasip olur...
bir kardeş daha ekleriz gönlümüze...:flowers:

dua ile...

Turkbeyi
12.03.2008, 02:01
islam ve muslumanlik kisvesi altinda olmadik sozler sarf eden ve tabakalarin olusmus oldugunu ve kavmiyetcilik gordum, benim inandiklarima inanmaya uymayan ayri bir tabaka goruldugunu fark ettim. ve yasadigim niceleri... özgürlük denen kavramin sinirinin olmadigini. kelime manasi olmayan ozgurluk özgürlük olmadigini bir defa daha gormus olmaktayim (sanalda 8 senem bitti iki site kuruculugu ve yoneticiligi yaptim ( eski nickim karamanlidir.bunlari ovunmek yada birilerini irdelemek icin soylemedim. sadece ihvan forum icin soyledim). cunku özgürlük insanlar icin faydali olani yapmaktir. özgürlük insanlara huzur vere bilmekdir. sadece bir tavsiyedir bunlar. özgürlük herkesin istedigi gibi davranmasi degildir. yani benim anladigim ozgurluk bu olsa gerek.... bana kattiklarinin basinda sabir.
duygularimin tapma derecesinde insan dusunce sistemine tapmamasini kisilere vslere... inanclarin ve dusunce sistemlerin her an yanlis yola sapmasini acik acik gordum burda bildigim seyleri yasadim. iyi bir tecrube oldu... ek tecrube dersemm daha iyi olur,.

selamun aleykum

ela rana
15.03.2008, 20:50
:yahoo::yahoo::yahoo:arzucumm sizlerinn güzelligindenn kaynaklanıyorr... sizin gibi güselliklerin yanındaa biz üyelerede güzellik katmak yakışırr..:flowers::flowers::flowers::flowers::flo wers::flowers::flowers::flowers::flowers:hepinisii i çokkkkkkkk çokkkkkk seviyorummm yoldaşlarım...

ArZu
15.03.2008, 22:12
Allah Razı olsun...sevgiler her zaman karşılıklıdır...bu güzel yazın için çok sağol el rana :flowers:

ela rana
16.03.2008, 21:10
cümlemisdenn rabbimm razı olsunn arzumcum:shake2::yahoo::shake2::yahoo:bende sana teşekkür ederimm arzucumcum:shake2::yahoo::shake2::yahoo:tüm ihvanlarıma sevgi vede saygılarr...

-rehgüzar-
20.03.2008, 00:27
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLER

çok sık giremesemde forumdaki samimiyeti hissettim vakit olsa bende paylaşimlar açabilirdim fakat önümde zorlu bir maratonum var onu Allahin izniyle atlattıktan sonra daimi üyeler arasinda yer alicam insallah.ihvan foruma bir ablamin tavsiyesi ile girdim islami forumlar çok fazla şuan nette hepsi de güzel şeyler kazandirmakta insanlara.el altında hazir kütüphane gibi ve güzel insanlarla tanişma vesilesi bir bakima.sonuçta din kardeşlerimizle ayni çatı altinda toplaniyorsak elbette ki muhabbet ve gönül dostlari edinmek en doğal bir şeydir diye düşünüyorum.aslinda henüz foruma alişmiş olmasamda düşüncelerimi burada paylaşmak istedim.bütür forumlar kullanmasini ve faydalanmasini bilen insanlar için belki bir mücevher bu sebeple çok şey katar insana götürdükleri açisindan bakilirsa da insanin olduğu yerde muhakkak ki problem vardir ve eminim ki insan kaynakli bir götürüdür.Rabbimin getirileri bol paylaşimlarla donatmasi burasi için tek temennim.kardeşçe yaşamanin ve muhabbetin verdiği haz da sonrasinda gelen bir güzellik..fazla uzattim sanirim hos görün az girdiğğim için biraz gevezelik yapayim dedim:D Allaha emanet olun kardeşler bakii muhabbet ile kalin..vesselam.

aLi'ce
20.03.2008, 00:50
bütün forumlar kullanmasini ve faydalanmasini bilen insanlar için belki bir mücevher bu sebeple çok şey katar insana

altına imzamızı atalım :)

-rehgüzar-
20.03.2008, 19:00
altına imzamızı atalım :)

:)...

mirya
22.03.2008, 20:24
ihvan forumla tanışalı epey oldu...o zamandan bu zamana gerçekten çok güzel vakit geçirdim.şunuda farkeetim hiçte boş geçirmemişim ihvandayken zamanımı...bazen aklıma takılan sorulara cevap buldum...bazende ihvan forum sakinleri sayesinde keyif buldum....hayatımda bi yeri oldu ihvanın ya arkadşlar arsında konuşurken ihvan sakinlerinden bahseder oldum...çoğu kişiyi tanımasmada...gerçekten bi kardeşlik ortamı var nettede gerçekliğin doğruluğun oldunu örendim...ihtiyacım oldugunda yadrım edebilecek abi ve ablalrın oldunu gördüm...tşk ihvan cemaati...:flowers::flowers:

karamanliihvan
29.03.2008, 19:52
İhvan Forum Kardeşliğin ne olduğunu öğretiyor.

ummuhan
28.04.2008, 08:46
İhvan Forum Kardeşliğin ne olduğunu öğretiyor.

:clap2:

İhvan foruma çok renk kattığımı biliyorum :D

m-angel
06.05.2008, 16:48
Çok fazla yazı yazmasamda inanın elimden geldiğince yazılanları okuyorum. Bana bu anlamda çok şeyler öğretti.Emeği geçen herkes sağolsun.

okur
06.05.2008, 17:09
Epeyce bir zamanımı götürdü.

reallife
25.07.2008, 20:10
internette başı boş dolaşmamı engelliyor:) yanı burda geçirdiğim vakit bir çok hayra hizmet ediyor...ayrıca inanmamakla birlikte eskiden, gerçekten "kardeşlik" olgusuna yaklaştırıyor beni..seviyorum burayı kısaca:)

Çöl Aslanı
31.07.2008, 00:39
Bize kattıklarından bazıları; güzel kardeşlikler, Faydalı ilimler, hayırlı bir meşgale, sabır.

Bizden götürdükleri de bizde kalsın... Selametle...

incitanem
31.07.2008, 00:42
bize kattıkları: müslüman kardeşlerimizle tanışıyoruz işte..beraber bir aile gibiyiz..ne güzel...

karamanliihvan
30.08.2008, 17:24
Bu kurumada kişilerede çok teşekkür ediyorum ihvan forum'un değil kişilerin bizden götürdükleri olsa bile İhvan buna izin vermez. İhvan Forum'u seviyorum

seher
31.08.2008, 19:37
İki yıl önce bugün katıldım ihvan foruma düşünüyorumda iki yıl içinde neler değişti...ama değişmeyen nicede güzellikler var.Bunlardan biriside ihvan forum :) uzunca zaman girmesemde her fırsatta takip etmeye çalıştım.güzel dostlarıçok sevdiğim insanları tanımama vesile oldu ihvan forum.Tüm bu güzellikleri kattığı için foruma ve emeği geçen herkese teşekkürler :)

muğlakgölge
31.08.2008, 20:08
nice güzel yürekli dost davadaş ve ilim

Ezrak
31.08.2008, 21:06
Çok zamanımı çalıyor...

Ama bilmediğim çok şey öğretiyor...

Sevde Y.
31.08.2008, 21:59
İhvan Forumun Acısı ve Mutluluğu var bende aynı anda yaşadığım...

Murad Saki üstadımla ilk burada tanıştım ve ilk burada kaybettim!:gül:

Kerem misali gibi kalemi serçe yüreği kadar narin üstadımı burda yitirdim!:gül:

Zümrüd-ü anka gibi bir can'ı yine burada yitirdim...:gül:

Sahipsiz Sözler Çöpçüsü olarak 5. devir şiir görevini burada başlattım

Sınırsız Acıya Müptela Şiirler ve Şiirseverler olarak 2. devir aşıklarını burada topladım

İhvan foruma kızgınlığımı sessizliğimle kestim...

İhvan forumdan tanıyıp ta sonradan "vazgeçseydim" dediğim oldu ..
Güzel bayanlarla sohbeti toplu olarak ilk defa İHVAN FORUM HALKASINI OLUŞTURDUĞUMUZDA anladım...:gül:

Ayşirin ve Berraksu kadar tatlı zamanlardı.

Eylüle isyan kadar içimize içmiştik herşeyi sessizliğimle!

Alicenin ilk sitesini görmüş oldum.

Arzu hanımın efsanevi üyeliğini ve hala ayakta durmasını bu zaman içinde hissettim.

Asker gardaşımı 2. büyük burada reklam ettim.

Leyl-i Sevdam'ın doğumunu 2. defa mübarekledim.

/Muğlakgölge/Ağaçlar kadar değerli olan bir insanla tanıştım. Muhabbetimiz 7-8 msjla sınırlı kalmadı. Ebediyet aleminde devamı edilecek/inşAllah/

Azra Ay ablamız kadar toprak koktum. Gül saçlarına dokundum...

Değerli basak kadar sus kaldım ...

Sahib-ül vefa kadar eskileri tanıdım.yüreğimde eksikliğini hissetmeyecek olduğum...

Makina2029 kadar iyi niyetli oldum.

AhmediNejad Kadar unuttuklarım oldu./Msjları/

Erdem bey kadar neşelendik

Laz prenses kadar LAZSEVER OLDUK

Huzur Vakti kadar muhabbet ve huzur dolduk ve doldurduk inşAllah

laedrinisfulilm kadar bir mesaj bırakıp gitmek istedim/olmadı../

Tanıdığım tanıştığım ve kaybettiğim bütün değerler /değerliler/ için teşekkürler ihvan forum...

VesseLam

ArZu
06.09.2008, 22:34
İhvan Forumun Acısı ve Mutluluğu var bende aynı anda yaşadığım...

Murad Saki üstadımla ilk burada tanıştım ve ilk burada kaybettim!:gül:

Kerem misali gibi kalemi serçe yüreği kadar narin üstadımı burda yitirdim!:gül:

Zümrüd-ü anka gibi bir can'ı yine burada yitirdim...:gül:

Sahipsiz Sözler Çöpçüsü olarak 5. devir şiir görevini burada başlattım

Sınırsız Acıya Müptela Şiirler ve Şiirseverler olarak 2. devir aşıklarını burada topladım

İhvan foruma kızgınlığımı sessizliğimle kestim...

İhvan forumdan tanıyıp ta sonradan "vazgeçseydim" dediğim oldu ..
Güzel bayanlarla sohbeti toplu olarak ilk defa İHVAN FORUM HALKASINI OLUŞTURDUĞUMUZDA anladım...:gül:

Ayşirin ve Berraksu kadar tatlı zamanlardı.

Eylüle isyan kadar içimize içmiştik herşeyi sessizliğimle!

Alicenin ilk sitesini görmüş oldum.

Arzu hanımın efsanevi üyeliğini ve hala ayakta durmasını bu zaman içinde hissettim.

Asker gardaşımı 2. büyük burada reklam ettim.

Leyl-i Sevdam'ın doğumunu 2. defa mübarekledim.

/Muğlakgölge/Ağaçlar kadar değerli olan bir insanla tanıştım. Muhabbetimiz 7-8 msjla sınırlı kalmadı. Ebediyet aleminde devamı edilecek/inşAllah/

Azra Ay ablamız kadar toprak koktum. Gül saçlarına dokundum...

Değerli basak kadar sus kaldım ...

Sahib-ül vefa kadar eskileri tanıdım.yüreğimde eksikliğini hissetmeyecek olduğum...

Makina2029 kadar iyi niyetli oldum.

AhmediNejad Kadar unuttuklarım oldu./Msjları/

Erdem bey kadar neşelendik

Laz prenses kadar LAZSEVER OLDUK

Huzur Vakti kadar muhabbet ve huzur dolduk ve doldurduk inşAllah

laedrinisfulilm kadar bir mesaj bırakıp gitmek istedim/olmadı../

Tanıdığım tanıştığım ve kaybettiğim bütün değerler /değerliler/ için teşekkürler ihvan forum...

VesseLam

eyvallah Sevde Y. ne güzel liste bu böyle...
ayrıca hayranım sana bu yaşta böyle güzel yazılar...
tebrik ediyorum seni maşaAllah...:çiçek:

israil
08.09.2008, 02:11
ihvan forum; ortalama bir forum. çember şeklinde konular ve yazılabilecekler.
kendine özel bir forum, çok genele açılmamış. belli konularda bilgi artırılabilir.
belli insanlar tanıyabiliriz.

es_sûkut
08.09.2008, 02:16
benim tek üye olduğum forum =) tevafuk üzere oldu ihvan forum'a üye olmam, ama elh. iyiki de üye olmuşum... çok qüzel konular hakkında bilqi edinme fırsatım oluyor.. Rabbim razı olsun herkezden inşallah... Fiemanillah :)

Sevde Y.
13.09.2008, 22:56
Bir şey daha yaşattı bana ihvanforum.

Sahipsiz Sözler'im ilk defa burada Can verdi. Ve kapandı...

Bunun için de eyvAllah ihvan...

VesseLam

aşkın
13.09.2008, 23:12
İhvan forum bir şekilde çekiyor insanı kendine,fazla kimseleri tanımıyorum ama yazılanları okuyorum,ayrı bir tadı var.İnsanların birbiri ile kaynaştığını hissediyorum.Artı üyelerin kendi emeklerinin olması şiirler,maniler edebi yazılar vs.çok güzel ve farklı diğer forumlardan.Daha güzel günlere temennisiyle diyorum.

konya
16.09.2008, 03:28
Yeni yeni seyler Paylasiyoruz Paylastikca cogaliyor Cogaldikca Paylasiyor Paylasiliyoruz!

kapitan
16.09.2008, 09:06
Benim düşüncem;Doğruyu söylemek gerekirse,forum da hayat gibi insanlar aynı insanlar,eğriside var doğrusuda.Ama insan hayattan öğrenir bir çok şeyi,forumda paylaşabilirsin muhabbet edersin.Ama buda sis gibi ,gerçek değil.Neticede sanal alem,kimin ne olduğunu tam bilmiyorsun bilemezsin de.Sözün özü ,bana göre forumda oyun oynarsın,gerçek düşüncelerini bilmediğin insanlarla fikirlerini paylaşmaya çalışırsın.Yada paylaştığını zannedersin.Foruma girmedin mi hepsi biter.Şöyle desem belki daha uygun sanal alem hayatın gölgesinin gölgesi.

Erdem
12.10.2008, 00:42
internetteki tek adresim!
onsuz gerçekten çok boşmuş alem..

nur_sare
12.10.2008, 00:45
ihvan forum bağımlılıkk yapıyorr..:):)

ejder paşa
12.10.2008, 01:16
ihvan forum benim psikoloğum gibi bişey.tüm fikirlerimi,öfkemi vb...hep yazıyorum...ama bağımlılık yapıyor.bi on gün sitedeki sorunlar nedeniyle girememiştim:deliriyordum...

ArZu
12.10.2008, 01:20
var mı acaba...bir çok kırgınlığım olmasına rağmen vazgeçemediğim bir yer mi acaba...

seviyorum burda olmayı şu anlık...ilerde ne olur bilmem...

kattığı ve götürdüğü çok şey var çok...:okul:

aklıma bir söz geldi ama öylesine yazıyorum aklıma geldiği için...

burda herşey sahte dostum gülümsemeler bile...

Alkavkaz
12.10.2008, 01:36
3 gün oruç tutturdu bize ihvanforum.

feyza:)
25.10.2008, 19:26
dünyada ne kadar çok dedikoducu ve art niyetli insan varmış bunu öğrenmemi sağladı sağolsun ihvan forum ...

ArZu
26.10.2008, 00:01
dünyada ne kadar çok dedikoducu ve art niyetli insan varmış bunu öğrenmemi sağladı sağolsun ihvan forum ...

peki aldırış etmemeyi öğretmedi mi feyzamm...bunu da dene, sen kendini biliyorsun ya gerisini boşver...ben mesela sağırım duymuyorum ;) çünkü aynı şekilde haberim olmadan bir çok konuda adımın geçtiğini duydum ve biliyorum ...bundan dolayı da sağırım...

ayrıca bir insan biri için birşey düşünürken söylerken de, aynaya dönüp kendisine baksın bence ;)

herkes kendinden sorumlu...

Acizihvan
26.10.2008, 00:18
İhvan Forum'suz internetin tadını alamıyorum ben

Gülzar-ı İrfan
26.10.2008, 00:26
İhvan Forum'suz internetin tadını alamıyorum ben

Ya HUU..
Dur daha 6.mesajda ne bu bağlılık derken araştırdık ki pekte yabancısı değilmiş ACİZİHVAN bu forumun...;)
Yeri değil ama hoşgelmişin aramıza tekrardan..
Akıllı ol artık İhvanım emi,dinle bu yaşlı :Oablanın sözünü...

ALLAHA EMANET OLUN

Erdem
26.10.2008, 00:28

çok uzağa gitmene gerek yoktu.
bunu hayat insana her yerde öğretir :)

Acizihvan
26.10.2008, 00:45
Ya HUU..
Dur daha 6.mesajda ne bu bağlılık derken araştırdık ki pekte yabancısı değilmiş ACİZİHVAN bu forumun...;)
Yeri değil ama hoşgelmişin aramıza tekrardan..
Akıllı ol artık İhvanım emi,dinle bu yaşlı :Oablanın sözünü...

ALLAHA EMANET OLUN

Abla herkesi tanıyorum hemen hemen kim olduğumu biliyosunuz bilmeyende bir aciz kul diye bilsin inşallah

siluet
23.12.2008, 15:58
ihvan mı??

kabul etmek istemediğim şeyleri gösterdi..

şimdi bende batsın bu dünya demeye başlamayayım.. :D

açıkcası eski güzelliği kalmadı bende, bal yiyen baldan usanır diye bir atasözü var.. belkide sebeb bu...

ihvandan bir gün uzaklaşırsam o zaman tatlı bir hatıra olarak kalacak geçmişimde.. belkide bunu söylemek çok erken :)