PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deccal is basinda!!!

Sabr-el-Hayat
31.03.2007, 17:27
Deccal is basinda!!!

Daha bugün, isim vermek istemiyorum, bir tv kanalinda "kurusiki tabanca" reklami yapiliyordu...:rtfm: Görünce cok sasirdim bu ne demek oluyor diye. Tamam ortam kötü, sokaga cikinca saglam eve dönecekmiyiz diye düsüncelere daliyoruz (halbuki ecel her devirde insana gelir de..) Simdi sanki insanlari bilincalti baskilara tabii tutup bazi seyleri yapmaya zorluyorlar gibime geliyor...bu arada medyanin gücünü tam tahmin edemiyoruz galiba...Ayni ABD'nin kendisini cikmaza soktugu gibi, ahlaki cöküsü yasadigi gibi simdi güzel yurdumuz Türkiye ye mi sira geldi?...

Deccal hakkinda düsüncelerinizi, kendimizi nasil koruyabiliriz, tuzaklarina nasil düsmeyiz diye fikirlerinizi okumak isterim.

Kurusiki tabancalara karsiyim ve bu reklami protesto ediyorum...

katilmak isteyenler buyrun...

bangir
01.04.2007, 23:13
DECCAL BULVARI,DECCAL ŞEHİR STADI,DECCAL CADDESİ,DECCALCİ DÜŞÜNCE DERNEGİ, HER YERİ DECCAL SARDI....

dayi
01.04.2007, 23:26
İçimizdeki deccalı yok edemedikmi...dışardaki ile mücadelenin ne anlamı kalır..deccal herkesin içinde var..dışarıdakiler içimizdeki deccalın fotokopileri..o deccalları biz oluşturduk..taleplerimizle..arz ettiler biz taleb edince..

HU..

Asya...
01.04.2007, 23:54
bir yerde bir yazı okumuştum yakın bir geçmişte. bir çocuk babasıyla konuşmak istiyordu ilgisini bekliyordu baba kendi işleriyle meşgul olurken oğluna bir gazeteyi parçalayarak veriyor. gazetenin üzerinde dünya resmi. oğluna; bu dünyayı tekrar yap bana getir diyor . kısa bir zaman sonra çocuk babasına gazete parçalarını yerli yerine yerleştirerek geri dönüyor. babası şaşırıyor " ne çabuk yaptın oğlum" diyor Çocuk; baba arkasında "bir insan" yüzü vardı, arka yüzüyle parçaları birleştirdim.

dünyada insan sayısı kadar deccal var her insan kendine çeki düzen verdi mi .................................:)

reis
02.04.2007, 00:08
Deccal, "büyük yalancı" demek.

Elinde ki Sermaye, Silah, Propaganda-Sihir(Medya) ve Siyaset gibi silahları kullanarak İnsanlara Hakkı batıl, Batılı hak gibi, Doğruyu yanlış, Yanlışı doğru gibi kabul ettiren herkes Deccal'dir.

"O'nun iki yanından iki nehir akar. Birisinden su diğerinden ateş. Siz ateş olandan için."

:)

manifesto
02.04.2007, 00:12
:) efendim Deccalı dışarda aramaya ihtiyaç ve gerek yoktur.
TV yede Deccal muamelesini doğrusu kabul etmiyorum :)
Çok işe yarıyor
Deccal bukadar hayıra ortak olamaz bana kalırsa..
Bir ara İnternete de DECCAL muamelesi yapanlara rastladım hemen yönümü değiştirdim..
Kuru sıkı tabancadan daha tehlikeli kuru sıkı sözler bana kalırsa. :)
Reklamı birlikte protesto edelim.
Tabancayı niye kuru sıkı reklama alet ediyorsun.?

bangir
02.04.2007, 01:38
Çok işe yarıyor
Bir ara İnternete de DECCAL muamelesi yapanlara rastladım hemen yönümü değiştirdim..

tv ne işe yarıyor merak ettim.....

Alper...
02.04.2007, 01:50
tv ne işe yarıyor merak ettim.....

hiç olmazsa dini vaazlar yapıldığında hatmi şerifler okunduğunda ,kandil gecelerinde ramazanda vb günlerde islami bilgiler veriyorlar.ben hayret ediyorum 11 ay yan gel yat 1 ay alim kesiliyolar

aHuZaR
02.04.2007, 01:55
Tv iyiye kullanirsan iyi olur
kötüye kullanirsan kötü olur
Tv nin sucu ne???
bir yilan hem can alir,hem pan zehir olur hayat kurtarir...
elekrik hem can alir, hem can verir
makinalar niyete hizmet eder...

AşK_€r
02.04.2007, 02:03
Tv iyiye kullanirsan iyi olur
kötüye kullanirsan kötü olur
Tv nin sucu ne???
bir yilan hem can alir,hem pan zehir olur hayat kurtarir...
elekrik hem can alir, hem can verir
makinalar niyete hizmet eder...

insanda öyle kimi bıçakla adam keser
doktorlar bıçakla ameliyat eder hasta tedavi eder
anne bıçakla çocuklara meyve keser yedirir..

Murat Sâki
02.04.2007, 11:39
Diğer kanallar neyse "zaten sapkın bir medya" der geçeriz.Ya peki İsLâm-i kanallara ne demeliyiz.Bazen Kurân-i Kerim okunuyor,İslâm-i konular ele alınıyor diye açtığımız kanallar da bu reklamlara yer veriyorsa ne demeliyiz(?)

Bahsettiğim Tv kanal-ı Tv5 olarak yayın yapmaktadır.Umarım en kısa zaman da ne tür aykırı reklamlar yaptıklarının farkına varırlar...

cenk11
02.04.2007, 11:44
alıntı-zınar
"Bahsettiğim Tv kanal-ı Tv5 olarak yayın yapmaktadır.Umarım en kısa zaman da ne tür aykırı reklamlar yaptıklarının farkına varırlar..."

Ah Kardeş Ah !

Biz sürekli müslümanlık konusunda bizde laftan ve gösterişten başka birşey yok demiyor muyuz ?
İşte, sizin de tesbit ettiğiniz durum buna çok çarpıcı bir örnek...

EbuMahir
02.04.2007, 14:27
KuruSIKI tabanca reklamini bende dogru bulmuyorum cunku hic bir ise yaramaz. Milleti kandirmaktan baska bir sey degil. Siz siz olun kurusiki falan almayin, dogru duzgun bir tane gercek silah alin (ruhsatli)...

Sabr-el-Hayat
02.04.2007, 16:06
...evet, isim vermek istememistim ama bu reklam tv5 de yayinlaniyor...

EbuMahir kardesim benim bu basligi acmamin sebebi "Siz siz olun kurusiki falan almayin, dogru duzgun bir tane gercek silah alin (ruhsatli)..."senin acik ve net söyledigin duruma geliriz diye dir...

Insan "alisan, unutan, vs." bir varliktir, milleti "sahte silahlara" alistirip, sonra millet sahtesiyle yetinmeyip "gercek silahlar" almak isteyeceklerdir, ve bu olurnca da kazaydi, istemeden oldu, alkollüydü, falan filan derken, ortam cehenneme dönüsecek, huzur ve güvenlik kalmicak (evet bugün de buna benzer sorun var pkk gibi ama bu derece kötü seviyede degil)... herkesin evinde silah olursa nereye götürür... Allah muhafaza...

Sabr-el-Hayat
02.04.2007, 16:11
Çok işe yarıyor

manifesto kardesim söylediklerinize bende katiliyorum, fakat yanlis olan birseye karsi durmazsak ne olacak halimiz? ahuzarin da dedigi gibi, herseyin iyi ve kötü tarafi var, tv'yi, net'i ne olursa olsun insan kötüye kullandimi onu protesto etmeli hatta daha da ileri safalara gitmeli durdurulsun...neyse selametle insallah..

EbuMahir
02.04.2007, 19:10
Kusuruma bakmayin ama ne oldugu neci oldugu belli olmayan insanlarin su yasadigimiz ortamda her turlu silahi alabilirken kalkipta muslumanlara aman silahtan uzak durun seytan doldurur demek cok safca bir dusuncedir. Ateistinde tut, PKK lisina kadar, hirsizindan tutta teroristine kadar hepsi silahli bir ortamda muslumanlari silahsizlandirmaya calismak pek akil kari bir is olarak gormuyorum. Ama memleketimiz huzur icersinde olur, silah sahibi olmak her kes icin yasak olur. Yasadisi olaylar minimize duzeydedir o zaman bu konu tartisilabilir...

Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah'ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah'ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (http://kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=8)Enfal 60

Sabr-el-Hayat
06.04.2007, 17:13
Kusuruma bakmayin ama ne oldugu neci oldugu belli olmayan insanlarin su yasadigimiz ortamda her turlu silahi alabilirken kalkipta muslumanlara aman silahtan uzak durun seytan doldurur demek cok safca bir dusuncedir. Ateistinde tut, PKK lisina kadar, hirsizindan tutta teroristine kadar hepsi silahli bir ortamda muslumanlari silahsizlandirmaya calismak pek akil kari bir is olarak gormuyorum. Ama memleketimiz huzur icersinde olur, silah sahibi olmak her kes icin yasak olur. Yasadisi olaylar minimize duzeydedir o zaman bu konu tartisilabilir...

Onlara karşı gücünüz yettiği kadar kuvvet ve savaş atları hazırlayın. Onlarla Allah'ın düşmanını, sizin düşmanınızı ve bunlardan başka sizin bilmediğiniz fakat Allah'ın bildiği diğer düşmanları korkutursunuz. Allah yolunda her ne harcarsanız karşılığı size tam olarak ödenir. Size zulmedilmez. (http://kuran.gen.tr/?x=s_main&y=s_middle&kid=1&sid=8)Enfal 60

...sizce saf ve iyi niyetli olmak zararlimidir, kötü birsey midir? emri bil maruf da saflik istemez mi? imamlarin sıklastirmak icin oldukca yogun bir caba sarfettigi sey degil midir? ne kadar cok silah kullanilirsa o kadar cok suc islenmez mi? dinimiz nefsimizi yenmemizi emretmiyor mu? siz elinizin altina silahi koyun sonra birini vur öldür, nefsime yenildim de. ne kadar kolay ve basit is...üstelik bu konustugumuz reklamda bir kadin rol almis, artik erkeklerde silahin olmasini normal görürüzde, erkekler bitti simdi kadini colugu cocuguda silahlandiralim öyle mi? "bu gidis nereye"?

ülke olarak tabii ki ordumuz da olacak silahimizda, savunmasiz bir ülke ülke olamaz bu baska bir konudur...

son olarak size ayetlerin inmesinin sebeblerini bilip bilmediginizi sorabilirmiyim? ne zaman nasil, hangi durumlarda gecerlidir biliyormusunuz?

selametle insallah...

Gülzar-ı İrfan
06.04.2007, 17:35
Diğer kanallar neyse "zaten sapkın bir medya" der geçeriz.Ya peki İsLâm-i kanallara ne demeliyiz.Bazen Kurân-i Kerim okunuyor,İslâm-i konular ele alınıyor diye açtığımız kanallar da bu reklamlara yer veriyorsa ne demeliyiz(?)

Bahsettiğim Tv kanal-ı Tv5 olarak yayın yapmaktadır.Umarım en kısa zaman da ne tür aykırı reklamlar yaptıklarının farkına varırlar...

:( Reklamı ilk gördüğümde aynı şeyleri ben de düşündüm kardeş,diğer kanallarda her şeyi görmek normal gelmeye başladı artık ama sevgiyi,sabrı,saygıyı öğretmesini umut ettiğim bir kanalda bu reklamı görmek hoşuma gitmedi..
Umarım kanal yöneticileri benim gibi düşünenleri de dikkate alırlar....:rtfm:

DUALARINIZDA UNUTULMAMA UMUDUYLA

Genç İmam
06.04.2007, 17:43
bence televizyon en büyük deccaldir zaten kendisine bağlıyor o kadar insanı ve gerçektende deccalin görevini üstleniyor şimdi siz karar verin kardeşlerim bu tv türkiyenin % kaçının evinde var?.......................sustum :cray:
:dik: