Orijinalini görmek için tıklayınız : sony ericson k750i ye nsıl wolkman tüklenir?
enesaslan
06.04.2007, 18:27
:rtfm: arkadaşlar bunu biliyorsanız lütfen bildirin.
mobilcell
06.06.2007, 17:52
arkadaşım onu sen yapamazsın.
telefoncu bi arkadaşa götürücen ona yeni bi versiyon atacaklar
o versiyon sayesinde menü yeni bi özellik acılacak
bu sayede telefonu wolkmen olarak kullanabileceksin
sevgili kardeşim bunun için internetten wolkman işletim sistemini (ROM) indirmen gerekiyor. sonra gerekli programlarla yükleyebilirsin. Bu işi yapan kişisel flashlamak diye bahsederler bundan.
yalnız bunu yapmamanı tavsiye edeceğim.
k750i 'ye zaten w700 veya w800 işletim sistemi yükleyebilirsin sadece, bunlarla arasındaki fara gelince buna değmeyeceğini göreceksin.
k750i'de kamera da makro modu (yakından çok çok iyi netleme) ve auto focus (elin titrese bile kaliteli fotoğraf çekimi) var. eğer walkman İS kurarsan bunlardan mahrum kalacaksın.
w800 İS kurmakla elde edeceğin 2 şey var. biri eğer uçakla falan çok seyehat ediyorsan uçak modu geliyor. ikincisi de daha kaliteli müzik (diyorlar). bence sen hpm (sanırım) ile başlayan modelde walkman de kullanılan kulaklıktan al, bununla aynı kalite ve yükseklikte ses alabilirsin zaten.
kaldı ki eğer garantin varsa sen w800 kurarak telefonunu garanti kapsamı dışına çıkarmış olursun. eğer eksik veya yanlış yükleme yaparsan karşına çıkan sorunlardan gına gelecek ve yardımcı bulamayabilirsin. eski haline döndürmeyi çok istersin ama o da mümkün olmayabilir.
bence sen dertsiz başına dert alma ve mükemmele yakın k750i ile keyfine bak. ben öyle yapıyorum, inşallah telefonuma birşey olmaz da uzun vakitler hayırlısı ile kullanırım, aynı temenni sizinki için de geçerli.
program, tema, hafıza kartı vs ile iligli başka soruların olursa yaz, belki yardımcı olabiliriz.
PS: ha ben inat ettim ille de yükleyeceğim dersen, aldığın yerle konuşup sürüm yükseltme yapabilirsin (walkman değil, aynısının yazılımının daha yeni hali).
ya da donanimhaber.com forumlarında yazılı karışık muhtevadan işine yarayanı arayabilirsin.
allah kolaylık versin
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.