PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Temel, Dursun, İsmail

٠٧فرقان
15.04.2007, 01:07
Bir gün temel ile dursun bir metroya binerler..

Önlerinde bir adam oturur.. Ama adam öle böyle değil.. KAfa kel ama nasıl kel.. Bir parlıyor hani vurmak istersin ya böle çok vurasın gelir öyle bir kafa.. Bunlar adama bakarak saçlarını bile tararlar öle bi adam.. Adamda izbantud gibi..

Tabi metrodalar heryer karanlık manzara yok Temelle Dursun iddaya girerler. Temel derki:
-Ha Dursin haçan ben şimdi bu adamin kafasina vururum da..

Dursunda:
-Ha Temel bi koyda git hayatta yapamazsin" der. 50 lirasına iddaya girerler.

Temel elini yalar ve adamın kafaya bi tane indirir. Adam şaşırır, sinirlenir tam Temeli dövecekken TEmel der:
-La ismail nerelerdeydin daa.
Adam:
-Ben ismail değilim, der.
-Yaw kardeş kusura bakma bi arkadaşa çok benzettim der. Adam şaşkın bişey diyemez yanlışlık olmuş..
Temel dursundan parayı koparır
Sonra birazdaha giderler ve Temel derki:
-Dursun ben bu adamın kafasına bidaha vururum..
-Yaw Temel sen delirdin mi bu sefer kesin dayağı yersin, der.
-Varmısın 100 lirasına.
-Varım.
Temel yine yalar elini adama şöyle iyi bi tane daha indirir. Adam çok sinirlenir. Bu sefer tam yine iyi bi tane vuracak Temele, Temel tekrar:
-Ya ismail sen kimi kandırıyosun, Sen İsmail sin der.
-Be adam ben ismail değilimm
-kusura bakma kardeş arkadan çok benziosun..

Adam yine bişey diyemez.. Temel 100 milyonu kapar.. Bunlar metrodan inerler.. Tesadüf adamda aynı yerde iner.. Bunlar tekrar iddaya tutuşurlar.. Temel derki Dursuna:
-Ben bu adama bidaha vururum.
-Bu sefer ölürsen kurtarmam seni
-Bak şimdi 200 lirasına girelim hiç değilse sende kaybettiklerini geri alırsın 50 lirada benden olur.
-Tamam.

Temel gerilir gerilir tam merdivenlerden çıakrken adama okkalı şekilde bidaha indirir.. Adam bu sfer acayip sinirlenir yine tam vuracakken Temele Temel:

-Lan ismail metroda bi adam gördüm aynı sen.. Der:D:D

M3L3K
15.04.2007, 11:12
bu temel ve dursun adami oldurur beh:=) tskler paylasimicin

Tuncay ÖZ
15.04.2007, 11:51
kardes ellerine sağlık

ama biz denemeyelim dimi:D