PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserİde Polİs Kayitlarina GeÇmİŞ Bİ Hirsizlik

zühd
17.04.2007, 09:24
Hirsizin biri, bir evin Çatisina çikmis ve Anten kablosunu kesmis.Evin reisi de tam TV'ye dalmisken yayin kesilince Televizyonunu biraz kurcalamis, Bozuldu herhalde " diyerek yatmis.Ertesi gun Adam Ise gittikten sonra hirsiz kapiyi açip adamin karisina,Yenge, beni abi gönderdi, televizyon bozuk, alin DA Bir bakin dedi" demis. Saf kadincagiz DA televizyonu vermis. Aksam Adam eve gelip de televizyonu görememis ve Karisindan olayi örgenince dumura Ugramis tabii. O hafta sonu balkonda keyif yaparlarken bizim hirsiz Asagidan islik çala çala onlara bakarak sokaktan geçmiş. Kadin hirsizi tanimis ve Bak bey! Televizyonu Alan Adam iste buydu!!" demis. Adam bunu Duyunca pijamalarla adami kovalamaya baslamis. 5 dakika sonra diger hirsiz adamin evine gelip, Karisina Yenge,ben polisim, abi hirsizi yakaladi. Simdi Karakoldalar. Pantolonuyla, cüzdanını İstiyor." demis kadin DA vermis Normal Olarak.Adam hirsizi uzun bir saat Kovaladiktan sonra kan ter içinde eve dönmüş.. VEEE yine dumur! Artik Adam karisini NE yapmis bilinmiyor. :O

Benefsecun
17.04.2007, 09:30
:) çok traji komik bir durum

eylül
17.04.2007, 09:32
birde Kayserililere kurnaz derler buyrun işte...
sabah sabah yüzüm güldü Allah razı olsun.
ama bu olay Kayserili tarihine kara bir leke olarak geçmiş oldu:)

ahmedifaruk
17.04.2007, 09:34
bende gayseriliyim:cray:

zühd
17.04.2007, 10:15
bende gayseriliyim:cray:

Bende KAYSERİLİYİM yaw :gleam:

eylül
17.04.2007, 10:19
bendenizde Kayserili...

zühd
17.04.2007, 10:39
birde Kayserililere kurnaz derler buyrun işte...
sabah sabah yüzüm güldü Allah razı olsun.
ama bu olay Kayserili tarihine kara bir leke olarak geçmiş oldu:)

Bu konuyla anlatmak istediğim kurnazlığın istisnaları olup saf Topraklarımız olduğu gibi cimriliğin de istisnaları olup benim gibi cömert Kayserililer de vardır. :D :gleam: Burdan Kayserili olmayanlara sesliniyorum. Ltfn önyargılı davranıp bi kısmımızın özelliğini bi kısmımıza bir diğer kısmımızın özelliğini de diğer kısmımıza maletmeyin ltfn hepimiz insanız bu ayrılık ne die sevgiyle kalın :flowers: :D Selametle..

eylül
18.04.2007, 09:40
Bu konuyla anlatmak istediğim kurnazlığın istisnaları olup saf Topraklarımız olduğu gibi cimriliğin de istisnaları olup benim gibi cömert Kayserililer de vardır. :D :gleam: Burdan Kayserili olmayanlara sesliniyorum. Ltfn önyargılı davranıp bi kısmımızın özelliğini bi kısmımıza bir diğer kısmımızın özelliğini de diğer kısmımıza maletmeyin ltfn hepimiz insanız bu ayrılık ne die sevgiyle kalın :flowers: :D Selametle..
bu konuda çok çektiniz anlaşılan.ama üzülmeyin önyargılı olan kaybedendir.:)
memleketimin her bir köşesi ayrı bir güzellikte,o güzelliği gören göz lazım bize...
cimrilik Kayseri'nin cömertliğiyle övülmesin diye giymiş olduğu bir örtüdür.;)
O örtünün altındakini görmekte öyle zor olmasa gerek.Selam verip girene kapılar her daim açıktır...:)

zühd
20.04.2007, 10:36
bu konuda çok çektiniz anlaşılan.ama üzülmeyin önyargılı olan kaybedendir.:)
memleketimin her bir köşesi ayrı bir güzellikte,o güzelliği gören göz lazım bize...
cimrilik Kayseri'nin cömertliğiyle övülmesin diye giymiş olduğu bir örtüdür.;)
O örtünün altındakini görmekte öyle zor olmasa gerek.Selam verip girene kapılar her daim açıktır...:)
:clap2: :flowers: :clap2:

DJ MESNEVI
20.04.2007, 21:40
ehehehe bu olay arenada cıkmıstı yahu cok sasırmıstım ama:S :O

caddycazz
20.04.2007, 21:54
Var ya bu hırsızlık da zeka meselesi olmaya başladı..Adamlara bak ya nasıl planlamışlar herşeyi.. Pes valla..:oleyo: :oleyo:

aHuZaR
20.04.2007, 22:34
hirsizlar hakiki kayserliymis demekki:):)

.BeYzA.
20.04.2007, 22:39
ben de gayseriliyim şükür Rabbime :) :gleam:

NuRuDiLara
20.04.2007, 22:54
Komikti.Allah razı olsun...Yaa işte böyle saf Kayserililerde var cimri cimri diyip durmayın : )) Adam ne cömert ki evini kendi elleriyle soydurmuş : )

mirya
20.04.2007, 22:59
bende kayseriliyim yaf:)

DJ MESNEVI
21.04.2007, 20:49
forum da kayserililer cogaliyo:blink: .. bir çözüm bulmamiz lazim:ıslık: :frantic:

ahmedifaruk
22.04.2007, 08:38
evet ya GAYSERİliler çogalıyor

nehirnaz
14.08.2008, 09:25
ne uyanık hırsızlarmış

*ZeLiHa*
14.08.2008, 09:34
Bende Kayseriliyim .. Ama bir ayrıntıyı atlamış arkadaş; bu kadın kayserili olamaz :)))