Orijinalini görmek için tıklayınız : İhvan-forum Forum anılarınız :)
Hadi bakalım eski üye yeni üyeler maceralarımız vardır hepimizin :)
Birbirimizi kırmadan aşırıya kaçmadan paylaşalım beraber buyrun inş...
Benim hep aklıma ümmühan abla ile atıştıgımız zamanlar gelir...
O her zaman ki gibi ben senden büyüğüm tribini yapmıştı :O zaten böyle susturuyor beni...
Murat Sâki
23.04.2007, 20:17
Forum'u ilk açtığımız günler-de ayarlama yaparken çıkan aksaklıklardan sonra; Feyza,Ali'ce ve Vuslat Rânâ'nın "zınar yine ne oldu?" Sözlerini unutamıyorum ben : )
O her zaman ki gibi ben senden büyüğüm tribini yapmıştı :O zaten böyle susturuyor beni...
ummuhan abla demekki herkesi öyle susturuyor..:O
MEHMET EFE
23.04.2007, 21:19
Nehir abla'yı üzdüğüm günler geldi aklıma. . . : ))
sagolsunlar adminlerle baya bir hatiramiz var
yazmayalim destan olur:)
Üç kişiye çiçek gönderme günlerini çokkkkkkkkkkkkkkkk...
Özledimm..:)
inanır mısın benim de aklıma ilk o geldi ama sen hatırlama diye yazmamıştım..
MEHMET EFE
23.04.2007, 21:44
inanır mısın benim de aklıma ilk o geldi ama sen hatırlama diye yazmamıştım..
abla o günler için tekrar özür diliyorum senden. . yani şimdi daha iyi anlıyorum. . kalp kırmaya değmez tabi hiçbir şey. . geriye baktığımız zaman tebessüm ederiz artık. . ablamıza karşı / büyüklerimize karşı daha bir dikkatli olmalıyız. . Ne kadar sanal bir platform olsada buna dikkat etmeliyiz. . İnşallah beni kötü hatırlamazsın abla. .
işte böyle umutlu. . eski defterleri açtın. . bunlar geldi aklımıza. . teşekkürler konu için. . .
abla o günler için tekrar özür diliyorum senden. . yani şimdi daha iyi anlıyorum. . kalp kırmaya değmez tabi hiçbir şey. . geriye baktığımız zaman tebessüm ederiz artık. . ablamıza karşı / büyüklerimize karşı daha bir dikkatli olmalıyız. . Ne kadar sanal bir platform olsada buna dikkat etmeliyiz. . İnşallah beni kötü hatırlamazsın abla. .
işte böyle umutlu. . eski defterleri açtın. . bunlar geldi aklımıza. . teşekkürler konu için. . .
estağfurullah, şimdi düşündüğüm zaman sadece tebessüm ediyorum, kırgın değilim, kötü de hatırlamıyorum..yaşanması gerekiyormuş..:) ama ciddi ciddi oturup ağlamıştım, şimdi gülerek hatırlasam da..:)
ben de forumda şimdi aramızdan su sızmayan kardeşlerden birkaçıyla papaz olmuştum. :O
amma sazanmışım. :ohmy:
hatırlamak bile istemiyorum. :ıslık:
Alper...
23.04.2007, 22:52
forum oyunlarını çok seviyodum.onlar kaldırılmaya başlan mıştı a'lice abi tarafından.
bende kaldırılmadan oyunlara son bişi yazayım dedim.yazana kadar a'lice abi sağolsun
kaldırmıştı.bi baktım sonra gene koymuş ama kilit vurmuş kapısına...:O
forum oyunlarını çok seviyodum.onlar kaldırılmaya başlan mıştı a'lice abi tarafından.
bende kaldırılmadan oyunlara son bişi yazayım dedim.yazana kadar a'lice abi sağolsun
kaldırmıştı.bi baktım sonra gene koymuş ama kilit vurmuş kapısına...:O
Sayin KIRALIM sen 20 yasamadinmi ne oyunu yahu:)yoks a hala 19.5 misin:)
Alper...
23.04.2007, 23:09
ahuzar abla.ama o dönem onlar bana daha cazip geliyordu.ilgi mi daha çok üstlerine çekiyordu.fakat yeni yılla birlikte hiç cazip değiller.oyundan daha değerli şeyler var...örneğin saray gibi.geldin mi hiç???:P
KIRAL kardesim benim
yüreginin güzelligi daim olsun insallah
"Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş" ;)
"Baki kalan bu kubbede hoş bir sada imiş" ;)
neymiş o sada:D
söyle bakem:) belki bizlerde öğreniriz...:flowers:
emrahdemir
24.04.2007, 16:18
Matrax mı yakışıkLı emrahdemir mi yakışıkLı anketini ve benim açık ara fark atmamı unutamam :p :O :O sende unutamazsın demi matrax :D
Matrax mı yakışıkLı emrahdemir mi yakışıkLı anketini ve benim açık ara fark atmamı unutamam :p :O :O sende unutamazsın demi matrax :D
boş dünyevi şeyler be kosovalı :)
sen onu bunu boşverde ayakkabılarımı geri yolla... doğru dürüst giyemedik kanka el koydun hemen :O
emrahdemir
24.04.2007, 16:26
boş dünyevi şeyler be kosovalı :)
sen onu bunu boşverde ayakkabılarımı geri yolla... doğru dürüst giyemedik kanka el koydun hemen :O
Doğru diyorsun kanka boş şey yakışıkLıLık önemLi oLan gönüL güzeLLiği demi :)
ama napayım Rabbim vermiş işte :Cool:
KosovaLı dediğine göre beni Kenan İmirzaLıoğLuna benzetenLer sayısı günden güne çoğaLıyor :O
AyakkabıLarını faLan aLmadım ben bu adamın inanmayın ArkadaşLAr :oleyo:
Tuncay ÖZ
24.04.2007, 16:56
benimde islamveinsan nickle bi üyeyle tartısmıstım bakın şimdi o geldi..o hatırlarmı bilmem
abi veya abla tam olarak bilmiyom kırdıysam ve kusuru lisan eylediysek affola...
wesselam
yaa benimde ilk ihvan forumla tanıştığım gün geldi aklıma.. doğum günümden iki gün sonra üye olduydum:D
ilk üye olduğum forumlardan biri:clap2: daha önce hiç böyle bir siteye üye olmamıştım.
ilk dikkatimi çeken şeyler üyelerden kimi mavi kimi yeşil kimi mor kimide kırmızıydı. neden acaba dediydim. çok cahilmişim ozamanlar bende:O
ihvan okulunda herşeyi öğrendik işte azizim :)
birde gözüme ilk çarpan kişiler ali'ce (ozamanki nickiyle matrax,) sonra nickinin değişkliğiyle zınar, heryerde olan mesajlarıyla ArZu ve en sevdiğim renkle yazı yazan UmutLu(ozamanki nickiyle umutsuz_vaka):O
yine benim dikkatimi çeken nickiyle emmargah ve kendisini nickinden dolayı erkek sandığım yigido ve beni ilk msnsine ekleyen perrak aldı sırayı.:O ve ayrıca bu üçlü pöcüklerin ard arda mesajları dikkatimi çekmişti:O
ah ahhh ne çabuk geçiyor zaman.. eski günler eski günlerr:)
Böyle bir anketi yapmak icin
tüm üyelere kendinizi göstermeniz gerekiyo...
bunu nasil basarmistiniz????
emrahdemir= geyik...
bakmayın siz ona ihvan forumda öyle bir olay yaşanmadı ihwanforum da yaşandı o da geyiğine yapılmıştı...,
fazla kafa yormaya değmez yani :)
o kadar anı varki anlatsam bitmez.hepiniz biliyorsunuz beni :) anlatmıyım.
ama şu gerçekki ihvanndan tanışıp görüştüğüm sevdiğim o kadar dostlarım,ablalarım, abilerim, kardeşlerim varki hepsinin yeri ayrı..
ama hiç unutamadığım gizlenip birde konu açmıştım adımın yanındaki yıldız ne diye :O kendimi ele vermiştim.
MEHMET EFE
24.04.2007, 22:22
Umutlunun ağlayıp forumu terkettiği gün geldi aklıma birden. . Ahh ahh neydi o günler. . .
emrahdemir
25.04.2007, 12:10
Tüm üyeLer için değiLdi o anket , sadece geyik a.ş. içindi ;)
Ama matrax'ın dediği doğru , kafa yormaya değmez ...;)
VesseLam ..
Umutlunun ağlayıp forumu terkettiği gün geldi aklıma birden. . Ahh ahh neydi o günler. . .
:O
bu ciddimi??
Tüm üyeLer için değiLdi o anket , sadece geyik a.ş. içindi ;)
Ama matrax'ın dediği doğru , kafa yormaya değmez ...;)
VesseLam ..
maTRax öldü kanka matrax deyip durma bana... bak isme aLi'ce Ali de sen ama matrax deme unutalım o aşkı :)
emrahdemir
25.04.2007, 12:13
aLışmışız be kanka napiim :) seni matrax oLarak tanıdım ya herhaLde ondandır Ali'ce ..
VesseLam
ihvan a bir kılçıgın peşine takılarak gelmiştim..:D
güya burada ona haddini bildirecektim..sonra nasıl oldu bilmiyorum dost olduk bu kılçıkla..:arkadaşız:
kötüleri boşverin en güzel anısı budur bende İhvan'ın..
;)
Sadece benja
25.04.2007, 13:01
Benim anılarım hep kötü olduğu için, o konulara girmeme hiç gerek yok :)
Birde imza derdi çıktı başımıza. Hey Allah'ım yaa..
Fenami Bir anin daha oldu:):O :O
Sadece benja
25.04.2007, 13:08
Fenami Bir anin daha oldu:):O :O
Bak sinirlendim şimdi. İmzama Anti-İhvan yazasım geldi :O
emrahdemir
25.04.2007, 13:25
Ya dün benja-aLi'ce-zınar bide ben msn'de topLu görüşme yapıyordukda ..
Benja dedi ki :: askerLik beni oLgunLaştırdı :O
benja bu oLgunLaşmış hâlin mi :P
lütfen biraz daha ağır takıL :ıslık:
Bak sinirlendim şimdi. İmzama Anti-İhvan yazasım geldi :O
ANTİ den başka bişey bilmez misin sen benja?? :O :O
* Kimseye asker adresimi ve telefonumu vermiyorum. Boşuna istemeyin.
* Mail atanlar, hemen cevap veremediğim taktirde kızmasın. Gazinodan girdiğim vakitlerde maillerime bakamıyorum. Ancak çarşıya çıktığım zaman cevap yazabilirim.
* Çok gergin ve sinirliyim. Benimle konuşurken gereksiz geyiklerden kaçının. Mümkünse askerlik bitene kadar yaklaşmayın.
* Bol bol dua edin. Şu an tek ihtiyacım bu.
Bilgiye..
imzaya bakin:) bir banka numarasini yazmamis asker harcligi icin:)
unutmus galiba:)
Alper...
26.04.2007, 00:37
ihvan ohooooo çok anım v ar mesela ilk gün açtığım konu....bi konuya cvp verecektim yanlışlıla yeni konu aç demişim o raya yazmıştım...:ıslık:
Bi gün yine dolaşıyom forumda , takılacak insan aarıyorum.
Bi baktımb izim hıfz abi :O (hürmetler :P) betona batmış :O onu anlatıyordu onu hiç unutma :O
Bir keresinde de forumda adminler yok ben o zamanlar tecrübeli üyeyim :D
konunun biri kavgaya gidiyor beş dakka sonrab i baktım elemanın biri çay sohbetine çevirmiş :O admin yok hobaaa gelene kadar makara :O sonra silmişlerdi :ıslık:
Sadece benja
30.04.2007, 18:54
* Kimseye asker adresimi ve telefonumu vermiyorum. Boşuna istemeyin.
* Mail atanlar, hemen cevap veremediğim taktirde kızmasın. Gazinodan girdiğim vakitlerde maillerime bakamıyorum. Ancak çarşıya çıktığım zaman cevap yazabilirim.
* Çok gergin ve sinirliyim. Benimle konuşurken gereksiz geyiklerden kaçının. Mümkünse askerlik bitene kadar yaklaşmayın.
* Bol bol dua edin. Şu an tek ihtiyacım bu.
Bilgiye..
imzaya bakin:) bir banka numarasini yazmamis asker harcligi icin:)
unutmus galiba:)
Bazı insanlar laftan anlamadığı için böyle bir yöntem denemeye karar verdim :)
En espirili asker bizim asker.... DIYESIM GELDI:)
zümrüd-ü anka
30.04.2007, 18:59
geçenlerde ihvanda çok tatlı bir arkadaşla özelden konuşuyorduk ama çıkmam gerekti nezaman gelirsin dedi akşam dedim sende gel konuşuruz ama geç olmasın dedi adminler siteyi kapatıp gidebilirler dedi sonrasını hatırlamıyorum (okursan kızma ablacım olurmu:flowers: :flowers: )
Hadi bakalım eski üye yeni üyeler maceralarımız vardır hepimizin :)
Birbirimizi kırmadan aşırıya kaçmadan paylaşalım beraber buyrun inş...
evet iyi de yapmışım ve de yapıyorum, ama bir sizin gibi aa bak büyükmüş deyip susanlar bir de devam edenler çıkıyor, susanların edebi malum :) ve muhabbeti getiriyor ardından, fena mı oldu kardeşim oldun UmutLu o üye notu sayfasını açınca ilk o yazıyı ve gülümsemeyi görüyorum ya içim kaynıyor cidden hem de her seferinde....
Mesela Efe Unutmuş :)
Ve son olarak ben anımı yazmayayım kötü ve kırıcı idi unutmuş gibi yapıyorum, unutmaya çalışıyorum zira her aklıma geldiğinde tıpkı olduğu zamanki gibi gözlerimi yaşartıyor....
hiç gibi güzel şeyleri hatırlamak en iyisi pek çok kardeş kazandım özel insanlar :)
Benim hiç öyle değişik anılarım yok
baksen ankara yolları ne hodray neyse det sana:mad: :mad: :mad:
hani onu bırak istanbul :)
baksen ankara yolları ne hodray neyse det sana:mad: :mad: :mad:
hani onu bırak istanbul :)
Tamam Arzu abla kızma yaHu:D Onlar özel...Özele girmek istemedim:flowers:
o zaman ben sana hatırlatıyımmı :O
imzanı ben ne yapmıştım :)
Ehueehu evt yeni hatırladım...Foruma bi girdim imzamda şarkı sözü yazıyor:DBütün karizma yerlerde...Bi baktım arzu abla özel mesaj atmış ben değiştirdim diyee:OÇok gülmüştümm...SAol hatırlattığın için,ine güldüm:):flowers:
Ilk girdigim siralarda Kalbin Zümrüt Tepesi beni isliklari ile deli ediyordu.
Ama simdi kardesimizle cok iyi anlasiyoruz allaha sükür.
geçenlerde ihvanda çok tatlı bir arkadaşla özelden konuşuyorduk ama çıkmam gerekti nezaman gelirsin dedi akşam dedim sende gel konuşuruz ama geç olmasın dedi adminler siteyi kapatıp gidebilirler dedi sonrasını hatırlamıyorum (okursan kızma ablacım olurmu:flowers: :flowers: )
çok güzelmiş yaf:O :O :O :O :O :O :O
Ehueehu evt yeni hatırladım...Foruma bi girdim imzamda şarkı sözü yazıyor:DBütün karizma yerlerde...Bi baktım arzu abla özel mesaj atmış ben değiştirdim diyee:OÇok gülmüştümm...SAol hatırlattığın için,ine güldüm:):flowers:
hala şarkı sözü diyor ya:pokey:
mustafa cihat'ın eserlerindendi
oda sen mustafa cihat'ı çok seviyorsun diye...
çok gülmüştüm onada....
berraksu
02.05.2007, 14:02
hani forumumuz bi ara cok sIk araliklarla kapanip kapanip duruyodu..
bazen forum calismasi deniyodu, bazende ariza var filan..
aylar önceydi, hatirlarsaniz bi hafta boyunca kapali kalmisti forum.
foruma bagliligimizin verdigi sebebiyetten ötürü artik öyle krizler gecirdiydikki, msnde
birbirimizle didismeye baslamistik:O
neyseki forum kendine gelmeye basladi, aciliyodu,
alice abim artik okadar sIkIlmis olacakki, forumu nezaman aciyon sorularindan,
forumu kilitlemis giris yapamamistik:O
msn iletinede su yaziyi eklemisti: acmiyorum iste forumu varmi bi diyeceginiz:O
neyseki insafa geldiydide 5 dk sonra actiydi:O
cölde gezerken su bulmus gibi hucum ettiydik foruma:oleyo:
Yakın zamanda forumdan bazı arkadaşlarla 2. kez buluştuk. çengelköy buluşma yeri. Ben erken geldim. diğerleri de saat 13:30 da üsküdarda buluşup geleceklerdi. Neyse dedim heralde 14:00 gibi gelirler ama ne gelen var ne giden. ben volta atıyorum bi o yana bi bu yana. saat 15:00 gibi geldiler. meğer bir zatı muhteremi beklemişler, ismini vermeyeyim. o kendini biliyor. ceza olarak onun pizzasından yedik:)
Pek bişi olmadı gene aynı şey.
Ummuhan abla yine beni azarladı :O:O:O
izem'in bana yazdığı ö.m benim için başka bir anı...hala saklıyorum o mesajımı...
seviyom seni izem...:flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
Çok çok geçince bu zamanların üstünden burayayazacağım bir anım var...
Kardeşimle ilgili :O:O:O:O
emmargahla iki kere kavga etmiştik o geldi aklıma :laugh: :O
üçüncüsünde beni siteden kovcak :O
ümmühan ablanın bana yazmadığı mesajı üzerime alarak cevap yazmam...
birde feyzammm'ın yazdığı asil sözünü asılmak anlamında anlamam :)
bazen tam okumadan pat diye hızlı cevap yazınca komik oluyor ya...:O
evet isim yok :P
arkadaşın biri bana ya ben aşağıdaki konulara tıklayınca hep ilk sayfaya gidiyor sendedemi öyle oluyor...uğraşmaktan yoruldum...yok dedim...ya hayır ilk cevaba gidiyor:O baya iddaalı..
konunun yanında ok var onu tıkla :) yokki ya ya konu başlığı ok ve üyenin adı iyi bak...evet ay gitti gerçekten acaba benim gibi olanlar varmıdır :D
yoktur yoktur:O
msn iletinede su yaziyi eklemisti: acmiyorum iste forumu varmi bi diyeceginiz:O
:O:O
güzel yazmış.
iyi fikir :O
UMMUHAN abla'yı üzdüğüm günler geldi aklıma. . . : ))
EFE nin benden hala özür dilemediği geldi aklıma :O
gERÇİ DİLESE DE YİYECEK O DAYAĞI AMA OLSUN ÖZRÜNÜ DE DİLESİN PAŞA PAŞA DEĞİL Mİ :)
hıfz-ı lisan
17.01.2008, 13:47
evet isim yok :P
arkadaşın biri bana ya ben aşağıdaki konulara tıklayınca hep ilk sayfaya gidiyor sendedemi öyle oluyor...uğraşmaktan yoruldum...yok dedim...ya hayır ilk cevaba gidiyor:O baya iddaalı..
konunun yanında ok var onu tıkla :) yokki ya ya konu başlığı ok ve üyenin adı iyi bak...evet ay gitti gerçekten acaba benim gibi olanlar varmıdır :D
yoktur yoktur:O
Bak sen şu safa.. :D
:) saflıkla ne alaka oluyor bazen bizler bile bildiğimizi biri sorunca bilmiyor gibi bakabiliyoruz;)
aBı ReyyaN
17.01.2008, 14:18
Tevekkül bir konu açmıştı aylar önce ,yorum yapın diye bende tutup imzasına yorum yapmıştım ve herkesin yaptığı yorum bana çok alaksız gelince jetonum düşmüştü=)hasta olunca hep böyle saçmalarım ne demişler sağlam kafa sağlam vücutta bulunur..=)
e tabi hiç unutmayacağım diğer bir anıda Erdem kardeşimi umutluyken bayan sanmıştım çok da şımarık bir kız imajı çizmişti o günlerde , zınarsıyım ve hatta fenasıyım imzasındanda açık açık aşk itirafı yazmış diye bayağı şaşırmıştım =)yeni olunca insan herşeyi herşey sanıyor ,yeni arkadaşlara iyi davranalım lütfen..=)
Ohoo o kadarla mı sıınırlı kaldın.Eskidinde bişi değişmedi :oleyo:
Beni kaç kişiyle karıştırdın.
Aynı şekilde cenneti de :O
Ön yargılısın :oleyo:
aBı ReyyaN
17.01.2008, 14:31
Ama bak ön yargılı olmasam bu kadar anım olmazdı daha anılarımın bir çoğu
söylenmeyecek tarzda =)hem bir kerede ben isim değiştirip konuşayım sizinle
bakalım ön yargısız mı olunuyor...=)
Konuş tabi,adresine bakıp tanırım :O
Efe ile güzel bir organizasyonumuz vardı.Yoğunluk nedeni ile kapadık...
Hele bir de efeyi alt etmiştim 1 hafta siyasetten uzak durmuştu :O
bugünki bir anımı yazayım :)
komik belki ama bende bir anı olarak kalacak:)
Hayriye Kalyenci...:) adını ..HayRiye.. yaptık...yahu hayriyeyi forumda göremiyom ama yorumlarını hep görüyorum...alla alla diyorum nerde bu nasıl yazıyor:)
eee ben h harfinde ararsam böyle olur:) baştaki ..'ları unutmuşum :)
hayriye bak anıma senide aldım...:flowers:
..HayRiye..
04.04.2008, 16:50
bugünki bir anımı yazayım :)
komik belki ama bende bir anı olarak kalacak:)
Hayriye Kalyenci...:) adını ..HayRiye.. yaptık...yahu hayriyeyi forumda göremiyom ama yorumlarını hep görüyorum...alla alla diyorum nerde bu nasıl yazıyor:)
eee ben h harfinde ararsam böyle olur:) baştaki ..'ları unutmuşum :)
hayriye bak anıma senide aldım...:flowers:
(: sağol abla (:
..'ları yeni aldık ya ondandır (::flowers:
öteki kahramanı yazmıyorum.
özel mesaj kutuma sessizsin bu aralar diye bir mesaj gelir. ben de dedikodum yapılıyo ondan yazmıyorum diye cevap verince.
onlardan biri de benim :O diye tekrar cevap gelir :O
neyse sohbetin ilerleyen kısmında erdem kahramanı sıkıştırır ve kahraman sonra görüşürüz der ve kaçar :O
anım yok benim..:cray:ya da varsa ben hatırlamıyorum..
terk-i diyar
18.08.2008, 11:57
anım yok benim..:cray:ya da varsa ben hatırlamıyorum..
Senin yoksa bizim hiç olmaz :) :çiçek:
Senin yoksa bizim hiç olmaz :) :çiçek:
:oleyo:
:oleyo:
sadec smilelerden oluşan mesaj yazmak yasak :oleyo:
bidarla çok anı var ama hep kavga :O:ıslık:
sadec smilelerden oluşan mesaj yazmak yasak :oleyo:
bidarla çok anı var ama hep kavga :O:ıslık:
Benim başka anım olmaz:oleyo:
Bîdâr=Kavga
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.