Orijinalini görmek için tıklayınız : Perşembenin gelişi Çarşambadan belli senaryolar da bellidir düşünmek gerek
Geçtiğimiz genel seçimlerde AKP nin ezici üstünlüğünden ezici mağlubiyet alan CHP e başkanı Baykal ın ilk seçim değerlendirme konuşmasında.
Baykal " BU KURULACAK HÜKÜMET CUMHURBAŞKANI SEÇEMEZ " dedi.
İşte Perşenbe gözüktü Perşenbeyi gösterende Çarşanba olan Baykal ın sözleridi.
Senaryolar hazırdı oyuncular belli değildi ortama göre oyuncular seçilecekti.
Bugün oyuncular da belli Baş aktör yardımcı aktörler hatta figuranlarda.
Şimdi senaryoyu hazırlayanlar mı oyuncularmı yoksa bizlermi suçluyuz?????????
Bundan sonra yazacaklarıma isteyen agbi nefsin konuşuyor desin isteyen kızsın isteyen çok bilmiş desin HİÇ AMA HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.
İsteyen kendini beğenmiş desin dedim ya ÖNEMLİ DEĞİL
real.ist
01.05.2007, 11:07
Anayasa mahkemesi sonuçlarıyla ilgili duyumlar aldıki yine hırçınlığı üzrinde baykalın.
Bu forum a geldiğim zaman Türkiyede devamlı kendi lehlerine seneryo yazan oluşumları irdelemek için konular açtım Masonlar ,Evangalistler , Lions kulupleri ve CHP zihniyeti , Ünüversitelerimiz vb.vb.vb. Saros a kadar tesev e kadar konular açmama rağmen.
Karekteristik özelliğimiz olam tarafgirlik nedeni ile çoğu zaman konular saptırıldı sobete edilip değişik mecralara itildi.
Bu yazılan senaryolarlara karşı yasal ve herşeyden önce İslami tetbirler için oluşumlar oluşturmak istedim ALTERNATİF FİKİRLER ÖNE SÜRÜP SİZLERDEN DESTEK İSTEDİM.
Fakat Malesef Mensubu bulunduğum cemeati kabullenmeyenler ortak sorunları bir kenara bırakıp ortak dertlerimiz bir kenara bırakıp konuları sobete edip konuların kilitlenmesine sebeb oldular.
En son kilitlenen konulardan Alkol , Camilerimizde iştengirlik konularını incelerseniz çok rahat görürsünüz Evlerde mevlit konusuda sobete edildi.
Sağolsun yöneticiler Rtük konusunu sabitlediler ama öksüz kaldı.
BİZLERİN BU DK DAN SONRA ORTAK SORUNLARIMIZDA TEK VUCUT OLMAMIZ LAZIM ORTAK DERTLERİMİZDE MÜCADELEDE CEMEAT SİYASİ OLUŞUM TARAFGİRLİĞİMİZ İKİNCİ PLANDA KALMALI.
real.ist
01.05.2007, 11:15
bu forumda bir kaç kişi konu kilitletirmek için özel çalışıyor gibi. Alakasız yazılar silinmiyor ve konular kilitleniyor bunu yanlış buluyorum. Bazılarının açtıkları konulardan uygunsuz mesajlar siliniyor ve konu kilitlenmiyor, ama bazı kişilerin açtıkları konular özellikle sabote edilip kilitleniyor bunu gözlemliyorum.
bizim şöyle bir özelliğimiz var..!!!
olaylar tamamiyle gerçekleşmediği sürece birşey yapmaya gerek duymayız..
yapmadığımızda da olay zaten olmuş , iş işten geçmiş olur...
ve geriye bize ezilmişlik , sıkıntı ve gamlarımız kalır..!!
bu forumda bir kaç kişi konu kilitletirmek için özel çalışıyor gibi. Alakasız yazılar silinmiyor ve konular kilitleniyor bunu yanlış buluyorum. Bazılarının açtıkları konulardan uygunsuz mesajlar siliniyor ve konu kilitlenmiyor, ama bazı kişilerin açtıkları konular özellikle sabote edilip kilitleniyor bunu gözlemliyorum.
iyi başka görende varmış
yoksa ben kör olduğumu zannedecektim...
hemde bakar kör ..!!!
CUMHURİYET TARİHİNİN DEĞİŞMEYEN BAŞ AKTÖRÜ CHP ZİHNİYETİ bu zihniyetin oluşmasını sağlayan
İNÖNÜ
Evet herkes Atatürkün can dostu silah arkadaşı olarak bilir sırf bu yüzden destekleyenlerin günümüzde bile sayısı az değildir.
Fakat bugüne kadar gizlenen yakın tarihimiz gün yüzüne çıktıkça bazı olayları oluşumları görebilmekteyiz.Örneğin ben hala benim zamanımın tarih kitaplarının yazarı Emin Oktay ı yaşayıp yaşamadığına dair belge bulamadım.
İnönü Atatürkün Can dostu silah arkadaşı ama Bankkonotumuzdan Atatürkün fotorafını kaldıran Atatürkün bugünleri göstererek büyük tehlike gördüğü kapattığı mason kulüplerini AÇAN İNÖNÜ
Ezanımızı Türkçeleştirmeye çalışan Kuranı topluca okunmasını öğretilmesini yasaklayan Camilerimizi Allah cc affına sığınırım hayvan damı yapan İnönü
Yukarıda yazdıklarım okuyanlar için tekrar anlamak için okuyanlar için konularımı toplamak olarak algılanır.
Anlamak için okuyan kardeşlerimden bu tekrarlardan dolayı özür dilerim.
real.ist
01.05.2007, 11:31
iyi başka görende varmış
yoksa ben kör olduğumu zannedecektim...
hemde bakar kör ..!!!
Birçok kişi farkında ve bu kul hakkına giriyor, ilgi toplayan forumlar bir şekilde danışıklı döğüşle karıştırılıp kilitleniyor, hemen akabinde aynı konuyu kendileri açıyorlar. Bal gibide sahtekarlık bu.
real.ist
01.05.2007, 11:31
CUMHURİYET TARİHİNİN DEĞİŞMEYEN BAŞ AKTÖRÜ CHP ZİHNİYETİ bu zihniyetin oluşmasını sağlayan
İNÖNÜ
Evet herkes Atatürkün can dostu silah arkadaşı olarak bilir sırf bu yüzden destekleyenlerin günümüzde bile sayısı az değildir.
Fakat bugüne kadar gizlenen yakın tarihimiz gün yüzüne çıktıkça bazı olayları oluşumları görebilmekteyiz.Örneğin ben hala benim zamanımın tarih kitaplarının yazarı Emin Oktay ı yaşayıp yaşamadığına dair belge bulamadım.
İnönü Atatürkün Can dostu silah arkadaşı ama Bankkonotumuzdan Atatürkün fotorafını kaldıran Atatürkün bugünleri göstererek büyük tehlike gördüğü kapattığı mason kulüplerini AÇAN İNÖNÜ
Ezanımızı Türkçeleştirmeye çalışan Kuranı topluca okunmasını öğretilmesini yasaklayan Camilerimizi Allah cc affına sığınırım hayvan damı yapan İnönü
Yukarıda yazdıklarım okuyanlar için tekrar anlamak için okuyanlar için konularımı toplamak olarak algılanır.
Anlamak için okuyan kardeşlerimden bu tekrarlardan dolayı özür dilerim.
Atatürkü sevmediğini anlatırdı büyüklerimiz.
Bugün Türkiye Uçak yapabilir ve yan sanayisi ile Teknolik konumda en üst seviyede olabilir ve SİLAH İÇİN DİĞER ÜLKELERE EL AÇMAZDI.
Fakat bu duruma nasıl gelindi biliyormusunuz TÜRKİYE ZAMANIN EN ÜST SEVİYEDE UÇAĞINI YAPTI NUK UÇAKLARI NEDEN İFLAS ETTİ BU KONUDA AÇTIĞIM KONU VAR ORADA GÖREBİLİRSİNİZ.
AYNI DURUMDA ARABA FABRİKASI GİBİ ARABA FABRİKASI DESTEKLENECEĞİNE BUGÜNÜN KUMAR ARACI OLAN EVLERİMİZİ DAĞITAN YARIŞ ATLARI DEVLETÇE DESTEKLENDİ ÜREMELERİ ARABA FABRİKASI DESTEKLENMEDİ.
Bugünlük bu kadar Allah izin verirse yarın devam ediceğim çünkü bizde adet hep son msj lar okunur.
Allah a emanet olun.
real.ist
01.05.2007, 11:41
İnşallah cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerden sonra sonra Türkiye şaha kalkacak buna inanıyorum.
senaryolar ;
düşünen insanlar ve düşünmeyen insanlar
icraate dökecekler ve dökemeyecekler
düşman bilmeyenler ve aşırı düşman kabul görenler
ittifakçılar ve ihtilafcılar
inananlar ve inançsızlar
birlik isteyenler ve istemeyenler,
düzen isteyenler ve düzene baş kaldıranlar ,
kendi çapında eğlenenler ve daha niceleri ....
geleceğe atılan her adım akıl ile olması gerekirken insanlar kendilerini düşündüğü müddetce mutlaka ezilen sınıf ve ezen bir sınıf olacaktır.. yeterki eşitliği yani ezilip ezilmemeyi azaltalım
selametle...
Sizlerden ricam olucak bu konuyu bölüm bölüm devam edeceğim.Bölümlerde sizlerden bilgi takviyesi istiyorum.
İlk bölüm hala etkinliği devam eden
İNÖNÜ Chp zihniyeti ve İnenü atatürkçülüğü
Örneğin bir Örnek PKK İslamiyeti kabul etmeyenleri bugün meclise bu zihniyet getirmiş olup milletvekili olmasını sağlamışlardır bu yüzdendirki PKK yı temsil eden İslamiyeti kabul etmeyen bu kişiler Uluslararası siyasi areneda kendilerine yer edinmişlerdir.
Evet nerede kalmıştık.
İNÖNÜ
Kurtuluş savaşındaki ve hemen sonrası olaylara girmeyeceğim Mareşal Fevzi Çakmak ve diğerlerine oynanan oyunlara girmiyeceğim.
Atatürk öldükten sonra ilk icratı kendi ideolojilerini Atatürk ideolojileri gibi topluma enjekte etmeye çalıştı.
Bugünkü sosyal ortamda büyük etkinlikleri olan Atatürkün kapattırdığı Mason Kulüplerini açarak onlara büyük hareket etki ortamı oluşturdu bugün Bülbül deresinde yatanlara baktığımız zaman onların bugünkü uzantılarını görebiliriz.
Şuan medyada sosyal ortamlarda etkinlikleri olanların dedelerine bakalım İsmet İnönü ile beraberdirler.
Mason külüplerini açarak ve masonların siyonizmin karşısındaki en büyük Hak güç olan İslamiyete karşı takındığı tutumu daha ileride anlatacağım.
Şunuda belirtmeden geçemicem Allah Razı olsun Süleyman Efendiden İstanbul Van Treninde az insana kuran öğretmedi.
manifesto
01.05.2007, 17:22
Arkadaşlar merak etmeyin ANAYASA MAHKEMESİ bu seçimleri iptal edemez :)
Rahmetli ÖZAL da aynı şekilde seçildi
Dönemin DİNSİZ ve ALEVİ partisi SHP seçimleri boykot etmiş meclise katılmamıştı
ilk iki turda ÖZAL 367 OYU alamadı
Ama 3. Turda 276 yı geçti Cumhura başkan oldu.
Biz yoksa 9.Cumhurbaşkanını ÖZAL olarak bilemezdik.
Onun yürürlüğe koyduğu atamaları da yasa dışı saymak lazımdı.
oysa kazın ayağı öyle değil..
inkişaf_
01.05.2007, 17:46
Arkadaşlar merak etmeyin ANAYASA MAHKEMESİ bu seçimleri iptal edemez :)
Rahmetli ÖZAL da aynı şekilde seçildi
Dönemin DİNSİZ ve ALEVİ partisi SHP seçimleri boykot etmiş meclise katılmamıştı
ilk iki turda ÖZAL 367 OYU alamadı
Ama 3. Turda 276 yı geçti Cumhura başkan oldu.
Biz yoksa 9.Cumhurbaşkanını ÖZAL olarak bilemezdik.
Onun yürürlüğe koyduğu atamaları da yasa dışı saymak lazımdı.
oysa kazın ayağı öyle değil..
Haklısınız, eğer aksi yönde karar verilirse, bir daha bu ülkede cumhurbaşkanı seçilemez. EN İYİSİ Darbeciler kanunlara bir ekleme yapıp desinlerki: CHP haricindeki tüm partiler için 367 şartı aranır.
CHP e başkanı Baykal ın ilk seçim değerlendirme konuşmasında.
Baykal " BU KURULACAK HÜKÜMET CUMHURBAŞKANI SEÇEMEZ " dedi.
sevgili agbi...:)
bu sözleri kaçıncı defa yazdınız...hemde birkaç konuda...yetmedi galiba....şimdide bu sözlerin üzerine konu açtınız...:)
şimdi yönetim bu konuyu kilitlese benim konularım sabote ediliyor diyeceksiniz...
bence yukarıda alıntı yaptığım cümleyi...defalarca başka konulardada yazdığınız göz önünde bulundurularak...birde aynı cümlelerle tekrar konu açmanız dahilinde...
konu kilitlense yeridir yani:)
suçu yönetimde aramayın yani.:) birazda kendinizde arayın...
bu sözleri kaçıncı defa yazdınız...hemde birkaç konuda...yetmedi galiba....şimdide bu sözlerin üzerine konu açtınız...:)
şimdi yönetim bu konuyu kilitlese benim konularım sabote ediliyor diyeceksiniz...
bence yukarıda alıntı yaptığım cümleyi...defalarca başka konulardada yazdığınız göz önünde bulundurularak...birde aynı cümlelerle tekrar konu açmanız dahilinde...
Sayın kadrolu muhalifim lütfen ilk mesajımdan itibaren okuyun Giriş gelişme vardır biz düşünceleri anlatmada.
Bana muhalefet etmek için muhalefet etmeyin bakın 2 nci msj ımdan itibaren bugünün başlangıcı İNÖNÜ ye değinip ogünden bugüne bir irdeleme olacak bu konunun devamı.
Evet kadrolaşmaya başlayan muhalifim Aşk Er kardeşim yarına görüşmek üzere varsa konu ile bildikleriniz bizleri aydınlatın.Allah a emanet olun.
Konu sizi rahatsız etti galiba özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı.
Sayın kadrolu muhalifim
Konu sizi rahatsız etti galiba özür dilerim verdiğim rahatsızlıktan dolayı.
estağfirullah agbi..:)
konu bizi rahatsız etmedi...:)
sadece dediğim husus gözüme çarpmıştı...onu belirtmek istedim...
konuyla ilgili yazacağım şey ise...biraz baykala değinmek istiyorum..
kendisi sadece bir genel başkan değildir...aynı zamanda değişik misyonlarda yüklenmiştir...bunlardan biride devletin bazı kanatlarıyla eşgüdüm içinde çalışıp gerektiği zamanlardada psikolojik harekata katılmaktır...ama dediğim üzere devletin tamamıyla değil...:) sadece belli bir kanadıyla ortaklığı vardır...
sizin mesajınızda vurguladığınız sözleri rastgele sözler değildir...:)
ortaklarından aldığı bazı haberler üzerine söylediği sözlerdir....
not:ben sizin kadrolu muhalifiniz felan fişman değilim:)
forumdaki kimsenin kadrolu muhalifi değilim...:)
kadrolu muhalifi olduğum tek bir grup vardır...onlarda pkk yandaşları ve sempatizanlarıdır...onlarda bu forumda yok zaten...pkk yandaşlığı yapmaya çalışanlarıda... yönetimden allah razı olsun hemen uzaklaştırıyorlar...:)
Bak mahkemede Baykal ı teyid etti itirazı kabul etti.Hala siz beni tekrarcılıkla eleştiriyorsunuz.Ne yapayım anlamayanlar olursa 50 kerede tekrar etsen değişen hiçbir şey olmuyor.
Evet bu ülkeye bu vatana en fazla zarar veren İNÖNÜ yaşağı müddetçe verdiği kararlar ile büyük zarar vermiştir.
Nedir bu İslamiyet düşmanlığı sen kimsin Kuran okumasınını bir kişi ile sınırlandırıyorsun hele Üç kişi oldumu hapis.
Nedir bu İslamiyet düşmanlığı ezanı Türkçeleştiriyorsun.
İslamiyet düşmanlığınla bu ülkeye halk evlerini başımıza getirdin halk evleri gün geldi Solcuların teoristlerin üreme noktaları oldu Köy enstütüleride Köylü 'yü dinden uzaklaştırmak milli duyguları törpülemek içindi.
Danıştay 8 nci dairesi YÖK ün ve Eğitim Sen'in başvurusu üzerine Açok Lise Yönetmenliğinin Kıyafet yönetmenliğini iptal kararrı.
İmtihanlara Başörtülü girilmeyecek.
Ben anlatmaktan yazmaktan yoruldum bazı arkadaşlar anlamaktan.
İslamiyet karşı senaryoları önceden bilmeyenler bu senaryoda 2 nci rolleri ve figuran rollerini oynarlar.
nefsim ön plana ÇOKTIĞINDAN HERHALDE BANLANMA ZAMANIM GELİYORDA.
Fakat ne yapayım kardeşim ben buyum değişemiyorum
ALLAHIM
İSLAM DÜŞMANLARININ
Daha önce hazırladıkları sanoryaları HAYATA GEÇİRTME.
Bu konuma ne dersin Talib
İslam düşmanları 28 Şubat sürecinde Refah'ı kapatırken de ortaya yeni senaryolarla geldiler. Ve merak ediyorum acaba Refah Partisinin arkasında kimler vardı. Acaba bir grup bunlar da çok ileri gitti mi dediler yoksa bu olaylar Refah Partisini yıkmak ve müslümanları zor durumda bırakmak için mi dediler ve desteklediler mi Refah'ı? Yoksa o aralar kiminle sarmaş dolaşlardı?
Biz çok önceden beridir diyoruz oyunlar oynanıyor diye ama daha yeni yeni ortaya çıkıyor. Peki oyun oynayanlara biz ne diyebiliriz. Oynamayın desek bırakacaklar mı oyuncaklarını?
İşin bir-de öbür tarafı var.Refah partisinin kurulduğu zamana nazar edecek olursak islâm adına pek-de kayda değer bir adım atmış sayılmaz.Bunun yanında kapatılmasının tek sebebi olarak islâmiyete dayalı üniter bir mozaikte görünüyor olması diyebiliriz.
Devletin kendi dahilisin belki "ergenekon" gibi onlarca zincirlenmiş örgüt var.Ve belkide bizlerin bihaber olduğu binlerce tezgahlanmış plan var.İşin aslı bu Devlet-Muhalefet-Entrika üçlemesinin ardı arkası kesilecek ibi görünmüyor.Geriya her şeye iyimser bir şekilde bakmak kalıyor bizlere..
İslam düşmanları 28 Şubat sürecinde Refah'ı kapatırken de ortaya yeni senaryolarla geldiler. Ve merak ediyorum acaba Refah Partisinin arkasında kimler vardı. Acaba bir grup bunlar da çok ileri gitti mi dediler yoksa bu olaylar Refah Partisini yıkmak ve müslümanları zor durumda bırakmak için mi dediler ve desteklediler mi Refah'ı? Yoksa o aralar kiminle sarmaş dolaşlardı?
Biz çok önceden beridir diyoruz oyunlar oynanıyor diye ama daha yeni yeni ortaya çıkıyor. Peki oyun oynayanlara biz ne diyebiliriz. Oynamayın desek bırakacaklar mı oyuncaklarını?
Neyi ima etmek istiyorsun.Açık ça söyle ima etmek istediğin Oy Ecevit e ise.
ALLAH ŞAHİDİM Hocam Böyle bir tavsiyede bulunmadı.
Bunlar Nurettin VEREN in uydurmasıdır.
Sana artık iyice üzülüyorum acımıyorum.
Çünkü atılan fitneleri yayıyorsun.
İma etmedim gayet açık yazdım.
Eceviti düşünmedim bile yazarken, eceviti desteklediklerini zannetmiyorum zaten. Yanlış da bilebilirim tabi ki.
Bildiğim Refah'ın o zaman yalnız bırakıldığıdır.
ağbi sana açık soru.
sen ismi geçen cemaatin bütün icraatlerini onaylıyor musun?
hiç yanlış bulduğun birşeyleri oldu mu? merak ettim.
ağbi sana açık soru.
sen ismi geçen cemaatin bütün icraatlerini onaylıyor musun?
hiç yanlış bulduğun birşeyleri oldu mu? merak ettim.
Açık soruya açık cevap
Önce cemeat ile Hoca efendiyi ayıralım.
Daha sonra cemeatin tenkit ettiğimiz icraatları değerlemdirirken geniş geniş düşünelim.
Örneğin kimse yokmu reklamı için bir araştırın bakalım bu reklam ne zaman verilmiş.
Örneğin herkes Irakta ölen zulum gören Müslüman kardeşlerimden AKP sorumlu tutuyor ama geçmişi analiz eden yok.
Gelelim cemeate bugün bu cemeat oldukça büyük ve mutlak YANLIŞLIKLAR olacak tır fakat asla BU KAFİRLİKLE VE MÜNAFIKLIKLA SUÇLANACAK KADAR DEĞİL.
AYRICA CEMEATİ SUÇLAYANLARA BAK BAKALIM FÜRUMDA VAR OLMA SEBEBLERİ BİR CEMEAT VE BİR SİYASİ OLUŞUMU TENİT ETMEK İÇİN.Başka konulara girmişlermi ???
bUNU KONTROL ET.
Ayrıca size özel den Deniz feneri ile ilgili bazı donelere değindim.Burada açıklamam gerek yok.SİSTEMİ BİLMEK GEREK SİSTEME GÖRE TETBİRLİ DAVRANMAK GEREK.
Her zaman dediğim şey.
İŞTE BİR ÖRNEK
28 ŞUBAT İLE VE 28 ŞUBAT I İRDELEYEN BEŞ ALTI KONU AÇTIM 28 ŞUBAT ı YAPANLAR HAKKINDA NEDEN KATKI VERMEDİN.
Evet neredeydin o zamanlar Talib yoksa 28 Şubat ve erbakan a siyasi yenilgiye uğratanların ortaya çıkması seni rahatsızmı ediyor.Evet Talib tekrar olmasın diye NEDEN KATKILARDA bulunmadın.
Şimdi kalkmışsın REFAH yalnız bırakıldı ama sen ileride ANLIYACAKSIN ERBAKAN HOCANIN TALEBELERİNİN DEĞERİNİ hep AKP yi TENKİT EDİYORSUN NEDEN ? NEDEN ? NEDEN ?
Sen Stareji nedir bilmesin.Bilemessin çünkü TENKİT TÜM AKLINI SARMIŞ.
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.