Orijinalini görmek için tıklayınız : 60 İhtilali yaşayanlar bilir okuyanlar bilir AYNI SENARYO
Evet 60 senaryosu bugün değişik versionla tekrar gündemde
Yok boşvereyim yazmak istemiyorum.
Ama 60 İhtilali nasıl oldu ne gibi etkenlikler oldu bugün neler oluyor.
Evet yaptılar değişik versiyonla.
Bizde seyrettik.
Evet uygulandı.
Ünüversite olayları ile başladı.
Sonu geldi ama tek farkla DARBE yi ORDU yapmadı.
Evet uygulandı.
Ünüversite olayları ile başladı.
Sonu geldi ama tek farkla DARBE yi ORDU yapmadı.
Ummuhan abla GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDERİM sizi bu şekilde hassa görmek ve konumu desteklemek için açtığınız.
Rektör Olayların İşbirlikcisi mi? Konu için tekrar teşekkür ederim.Çok isabetli bir konu açmışsınız.
Yöneticilerden rica etsem bu konuyu birleştirebilirlermi????
Yargı darbesiyle çağ atladılar, uluslar arası platformda göz boyuyorlar. Bal gibide askerin işbirliği var bu yargı darbesinde. ilahi okuyan kızlara muhtıra verenler, eregenekon için çıt çıkarmıyor. niçin?
Yargı darbesiyle çağ atladılar, uluslar arası platformda göz boyuyorlar. Bal gibide askerin işbirliği var bu yargı darbesinde. ilahi okuyan kızlara muhtıra verenler, eregenekon için çıt çıkarmıyor. niçin?
HARİKA TESPİT.
Teşekkürler.
ALLAHIM sana şükürler olsun ARTIK ELLERİ AYAKLARINA DOLAŞIYOR.
Serdar55
27.07.2008, 00:05
60 darbesi zamanında radyolarda dini yayınlar yapılıyordu.Bunu ise rejimi tehlike altında iktidara hizmet gördüklerini söylüyorlardı.Sözde darbe tespitleriydi
Şu anda ise -Fettulahcı- veya -İktidar yanlısı- medyada büyüme var.Bunlarda da aynı iş.Askerde yine aynı tesspit.
Nato mermer noto kafa.
AhmediNecad
27.07.2008, 00:10
bitmişlere çare aranmaz.
60 darbesi zamanında radyolarda dini yayınlar yapılıyordu.Bunu ise rejimi tehlike altında iktidara hizmet gördüklerini söylüyorlardı.Sözde darbe tespitleriydi
Şu anda ise -Fettulahcı- veya -İktidar yanlısı- medyada büyüme var.Bunlarda da aynı iş.Askerde yine aynı tesspit.
Nato mermer noto kafa.
???????????????? AÇARMISINIZ ANLIYAMADIM ????????????????????????????????
Serdar55
27.07.2008, 00:52
???????????????? AÇARMISINIZ ANLIYAMADIM ????????????????????????????????
60'lı yıllarda DP radyolarda dini programlar yaptırıyordu.(27 Mayıs 2008'de cumhuriyet gazetesi alanlara yanında 27 mayıs belgeseri olan subjektif bir cd dagıtmıştı.Cd'de geçer.)Yapılan dini yayımlar bir yandan rejimi tehlike altına soktukları söylemi çıkıyor, diger yandan ise devletin medya kuruluşu radyoyu kendi silahları gibi kullandıklarını itham ediyorlardı.
Şimdilerde ise bazı medyaların objektif ve de dini programlar içermesi kemalist , ulusalcı grupların yancı ithamlarına maruz kalıyorlar.60 darbesinin sözde yapılması gerekli mevzularının bir nedenide buydu.
Karalamalar yine aynı karalama gibi geliyor.60 darbesinin gerekli oldugunu düşünenler şu anda anti-AKP kesim oldugunu düşünüyorum.(İstisnaları tenzih ederim)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.