Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşı tarafı deşifre edelim !!!
Bundan sonra bu bölüme ( kendilerine ne derlerse desinler ) İslam ve Müslüman'a düşmanlıkta sınır tanımayanların salya ve kusmuklarından örnekler sunacak ve bu yobazları deşifre edeceğiz.
Yorum yazacak olan olursa lütfen sakin olsunlar !
:)
---
Türban Sorunu
Adamlarda haksız değiller ama.Bizim solcular yani.******** şeriatçılar öyle oyunlar oynadılar,öyle dolaplar çevirdilerki zamanında..Adamlarda din minb terstir,karıştırmayın siyasetle diyince dinsiz olup çıktılar.Ama ne oldu bir şey değişti mİ? Öyle böyle diye diye bugünleri yaşıyoruz işte.Solcuya hala dinsiz deniyor,Şeriatçıya hala müslüman(!) deniliyor! :)
ernesto
http://kemalistler.net/viewtopic.php?t=178&postdays=0&postorder=asc&start=45
solcu hala dinsiz(!)ce hareket ediyor,şeriatçı(!?) müslüman(!)ca görünüyor..
bunun dışındaki cümleler kendi içlerindeki pisligin dışa vurumu..:mad:
eyvallah reis abide,
bu tam damarına basılası sözler ihtiva ediyor..
hakimiyet va ayar konusunda sıkıntı olur..
başlıgını kilitlemesinler sonra..:oleyo:
BU HER BAKIMDAN MİLLÎ MİTİNGLERİN GAYRIMİLLÎ DÜZENLEYİCİLERİ, ARTIK
ÖZDE TÜRK OLMADIKLARI, VE SÖZDE DAHİ "TÜRK'ÜM!" DEMEDİKLERİ KESİNLİK
KAZANMIŞ OLAN ERDOĞAN-GÜL-ARINÇ DİKTATÖRLÜĞÜNÜN TÜRKİYE'NİH BAŞINA
AÇTIKLARI BELÂLARI BİR KENARA BIRAKIP; KÜRSÜDEN SÂDECE "LÂİKLİK" VE
"DEMOKRASİ" SLOGANLARI ATTILAR, ATTIRMAYA ÇALIŞTILAR! HATİPLERİN ÇOĞU
BU YÖNDE SAÇMA KONUŞMALAR YAPTI!..
KÜRSÜDEKİLER, VE DAHA SONRA SATILMIŞ OLDUKLARI BOYUNLARINDAKİ
YAFTALARDAN BELLİ MEDYA MENSUPLARI AKP VE ERDOĞAN EKİBİNİ "MİLLÎ
GÖRÜŞÇÜ" İLAN ETTİLER, VE HALKIN BUNLARA İTİRAZ SEBEBİ OLARAK, BUNU
GÖSTERMEYE ÇALIŞTILAR!
MİLLÎ GÖRÜŞ MSP-RP-SP (SAADET PARTİSİ) SİYÂSETİDİR!.. TAYYİP 2002
SEÇİMLERİ SÜRECİNDE "BİZ MİLLÎ GÖRÜŞ GÖMLEĞİNİ ÇIKARTTIK," DEMİŞ,
AKP'Yİ SP'DEN KESİN OLARAK AYIRMIŞTI!.. BUNU GAZETECİLERDEN DAHA İYİ
KİM BİLEBİLİR?.. BUNA RAĞMEN KALKIP HERİFLERE "MİLLÎ GÖRÜŞÇÜ" DEMENİN
ARDINDA, MUTLAKA BİR ARTNİYET GİZLİDİR!.. AKP'NİN TAVRI, TUTUMU HER
BAKIMDAN GAYRIMİLLÎ GÖRÜŞ'TÜR!. YÂNİ HEM MİLLİYETSİZ, HEM
İSLÂMİYETSİZDİR!..
[10:28:16] ibrahim ceylan diyor ki : ŞU HALDE AKP'Yİ "MİLLÎ GÖRÜŞ"ÇÜ OLMAKLA SUÇLAYANLAR, ASLINDA AKP'Yİ
DEĞİL, HÂŞÂ; MİLLİYETÇİLİĞİ, TÜRKLÜĞÜ, MİLLÎ EKONOMİYİ, MİLLÎ SANAYİİ,
KUZEY KIBRIS TÜRK DEVLETİ YANLISI MİLLÎ SİYÂSETİ VE AVRUPA BİRLİĞİ İLE
A.B.D.'YE KARŞI HAYSİYETLİ MİLLÎ DIŞ SİYÂSETİ SUÇLAMIŞ OLUYORLAR!..
KALDI Kİ, BU HERİFLER NÜFUS BELGELERİ İLE TESBİT EDİLDİĞİ GİBİ, TÜRK
DEĞİLLER!.. ŞERDOĞAN SAĞDA SOLDA "GÜRCÜ'YÜM" DEMESİNE RAĞMEN, PONTUS
RUM KIRMASIDIR!.. KARISI İÇİN "ARAP" DEMESİNE RAĞMEN, KADIN YAHUDİ
ASILLIDIR!.. ABDULLAH GÜL, KAYSERİ'DE BOL OLAN ERMENİLERDENDİR!..
ARINÇ, MANİSA YAHUDİLERİNDENDİR!..
ÜSTELİK MÜSLÜMAN DA DEĞİLLER!.. BÜTÜN O DİNDAR GÖRÜNTÜLERİNE,
KARILARININ BAŞÖRTÜSÜNE RAĞMEN!.. HİÇ "GEL SENİNLE KATOLİK NİKÂHI
KIYALIM," DİYEN MÜSLÜMAN OLABİLİR Mİ?.. HİÇ "GEREKİRSE, PAPAZ CÜBBESİ
GİYERİM" DİYENDEN MÜSLÜMAN OLUR MU?.. HİÇ HIRİSTİYAN VE YAHUDİLER İLE
İŞBİRLİĞİ YAPANLAR, KUR'AN ÂYETLERİNE BU KADAR TERS DAVRANANLAR
MÜSÜLMAN OLABİLİR Mİ?..
Kendilerini karşı cephede gördüklerinden ben de bu alıntıyı yaptım :)
Ben müslümanım diyen biri yukarıdaki iftira ve hezeyanları rahatca yazabilir mi? Bunları Baykal için bile söyleyemem şahsım adına...
Herkesin bir oyunu varsa...Rabb'imin de vardır...
Hz. Muhammed s.a.v. insanları dine davet ettiğinde tek kişiydi...Şuan bakığımızda 2 milyar islamla müşerref müslüman var...
Kim ne yaparsa yapsın bu nur tamamlanacaktır biiznillah...
:offtp:
Dün televizyonda amcamın birini seyrettim de, aklımdan bir soru geçti...
Sen ölmeyecek misin? :)
kalbin zümrüt tepesi
07.05.2007, 11:25
http://www.itibarhaber.eu/images/stories/haber/ru/13632.jpg
Türkan Saylan'ın organize ettiği Çağlayan mitingi sona erdi. 14 Nisan Ankara mitinginin devamı niteliğindeki Çağlayan mitingi Saylan'ın şovuna sahne oldu.
Köşk sürecini engellemeye yönelik 14 Nisan Ankara mitinginin devamı niteliğindeki Çağlayan mitingi Türkan Saylan'ın şovuna sahne oldu. Miting sona ererken, akıllarda özgürlük yerine istiklal mahkemeleri kurulsun şeklindeki sloganlar kaldı.
Saylan ve diğer konuşmacılar AB'den ABD'ye, özelleştirmeden, gazete patronlarına ve toplumun dini değerlerine karşı yaptığı konuşmalarla katılımın büyük olduğu mitingi gölgeledi. Özellikle ÇYD Başkanı Türkan Saylan 'Kutlu Doğumu' şova benzeterek kalabalığa yuhalattırdı. Saylan ayrıca 'Yaradılış hurafesi' diyerek dini değerlere hakaret etti. Saylan, her şeye karşı görüntü verirken, Medya Patronu Aydın Doğan dahi eleştirildi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Çağlayan'da düzenlenen 'Köşk' mitingi geniş katılama sahne oldu. Mitingde ilk konuşmayı Düzenleme Komitesi Başkanı Necla Arat yaptı. Arat, demokrasi vurgusu yaparken daha sonra söz alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı Başkanı Türkan Saylan, konuşmasında yaradılıştan, Kutlu Doğuma, özelleştirmeden duble yollara kadar her şeye karşı çıktığını söyledi.
Yaradılış'ın 'hurafe' olduğunu söyleyen Saylan, Kutlu doğum törenlerini 'şov' olarak niteledi. Saylan, 'Bu şovlarla cumhuriyetten intikam alınmaktadır' dedi.
İstikrarı boş söz olarak nitelendiren Saylan, hükümeti Çankaya'yı 'tarikat sarayına' çevirmek istemekle suçladı.
Miting'de tuhaf istek: istiklal mahkemesi kurulsun
Çağlayan mitinginde vatandaşlar dağılmaya başladı. Mitingde "Tayyip Baksana, kaç kişiyiz saysana, Çankaya'da molla istemiyoruz, Biz Mustafa Kemal'in Askerleriyiz, Hükümet İstifa", şeklinde sloganlar atıldı. Katılmcıların taşıdığı "Övünüyorum, çalışıyorum sana askerim. İstiklal Mahkemeleri kurulsun hesap sorulsun", şeklindeki dövizler dikkat çekti. Miting alanına girmeyen ve dışarıda bekletilen araçlardan da onuncu yıl marşı çalındı. Ayrıca Atatürk'ün yaptığı konuşmalarda miting katılımcılarına dinletildi.
alıntı
konu ile alakalı yorumlar aşağıdaki linktedir..
http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?p=272492#post272492
solcu hala dinsiz(!)ce hareket ediyor,şeriatçı(!?) müslüman(!)ca görünüyor..
bunun dışındaki cümleler kendi içlerindeki pisligin dışa vurumu..:mad:
eyvallah reis abide,
bu tam damarına basılası sözler ihtiva ediyor..
hakimiyet va ayar konusunda sıkıntı olur..
başlıgını kilitlemesinler sonra..:oleyo:
Ben masumum, bunları biz değil onlar söylüyor. Kimin nerede ne söylediğini de alıp koyuyoruz en alta.
Du bakalım, daha yeni başladık !
Ben konuyu anlıyamadım ne deşifre edeceğiz.
Daha evvel Muğla Ünü.Rek.CHP bayrakları ile miting yapmıştı Danıştay olayında kendisinin İngiltere pasaportu taşıdığını deşifre etti.Deşif dediğiniz bunlarmı.
Konuyu açarsanız sevinirim.
Tuncay ÖZ
07.05.2007, 18:02
Daha evvel Muğla Ünü.Rek.CHP bayrakları ile miting yapmıştı Danıştay olayında kendisinin İngiltere pasaportu taşıdığını deşifre etti.Deşif dediğiniz bunlarmı.
katılıyorum
Ulusalcı Merdan'ın manşetleri Silahlı Kuvvetler'i zor durumda bırakmışKanaltürk televizyonunda Tuncay Özkan'ın yol arkadaşı olan Merdan Yanardağ'ın, PKK'ya yakınlığı ile bilinen Özgür Gündem Gazetesinin kurucusu ve yazı işleri müdürü olduğunun ortaya çıkması şok etkisi yaptı.http://medya.zaman.com.tr/2007/05/07/gundem.jpg
Yanardağ'ın yalan haberlerle attığı manşetler Türk Silahlı Kuvvetleri'ni uluslararası platformda çok zor durumda bırakmış. Terörle mücadele sürecinde etkin rol almış olan komutanlar, şimdi Merdan Yanardağ'ın manşetlerini tartışıyor. Bir internet sitesinde yazan emekli Yarbay Şenol Özbek, 6 Eylül 1992'de Özgür Gündem'in "İnsanlık Sürükleniyor' manşetiyle Türkiye ile AImanya arasında krize yol açtığını açıkladı. Türk askerine yönelik sert ifadelerin yer aldığı haberden sonra Yunanistan olayı pankart yaptırıp dünyaya duyurmuş.
Söz konusu olay 6 Eylül 1992 tarihinde Şırnak'ın Cizre ilçesi Şeyh Değirmenci Köyü'nde yaşanmış. Vatandaşların ölü olarak bulduğu bir terörist için olay yerine gelen jandarma, savcı, doktor ve yerel bir fotoğrafçı çağrılır. Ceset üzerinde gerekli kontrollere başlamadan önce bubi tuzağına karşı ceset yerinden oynatılmak istenir. Bu amaçla da BTR denilen askeri araç kullanılır. Ancak PKK sempatizanı olan fotoğrafçı, görev esnasında çektiği fotoğrafları Özgür Gündem gazetesine ulaştırıyor. PKK yanlısı gazete, 16 Ekim 1992 tarihli nüshasında bu fotoğrafları "İnsanlık Sürükleniyor" başlığıyla çarpıtarak okuyucularına sunuyor.
Emekli Yarbay Özbek, Özgür Gündem'in haberinin hem özü hem de Silahlı Kuvvetler'in konsepti açısından yalan olduğunu vurgulayarak, "Çatışmalarda ele geçen teröristlere dahi dokunulmadığını, hatta karınlarının bile doyurulduğunu, kandırılmış vatan çocukları olarak onlara mümkün olduğunca şefkatle yaklaşıldığını yakından biliyorum." diyor.
Özgür Gündem'in bu haberinin terör örgütünün propagandadan sorumlu kadroları tarafından, daha da çarpıtılarak, söz konusu gazete haberi ile birlikte Avrupalı parlamenterlere aktarıldığını ifade eden Özbek, şöyle devam ediyor:
"Olayda kullanıldığı iddia edilen BTR 60 tipi araç Alman yapımı olduğundan, haber üzerine Almanya, Türkiye ile olan ilişkilerini askıya aldığını ve Türkiye'ye silah ambargosu uygulayacağını açıklıyor, Türkiye Almanya ilişkilerinde çok ciddi bir kriz yaşanıyor. Avrupa parlamentosu üyelerinden, Türkiye'de insanlık sürükleniyor şeklinde sert açıklamalar geliyor. Yunanistan bu olay ve haberin bütün dünyada duyulması için pankartlar dahi hazırlatıyor. Dünya kamuoyu önünde zor günler yaşayan Türkiye, günlerce bu mesele ile uğraşmak zorunda kalıyor."
Haberin yayınlandığı gün bu gazetenin yazı işleri müdürünün bugün ulusalcı olan Kanaltürk televizyonunun hem yayın kurulu üyesi hem de program yapımcılarından olan, Hulki Cevizoğlu ve Tuncay Özkan'ın yol ve dava arkadaşı Merdan Yanardağ olduğunun altını çizen Özbek, internetteki yazısında şu ifadeleri kullanıyor:
"Özgür Gündem için bu soruyu sormak komik de olsa, yazı işleri müdürünün onayı olmadan bir gazetede bu ve benzer haberler yayınlanabilir mi? Asla yayınlanamaz. Ve son sorumuz: Hulki Cevizoğlu, yol ve dava arkadaşının terör örgütüne aleni gerilla diyen ve başta Silahlı Kuvvetler olmak üzere güvenlik kuvvetlerimizi zan altında bırakan haberleri konusunda özel bir program yaparak bizi aydınlatmayı düşünüyor mu?"
Emekli Yarbay Yanardağ'ın hakkındaki iddiaları kabul ettiğine dikkat çekerek, "Haberi yalanlamıyordu ama üslup bildiğimiz üslup: Bir ulusalcıya laf mı söyledin, orda bittin işte, ya Fethullahçısın ya da emperyalistlerin ve küresel gücün uşağı." diyor.
Emekli Yarbay Şenol Özbek'in yazısının tamamını okumak için tıklayınız... (http://www.afyonkocatepehaber.com/v2/icerik_detay.asp?id=16795)
Konu başlığına koyduğumuz "Karşı Taraf"tan kastımız ne..?
İslam'a, Müslüman'a, Kur'an'a, Peygamber'e ve hatta Allah'a, Hakka, Halk'a, Adalete, Akla ve Mantığa, Özgürlüğe, yani kısaca bize düşmanlıkta sınır tanımayan herkesi karşı tarafa koyuyoruz.
Bu karşı taraftan çoğu zaman çoğumuzun hiç haberi bile olmuyor.
Oysa o karşı taraf, örgütlü olarak hareket ediyor ve bize karşı bir cephe oluşturuyor. Piyon da olsalar sonuçta bir cephe ediyorlar.
İşte bizde, o karşı tarafın küstahlıklarını ve kusmuklarını birbirimize bildirmek suretiyle onları deşifre ediyoruz, etmek istiyoruz.
Peki bundan ne sonuç umuyorsunuz..? diye sorulabilir.
Karşı Tarafta bize cephe alanlardan haberdar oluyoruz o kadar.
Çünkü bu haberdarlık, bize bir fikir sunup ona göre gardımızı almamızı sağlayacak ve bu alçakların hareketleri boşa çıkartılacaktır.
OkurYazar demiş ki:Laik ülkede Ceza Kanunu.
Laik olmayanda din kanunu.İnşallah hepsinde ceza kanunu
İnşallah maşallah gibi gaipten gelen kelimeler ile olacak bir iş değildir bu.
Tezatlığa değil; akla ve mantığa ihtiyaç vardır.
O akıl ve mantıkta "Kemalizm" bilincinde saklıdır.
gizem
http://kemalistler.net/viewtopic.php?t=8946&postdays=0&postorder=asc&start=45
Miting tertipçisi Necla Arat'ın eşi 'cuntacı' olduğu için ordudan atılmışİstanbul Çağlayan mitinginin düzenleyicilerinden ÇEV Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necla Arat'ın eşi Nedim Arat'ın 'cuntacı' olduğu ortaya çıktı.http://medya.zaman.com.tr/2007/05/07/arat.jpgCunta, 9 Mart 1971'de darbe yapmayı planlamış; ancak Kara Kuvvetleri Komutanı Faruk Gürler ve Hava Kuvvetleri Komutanı Muhsin Batur'un saf değiştirmesi üzerine başarılı olamamıştı. Kurmay albay rütbesinde darbe planlarına karışan Nedim Arat, 12 Mart muhtırası ardından gözden çıkarılanlar arasında yer alıyor. Vakit Gazetesi'nin haberine göre 12 Mart muhtırasından sonra '9 Mart Hareketi' olarak bilinen 'solcu ihtilalci komite' 15 Mart 1971 tarihli, Genelkurmay Personel Başkanı Korgeneral Fehmi Başar imzalı yazıyla tasfiye edildi. İstanbul, Zaman
:dik:
konuyu kirletmeyin!!
eğer ulusalcı iseniz cesurca bir konu açın ve fikri münazaraya gidelim... yok eğer değilseniz konuyu sabote etmeyin!!!
aLi'ce
Afferim.
Aldın benden 10 puan.
ne laikleri nede islamcı gözüküpde gömlek çıkartanları doğru bulmuyorum
partizanca AKP yi desteklemek niyetindede değiliz
AKP nin tutumunu basiretsizliğini teslimiyetçiliğini ,iktidar iken başarısızlığını ne ile açıklayacağız
sırf inat olsun diyemi hala AKP diyeceğiz
millet aç perişan işsiz arkadaş ,siftahsız dükkan kapatıyor
hanımlarının başı açıkmış kapalıymış o kendilerini ilgilendirir
memleket iyiye gitmiyor
seçimden sonra aç kargalar gibi milletin üstüne AB -side gelecek ABD si de .
din üzerinden siyaset yaptığınız milleti yanılttığınız yeter .
söz milletin .
Kimse kendisinin herkesden daha miili görüşcü milliyetci olduunu iddia etmesin bence, Ülke üzerine oynanan son oyunlarda yarışırcasına rol kapmaya çalışanlar kendilerini bir daha sorgulasınlar gerçek sorgudan önce zira durumları vahim .....
Sözde Atatürkçü Özde İsrailci Roteryan üyesi Asım Kocabıyık Borusan Holdingin yaptırdığı okulun kapısına İSRAİL DEVLET SONBOLÜ YEDİ ŞAMDAN YAPTIRDI
---
Zina denen kelimenin artık tarihe karışması gerekir.Herkes istediği kişiyle beraber olabilir,ortada zorlama ve kandırma yoksa hiçbir sorun yoktur.Benim karım beni aldattıktan sonra ona ceza verilse ne olacak verilmese ne olacak.Ilkel bir arapmıyımki karıma verilen ceza beni rahatlatsın?
muslumbaba
http://forum.ateizm.org/index.php?showtopic=6062&st=11
Altta ki mavi renkle yazılı olan İmza'ya dikkat !!!
--------------------
"Allah BiYüktür"
---
reis'in notu:
Şimdi size bir ev ödevi:
Yazılışına da dikkat ederek, sizce bu imza ne anlama geliyor. Lütfen bir cümle ile yazar mısınız..?
Bakalım ödevden kim ne alacak..?
Uşak ödevden kaç alırım bilmem ama ağzımı bi açarsam forum filan kalmaz beni atarlar.SELAMETLE.:mad:
islamportali
08.05.2007, 21:59
;)20. YÜZYILDA DİNCİ OLARAK GEÇİNEN
BİNLERCE KİŞİYİ PEŞİNDEN SÜRÜKLEYEN
BİR SAKALLI YOBAZ KADINLA KONUŞMUYOR ELİNİ SIKMIYOR. ÇÜNKÜ KALBİ BOZUK.:pokey:
http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nID=87350
islamportali
08.05.2007, 22:16
Bundan sonra bu bölüme ( kendilerine ne derlerse desinler ) İslam ve Müslüman'a düşmanlıkta sınır tanımayanların salya ve kusmuklarından örnekler sunacak ve bu yobazları deşifre edeceğiz.
Yorum yazacak olan olursa lütfen sakin olsunlar !
---
Türban Sorunu
Adamlarda haksız değiller ama.Bizim solcular yani.******** şeriatçılar öyle oyunlar oynadılar,öyle dolaplar çevirdilerki zamanında..Adamlarda din minb terstir,karıştırmayın siyasetle diyince dinsiz olup çıktılar.Ama ne oldu bir şey değişti mİ? Öyle böyle diye diye bugünleri yaşıyoruz işte.Solcuya hala dinsiz deniyor,Şeriatçıya hala müslüman(!) deniliyor! :)
ernesto
http://kemalistler.net/viewtopic.php?t=178&postdays=0&postorder=asc&start=45
Canın kadeşim ALLAH senden razı olsun akıl dolu bir konu açmışın maşallah ama mübarek kardeşim bunlar o kadar çooook'ki hangi birini deşifre edeceğiz
:D ama inan çok hoş bir konu tebrik edmeden gecemiyeceğim
buyur kardeşim sana benden ;) sana bir deşifre daha:dancing:
=============================================
Irkdaslar,
Atsız Ata'nın dediğini daima hatırlamalı, Türk düşmanların kim olduklarını her zaman bilmeliyiz. Bunların ön sıralarda gelen pis Arap irkı olduğunu bilmemiz hepimiz için çok önemlidir.
TÜRKİYE YAVAŞ YAVAŞ ARABİSTAN'A DÖNÜŞÜYOR, ZATEN. Durumumuz cok ama cok vahim.
http://nihalatsiz.net/forum/post.php?action=reply&fid=2&tid=6413&repquote=32398
---
(...)
--------------------
"Allah BiYüktür"
---
reis'in notu:
Şimdi size bir ev ödevi:
Yazılışına da dikkat ederek, sizce bu imza ne anlama geliyor. Lütfen bir cümle ile yazar mısınız..?
Kimse habu ödevi görmedi mi Ya Hu..? Hadi bakalım tembeller...
OKUYUCU;
Çamura yatmak ve tembellik etmek yok. Hadi bakalım ödeve...
islamportali;
Teşekkür ederiz.
---
Zina denen kelimenin artık tarihe karışması gerekir.Herkes istediği kişiyle beraber olabilir,ortada zorlama ve kandırma yoksa hiçbir sorun yoktur.Benim karım beni aldattıktan sonra ona ceza verilse ne olacak verilmese ne olacak.Ilkel bir arapmıyımki karıma verilen ceza beni rahatlatsın?
muslumbaba
http://forum.ateizm.org/index.php?showtopic=6062&st=11
--------------------
"Allah BiYüktür"
reis'in notu:
Şimdi size bir ev ödevi:
Imzada Allah inancinin bir yük olacagini dile getirmis talihsiz sahis.
Imzada Allah inancinin bir yük olacagini dile getirmis talihsiz sahis.
Millet cevap versin diye bekledik ama sanırım kimseyi ırgalamadı burası.
Neyse,
OKUYUCU ve Minhac_ ödevden sıfır aldınız. :)
Bakın şimdi imza alıntısını yaptığımız bu öküz, İmzasına ne yazmış.
"Allah BiYüktür"
Yani, Minhac_'ın anladığı manada aslında bizim söylediğimiz "Allah Büyüktür"e misilleme olsun diye, (haşa) "Allah bir yüktür" manasını kastetmiş.
Ama bu kazma bunu yazarken "Allah BiYüktür" şeklinde yazmış.
Oysa biliyoruz ki bir kelimenin başına "bi" takısı geldiğinde o kelimeye ters anlam katar.
"biçare=çaresiz" ya da "biyüktür=yük değildir" gibi.
Yani bu şahıs burada (haşa) "Allah bir yüktür" demek istemiş ama aslında "Allah yük değildir" demiş.
Ne diyelim, yaptığı bu yanlışlığın(!!!) hürmetine Allah O'na Hidayet versin.
Ha bu arada, ödevi kaçıranlar Köfteyi de kaçırmış oldular, bilesiniz...
:D
Oysa biliyoruz ki bir kelimenin başına "bi" takısı geldiğinde o kelimeye ters anlam katar.
:) Arapca dilinde bi takisi ile anlamina da geliyor:D
Ama türkcede evet dediginiz anlamda kullaniliyor.
manifesto
09.05.2007, 00:26
Din Bir Zehirdir ve Kesinlikle İlerlemeye Engeldir..!
http://kemalistler.net/viewtopic.php?t=7250&start=45
bak hele ne yumurtlamışlar :)
islamportali
09.05.2007, 00:37
http://www.milliyet.com.tr/sabitimg/03/gazete/yazar/ic/k_asik.gif
İstikrar marşı
Korkma; bitmez bu hazineleri hep çalsak
Sönmeden asgari ücretlideki en son ocak
O benim milletimin kerizidir, parlayacak
O benimdir, o benim, rantiyemindir ancak.
Çatma, kurban olayım, çehreni ey zavallı hilal
Kahraman kölelere bir gül, ne bu şiddet, bu celal
Sana olmaz verdiğimiz faizler sonra helal
Hakkıdır, haktan sapan milletime istibdat.
Ben ezelden beridir hep soydum hep soyarım
Hangi çılgın hortumumu kesecekmiş şaşarım
Doymayan fil gibiyim, hortumu kesseler de çalarım
Yutarım TL leri dolara sığmam taşarım
Dalgalan sen de serbest kur gibi zavallı hilal
Olsun artyk verdiğimiz faizlerin hepsi helal
Ebediyyen sana yok, ırkıma yok istikrar
Hakkıdır rantiyenin mandaların hürriyet
Hakkıdır, haktan sapan milletime istibdat.
Halil İbrahim Çatalbaş
http://www.milliyet.com.tr/2001/04/07/yazar/asik.html
Din Bir Zehirdir ve Kesinlikle İlerlemeye Engeldir..!
http://kemalistler.net/viewtopic.php?t=7250&start=45
bak hele ne yumurtlamışlar :)
Birde bu zehirin ve ilerlemeye engel olan dinin "Kemalizm Dini" olduğunu bilseydiler...
http://img234.imageshack.us/img234/5863/vakit2701addhakaretaro1.jpg
- "Başörtüsü de Allah'ta yoktur"
- "Bezi de Allah'ı da yaratan biziz"
- "Allah Başörtülüleri doğururken yanlarında yarım metre bez mi gönderdi..?"
- "Biz Cumhuriyet'in başına asla bir İmam-Hatipli getirmeyiz."
( Haşa )
http://img142.imageshack.us/img142/338/yenisafaktezictehditabd3.jpg
Şimdi Deniz BAYKAL ve işbu Teziç Efendinin ortaklaşa söyledikleri şeyler bir hakikatin apaçık itirafından başka bir anlam ifade etmiyor.
"Bu Rejim halkın rejimi değildir, halk bu rejim sahiplerinin kölesidir, halkın söz hakkı bizim istediğimiz yere kadardır."
diyorlar kendileri.
( Haşa )
- "Biz Cumhuriyet'in başına asla bir İmam-Hatipli getirmeyiz.
AYLARDIR BU VE DİĞER FORUMLARDA BANGIR BANGIR BAĞIRIYORUM YAZIYORUM HEDEF AKP DEĞİL HEDEF TAYYİP DEĞİL HEDEF GÜL DEĞİL HEDEF
Biz Cumhuriyet'in başına asla bir İmam-Hatipli getirmeyiz.
AMA MALASEF KOLTUK KAVGASI İÇİN MAKAM İÇİN TAYYİP İ ORTADAN KALDIRMAK İÇİN DOLAYLI YOLDAN BU KİŞİLERE YARDIM EDENLER VAR.
Sevde Y.
13.05.2007, 14:50
Bismillahirrahmanirrahiym...
1 - La Tahzen[ÜZÜLMEYİN!]
2- Zalimin Hükmü Bu Dünyada yani Yalan dünyada geçer. Biz Ebedi Bir Sevdanın Kuluyuz...
3- Günahlarını masumlardan çıkartmaya çalışanlar, bilmiyorlar mı ONLARI DA YARATAN ALLAH VAR!
4- Alemleri Yaratan Ancak Allah'tır O doğmamıştır. Doğurmamıştır...
5- Zalimler İstemese de Allah nurunu tamamlayacaktır...
Kur'an > Sure Neml> Ayet 60
(javascript:showHitDirectly(27, 60, 102);)(Onlar mı hayırlı) yoksa gökleri ve yeri yaratan, gökten size su indiren mi? O suyla, bir ağacını bile bitirmeye gücünüzün yetmediği güzel güzel bahçeler bitirdik. Allah'tan başka bir tanrı mı var! Doğrusu onlar sapıklıkta devam eden bir güruhtur.
Kur'an > Sure Neml> Ayet 86
(javascript:showHitDirectly(27, 86, 104);)Dinlensinler diye geceyi (karanlık) ve (çalışsınlar diye) gündüzü aydınlık kıldığımızı görmediler mi? İman eden bir kavim için elbette bunda birçok ibretler vardır.
Kur'an > Sure Neml> Ayet 91
(javascript:showHitDirectly(27, 91, 105);)**2** (De ki:) Ben ancak, bu şehrin (Mekke'nin) Rabbine -ki O burayı dokunulmaz kılmıştır- kulluk etmekle emrolundum. Her şey de zaten O'na aittir. Bana müslümanlardan olmam ve Kur'an okumam emredildi. Artık kim doğru yola gelirse, yalnız kendisi için gelmiş olur; kim de saparsa ona de ki: Ben sadece uyarıcılardanım.
LA TAHZEN!
Sadakallahulaziym
VesseLam
Elbette zalimler cezalarını görecekler.... Biz mü'minler olarak sağlam nitelikli ve yolundan taviz vermeyen sağlam mü'minler olalım mazlum isek de Allah daima bizimle olacaktır....
SELAMÜNALEYKÜM KARDEŞLERİM
ALLAH razı olsun kardeşlerim konuyu çok güzel ve samimi bir şekilde dile getirmişsiniz ALLAH azze ve celle hepimizden razı olsun inşallah.eskilerin bir sözü vardır derlerki ha ha kominist nasıl kızılsa ha İSLAM'miyedi kullanıbda siyaset yapanlarda yeşil kominist dir hiç birinin bir birinden farkı yok ALLAH azze ve celle islah eylesin inşallah hepinizden tekrar ALLAH razı olsun inşallah
Bu da Tercüman namlı paçavranın bilmem ne yemesi !
http://img517.imageshack.us/img517/5164/tercuman1405dusmanawh2.jpg
Bu haysiyetsizlere göre Türkiye halkının geri kalanı düşman sınıfında.
Afedersiniz ama bu tür hareketleri yapanlar için bizim buralarda "..k yemenin daniskası" tabiri kullanılır.
Satuk Buğra
14.05.2007, 10:45
İzmirde kurukafa kalabalıktan geriye ne kaldı biliyordmusunuz, yüzlerce kamyon çöp, denizin kirletilmesi, ruhların kirletilmesi, bayrağa hakaret.
manifesto
14.05.2007, 23:40
Yazıklar OLSUN..
DÜŞMAN haaa.
Ulan ben size..neyse..
Fiiliyata geçirebildiğimiz adam gibi bir tepki platformumuz olsaydı var ya bu lafları bu ********lere yedirmek işten bile değildi ya neyse...
http://img112.imageshack.us/img112/9136/spakpadd7.jpg
Ağızlarından ve Kalemlerinden salyalar akıtan "Komünist Anarşistler" bile bizi ayırmayıp bir görüyor.
Bize ne oluyor ki biz kendimizi ayrı göreceğiz..?
Gün bizi, yani Türkiye'nin çok büyük çoğunluğunu Gazete logosunun üzerinden alçakça "düşman" ilan eden paçavralara, onların efendilerine ve komünist anarşistlere karşı ortak tavır alma günü değil midir..?
silent_control
15.05.2007, 00:37
izmir mitingine kadar ,bu ne hüdü belirsiz mitinglerde "kahrolsun şeriat" diye bağıranlar kendilerini haklı götermek için rejim tehlikesini sebep olarak öne koyuyolardı ama izmir mitinginde sol partileri birleştirmek için baskı yapan pankartlar ve baykal ve diğer solcu partilerin davet edilmesi mitinge gerçek yüzlerini gösterdi amaç sadece bağcıyı dövmek,rejim tehlikesi falan değil.kendilerini kendileri tekzip ettiler..
YORUMSUZ !
http://www.resimyuklet.com/uploads3/load195760.jpg
http://i151.photobucket.com/albums/s127/******nun_cocugu_fetos/amerikan_yilani_fethullah.gif
İZMİRLİ GENÇ KUBİLAY
---
Bunlar engerek, bunlar çıyan...
Tanıyın bunları....
Tanıyın da büyüyün..
Siz de bizi tanıyın at gözlüğüne bürünmüş cahiller.. Asıl amacınızı anlayıp ; "kürt- islam devleti" dediğiniz zaman boynunuzdaki ilmik olacağız.. Atatürk düşmanı, Türk düşmanı hain şeref yoksunu şahsiyetler..!
GİZİL
http://kemalistler.net/viewtopic.php?t=9516
kemalistleri tanıdıkça iyice nefret ediyorum.
hep derim ki:kemalistlerin peygamberi atatürk,kitabı söylevler,marşlarıda 10.yıl marşı.
leküm dini küm ve liye din.
http://img58.imageshack.us/img58/6599/cumhuriyet1805irticaawq9.jpg---http://img172.imageshack.us/img172/4506/cumhuriyet1805irticaaass8.jpg
"Kemalist Maske" altına gizlenmiş Faşist/Komünist/Ateist/Darwinist Cumhuriyet namlı gazete paçavrasından hem cehalet hemde saldırı örnekleri.
1-) Dünya'nın tüm ülkeleri ve toplulukları "Milli Görüş" tipi teşkilatları Lobi faaliyetleri için destekler, bizim(!!!) dangalaklar düşman görür, saldırır.
2-) Kutlu Doğum haftası yumurtaları
a- Kutlu doğum kutlamaları Ulusal egemenlik haftasına denk getirildi: İşte içinde yaşadığın halkın dinine düşman olursan böyle ***** ***** çuvallarsın. Çünkü, Kutlu doğum kutlamaları her yıl 10 gün daha erkene denk gelir. Yani nisan ayını yaklaşık 3 yılda geçer kutlu doğum kutlamaları.
b-'Hadîs ezberleme yarışması' ve 'Hadîslerden yazılı sınav' yapmak "İrticai" faaliyetmiş.
Bir Cumhuriyet klasiği izlediniz !!!
üstad elinize sağlık..
güzel çalışma yapıyorsunuz ....devamını sürdürün lütfen ...
selametle...
üstad elinize sağlık..
güzel çalışma yapıyorsunuz ....devamını sürdürün lütfen ...
selametle...
Açtığımız her konuyu birer kişi takip ediyor hep.
'Hedefimiz hep bir kişiye ulaşmak' dedik ya ondandır zahir...
zamanla o bir kişiler çok kişilere vesile olur ...inşallah
siz merak etmeyin ! :)
http://img341.imageshack.us/img341/5269/kapakmenderesaox6.jpg
Menderes gibi geldi
Menderes gibi gidecek
Eceli gelen molla...
Küçük molla, atasının ve babasının akıbetine bakmadan, üniversiteye savaş açıyor. Bu, mollanın akılsızlığının kanıtıdır. Molla çağın medrese ve molla çağı olmaktan çoktan çıktığını unutmuşa benziyor. Ve daha önemlisi molla Menemen’in ve Demokrat Parti’nin başına gelenleri unutmuşa benziyor. Bu onun için büyük hata.
(...)
ALINTI:
http://www.turksolu.org/40/index.htm
yeri gelecek !!
birileri hak ..hak diye çırpınacaklar!!!
ne olur hakkımızı verin diyecekler... kapanacaklar yerlere!!
de
gören
yine müslümanlar olacak..
din kardeşlerimiz olacak...
vatanı kurtaran hakkı, haklıya verenler olacak!!!
Sabr-el-Hayat
20.05.2007, 00:46
selamun aleykum reis abi (abi oldugunuzu ögrendik :))
bu basligi hep görürdüm ama acipta simdiye dek okumamistim, fazla politik konulara girmeyi sevmedigim icin... okuduk gördük ki, cok güzel degerli calismalar yapiyorsunuz, elinize, yüreginize saglik, basarilarinizin devamini diliyorum...
selam ve dua ile insallah...
Ve Aleyküm Selam.
Evet galiba abi'yiz... :)
Teşekkür ederiz, Allah razı olsun...
Türksolu namlı "sözde Kemalist, özde Kominist Anarşist" dergi ve uyduruk dernekleri bizim tarafta ki herkesi( AKP, DP, BBP, SP ve DTP ) aynı düşman kefesine koydu.
( DTP'yi ise, sırf İslam düşmanı oldukları imajı oluşmasın ya da 'Müslümanlar teröristlerle aynı kefedeler' imajı oluşsun diye 'çeşni' olarak koyuyorlar. 'Kürt-İslam faşizmi' gibi alangelli bir tabir de uydurdular mı Ordu'yu kandırdık sanıyorlar. Sahi Ordu bunların oyuncağı mı Ya Hu..? )
Aslında bu sefiller 'bakın siz kardeşsiniz' demek istemiyor mu..?
http://www.imagefilez.com/out.php/i112385_secima.jpg
80 öncesi bir bingöllü abimiz anlatır,tabii biz daha çocukuz o sıralar.Bingölde bir söylenti yayılır.Bu hafta cuma namazına koministler baskın verecek ve müslümanlara saldıracak.Bunun üzerine tüm bingöllüler abdest alıp doğru cumaya camiler almaz yolar da kılınır cuma namazı ve sonra hepbir ağızdan "nerde o koministler gelsinlerde görelim biz müslümanlar işte burdayız " diye valilik ve karakol önlerinde slogan atarlar ellerinde TÜRK BAYRAĞI.hATTA UZUN SAÇLI BİR GENÇ TE BAYA Bİ NASİPLENİR BU AHALİDEN CANINI ZOR ATAR KARAKOLA BİLMEZ Kİ MÜSLÜMAN KÜRT KARDEŞİM KOMİNİST KİMDİR NEYE BENZER İLK ACAİP GÖRDÜĞÜ ADAMA "AHA BU KOMİNİST HERHALDE " DİYİP VERMİŞ SOPAYI.
Aradan 30 yıl geçti şimdi dedeleri çanakkalede ençok şehit vermiş ilin torunları elde silah dağlarda kominist PKK ardında silahşör.Bu millet bu hale nasıl geldi biliyormusunuz bingöldeki tüm kürt medreseleri kapandı da ondan.Kardeşimin dinini engellediler oldu düşman tabii bingöllü kardeşlerimi tenzih ederim bu sadece bir mevzii tespit.Emelleri türk veya kürt dinsizleştirip bölmek ve birbirine düşürmek.SELAMETLE.
Cesur Yürek
07.06.2007, 02:39
wayy iyi deşifreler...
Türksolu namlı "sözde Kemalist, özde Kominist Anarşist" dergi ve uyduruk dernekleri bizim tarafta ki herkesi( AKP, DP, BBP, SP ve DTP ) aynı düşman kefesine koydu.
( DTP'yi ise, sırf İslam düşmanı oldukları imajı oluşmasın ya da 'Müslümanlar teröristlerle aynı kefedeler' imajı oluşsun diye 'çeşni' olarak koyuyorlar. 'Kürt-İslam faşizmi' gibi alangelli bir tabir de uydurdular mı Ordu'yu kandırdık sanıyorlar. Sahi Ordu bunların oyuncağı mı Ya Hu..? )
Aslında bu sefiller 'bakın siz kardeşsiniz' demek istemiyor mu..?
http://www.imagefilez.com/out.php/i112385_secima.jpg
Ya biz de hala aman akp ye vermeyin onlar bilmem ne sp ye verin konuşmaları tartışmaları ile boğulalım....
UYANIN müslümanlar birlik olma zamanı... hele bir gücü ele alalım teferruatla da elbet uğraşacağız...
http://www.imagefilez.com/out.php/i113431_ust3a.gif
Şimdi soralım:
"Vatan'ın bölünmesini duymuştuk da bu Devlet'in bölünmesi nasıl oluyor arkadaş..?"
- Eğer bu kazmalar Vatan ile Devlet'in başka başka şeyler olduğunu bilememişler ve bunu bir cehalet örneği olarak söylemişlerse, bunlar bu ülkeyi yönetmeye nasıl talip oluyorlar..?
- Yok eğer büyük bir hinoğlu hinlikle söylemişlerse "Devlet bizim elimizdeydi kimseye kaptırmayız, bu uğurda ülkeyi kaos'a bile sürükleriz ve millet de zerre kadar umurumuzda olmaz" mı demek istiyorlar..?
Her iki durumda da yeniden sormak lazım:
CHP misiniz ne zurnasınız, siz bu Millet'in neyi oluyorsunuz..?
İlahı mı..?
Sabr-el-Hayat
10.06.2007, 13:32
Baykal Devleti böldürmeyecegiz derken nasil da kesin konusuyor!:blink:
Iktidari kimseye birakmayiz, hic bir parti ile de paylasmayiz, zorlada olsa
Türkiye'nin basina "CHP" mi gececek iddiasinda bulunuyor, bu ne cüret...
Tam despot tipi var...
Insanda sirz akil olmasi yetmez,
Allah c.c. hidayet versin, yüreklere sagduyu ve merhamet versin insallah, amin.
Baykal doğru söylemiş % 100 doğru Devlet onlarındı Vatan sa bizim ama devlette Allahın izniyle bizim olacaktır.
Türkiyenin öncelikli sorunu AKP iktidarından kurtulmaktır.
Bu nedenle seçim döneminde öncelikli görev AKP ye karşı çalışma yürütmektir.
Siz müslümanlar size bölünerek bu çalışmalara yardımcı oluyorsunuz....
ravzanur
11.06.2007, 08:56
http://www.ravda.net/images/site/cocacola/CocaCola.gif
Cumhuriyet Gazetesi'ni rahatsız eden uygulama...
http://www.imagefilez.com/out.php/i121582_cumhuriyet3006fuhusa.jpg
Cumhuriyet Gazetesi işte.
******den başka neyi savunacaktı ya..!
e doğal halleri üstad.. hor görmemek lazım...:)
Hayırlı Cumalar.
Güncelleme :flowers:
Sovyetlerin çökmesiyle birlikte ortadan kaybolan ve eskiden Atatürk düşmanı olan bizim(!) Komünistlerden 'derinlerin efendisi(!)' Doğu PERİNÇEK ve partisi İP iş başında.
Hedef Baskıcı ve Dayatmacı Cuntanın yönetime el koyması.
Hedef halkın kendisi.
Hedef kaos çıkarmak...
İşte son hezeyanları
http://www.imagefilez.com/out.php/i161662_ipaa3.jpg
http://www.imagefilez.com/out.php/i161663_ipaa4.jpg
http://www.imagefilez.com/out.php/i161661_ipaa2.jpg
http://www.imagefilez.com/out.php/i161660_ipaa.jpg
http://www.itibarhaber.eu/images/stories/haber/ru/13632.jpg
Türkan Saylan'ın organize ettiği Çağlayan mitingi sona erdi. 14 Nisan Ankara mitinginin devamı niteliğindeki Çağlayan mitingi Saylan'ın şovuna sahne oldu.
Köşk sürecini engellemeye yönelik 14 Nisan Ankara mitinginin devamı niteliğindeki Çağlayan mitingi Türkan Saylan'ın şovuna sahne oldu. Miting sona ererken, akıllarda özgürlük yerine istiklal mahkemeleri kurulsun şeklindeki sloganlar kaldı.
Saylan ve diğer konuşmacılar AB'den ABD'ye, özelleştirmeden, gazete patronlarına ve toplumun dini değerlerine karşı yaptığı konuşmalarla katılımın büyük olduğu mitingi gölgeledi. Özellikle ÇYD Başkanı Türkan Saylan 'Kutlu Doğumu' şova benzeterek kalabalığa yuhalattırdı. Saylan ayrıca 'Yaradılış hurafesi' diyerek dini değerlere hakaret etti. Saylan, her şeye karşı görüntü verirken, Medya Patronu Aydın Doğan dahi eleştirildi.
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından Çağlayan'da düzenlenen 'Köşk' mitingi geniş katılama sahne oldu. Mitingde ilk konuşmayı Düzenleme Komitesi Başkanı Necla Arat yaptı. Arat, demokrasi vurgusu yaparken daha sonra söz alan Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı Başkanı Türkan Saylan, konuşmasında yaradılıştan, Kutlu Doğuma, özelleştirmeden duble yollara kadar her şeye karşı çıktığını söyledi.
Yaradılış'ın 'hurafe' olduğunu söyleyen Saylan, Kutlu doğum törenlerini 'şov' olarak niteledi. Saylan, 'Bu şovlarla cumhuriyetten intikam alınmaktadır' dedi.
İstikrarı boş söz olarak nitelendiren Saylan, hükümeti Çankaya'yı 'tarikat sarayına' çevirmek istemekle suçladı.
Miting'de tuhaf istek: istiklal mahkemesi kurulsun
Çağlayan mitinginde vatandaşlar dağılmaya başladı. Mitingde "Tayyip Baksana, kaç kişiyiz saysana, Çankaya'da molla istemiyoruz, Biz Mustafa Kemal'in Askerleriyiz, Hükümet İstifa", şeklinde sloganlar atıldı. Katılmcıların taşıdığı "Övünüyorum, çalışıyorum sana askerim. İstiklal Mahkemeleri kurulsun hesap sorulsun", şeklindeki dövizler dikkat çekti. Miting alanına girmeyen ve dışarıda bekletilen araçlardan da onuncu yıl marşı çalındı. Ayrıca Atatürk'ün yaptığı konuşmalarda miting katılımcılarına dinletildi.
alıntı
konu ile alakalı yorumlar aşağıdaki linktedir..
http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?p=272492#post272492
Bundan sonra boyle mitingler duzenleyemeyecekler, Hortumlarinin musluklari kapatildi. Beslendikleri kaynak Cumhurbaskanligi ortulu odenegi idi . Bundan sonra oyle bir para kaynaklari olmayacagi icin boyle mitingler de duzenleyemeyecekler.
""Bak. Sebest kursu nesilleri tukendi.""
Bu arada tayyip ile beraber Turk halkida saybi yuzde 18.5 ciktilar. Bunlarin matamatil bilgileri sifir hala daha yuzde 18.5 , yuzde 81.5 tan buyuktur diyorlar. Elbet bir gun gelir matamatigi de sokerler iste o zaman Turkiye rahatlar.
Bugün ki Cumhuriyet Gazetesi;
"Almanya da yakalanan El Kaide üyesi Türk, dinci yapının terörle ilişkisini bir kez daha ortaya koydu" dedi ve manşeti attı.
"Zanlı Milli Görüşçü"
Seçimden önce AKP'ye karşı işbu Cumhuriyet Gazetesi'ne demeçler veren "Milli Görüşçü"lere ilanen duyurulur.
:lac:
ALLAH RAZI OLSUN
İNAN OKUYOR VE DÜŞÜNÜYORUM.
DAHADA DERİNLERE GİRMENİ BEKLERİM YASAL SINIRLAR İÇİNDE
Türksolu namlı halk ve halkın değerlerine düşman olan Cunta yanlısı Komünistler, 22 Temmuz'da ki yenilginin travmasını henüz atlatamadı.
"Ağu yemiş Tavuk" gibi davranmaya devam ediyorlar. ( Allah şifa vermeye )
İşte son Travma örneği...
http://img73.imageshack.us/img73/6596/sonkaleabm9.jpg
---
Bizde hemen bu şapşallara gereken cevabı tekraren yapıştıralım:
http://img530.imageshack.us/img530/8240/yenisafak2608cankayakalbl2.jpg
http://img96.imageshack.us/img96/7382/vakit2608karikaturkaleayr1.jpg
68 Kuşağin ünlüleri Bugün Nedense Kapitalist Ağalar Oldu.
Bu aralar Hastanelerin Travmatoloji bölümleri hayli yoğun olsa gerek. Zira AKP'nin 22 Temmuz zaferi karşısında travma geçirenler henüz kendilerine gelemediler.
Bunlardan birisi de 'derinlerin efendisi' Doğu Perinçek ve o'nun İp'i.
Baksanıza weblerinde AKP'yi seçen Milleti önce yok saymışlar sonrada onlara 'bildiri' yazmışlar.
Tam bir travma örneği yani...
http://img236.imageshack.us/img236/7349/dperincekaau4.jpg
ŞİMDİDE STÜKO İLE YAŞAYANLAR STÜKONUN AVANTAJLARI İLE YAŞAYANLAR NEDENSE ŞİMDİ KENDİLERİNİ AYRICALIKLI OLARAK GÖRMEKTE VE KENDİLERİNDEN OLMUYANLARI ZENCİ TÜRKLER OLARAK TANIMLAMAKTADIRLAR.
SÖZDE BEYAZ TÜRKLER SIRÇA SARAYLARINDA VİSKİLERİNİ İÇİP DEVLET YÖNETİRKEN HERNASILSA ANADOLU İNSANININ ETKİNLİĞİ ÖN PLANA ÇIKINCA HİÇ TANIMADIKLARI ANADOLU İNSANINI CAHİL OLARAK GÖSTERMEKTEDİRLER.
ÇOK İYİ BİR KONU AÇMIŞISIN KARDEŞİM.
EVET BU BEYAZ TÜRKLER KİM BEN ZENCİ TÜRKMÜYÜM.
Asi Kölen
15.09.2007, 16:10
Allah Razı Olsun...
Cuntacı Komünist Kural tanımaz Türksolu Dergisi 22 Temmuz seçim yenilgisi Travmasından henüz çıkamadığını dengesiz yayınlarıyla belli ediyor.
Türksolu, Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün Doğu ve Güneydoğu'ya gitmesinden hayli rahatsız oldu.
http://img411.imageshack.us/img411/7583/kapak154hd7.jpg
Öyleyse Türksolu'na soralım:
Doğu ve Güneydoğu neresi ve hangi Ülkenin Cumhurbaşkanı'nın oraya gitmesini isterdiniz..?
.
manifesto
20.09.2007, 14:52
http://irtica.org
yazıklar olsun bu kalemlere
Cuntacı Komünist Kural tanımaz Türksolu Dergisi 22 Temmuz seçim yenilgisi Travmasından henüz çıkamadığını dengesiz yayınlarıyla belli ediyor.
Türksolu, Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL'ün Doğu ve Güneydoğu'ya gitmesinden hayli rahatsız oldu.
http://img411.imageshack.us/img411/7583/kapak154hd7.jpg
Öyleyse Türksolu'na soralım:
Doğu ve Güneydoğu neresi ve hangi Ülkenin Cumhurbaşkanı'nın oraya gitmesini isterdiniz..?
.
Dikkat edin Tayyip Bey ve Abdullah gül mekanı cennet olsun Abdülhamid Hanın siyasetini uyguluyorlar Allah onlardan razı olsun.
Sn.Gül ün Güneydoğu ve Doğu ya yaptığı gezi vatan haini bebek katili imralı adi si ile Partiyi birbirine düşürdü ve ezberleri bozuldu.
http://img57.imageshack.us/img57/4658/ipkadinlarlq1.jpg
İş bu İp'li avratlara, 'Başörtülülere yapılan zulümler sırasında neredeydiniz, yoksa onları kadından bile saymıyor muydunuz. Yoksa sizin derdiniz cinsiyet değilde, zihniyet mi..?' diye sorduktan sonra yaptıkları eyleme diyeceğimizi diyelim...
OHA..
"Derin İrade" işbaşında
http://img526.imageshack.us/img526/9922/vakit2409anayasasarikizne9.jpg
Biz bir tane düzgün, adam gibi adam rektör göremeden mi geçip gideceğiz ne :(
Eğitim-İş namlı Sendika ve Cumhuriyet Gazetesi'nden "********" girişim !
Cumhuriyet Gazetesi Diyanet Vakfı'nın öğüdünü beğenmedi ve öğüt vermeye yeltendi !
http://img123.imageshack.us/img123/9080/cumhuriyet2609orucatb6.jpg http://img212.imageshack.us/img212/8780/cumhuriyet2609orucaamp8.jpg
Diyeceğimiz;
Müslüman değilsiniiiz, Mü'min değilsiniz. Size ne ulan zurnalar.
Cumhurbaşkanı'nı Halkın Seçmesi ne anlama geliyor(muş)..!
http://img522.imageshack.us/img522/8798/cbaskanligireferandumuar3.jpg
Öyleyse bize geriye kalan seçeneği seçmek düşüyor.
EVET
Allah razı olsun
Öğrenmek için okuyorum kimi zaman bilmediklerimi öğreniyor kimi zaman da unuttuklarımı hatırlıyorum.
Vatan Gazetesi namlı paçavra sanki suç işleniyormuş gibi bir haber yaptı.
http://img520.imageshack.us/img520/2852/vatan020208abdestwz8.jpg
Sahi bu ülkenin % 99'u Müslümansa işbu Vatan gibileri bu ülkede nasıl barınabiliyor. Hatta bırak barınmayı nasıl tiraj yapabiliyor..?
Sakatlık ne tarafta acaba..?
gercek_musluman
02.02.2008, 13:06
ALLAH(C.C) ıslah eylesin kardeş ne diyelim.Müslüman bir ülkede sanki çok ilginç bir olaymış gibi bide utanmadan habermi yapmışlar?Müslüman bir ülkede cuma vakti abdest alıp namaz kılmanın nesi anormal olabilir anlayamıyorum doğrusu.Koşacaklar tabiii camilere.ya nereye koşsalardı bunları mutlu ederdi acaba?ALLAH(C.C)'a davet edilen ezanı mübin okunurken abdest alan kardeşlerimiz aldırmayıp,geniş geniş otursalardı çok hoşlarına mı gidecekti acaba?
:offtp:
Süper bir konu açmışsın kardeşim.bende kendimizi deşifre açalım diye konu açacaktım ama çok konu açıyorumdan rahatsız olanlar seziyorum ondan açmıyorum.
Fakat madem çok konu açıyorum da hangi konularım laf olsun diye açılan konular ?
Merak ettim? :offtp:
Atatürk'ün ölümünden sonra Devlet'in tüm kademelerine çöreklenerek Türkiye Halkı'na neredeyse İlahlık taslamakta bir beis görmeyen ve "Bakın biz buradayız ve tepenize pislemeye devam edeceğiz" mesajı vererek, küstahça ve alçakça Hükümet üyelerini ve onların eşlerini fütursuzca tehdit eden Türksolu namlı paçavra bu cesareti nereden alıyor..?
Yoksa Türksolu'nu baskına uğrayan ve deşifre edilen 'derin'lerin sağında yer alan 'Ergenekon'ların akibetine uğramak telaşı mı sardı..?
Yakındır..
Yıllardır Millet'in üzerine çöreklenenlerin Millet'in karşısına çıkarılması yakındır. Yoksa bu bağırtılar sebepsiz değildir.
Bunlar fırsat bulduklarında Türk Bayrağı'na da "Siyasi Bez" demekten geri durmayacaklardır.
---
İşte Milli İrade'ye alçakça saldırmakta sınır tanımayan tehditler..
Elbette ki nasıl giyinileceğinin sınırlarını insanlar ve laiklik ilkesi çizecektir. Atatürk Türkiye’si tek laik Müslüman ülke olarak tavizsiz laiklik ile din özgürlüğünün bir arada olacağı en güzel örneği zaten ortaya koymuştur. Ama şu da bir hakikattir ki, gerici AKP’nin kodamanlarının eşleri gösteriş, takı, şatafat konusunda hizaya sokulması gereken ilk kişilerdir. Gericiler başlarına örttükleri “siyasi” bezle, “Batıdan aldıkları tüm ahlaksızlıklarını” örtebileceklerini sanıyorlar. Yanılıyorlar!
Türksolu
Türksolu denilen 'derin'lerin sol açığı işi iyice azıttı.
Bir çatışma çıksın diye her türlü uğraşı hiç bir yerden çekinmeden sergileyen Türksolu'nu son hedefi seçimlerden önce stratejik olarak AKP'ye karşı destekledikleri MHP oldu.
http://img168.imageshack.us/img168/1875/kapak173wq3.jpg
Kapak yazısının başlığı ise şuydu.
Ordu’ya karşı “ülkücü terör”
---
Demek Türksolu vatanseverlikte Ülkücüleri geçti öyle mi..!
"Yesin oni Nenesi"
Abi burada kendi başına çalıp oynuyorsun herhalde:)
Olsun..
Zaman geçince gelip okuyor ve bir tekrar yapmış gibi oluyoruz. Yani bir nevi kendimizin geleceğine mektup yazmış gibi oluyoruz.
Oda kardır yani..
Ben okuyorum dikkatlice bazı unuttuklarım ı da hatırlattığı için teşekkür ederim. Katkı yapmıyorum titizlikle ve akıl yolu ile yapılan bir çalışma.
Turkbeyi
15.02.2008, 11:20
yok arkadaslar olurmu acimasizca bizi elestirin biz alistik muslumanlarin acimasiz elestirmelerine. ama bir solcunun elestirmesi deyim yerindeyse tinnnnnn diye bir soz var....
istedikleri kadar yaygara bassinlar :D bos
Türksolu namlı Komünist Anarşist grubun Dergisi nihayet ağzından baklayı çıkardı.
"Karşı Devrimin 60 yıllık kronolojisi"ni sıralarken kronoloji tarihini 14 Mayıs 1950'den başlattı.
Bu tarih tek partili CHP despotizminden kurtuluş demek. Bu tarihte Menderes'in liderliğinde ki DP Hükümet oldu.
Kısaca, Türksolu namlı güruh tek parti dönemine dönülmesi için sert önlemler alınması konusunda böğürüp duruyor.
Üstelik bunu yaparken de kapaktan;
Atatürk çözümü:
“Gericiliği nerede görsem tepelerim, tepelerim, tepelerim” diye içinden çıkılmaz bir çelişkiyi gözler önüne seriyor.
Tek Partili döneme dönmek onlara göre ilericilik oluyor demek ki.
Bunlara sert tedbirin ne olduğunu göstermeyenin yuh olsun ervahına..
Not:
Türkiye'de ki huzursuzluğun en büyük kaynağı işte bu zihniyet olduğundan bunları milletin ensesinden tepeleyene kadar peşlerini bırakmayacağız.
Hele bak şu ********in yaptığına !!!
http://img145.imageshack.us/img145/2641/milliyet180308basortusujz9.jpg
Türksolu Namlı Komünist-Ateist-Anarşistler'in borazanı olan dergi AKP'ye açılan kapatma davasından sonra iyice coştu.
---
"AKP'yi kapatmak yetmez mevcut sistem tümden yıkılmalıdır."
Bunun içinse mevcut sistemin toptan yıkılması gerekmektedir. Zira düzen içinde kalarak bu düzeni değiştirmenin imkanı yoktur. Dolayısıyla temel mesele devrimci bir düzen değişikliği yoluyla düzenin yıkılmasıdır. Bu ise ancak bir devrim programı ile mümkündür. (*)
"Tayyip'i kim öldürmek ister", "Menderes gibi geldiler, Menderes gibi gidecekler" şeklinde Tayyip Bey'i hemen her sayısında ölümle tehdit eden işbu Komünist cıfıtları; son sayılarında Bülent ARINÇ Bey'in Savcı'yı ölümle tehdit ettiğini ileri sürecek kadar aşağılık olduklarını da göstermiş ve Savcı'ya terbiyesizce yol göstermeye yeltenmiştir.
Ulen bu cıfıtlar bu cesareti nereden alıyorlar acaba..?
Devlet içerisine yuvalanmış "Sol Ergenekon"dan olmasın sakın..!
(*) Yayınlanması her ne hikmetse hiç sakıncalı olmayan bu dergi bozuntusunda ki işaretli yerde ki yazıyı hiç bir savcı görmüyor mu..?
"Mevcut Anayasal Düzeni yıkmak" suçu bir tek İnançlılara mı söküyor yoksa..?
Akşam namlı tuvalet paçavrasının bugün ki( 28 Mart 2008 ) manşetinde yer alan "Müslüman Tasavvuru"na bakar mısınız..???
http://img520.imageshack.us/img520/6781/aksam280308muslumantasari5.jpg
Hatırlatma:
Onun durumu tıpkı köpeğin durumuna (http://www.ihvanforum.org/showthread.php?t=50523#7) benzer: Üstüne varsan da dilini çıkarıp solur, bıraksan da dilini sarkıtıp solur. [ A’raf-176 ]
antioxidan
28.03.2008, 00:23
temel ile dursun sinemaya gider.
kovboylar doludizgin atları sürerken, temel dursun'a der ki:
bak şimdi şu at var ya, şimdi düşecek, iddiaya girer misin benimle!?
girerim ula! der dursun ve at hakikaten düşer!
temel biraz sonra insafa gelir ve:
ben bu filmi daha önce izlemiştim ula dursun, der.
dursun: yav temel işin gerçeği ben de izlemiştim; ama akıllanmıştır diye düşünmüştüm! der.
neyi deşifre edelim efendim?
senaryo ısıt ısıt kaç kere önümüze geldi ve hala darbeci jakobenleri ifşa edip, tepesine ciddi ciddi binebilecek bir muktedirliğe sahip değiliz.
Birbirimizi deşifre etmekten iyidir..
Fazilet ve Refah Partisi laiklik karşıtlığın odağı haline geldiği için kapatılmıştır. Bugün de aynı gerekçe ile AKP kapatılmaya çalışılmaktadır. Bu üç partinin sonu aynı olacak ise bu partilerin kapatılmasına neden olan gerekçeler de aynıdır.
O zaman şöyle bir denklem ortaya çıkıyor: AKP=FP=RP
Eeee o zaman “Kapatın Gitsin!”
Türksolu namlı Komünist-Ateist-Anarşist derginin son sayısından...
Bu arada "Komünist" olduğumuz izlenimini edinerek bize, özelden "komünist misin" diye soran kardeşimiz bu konuyu görüyorsa cevabı burada bulacaktır. :)
Türksolu namlı Komünist-Ateist-Anarşistlerin son sayısında bi zurna yok. AKP'ye açılan kapatma davasından sonra biraz rahatladı anlaşılan bu komenziler..
Bizde daha önce "Cami Duvarına nasıl işediklerine" dair bir yazılarını alıntıladık...
Bu kafayı ezmeden huzur gelmeyecek bu ülkeye.
---
Eceli gelen molla...
Küçük molla, atasının ve babasının akıbetine bakmadan, üniversiteye savaş açıyor. Bu, mollanın akılsızlığının kanıtıdır.
Molla çağın medrese ve molla çağı olmaktan çoktan çıktığını unutmuşa benziyor. Ve daha önemlisi molla Menemen’in ve Demokrat Parti’nin başına gelenleri unutmuşa benziyor. Bu onun için büyük hata.
Çünkü bu ülkede mollalar, ylıllardır iki duvara tostlayıp yere otururlar: Biri asker kışlasıdır, diğeri üniversite. Molla üniversiteye savaş açarak, kelimenin tam anlamıyla “hayati” bir hata yapmıştır.
Eceli gelen köpek nasıl cami duvarına işerse, eceli gelen molla da mutlaka üniversiteye saldırırmış.
Adı geçen paçavradan...
Hürriyet'ten Hakan'a linç girişimi!
Galatasaraylı Hakan Şükür'ün 'Kutlu Doğum haftasına yakışan bir derbi olsun' cümlesi üzerine Hürriyet'in internet sitesi Hakan'ı linç eden yayın kampanyasına başladı.
http://image.haber7.com/haber/114255.jpg
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=314770
---
reis'in notu:
Ne dediğimizi Hürriyetçiler anlamıştır...
( Haşa )
Vay namussuz ............. vay... :mad:
Günlerden bir gün bir üniverstede bir yere giderken oturan bir yaratığın önünden geçerken 'senin bu halinle ne işin var burada' dedi. Ben duymamazlıktan geldim O yaratıkta anladı tekrarladı 'senin bu halinle ne işin var burda' dedi.
İçimden dönüp 'sana ne ? seni ilgilendiriyor mu' demeyi o kadar çok istedimki. Ama demedim.
Şimdi bu mantıkla mı Atatürkün bize gösterdiği! muassır medeniyetler seviyesine çıkacağız. İnsanın dış görünüşüne bakıpta, Dış görünüşüne ZORLA bir değişiklik yapıp ülkeyi bölücülerden kurtaracaksınız?
'Bu ülkenin içine zorla din sokmak isteyen' diyen kişiler!!!!!! bu devletin içine ateistlik giriyor, koministlik giriyo, hristiyanlık yahudilik giriyo ama neden islamiyet girmiyor?
Şunu iyice bilmelerini istiyorum ki bu yasağıı başlatandanda, devam ettirendende, bu yasağı destekleyenlerdende AHİRETTE çatır çatır hesabını alacam. Normalde acırım ama bu kişilere zerre kadar acıma duymuyorum. Madem bu dünyada elimden bişey gelmiyor bende elimden gelen şeyi sonuna kadar kullanırım..:banned::cray:
http://img142.imageshack.us/img142/338/yenisafaktezictehditabd3.jpg
Şimdi Deniz BAYKAL ve işbu Teziç Efendinin ortaklaşa söyledikleri şeyler bir hakikatin apaçık itirafından başka bir anlam ifade etmiyor.
"Bu Rejim halkın rejimi değildir, halk bu rejim sahiplerinin kölesidir, halkın söz hakkı bizim istediğimiz yere kadardır."
diyorlar kendileri.
Kurban, efendi müslümanlar için kullanılır yalnızca. Bunların müslümanlığı mı kalmış ki...?
(Bugün bende bir öfke var ki, sormayın gitsin...)
Ardarda iki mesaj yazmış olacağım için üzgünüm, bir öncekini silebilirsiniz, çünkü bu mesajım daha önemli...
Malum Milliyet diye çirkef bir gaste mevcut. Yakın çevremizden de bu çirkefe para dökenler var malesef. Geçen sene bir komşumuzun biraz uzağından geçerken (aslında komşu demek istemiyorum, gavurun önde gideni) o gaste parçasına bakıp "cık, cık, cık" dediğini duydum, içimden "heh gene irticai(!) bir faaliyet okumuştur" dedim. Beni görmediği ama benim onu iyi görüp duyduğum bir yerde beklemeye başladım, yanındaki karı(!)lardan birine aynen şunu dediğini duydum;
"Bazen çok abartıyorlar, bu kadar açık saçık kadın resmi konur mu?"
Bir gavura bile bunu söyletecek kadar ne olmuş olabilirdi? Hemen eve geldim, sitesini açtım, aman Allah'ım... Ne göreyim; Amerika'da bir kadın, silikon olayını abartınca, sol taraf patlamış, kalbi paramparça olmuş, geberip gitmiş... Haber içinde kadının ölmeden evvel ki resimlerini koymuşlar, kadın çıplak, bir mozaik koymuşlar ama hiç bir b...a yaramamış... Olduğu gibi meydanda... Kadındaki de ....lik yani, sen o fotoğrafları nasıl çektirdin? Ahhh, eski bir haber olduğu için linkini falan bilemiyorum tabi... Gerçi linki bulsam buraya nasıl yazarım ki..?!
Milliyet denen gaste parçası hergün günün resmi diye ne ********likler yapıyor ve sonra da sansür uygulanıyor diye kıytırık bir iddia ile hükümete yükleniyor.... Adi herifler! Bunlar inek dışkısı kadar bile işe yaramaz adamlar, o hiç değilse mahsül elde etmeye yardımcı... Ya bu .....ler!?
(Açıktan küfür etmemek için çok paraladım kendimi, yine de uygun olmayan ifadeler varsa silebilirsiniz.)
Vatan namlı gazete paçavrasında serefsizlik sınır tanımıyor..
---
Peygamber'e hakaret ettirdiler
Galatasaray'ın milli futbolcularından Hakan Şükür'ün Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için ''Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun''ifadelerini internet sayfasına taşıyan Vatan gazetesi büyük bir skandala imza attı.
http://www.habervaktim.com/resim/resim17308_2.jpg
İşte Vatan’ın internet sayfasında yayınlanan habere yapılan ve Peygamber Efendimize, Fethullah Gülen ve Kutlu Doğum haftasına yakışır bir derbi maçı isteyen, stada çakı yerine gül getirilmesi çağrısında bulunan Hakan Şükür’e yönelik ağır hakaretler içeren yorumlardan bir kaçı:
ALİ GERER
Elin arabı düşünmüyo da sana mı kaldı kutlu doğum falan
METE OR
Pislik arapın doğum günü haftasından bize ne? Onu arap olanlar kutlasın. Burası Atatürk''ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
ENGİN ASA
Neden bu yobazı irana göndermiyorsunuz. Bu gibiler ülkeden temizlenmeli.
ERKAN IŞIK
Sahtekar sonunda futbolada siyaseti bulaştırdı.
AHMET CENGİZ
Ulan şimdi ne alakası var maçla bunun. İllaki tarikatçılığını heryerde göstercen. Bir de bunu haber yapan gazeteye bakın. Bunun şeyhinin gazetesi!!!
HAKKİ HUKUK
Bizde öküzlerin cook ise yaradığını biliyordum. Çift sürmek, kağnı çekmek gibi görevlerini olduğunu bilirdim; Fakat, iyi top oynadığını hiçbir zaman düşünmemiştim!!!
EYLüL TANSEL
Bu Hakan Şükür denen adamın Galatasaray'da oynamasından nefret ediyorum. Gitsin artık bu F Tipi işbirlikçi yalaka. Tarikat yalakalığını git Fetoşun dizlerinin dibinde yap. Senin ve Okan'ın veya Emre'nin Galatasaray gibi bir takımda yer alması utanç verici. Defol git memleketin ABD''ye...
COŞKUN SABUNCULAR
Utanmaz yobaz maça da haşemayla çık, din tüccarı seni kazandıkların az mı geldi de dinimizi pazarlıyorsun fetoşun uşağı.
Vatan'ın bazı yorumları gelen tepkiler üzerine geri çektiği de gözlendi.
http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=17308
yaban_gülü
23.04.2008, 11:11
yukarıdaki yazar (!) denen İTler ürür kervan yürür..Rabbim bunları bildiği gibi yapsın..
Biz Seni Seviyoruz YaRasullallah :sav::flowers:
"Millet de bizim" ama şu "Milli İrade" var ya, o bizim değil!Baykal, hafta sonundaki kurultay öncesinde rakipsiz… Çünkü, tüzük önlemleri şahane: Delegelerin yüzde 20'sinin imzasını alamayanlar Deniz Bey'in karşısına aday olarak bile çıkamayacaklar.
Hal böyleyken, Baykal da kurultay sloganlarını parti içi muhalefete göre değil, iktidara yönelik olarak belirledi…
Ankara, Baykal'lı reklam panolarıyla süslendi…
Bunlardan birinde Deniz Bey, şöyle sesleniyor:
"Çekil aradan: Din de bizim, Devlet de bizim, Millet de bizim!"
Bu "müthiş slogan"ın sağlamasını yapmakta fayda var…
"Din de bizim" diyen CHP, dini hayata ve dindar kesime ısrarla hep mesafeli durdu…
CHP'nin, Millet'in değer yargılarına bakışı hep sorunlu oldu…
Ecevit'in öne çıkardığı "inançlara saygılı laiklik" anlayışı CHP'liler tarafından asla benimsenmedi…
CHP örgütü ve tabanı, yıllarca İsmet İnönü'nün yolundan gitmeyi tercih etti: Hâlâ da gidiyor…
İsmet Paşa'nın, İstiklal Harbi esnasında Bursa'da bir grup subaya "Kimse işitmesin, bu Millet düşmanınızdır!" diye konuşmuş olması yeterince manidardır…
Atatürk'ün Cumhuriyetimizin temel felsefesi olarak yerleştirdiği "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine ters bir istikamette seyahat etti, İnönü'nün CHP'si!
CHP, yıllarca Ordu ve bürokrasi ekseninde "milletin egemenliğine karşı" siyaset yaptı: Günümüzde ise rejim krizine oynayarak yargı üzerinden "milli irade"nin tercihini ortadan kaldırmaya uğraşıyor!
Bugünkü CHP, milli egemenlik/milli irade kavramlarını gölgelemek, küçültmek, eksiltmek için elinden ne gelirse ardına koymuyor…
CHP lideri, Anayasal sürece uygun bir biçimde TBMM tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı'nın liderlere verdiği 23 Nisan yemeğini boykot ederek milli iradeyi hiçe sayıyor:
"Cumhurbaşkanı'nı takmıyoruz" demeye getiriyor!
İnönü'den Baykal'a CHP; milletin değil, seçkinlerin daha doğrusu Statüko'nun egemenliğini savuna geldi…
Artık Statüko hakimiyetini kaybetmiş durumda!
Baykal'ın CHP'si de, Cumhurbaşkanı Gül'ün milli iradenin bir tezahürü olarak Köşk'e çıkmış olmasına, yani "devletin milleti ile barışması anlamına gelen" bu ileri milli egemenlik adımına bozuk çalıyor.
Tüm bunlardan sonra, Baykal'ın reklam panosundan sarf ettiği "Din de bizim, Devlet de bizim, Millet de bizim!" sloganı boşlukta kalıyor…
Ecevit'in CHP'si, 1977 genel seçiminde yüzde 41 oyla seçimi kazandığında da "milli irade" tecelli etmişti…
1946'nın tümüyle hileli seçim galibiyetini doğallıkla klasman dışı bırakarak, çok partili hayatta CHP'nin aldığı en parlak neticeyi özellikle hatırlatıyorum…
Otuz yıldır böyle bir sonuçtan neden hep çok uzakta kaldı, CHP?
Sorunun cevabını gerçek manada hiç sorgulamadılar, hiç…
Darbelerden, rejim krizlerinden fal tutarak, Statüko ile pişpirik oynayarak "derin siyaset" yapan…
Millet'in değer yargılarına mesafeli duran bazen de o değer yargılarını hedef tahtasına koyan…
Milleti ile tuhaf, akıl almaz bir mücadeleye girişen CHP…
Aslında "Cumhuriyet Halk Seçmesin Partisi"dir!
Tamer KORKMAZ
http://img.sabah.com.tr/im/2008/04/24/8F2404B87C7A964A8D145348o.gif
Kaç zamandır fırsat buldukça;
Türksolu Dergisi,
Komünist Forum,
Sosyalist Forum,
ve
Alevileriz Forumlarını takip ediyoruz.
Sonuç:
Birbirlerinden hiç farkları yok.
Hepsi İslam, Müslüman, Hükümet, Halk ve Devlet Düşmanı.
Her Fitnenin göbeğinde bunlar var. Çok iyi maşalık yapıyorlar birilerine...
Kendilerine web denilen yerlerde tahsis edilen kulübeciklerinden ağızlarından salyalar akıtarak çemkirip duruyorlar.
İyide bunlardan bize ne birader diye soranlar olabilir.
Çünkü bunların hepsi aynı zamanda Atatürkçüyüz numaralarıyla huzursuzluğun baş aktörleri konumundalar.
Öyle ki Yargı bile bunlardan soruluyor neredeyse.
CHP ile İP ise bunların Laytı oluyorlar...
- Fikirleri 21 yy dan çok geri kalmıştır, hata teorik yapıların gerçek zamanlı olduğuna inanırlar. "Modernlik aslında elindekileri koruma güdüsüdür" tarzında yaşalar.
- Sistem nasıldır, insanlar nasıl yaşarlar pek bilgileri yoktur. Kaynakları kendileri gibi dar ve sığ kafa yapısına sahip olan medyalarıdır. Dünyayı ya cumhuriyet yada benzeri gezetelerin anlattığı şekli ile okurlar.
- Tahammül ya da kabullenme bir yana "saygı" mekanizmaları çok yıllar önce yokolmuştur. Eski sovyet aşıkları -farkında olmasalar da- sırf fikirlerini empoze etmek için daha önce yandaş oldukları konuları hemen yokediverirler.
- Din onlar için en doğmatik yapıdır. İnanç konusunda ve insanların neden inandıklarını büyük abileri çok iyi bilir ama gençleri "yaşam kaygısı ve dünya ile örtüşen kendilerince modernlik olan" her türlü pislik karşısında bağlayıcı ve önleyici bir olgu olmuştur. Dine karşı olmalarının felsefesinde "materyalizm" olduğu gibi, kabullenmeme ve sahip olduklarını terk edememe çelişkisi vardır.
-Özellikle dine karşı koymak adına, kuran tesvirlerinden "lirik ve okuduğu gibi anladıklarını" çıkararak, sözde karşıya yutturmaya çalışırlar. Bunu çok seven bazıları bu kitlenin akıldan yoksun dini ve Kuran'ı asla anlayamayanlarıdır. Akıllarınca "kendi silahlarından vuracam" şaklabanlıkları ise komedidir.
- Yaşam kaygısı asla yaşamazlar. Zira çoğu kendini devletin sırtına dayamış, iyi yerlere gelmiş, ama bir kurcalandıkalrında fırtına kopartan, dikta ile iletişim kuran, karşısındakine fikirlerini bir ilahlaştırma edası ile anlaran kitledir. Ülkenin içinde bulunduğu sarsıntırlardan çok etkilenmezler. Keza "burjuvazi" onlar için biçilmiş laftandan bir sözdür..
- Asla çözüm üretmezler. Onlara göre çözğm bellidir, ve bu asla değişmez. Değişen şartlar ve dünya umurlarında değildir. Yasakçı bir kafa yapılarının olması temek anatomilerini belli eden unsurdur. İçlerindeki en büyük sosyoloji uzmanları bile, bir ilkokul öğrencisinden daha az tanırlar hayatı. Kitli kaldıkları tek şey "yaşam biçimleridir" bunu hep bahane ederler. bunun önundeki engel gördükleri ne varsa yok etmek ister buna din de dahildir. Yaşamları konusunda bir tehlike yokken, elit egemenliklerini korumak adına akla hayale gelmedik yasaklar koyarlar.
daha çok şey yazabilirim..ama onları tanımak ve anlatmaktan o kadar sıkıldım ki, iöim sıkılıyor..
Vatan namlı gazete paçavrasında serefsizlik sınır tanımıyor..
---
Peygamber'e hakaret ettirdiler
Galatasaray'ın milli futbolcularından Hakan Şükür'ün Pazar günü oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı için ''Kutlu Doğum Haftasına yakışan bir derbi olsun''ifadelerini internet sayfasına taşıyan Vatan gazetesi büyük bir skandala imza attı.
http://www.habervaktim.com/resim/resim17308_2.jpg
İşte Vatan’ın internet sayfasında yayınlanan habere yapılan ve Peygamber Efendimize, Fethullah Gülen ve Kutlu Doğum haftasına yakışır bir derbi maçı isteyen, stada çakı yerine gül getirilmesi çağrısında bulunan Hakan Şükür’e yönelik ağır hakaretler içeren yorumlardan bir kaçı:
ALİ GERER
METE OR
Pislik arapın doğum günü haftasından bize ne? Onu arap olanlar kutlasın. Burası Atatürk''ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti Devleti.
ENGİN ASA
ERKAN IŞIK
AHMET CENGİZ
Ulan şimdi ne alakası var maçla bunun. İllaki tarikatçılığını heryerde göstercen. Bir de bunu haber yapan gazeteye bakın. Bunun şeyhinin gazetesi!!!
HAKKİ HUKUK
Bizde öküzlerin cook ise yaradığını biliyordum. Çift sürmek, kağnı çekmek gibi görevlerini olduğunu bilirdim; Fakat, iyi top oynadığını hiçbir zaman düşünmemiştim!!!
EYLüL TANSEL
Bu Hakan Şükür denen adamın Galatasaray'da oynamasından nefret ediyorum. Gitsin artık bu F Tipi işbirlikçi yalaka. Tarikat yalakalığını git Fetoşun dizlerinin dibinde yap. Senin ve Okan'ın veya Emre'nin Galatasaray gibi bir takımda yer alması utanç verici. Defol git memleketin ABD''ye...
COŞKUN SABUNCULAR
Utanmaz yobaz maça da haşemayla çık, din tüccarı seni kazandıkların az mı geldi de dinimizi pazarlıyorsun fetoşun uşağı.
http://www.habervaktim.com/haberoku.php?id=17308
ALİ GERER
METE OR
ENGİN ASA
ERKAN IŞIK
AHMET CENGİZ
HAKKİ HUKUK
EYLüL TANSEL
COŞKUN SABUNCULAR
YA HADİ GEL DE KÜFRETME BUNLARA ŞİMDİ :O
Kendimi durdurmadım :oleyo:
Altın'ı aldı, Kartel Medyası kudurdu !!!
Secdeye varması 'din düşmanı' kartelin kanına dokundu
Olimpiyatlarda dün altın madalya kazanarak, ülkemize büyük bir sevinç yaşatan Ramazan Şahin'in maçtan sonra secdeye varması, 'dinsiz' karteli kızdırdı.
http://www.habervaktim.com/resim/resim30481_1.jpg?r=16155085 (http://www.habervaktim.com/haber/30481/secdeye_varmasi_din_dusmani_kartelin_kanina_dokund u.html)
Ancak Şahin'in madalya kazandığı maçtan sonra secdeye varması, İslam'a ve dindarlara karşı her türlü hakareti ve iftirayı eden bazı kesimleri kızdırdı. Bugünlerde Pamukbank'taki kirli ilişkilerde adı geçen Aydın Doğan'ın sahip olduğu Vatan gazetesi, Şahin'in sakalı ve secdeye varması üzerinden yine Müslümanlara saldırdı.
Vatan'da yazan Mustafa Mutlu isimli köşe yazarı, Şahin'in sakallı olmasını 'dinciliğinin sembolü' olarak nitelendirdi ve Şahin üzerinden dindarlara bakın nasıl saldırdı:
http://www.habervaktim.com/haber/30481/secdeye_varmasi_din_dusmani_kartelin_kanina_dokund u.html
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.