PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Basın Tam koro!

aLi'ce
19.05.2007, 10:30
Dün Van'da van tarihinin en büyük mitingi gerçekleşti..

yüzbinlerce insan beşyol meydanını hınca hınç doldurdu... kalabalığın erdoğana olan sevgisini bizzat müşahade ettim... sürekli yer değiştirerek acaba halk ne diyor diye merak ettim... hayır hiç olumsuzluk yoktu! herkeste aynı coşku...

vatandaşların bazıları şunu söylüyor

-deniz baykal şimdi çıldırıyordur...

öyle ya böyle bir kalabalık doğunun orta büyüklükteki bir ilinde toplandıysa ulusalcıların ve deniz baykalın çıldırması işten bile değil...

değil de peki ya basın??

bugün tüm gazetelerin ilk sayfalarına baktım kartelin en büyük gazetesi hürriyet ilk sayfada hiç yer vermemiş.. hürriyet gibi milli gazete de görmezden gelmiş... bunlrla beraber bir çok gazete sanki yüzbinler toplanmamış gibi davranmış...

basın tek koro... bu da bu adamların ne kadar büyük zorluklarla işlerini yapmaya çalıştığının göstergesi midir?

merak ediyorum

hirahos
19.05.2007, 11:02
Erdoğan, akıllı adam.. Cumhuriyet mitingleri (!) denilen gösterilere karşı gösterisini erken seçim bahanesiyle bugünlerde yerine getiriyor.. Bu kalabalıkları tansiyonun yüksek olduğu sıcak günlerde toplamaya kalksaydı, işte o zaman milli görüşçü arkadaşlar gibi "hain" olduğunu ben de düşünürdüm.. Akıllı adam işi değil, iyi niyetli adam işi değil derdim..

agbi
23.09.2007, 21:08
Başta Doğan gurubunun çektiği zaten başkada yok ki

ejder paşa
11.10.2008, 02:44
evet işleri gerçekten çok zor.bunlar zaten bize karşı onlar bu tür tepkilerine alışığız.bide islamı savunupta kendileri dışında islam adına iş yapanları reddedenler var...