Orijinalini görmek için tıklayınız : ihvan forum Üyeleri Nelerden Korkar
berxedan
03.08.2006, 11:54
selamün aleyküm kardeslerim.Herkezin bir korkusu vardır tabee ortak kkorkularımızda yoq degil Yüce rabbimiz Allah tum insanların ortak korkusu.peki ihvan forum (http://www.ihvan-forum.com/)üyeleri baska nelerden korkar?? Sahsen ben karanlıktan ve yanlızlıktan korkarım
Ben de yalnızlıktan korkarım...Başıma ne gelecekse yalnızken gelcekmiş gibi hissederim...
tek başıma asansörden inmekten korkarım.çıkarken sorun yok :O
a.s bende yaşlanmaktan,unutulmaktan,kibirli insanlardan,yüksekten,karanlıktan,her türlü hayvandan korkarım(ben de amma korkakmışım)
örümcek, şu uzun bacaklılar olur yaa en ufakları bile korkutur beniii
bi de köpeklerden korkarım gözüm alabildiği her nerde olursa olsun görürsem durup napcamı şaşırıyorum ya, sanki koşup hemen yakalıycakmış gibi beni
eskiden karanlık fobim vardı ama artık karanlığı seviyorum, yalnızlığı da seviyorum...
sadece inmekten mi :D :D
onunla birlikte asansöre binenlerin kıpırdamaından ve stop düğmesine basmamızdan da korkarrrr
:friends: :friends:
yukseklik haric hicbir seyden korkmam..
kral_akrep
03.08.2006, 15:39
elinde yetki yokken arkadaş gibi davranıp yetkiyi eline geçirince karşıdakine çeşitli yönlendirmeler yapmaya çalışan ve kendisini karşıdakinden akıllı sanan kabiliyetsiz insanlardan korkarım ve genelde uzak dururum ! . . .
insan gibi görünmeye çalışan insancıkların hüküm sürdüğü bir ortamda bulunmaktan
kul emir
03.08.2006, 22:04
imzamdaki duanın kabul olmamasından çok korkuyorum inşallah kabul eder rabbim
hiç bir şeyden,satmışım bu dünyanın anasını.babasını...
Byrocktar
03.08.2006, 23:59
ben öncede ruhani varlıklardan korkardım şimdi korkmuom alayı gelsin hem artık KİCK BOX biliom :P gelselerde bişi yapamazlar bi sağ kroşe bi sol aparkat KNOCKOUT!!!
zemahşeri
04.08.2006, 00:16
imansız ölmekten hesap verememekten şeytana yenilmekten..
vedeeeeeeeeeeee
kurt tan.. köpekbalığından..3harflilerden..
:(
NurTiFlis<¨>
04.08.2006, 00:22
BILMEDEN IFTIRA ZAN HAKARET EDEN (KALLES) HEP KORKMUSUMDUR ONLAR IçIN çUNKI CEHENNEME GITMELERINI ISTEMEM.
bende 3harflilerden korkarım .......
emmargah
04.08.2006, 02:42
yılanlardannn.
Çarşıdan gördüm şöyle böyle eve getirdim böyle şöyle olan şeylerden korkarım.
Baş harfi t son harfi i
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni...
:)
"haTTat"
04.08.2006, 12:13
Bilmediğimi bilmemekten korkarım..
med-cezir
08.08.2006, 12:46
eklem bacaklılar, sürüngenler, ölüler, hortlaklar, zombiler, hayaletler, üç harfliler...
musabbinumeyr
12.09.2006, 18:27
kenedenmı bı kere bana battı kene hıc bısı olmadı:Dkormayın
ben allahtan kormayandan korkarım baska bısıden korkmam.
ama bir sürü insan ondan öldü.ayrıca ben görünümünden çok tırsıyorum
sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum :(
malik ejder
02.10.2006, 03:21
Allaha olan korkum sevgimdendir
şeytanın aldatmasından korkarım.
dil-efruz
02.10.2006, 06:01
EN BÜYÜK KORKUM
Son nefeste......
hıfz-ı lisan
04.10.2006, 15:01
annemden :O
vuslat_yolcusu
06.10.2006, 17:01
a.s bende yaşlanmaktan,unutulmaktan,kibirli insanlardan,yüksekten,karanlıktan,her türlü hayvandan korkarım(ben de amma korkakmışım)
aynen yaa, vefasiz insanlarla arkadaslik, dostluk etmekten korkarim...
önce Allahdan sonra kendimden
ve imansız ölmekden...
Ben iftiradan korkuyorum. Haset ve bunun sonucunda iftiraya uğramak.
Birileri sizi haset ediyor. Bu duygusunu yenmek için size çamur atıyor. İftira atıyor. Rabbim muhafa eylesin.
DJ MESNEVI
19.11.2006, 16:22
bak sayım abi sana korktugum seyleri tek tek
1. Metafizikten acaip tırsarım kapı gıcırdasa sabaha kadar uyuyamam döner dururum yatagın icinde..
2.Karanlıktan korkarım
3.Köpekten Korkarım
4.Simsekten korkarım
5.Yemek yersiniz ya Hani icinden tas Cıkar Baam Die Disinizin Üstüne Oturuverir.. he iste ondan
6. ani seylerden cok korkarım refleks olmus
7.Paranoyak herifin tekiyim olur olmaz seylerden tırsarım aklıma kötü kötü seyler gelir hele hele arkadaslarımın DABBE Komedi Filmidir gel gidelim izleyelim deyipte beni ortalarına alıp dısarıya bırakmadıgı bir film izledikten sonra Zorla oda İyice Paranoyak oldum Gecem gündüze döndü:S?
Nur Cennet
19.11.2006, 19:45
Ya Böjeklerden Nefret Ediyorm,Büyük Örümceklerden Korkuyorm:(
İiiii İğrenççç:(
kızılkasırga
20.11.2006, 13:26
çook sıkı bır elektrık carpıntısından sonra elektrık ten korkuyordum. 380 volt 1. kattan zemın kata fırlattı attı:blink: ama artık korkumu yendım elektrık benden ıllallah ettı artık pırızın ıcıne elımı sokuyorum bısey demıyo.sadece dıırt dıye uyarıyor:O
bence korkunun cözumu uzrıne uzerıne gıtmek.:)
mesela örumcekten korkuyorsan alıcan elıne basını oksucan ne şekerşeysın sen dıcen.:O
yukseklık korkun varsa niagarada bangicamphınk yapıcan.:dancing:
sessizlik , yalnızlık ve ıssız yerlerde dolasmaktan
ben ev liyim klasik evli bir erkek gibi eşimden kor.... korkuyorum demesemde çekiniyorum bu arada kafama bişey takıldı kızılkasırga demişki korkuyu yenmenin yolu onun üzerine gitmek yani eşimin üzerine gitmek öylemi yooooook ben daha kafayı yemedim şaka bir yana her şey olacağına varacaksa korkmaya ne hacet ayrıca böcüklerden ve köpeklerden korkan arkadaşlara tavsiyem ben denedim müspet netice aldım üzerinize gelen hayvana dönüp Allhümme ya vedud ağzını bağla dilini tut denilince ya frene basılmış gibi duruyorlar ya da yön değiştiriyorlar
hıfz-ı lisan
21.11.2006, 11:38
umutsuz_vaka'dan korkuyorum :punch:
:O
emmergah ve hıfz-ı lisanın şerrinden :P
dream hocanın ve seherin dayağından :O
matraxın uyarmasından :whistling[1]:
sabah işe geç kalmakdan :whistling[1]: ve yanlış anlaşılmaktan korkuyorum:(
Böceklerden ve fareden çook korkarım...:blink:
en çok son nefeste imansız gitmekten ..rabbimin beni sevmemesinden korkarım..... ha birde kalp kırmaktan çok korkarım....
ya arkadaşlar o küçücük örümceklerden cidden korkuyonusmu? valla ben elime alıyom ama tokalaşırken ölüveriyolar...cok sevimliler bence korkunuzu yenin ..iki kızım kestaneden çıkan kurtu besliyorlar bu konuda yardımcı olabilecek olan varmı?nelerden hoşlanırlar acaba ..:D
emmargah
29.11.2006, 15:18
birazdan olası muhtemel bi sunumum var olmaması için dualar etmesemde gene de korkuyorum .en çookk insanlar önünde rezil olmaktan korkarım heralde şu an durum itibariyle:(
allaha kul olamamaktan ve efendimize hayırlı ümmet olamamaktan , imansız ölmekten, nefsimin ve şeytanın aleti olmaktan...vs..bunun gibi şeylerden ...
hayal kırıklığına uğramakdan :(
ufuklar27
29.11.2006, 22:59
korkmaktan korkarım :)
nuruahmet
03.12.2006, 10:49
kafir atası olmaktan
yanlış anlaşılmaktan korkarım...
KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK, ABİLER
Yaktık tüm gemileri.
Allahın emniyet ve korumasındayız.
"Eğer iman ediyorsanız en üstün sizlersiniz"
İçimde 1 tek korku var.
Acaba cahilliğimden ötürü bir gün Rabbimi kızdırırmıyım, ağzımdan kötü bir kelime, azalarımdan çirkin bir fiil sadır olur mu, hareketlerim de onu gadaplandıracak bir görüntü oluşur mu?
Ve diyorum ki sürekli
Yarabbi Huzeyme seni çok seviyor. Senin için canını vermeye her an hazır. Hatta her şeyini. Verdiğin nimetlerden ötürü, bunların şükrünü eda edememekten de üzüntülü, Eğer huzeyme sana karşı bir cahillik ederse, sen çok bağışlayıcısın, onu affet Allahım.
Şu Anda Annem Benİm Velİ Toplantima Gİttİ Gelİnce Annemden Korkarim:(
yılandan korkmadım yalandan korktuğum kadar :)
YA MUSA ÜÇ ŞEYDEN KORK DİYOR ZÜLCELAL
1-BENDEN
2-BENDEN KORKMAYANDAN
3-NEFSİNDEN
SÖZÜN ÖZÜ bir insan ALLAHTAN korkarsa her şey ondan korkar,ALLAHTAN korkmazsa o da herşeyden korkar vesselam
sahmerdanx
05.12.2006, 16:28
Allah Cc. Korkma Maktan Korkarim...
Zİra Ondan Korkan HİÇbİŞİden Korkmazzzzzzz...
mehmet efe nickli kardeşden korkarım ben kelimelerinden ateş çıkıyor...:O
nur_u dilara
05.12.2006, 19:07
yüksekten vede iftiraya uğramaktan çok korkarım.
gerçek dost bildiğimiz insanların karleşliğinden korkarınnm
KÖRDÜĞÜM
06.12.2006, 00:37
dunyevı acıdan bakarsam:
ac kalmaktan korkarım. ya kan sekerıme felan bıseyler oluyo galıba kotu oluyorum:( Allah'ım benı aclıkla sınama
AMİİİN:)
Yanlis anlasilmaktan cok kormusumdur
KÖRDÜĞÜM
06.12.2006, 00:46
Yanlis anlasilmaktan cok kormusumdur
Boş ver kardeş korkma, senın ıcınde bı fesatlık olmadıktan sonra.dusunduklerını rahatca soylemek gerek.
Kötü insanların şerrinden korkarım...
kalbin zümrüt tepesi
06.03.2007, 11:18
köpekler yılan haşerat.ve allahtan korkmayanlardan korkarım.
MEHMET EFE
06.03.2007, 11:55
mehmet efe nickli kardeşden korkarım ben kelimelerinden ateş çıkıyor...:O
: ) abi sabah sabah tebessüme yol açtı. . ateş çıkıyorsa kıvılcımda sizsiniz abi : )
biz neyden korkarızz. . . Hayat'tan korkarız abi hakketten. . Ne zaman ne yapacağı belli olmaz. . Korkulur abi. . .
berraksu
06.03.2007, 12:43
sevdiklerime kavusamamaktan korkuyorum :(
^CeLaLeYn^
06.03.2007, 19:06
Rabbimden başkasından korkmam evelellah..neyden korkçam yaw..börtüden böcükten mi?(ki koorkarıııımm..hemde çoookkk.:frantic:.çaktırmayın:D )onlar benden korksunlar..:O
Hamam böceğinden..:ıslık:
şiddet anında sığınılacak tek yegane gücün Allah olduğunu unutmakdan - ümitsizliğe kapılmaktan korkarım.:sweatingbul:
Kendimden Korkuyom Vesselam
Kabuslu rüyadan uyanmaktan korkarım,çünkü her uyanışımda ya yataktan fırlamış olurum,yada odanın dışında biyerdeyimdir........:mad:
göz_yaşı
07.03.2007, 11:10
bende yanlış anlaşılmaktan, yüksekten, örümcekten, korkarımmmm
hemşomdan korkun:oleyo: :oleyo: :oleyo:
Bayanların şerrinden :laugh:
sahte yüzlü sahte tebessümlü insanlardan...
The_Secret
04.07.2007, 17:33
İftira..Yalan...
kalbin zümrüt tepesi
04.07.2007, 17:37
köpekler ve çıyanlardan.
ALLAH tan gayri hic kimseden ve hic birseyden korkmam
Derdaşina
04.07.2007, 17:42
S.A
Ben bir akşam kızıma sordum bu soruyu.. ( 6 yaşında ) Neden korkuyorsun diye bana hiç birşeyden dedi. Allah'tan (c.c )? dedim. Ben Allahtan korkmuyorum ki onu seviyorum dedi. O an korkmak yerine O nu sevmenin daha önemli olduğunu anladım.
insan sevdigini kirmaktan korkar
Allah korkusuda böye bir korkudur...
Dualarımda hep söylerim "ALLAHIM beni kimseye muhtac etme senden başka,ben sana muhtacım başkasına boyun eğdirme" diye .BOYUN EĞMEKTEN KORKARIM.ALLAH bu millete boyun eğdirmesin.SELAMETLE.
yılandan ve yükseklikten korkarım.
dünyevi olaraktan bi köpekten bide köpekleşmişlerden korkarımmmmmmm
Kavacıklı
20.07.2007, 17:53
Nefsimden...
bazen kendi kendim korkutuyor beni.
TevekkuL
21.07.2007, 15:34
Yoldan çıkmış kadından!
Hayrun_Nisa
21.07.2007, 15:46
...ilk önce nefsimin $erinden...
birdeeeee Gök gürültüsünden cok korkarim ben :( :cray:
yoldan çıkan korkutur beni kadın olması neyi degişitirir ki :crying:
TevekkuL
21.07.2007, 15:59
yoldan çıkan korkutur beni kadın olması neyi degişitirir ki :crying:
Öyle deme kardeş.. Erkek imanını zedelemeyebilir ama karşında yoldan çıkmış kadın seni de yoldan çıkarmaya çalışırsa, işte ona sabretmek Uhud dağını omuzlarına alıp koşmaktan daha ağırdır.. Allah korusun inşaAllah..
Böcekler den korkarım birazcık:frantic:
Birazcıkta yükseklik korkum vardır.:swoon:
böceklerden çok korkarım arı geldimi yanıma dönme dolap olurum...:frantic:
kabirde neyapacağız ya böceklerden burda kaçıyoruz ya orda ...kaçışta yok:(
birde cahil dosttan korkarım...çünkü cahil dost akıllı düşmandan daha beterdir...
kimindi bu söz unuttum;
cahil dostum olacağına akıllı düşmanım olsun daha iyi...
birde cahil dost düşman kadar zarar verebilir...
bulut_bey79
14.09.2007, 22:41
Bense Imansiz Olarak ölmekten Korkarim Allahüteala Iman Ve Kuranla Son Nefesimizi Inşallah Veririz Amin
kızlardan korkun :laugh:
kızlardan korkun diyenden korkun.:O
makaracılardan korkun:oleyo:
zorla enlere girenlerden korkun:oleyo:
ben masumum diyenlerden korkun.....
daha çoooooooook var korkulması gereken...:D
gondol korkusu war
hıc gprmedıgım halde yılanda n korkarım
garıptır belkı kusmaktan(mıdenız bulanmasın)korkarım
hastane korkusu b ıde
korku=ümitsizlik gibi geliyor..
korkusuz bir yaşam dilerim.. hepinize.
cesaretin menbağı imandır :D
ASLISULTAN
18.09.2007, 17:26
ANNEMMM den:):):):):)
..HayRiye..
20.09.2007, 02:03
kızlardan korkun :laugh:
taaaaaaammmmmmm tersiiiiiinden korkulur valla..:)
bideeeee
riyakarlardan...
bideeeeeeeee
yılandan
undersecretary
20.09.2007, 12:58
bir müdür var başımda sormayın...
Benden bile psikopat...
ikimizde akrep burcuyuz...
yalan değil ondan çekiniyorum...
Ya o beni ya ben onu deli edecem yakında...
:cray:Benim tek Korkum Sevdiklerimi kaybetmek:cray:
Erdem den
bu gün iki defa uyardı 3 üncüde buharlaşma odası görünüyor :D:O:crying:
imdaaaaaaattt...
hıfz-ı lisan
20.11.2007, 11:40
Adminden korkarlar.. :D
denizden hem de çoooooooooook
adına bak korktuğu şeye bak diyolar söyleyince :) :sweatingbul:
efsun hayal
20.11.2007, 11:48
denizden hem de çoooooooooook :sweatingbul:
bir de trabzonlu olcek:D
canım benim:flowers:
Allah korktuklarının şerrinden muhafaza buyursun seni
ben karanlıkta tek başıma kalmaktan korkuyorum
bir de birileri kavga ederken korkuyorum:(
bi de şimşek çakınca korkuyorum birazcık;)
bu kadarcık:)
bir de trabzonlu olcek:D
canım benim:flowers:
Allah korktuklarının şerrinden muhafaza buyursun seni
ben karanlıkta tek başıma kalmaktan korkuyorum
bir de birileri kavga ederken korkuyorum:(
bi de şimşek çakınca korkuyorum birazcık;)
bu kadarcık:)
dost şimşekten bende çok korkarım hele de yalnızsam ;)
yani utanmasam kardeşimin yanına giderim bir iki seneye kadar gidiyordum
ama şimdi tek başıma mücadele eiyorum bu korkumla:)
efsun hayal
20.11.2007, 11:52
ama şimdi tek başıma mücadele eiyorum bu korkumla:)
:D korkusuyla mücadele eden kahraman
en zoru bu olsa gerek:oleyo:
böceklerden korkmuyosun ya, takdir ettim
al bakiim:flowers:
çook sıkı bır elektrık carpıntısından sonra elektrık ten korkuyordum. 380 volt 1. kattan zemın kata fırlattı attı ama artık korkumu yendım elektrık benden ıllallah ettı artık pırızın ıcıne elımı sokuyorum bısey demıyo.sadece dıırt dıye uyarıyor
bence korkunun cözumu uzrıne uzerıne gıtmek.
mesela örumcekten korkuyorsan alıcan elıne basını oksucan ne şekerşeysın sen dıcen.
yukseklık korkun varsa niagarada bangicamphınk yapıcan.
Kardeşim Kızıl kasırga sizede gülmemek imkansız tebessüm ettirdiniz bana siz beni güldürdünüz Allah ta sizi güldürsün inşaALLAH...
Korkularımın hepsini yaşadım dünyalık olarak artık korkmuyorum tek korkum Allaha layık bir kul olamamak ayrıca sana katılıyorum kızıl kasırga kardeşim korkularının üzerine gidersen aşabilirsin malesef korkular korku olarak kalıyor üzerine gitmezsen üzerine gidersen çözüme ulaşıyor insan kısacası olacak oluyor yaşanıcak ne varsa yaşanıyor ...
Selam ve Dua ile...
polatini
20.11.2007, 12:50
kapalı alanlardan çooook korkarım... sanki başıma yıkılacaklar....
Deprema uyanık yakalandığım için başından sonunu birebir yaşadım,daha sonra bende bi ses korkusu başlamıştı,Allah'ım ne kötü günlerdi:(
Başta fırtına olmak üzere her türlü yüksek sesden korkuyordum,birden çalan telefon,kapı zili vs.Sonra bir baktım ben ben olmaktan çıkıyorum,sonra üstüne gitmeye başladım fırtına varken cama çıkardım:)dışarda dolaşırdım. Anneciğim, bigün kafana bişey düşücek öle gidiceksin derdi hep:)Alah'a şükür şimdi hepsi geçti gitti.Mevla kimseyi korkutmasın hem dünyada hem ahirette..
Kediden.:oleyo:.Belki çok komik gelecek ama küçükkken tırmalamıştı ogün bugündür korkarım.
YILANDAN korkmam YALANDAN korktugum kadar
yalan ve iftira'dan
bir tane daha vardı...yaşlılık unuttum işte....
yalan ve iftiradan korktuğum kadar korkmam hiçbirşeyden...
nevzathan
20.11.2007, 13:47
boş konusmaktan ve İFTİRADAN
ALLAH muhafaza basımıza gelmez insaallah..
yalan ve iftira'dan
bir tane daha vardı...yaşlılık unuttum işte....
yalan ve iftiradan korktuğum kadar korkmam hiçbirşeyden...
hatırlatma babında :oleyo:
Abla yaşlılıktan korkuyor olabilir misin ? :P
Kutlukhan
20.11.2007, 14:03
Gördüğüm kadariyle, bazı gerçekleri dile getirenlere bazıları teşekkür etmekten korkarlar.
bende bazı UyeLerden Korkuyorum :)
Esra Balcı
20.11.2007, 16:34
böhhh öcüüü :oleyo:
Kutlukhan
20.11.2007, 16:37
Erzurumlusun galiba 25 plakandan anlaşılıyor. Dadaş olsan korkmaman gerekirdi. Ben gakkoşum gardaş. Allahtan başka hiç kimseden de asla korkmuyorum.
ben bazen senden korkuyorum wallahi :O
Gördüğüm kadariyle, bazı gerçekleri dile getirenlere bazıları teşekkür etmekten korkarlar.
Yok o korkmaktan değil, onaylamamaktan kardeş... (teşekkür onay demek)
görüşlerinizi onaylama zorunluğumuz yok değil mi :D
Niye ki TÜRK değil misin sen :O?
Kutlukhan
21.11.2007, 12:13
Nasıl bilirseniz öyle davranırsınız tabi. Sizin ne yapacağınıza tabiiki biz karar verecek değiliz.
[quote=ummuhan;430406]Yok o korkmaktan değil, onaylamamaktan kardeş... görüşlerinizi onaylama zorunluğumuz yok değil mi :D
Elbette, hiç kimse kimseyi onaylamak zorunda değil.
Nasıl bilirseniz öyle davranırsınız tabi. Sizin ne yapacağınıza tabiiki biz karar verecek değiliz.
hani diyorum
her ne olursa olsun hangi ide,fikir
törpülese bazı söylem ve yazılımlarını
korkutmasanız ,
daha iyi anlaşılır belki niyetiniz/derdiniz de mi?
oysa benim adıma/için mücaadele verir durursunuz
ilginç :D
aBı ReyyaN
21.11.2007, 12:33
Kaliteli bir hayat sürmeden ölmekten korkarım ve mezardan korkarım ve sırat denen yolun inceligi ve keskinlii aklıma gelince çok korkarım ya geçemezsem diye ve iyi ve kötü amellerimi tartan terazinin sol tarafının ağır basmasından ve üzerimde kul hakkı olarak ölmüş olmaktan ve ölümün beni aniden maddi manevi hazırlıksız yakalamasından çok korkarım..
Birde örümcekten çok korkarım,üstüne gitmekle de geçecek bir korku değil ,hatta bir defa gece yüzümde bir şey geziyordu topcuğundan tutup lambayı açıp bakayım dedim bu ne diye,meğer örümceğin topuyumuş:blink: ve az kalsın aklımı yitirecektim korkudan:O,Alah muhafaza...
aBı ReyyaN
21.11.2007, 12:57
Aklıma bir şey geldi korkmakla ve üstüne gitmekle alaklı ,:)
-'Köpekten korkmayın ,korktuğunuz belli ederseniz köpek daha da sinirlenir ve saldırır 'diye uyarırdı her defasında arkadaşlarını,bir akşam tenha sokak lambası olmayan karanlık bir yolda yürürlerken üç arkadaş köpeklerin sesleri korkutmuştu içten içe bu tavsiyede bulunan zatı muhteremi:O
tekrarladı bu tavsiyelerini ;bakın arkadaşlar köpek kovalayacak olursa sakın kaçmayın yerden taş alıp atıyormuş gibi yapın o vakit köpek korkup kaçar diye..
aradan iki dakika geçmiştiki zincirini koparmış birköpek şidetle karşılarına çıktı ve bu tavisiyede bulunan kardeş bin kilometre hızla hepsinden önce kaçmaya başlamıştı ;),önlerine çıkan yarım metrelik çitleri öyle atlamışlardıki 12 dev adam reklamlarında oynasalar hayli reyting yaparlardı , korkularının derececini tarif edemyecek kadar derinden yaşıyorlardı ,korkuyla kapı bir türlü açılmıyor olsada zor bela bir bahce kapının arkasına atmışlardı kendilerini , diğer iki arkadaş şöyle dedi
sakın köpek kovalarsa kaçma emi yerden taş alıp atıyormuş gibi yap,:rtfm::evil::kahretsin::swoon:
-'Köpekten korkmayın ,korktuğunuz belli ederseniz köpek daha da sinirlenir ve saldırır 'diye uyarırdı her defasında arkadaşlarını,bir akşam tenha sokak lambası olmayan karanlık bir yolda yürürlerken üç arkadaş köpeklerin sesleri korkutmuştu içten içe bu tavsiyede bulunan zatı muhteremi:O
tekrarladı bu tavsiyelerini ;bakın arkadaşlar köpek kovalayacak olursa sakın kaçmayın yerden taş alıp atıyormuş gibi yapın o vakit köpek korkup kaçar diye..
aradan iki dakika geçmiştiki zincirini koparmış birköpek şidetle karşılarına çıktı ve bu tavisiyede bulunan kardeş bin kilometre hızla hepsinden önce kaçmaya başlamıştı ;),önlerine çıkan yarım metrelik çitleri öyle atlamışlardıki 12 dev adam reklamlarında oynasalar hayli reyting yaparlardı , korkularının derececini tarif edemyecek kadar derinden yaşıyorlardı ,korkuyla kapı bir türlü açılmıyor olsada zor bela bir bahce kapının arkasına atmışlardı kendilerini , diğer iki arkadaş şöyle dedi
sakın köpek kovalarsa kaçma emi yerden taş alıp atıyormuş gibi yap,:rtfm::evil::kahretsin::swoon:
:O:O:O:clap2:
Ay cok güldüm, benimde arkadaslarla böyle cok anim olmustu
zaten ilk basta hep herkezi öyle rahatlatmaya calisanlar kacar,
ve biri kacmaya basladimi digerleride pesinden kosar:D
ay cok komik..
Ben de hayatta sakin duramam, yanima bi köpek yaklastimi,
birkeresinde okadar cok kovalanmistikki, maraton kosuculari gibi hissetmistim kendimi
Korkudan gözü dönmek böyle oluyor sanirsam:crying::crying:
ben insanlardan korkuyorum:)
ben insanlardan korkuyorum:)
başlığı görünce bu cevabı vermek geldi aklıma.
bende İNSANlardan korkuyorum...
zümrüd-ü anka
22.11.2007, 12:01
sen üzgünken seninle yalnız kalmaya korkuyorum=)
İmansiz ölmekden korkarım / karanlıkdan...
.
Bayanların şerrinden :laugh:
:O:O:O
baya zaman geçmişti bunu yazalı ama hala fikrim aynı :O
aBı ReyyaN
22.11.2007, 12:59
sen üzgünken seninle yalnız kalmaya korkuyorum=)
Bende sen açken :O
Terlik FırLatanLardan:) :oleyo::oleyo:
KORKMAMAKTAN KORKUYORUM,korku imanı ve zihni diri tutar.
MiHRiMaH
22.11.2007, 13:06
Karanlıktan, korku filmlerinden ve evde yalnız kalmaktan...
Hatta karanlık korkum yüzünden kaşımı yarmışlığım var:blink:... Hemen anlatayım:oleyo:... İlkokul yıllarımda bir akşam ablam bana tepsiyle yemek hazırlamış mutfaktan geliyor, ben de ellerimi yıkamışım oturma odasına gideceğim... Bizim hol L şeklinde... Mutfak en dipte köşe dönüyorsun, yürüyorsun yol üzerinde tuvalet var:O, ordan düz git oturma odası... Heh işte ikimiz de aynı yere gidecektik... Fakat ben tuvaletin, ablamda mutfağın ışığını kapatınca, oturma odasını da yakmadığımız için heryer karanlık oluverdi... Ben tabii korkuyla atıldım mutfağa doğru, ablamda ben korkuyorum diye koş o tarafa... Tam köşede çarpıştık... Hayır,:( maalesef ablamla değil... Elindeki kenarları sivri tepsi ile... Boyum kısa tabii o dönemler... Ve benim kaş yarıldı... O günden beri evde muhakkak bir ışık açık bırakılır... Aslında o kadar korkmuyorum ama yine de tedbir:D e artık çarpışırsak ablamla bana değil, ona olan olur:oleyo:...
bahar-gülü
24.11.2007, 23:07
Ben Karanliktan .biyerde Kapali Kalmaktan, Hafasizliktan,yuksekten, Yanlziligi Seviyorum Ama Aksmalari Yanliz Kalmaktan Korkarim:)daha Varda Aklima Gelmiyo:)
bu kadar korku sağlığa zarlı olmasın
arıdan çok korkarım ne yapacağım ben ya:(bu korkumu nasıl yeneceğim..
hele şimşektende çok korkarım şimşek çarparken evde ençok nereyi güvenli hissediyorsam oraya diz çöküyorum güye bişey olsa bana orda bişey olmayacak:Dölüm orda yok sanki:)
ya arı sokmasından ya şimşekten öleceğim:(töbe töbe...insanlar ya çok sevdiği şey yüüznden ye da korktuğu şey yüzünden ölürmüş..umarım hayırlı bir ölüm olur bizimkisi...amin..
karanlıktan korkarım ve de (dar) bir alanada kapalı kalmaktan (korku ayrı boğuluyormuş gibi olurum)...
bir kaçtane daha olması lazımda aklıma gelince yazarım http://www.ilahi-tr.org/images/smilies/biggrin.gif
İyi saatte olsunlar..
Sakine ve sakinden :)
aBı ReyyaN
03.01.2008, 11:29
Yalandan ne dürüstlükten ve kendimden...
Byrocktar
03.01.2008, 11:30
som 2 yıla kadar çok korktum cin şeytan veya ruhani warlıklardan... :D şimdi onlar benden korksun... :D haha :D
ahevrenah
03.01.2008, 22:31
4 ayaklı herşeyden
SelAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR güzel bir sayfa evet bende Sidar arkadaşa güldüm hakkını helal etsin.Bende FAREDEN çok korkarım .Haaaa bir de yüksekten.
son nefesimde imansız kuransız giderim diye :(
gelip geçici olan herşey korkutur beni...
mazaallah...
yuksekten karanliktan disaridan gece denizden dolunaydan...
arşivist
04.02.2008, 16:29
nette dolaşırken ibadetlerimi aksatmam!
siradan_1_i
04.02.2008, 22:09
Neden inerken korkuyorsunuz da çıkarken korkmuyorsunuz anlamış değilim biraz açarsanız memnun olurum...
ravza-gülü
04.02.2008, 22:16
:clap2::clap2::clap2:nette dolaşırken ibadetlerimi aksatmam!
kalp kırmaktan ve kırılmaktan korkuyorum..
canan dinç
08.02.2008, 21:44
en çok sevdiğimden korkarım
IsHakPasa
08.02.2008, 21:59
Allahdan korkmayandan ve yalandan korkarim
kapalı alandan ve yalnızlıktan
koraymert
07.03.2008, 11:50
islamda önemli olan son haldir.geçmişe tevbe ettikten sonra ve birdahada dönmüyorsanız o günahlara eğer ve son halinizde islam fıtratı üzereyse şayet şerefle teslim edersiniz ruhunuzu gerçek sahibine.insanlar ne hal üzere can verirse o hal üzere dirilir ve haşrolurmuş.bende gaflete daldığım bir anda günahlarıma ve gafletime tövbe etme fırsatı bulamadan allahın azrail a.s.ma beni yakalatmasından çok korkuyorum.ama günahtan ve gaflettende birtürlü kendimi alamıyorum.bana dua edinde inşallah gaflet üzerindeyken günahın içindeyken ruhumu teslim etmeyeyim.hiç bir müminde bu hal üzere ruhunu teslim etmesin inşallah.
Kibirden Böbürlanmekten Kizginliktan Korkarim
nehirnaz
17.06.2008, 12:38
fareden
Gürültüden ... Mesela yanımdan çok büyük bir sesle tır geçince delirecek gibi oluyorum... :(
Ah minel aşk...
17.06.2008, 15:39
Fare(adını bile duyunca elim ayağım titriyor :( ) yükseklik ikaranlık ve görünmeyen varlıklardan çook korkarım :(
düşmekten ve yanmaktan birde boğulmaktan korkuyoum..fobilerim bunlar..
muğlakgölge
17.06.2008, 15:59
rabbimden korkarım . sonra ailemin başına gelecek sıknıtılardan . cocukkende mezarlıktan korkuyordum .artık geceleri mezarlıkta bile yatabiliyorum:)
reallife
17.06.2008, 16:57
[quote=hazne;583229]Gürültüden ... Mesela yanımdan çok büyük bir sesle tır geçince delirecek gibi oluyorum... :([/quote
tırın lastiklerinden biri o hızla çıkıp senin üstüne çakılacak gibi geliyo dimi:crying::oleyo:
ben cok tırsak biriyimdir.hemen hemen herseyden korkarım mesela hava karardıktan sonra bakkala bile gidemem ..arkadaslarım felan güler ama napim korkuyorum: )))
Çöl Aslanı
17.06.2008, 17:12
Akrep ve üçharflilerden Allah'a sığınırım
Gürültüden ... Mesela yanımdan çok büyük bir sesle tır geçince delirecek gibi oluyorum... :(
tırın lastiklerinden biri o hızla çıkıp senin üstüne çakılacak gibi geliyo dimi:crying::oleyo:
:crying: Eveeet...
karamanliihvan
18.06.2008, 11:01
grayderden :)
makina2029
18.06.2008, 11:11
:offtp:admin tarafından tekrar tekrar ceza yemekten..:lac:
Manevi varlıklardan.. (hemde öyle böyle değil ) :) Acayip korkarım..
incitanem
18.06.2008, 11:24
karıncalardan,ve böceklerden...:oleyo:
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.