Orijinalini görmek için tıklayınız : boyacı laz:
Tuncay ÖZ
20.07.2007, 16:38
Laza karayollarını boyama işi vermişler. Laz başlamış çalışmaya. İlk gün tam 200 metre boyamış. İkinci gün 100 metre, üçüncü gün 50 metre. Artık dördüncü gün 10 metre boyayınca amiri Lazı çağırmış:
- Hayırdır evladım iyi çalışıyordun ?
- Ben yine iyi çalışıyorum
- İyi ama dün 50 metre bugün de 10 metre boyamışsın.
- E... haliyle. İlk günlerde boya kovasına gidip gelmek kolaydı, sonraları çok vakit almaya basladı.
Tuncay ÖZ
20.07.2007, 16:39
şüphe
Temel onuncu çocuğunun doğumunda doktora söz verir,
-Bir daha çocuğum olursa çendumi asacağum.
Bir yıl sonra bir çocuğu daha olunca, doktor sözünü hatırlatır.Temel,
-Sozumi tutaydum, ipi boynuma geçirdum, pirden sözumi tuttuğumi sağa çim söyleyecek tiye içime bi şüphe düşti doktor..
Tuncay ÖZ
20.07.2007, 16:41
Dar ayakkabı
Temel dar bir ayakkabi almis, giymek icin ter dokuyormus.Dursun bu durumu görünce:
-"Ula Temel niye dar ayakkabi aldun ? "
Temel bir sandalyeye oturup ayakkabilarini çikarirken:
-Tursun bilisun, kiz evlendi ev aldi. Borç baa kaldi, oglan araba aldi,borc baa kaldi. Senun anlican penim borcum girtlaga dayandi.Ben de dar ayakkabi aldum ci çikarttigimda sanki borcum yokmus gibi bir oh çekiyrum."
haçan laz kelimesimi duydum :oleyo::oleyo::O:O:O
teşekkürler tuncay güzeldi ;):flowers:
Temel 6 vites sonmodel bi alfaromeo araba almış ,arkadaşlarına hava basmak için "ha bu arabayla akşama trabzona girerum "demiş.Arkadaşları yaav teme atma istanbul nire trabzon nire akşama giremezzsin demişler ,temel varmısınız iddaya demiş ve basmış gaza akşama trabzona varmış yanındaki şahitlerle telefon etmiş herkez şaşırmış tabii
.Sona telefonda yine idda istemiş haçan varmisinuz daha kısa zamanda döneyrum demiş ,arkadaşları tamam ula demişler ve temel çıkmış yolaaaaa.....
1gün temel yok 2 gün temel yok 3. gün sonunda temel gelmiş,arkadaşları yaav nerdesin 1 günde gittin 3 günde anca döndün demişler,temel şöyle cevap vermiş .
Habu alete giderken 6 vites koymuşlar ama geri gelirken 1 vites vardı napayum demiş.:D
kızılkasırga
21.07.2007, 15:02
- emeğine sağlık tuncay kardes :O:O:O
-ALLAH razı olsun
Emeğinize sağlık çok komikti :) :D
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.