PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : EVET 28 Şubat & 27 Nisan ın etkileri Halk cevap verdi YENİ SENARYOLAR sahneye konmaya

agbi
25.07.2007, 11:34
EĞER MÜSLÜMANLAR ALTERNATİF SENARYOLAR YAZMAZSA BU UĞURDA KAFA PATLATMAZSA ALTERNATİF FİKİR ÜRETİCİLERİ VB.VB.VB. OLMAZSA

HİÇ YAKINMASINLAR.

İlk senaryodan ilk giriş sahnesi Emekli General Başer in İtalyan gazetesine verdiği röportaj

Vatan gazetesinin yazarı Ruhat MENGİNİN Laik azınlık yazısı

ADD İzmir Şubesinin yaptığı ve İzmir CHP milletvekili Canan ARITMANIN desteklediği basın açıklaması.

ARTIK SEÇİM ZAFERİ REHAVETİNDEN SIYRILIP İLERİDE OLABİLECEK UNSURLAR İÇİN Bİ,ZLERE DÜŞEN YASAL TEPKİLERİMİ YAPACAK BİR SİSTEME GEÇELİM.

agbi
25.07.2007, 11:56
İnşallah tahminlerimde yanılırım .

Fakat seçimden sonra gündemleri takip ettim kendime göre yorumlar yaptım APDULLAH GÜL ün cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildi açıklamasını yapmasını HİÇ İSTEMİYORUM.

Allahım İnşallah Abdullah GÜL CUMHURBAŞKANI OLUR.

islambuli_el_se
25.07.2007, 12:02
inşallah Bülent Arinç Olur.

kırıktesti
25.07.2007, 14:53
inşallah abdullah gül olur...eğer o olmazsa hilmi özkök paşam olursa çok iyi olur!!!!

agbi
25.07.2007, 17:20
inşallah abdullah gül olur...eğer o olmazsa hilmi özkök paşam olursa çok iyi olur!!!!

ÖZKÖK PAŞA

BİR İHTİMAL.diğer ihtimalse şener olabilir caba bilerekmi planlı olarak mı seçimlere girmedi???

Fakat ben bu konuyu bunun için açmadım yeni oyunlara alternatifler üretmek için açtım.

AşK_€r
25.07.2007, 17:22
agbi baştan sona siyasi bir konu...det sana det...:D
sonra diyorsunki fikir jimnastiği...doğru ama siyasi fikir jimnastiği...:)

agbi
25.07.2007, 17:29
agbi baştan sona siyasi bir konu...det sana det...:D
sonra diyorsunki fikir jimnastiği...doğru ama siyasi fikir jimnastiği...:)

Seni gidi seni :flowers:

Tamam da adamlar başladılar yeni 28 Şubat benzerleri için hava ortam oluşturmaya bunun siyasi ne ilgisi var bunun tüm müslümanlarla ilgisi var.

AşK_€r
25.07.2007, 17:32
agbi hiç merak etme...
artık türkiyede ihtilal yapmak çok zor....
geçti eski günler...
şu dakkadan itibaren ihtilal darbe falan olmaz artık...

manifesto
25.07.2007, 17:52
Darbe goygoycuları iş başında hiç merak buyurmayın
Terörle Mücadele Eski Kordinatörü emekli paşa EDİP BAŞER İtalyada La Rapublica ya "PAŞALAR cumhurbaşkanlığı seçimlerinde istedikleri olmazsa gene müdahale eder" diye konuşmuş
Ardından 22 temmuzun rövanşını almak isteyen kitle milletin burnundan FİTİL FİTİL getirmek için harekete çoktan geçti
Yani değişen hiçbirşey yok.

Hudalfa
25.07.2007, 18:09
aelamunaleyküm arkadaşlar. müslümanların artık böyle şıldırfış tepki, konuşma ve eylemleri kaale almaması lazım. iktidar bunların hakkından gelecektir. bunların işi teröre kadar varacaktır ama sağduyu ile yaklaşmamız icab ediyor diye düşünüyorum. ''DURMAK YOLA DEVAM''. kelebek kozasından çıkadursun siz görün o zaman güzellikleri!.

ayrıca; cumhurbaşkanlığı hala abdullah gül ün hakkı. fazladan gelen 8 milyon oy abdullah gül için akp ye gitmiştir. o zamanda hakkıydı, şimdide...

agbi
25.07.2007, 18:15
agbi hiç merak etme...
artık türkiyede ihtilal yapmak çok zor....
geçti eski günler...
şu dakkadan itibaren ihtilal darbe falan olmaz artık...

60 İhtilali & Evren ihtilali sıcak darbelerdi.

Ama Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Anayasa Mahkemesi soğuk darbedir.

Sizin bahsettiğiniz sıcak darbe benim anlatmak istediklerim soğuk darbeler e muhtıralar.

Sıcak darbe olması imkansız Allah korusun iç savaş çıkar bazı kişiler Planlamaya çalıştılar ama Allah razı olsun Özkök paşa engelledi.

XaberDar
25.07.2007, 19:38
Evet senaryolar konduda yeni mi eski mi bilinmez.:) 50-100-1000 yıllık senaryolar zaten oynanırken ve bizim hâla bir senaryomuz yoksa; en çok reyting hangi senaryoda olur diye araştırma yapıp karşı atakta bulunmamız şart.;)

agbi
25.07.2007, 22:44
aelamunaleyküm arkadaşlar. müslümanların artık böyle şıldırfış tepki, konuşma ve eylemleri kaale almaması lazım. iktidar bunların hakkından gelecektir. bunların işi teröre kadar varacaktır ama sağduyu ile yaklaşmamız icab ediyor diye düşünüyorum. ''DURMAK YOLA DEVAM''. kelebek kozasından çıkadursun siz görün o zaman güzellikleri!.

ayrıca; cumhurbaşkanlığı hala abdullah gül ün hakkı. fazladan gelen 8 milyon oy abdullah gül için akp ye gitmiştir. o zamanda hakkıydı, şimdide...

Yukarıda alıntı yaptığım mesajınızın ana fikrine katılıyorum ve Halk seçimde verdikleri Oy la GÜL ü Cumhurbaşkanı görmek istiyoruz mealindedi.

Fakat DOĞRU DÜŞÜNME TARZI DOĞRUYU BULMAK İÇİN ŞÜPHE DUY DÜŞÜNCE yapısıyla son gelişmeler i analiz edersek geçmişte tamamiyle uzlaşma dışında olanlar Başta Bahçeli olmak üzere bugün de DSP başkanı Sezer Uzlaşmacı tutum aldı kısacası HALK ÖNÜNDE BİZ UZLAŞMACI YIZ etkisini vermek istiyorlar ama BEN BUNA ŞÜPHE ile bakıyorum NEDENMİ ?

Eğer hükümet belirli zamanda C.Başkanını seçemezse tekrar seçime gidilir ÇOK UÇUK BİR İHTİMAL AMA OLMAMASI İÇİN DE NEDEN YOK kısacası her ihtimali düşünmek gerek ERDOĞAN bir stareji yi iyi tespit etti ve mazbatasını alırken " BENİM PARTİMDE DE KÜRT KÖKENLİ ÇOK ARKADAŞIM VAR AMA KÜRT SORUNUNU SİYASALLAŞTIRMIYORLAR SİZDE SİYALAŞTIRMAYIN SİYASALLAŞTIRIRSANIZ KARŞINIZDA BENİ BULURSUNUZ DİYEREK BAHÇELİNİN BİR DERECE İLERİDE OLABİLECEK HAREKETİNİN ÖNÜNÜ KAPADI.

agbi
25.07.2007, 22:46
Evet senaryolar konduda yeni mi eski mi bilinmez.:) 50-100-1000 yıllık senaryolar zaten oynanırken ve bizim hâla bir senaryomuz yoksa; en çok reyting hangi senaryoda olur diye araştırma yapıp karşı atakta bulunmamız şart.;)

Bence terk etmek yerine inandıklarınızla mücadeleye devam etmelisiniz.

reis
25.07.2007, 23:32
Anti AKP ( Artık Anti Halk ) Cephesi ilk 'şok' dalgasını atlattı ve yavaş yavaş karşı saldırıya geçmeye başladı.

Saldırının şu an ki merkezinde direkt halkın kendisi var. Bizce AKP Halka karşı yürütülen bu aşağılık saldırı dalgasını mutlaka halka anlatmalıdır.
Aksi takdirde bu alçaklar bunu bir 'acizlik' belirtisi olarak algılayıp iyice zıvanadan çıkacaklardır.

Emin...
26.07.2007, 00:13
Abdullah Gül veya başka biri AKP içinden olsunda kim olursa olsun vede biran öncede seçilsin istiyorum
yoksa bu iş böyle devam ederse bazı yanlışlarda devam edecek
cumhurbaşkanı bir an önce seçilir inşaAllah
Bazı gerçeklerin anlaşılması için ve birilerinin kendilerini ispatlaması için bu artık olmalı.

agbi
26.07.2007, 01:01
Anti AKP ( Artık Anti Halk ) Cephesi ilk 'şok' dalgasını atlattı ve yavaş yavaş karşı saldırıya geçmeye başladı.

Saldırının şu an ki merkezinde direkt halkın kendisi var. Bizce AKP Halka karşı yürütülen bu aşağılık saldırı dalgasını mutlaka halka anlatmalıdır.
Aksi takdirde bu alçaklar bunu bir 'acizlik' belirtisi olarak algılayıp iyice zıvanadan çıkacaklardır.

Bu mesajınız yerinden oynatılmayan taş ı aklım getirdi aslında yerinden oynamayan taş için ayrı bir konu açmak lazım.Yerinden oynamayan taşın ana fikri DUA VE KOLLETTİF ÇALIŞMAKTIR.

Yerinde teşhisiniz alternatif fikirlerin üretilmei ile halka anlatmak gerek.

Halka anlatmak için AKP miş SP miş BBP miş veya MHP miş vb.miş tarafgirlikleribir kenara bırakmamız lazım ZAMAN BİRLİK ZAMANI.

soztu®k
26.07.2007, 01:06
Yeni Cumhurbaşkanı Ertuğrul Günay

Bu İsmi Bi Kenara Yazın

agbi
26.07.2007, 01:16
Yeni Cumhurbaşkanı Ertuğrul Günay

Bu İsmi Bi Kenara Yazın

DOĞRU BİR GÖZLEM Önceden hazırlanan bir seneryo gibi A.ŞENER de ayrı bir senaryo.Fakat uzak bir olasılık AKP parçalanır

Yalnız şunu söyliyeyim SP CHP ile ortak hükümet kurdu yıllarımı verdiğim Saadet Partisini bıraktım Erbakan hoca ya geçmişten gelen saygım kaldı ama ortaklıktan sonra kesinlikle eski saygıma katlat oluşmadı YALNIZCA MÜSLÜMAN İSLAMİYETE HİZMET ETMEYE ÇALIŞAN BİR KİŞİ İDİ VE ORDA NOKTALADIM AMA SAYGIM DEVAM EDİYOR.Eğer yukarıdaki gözleminiz gerçekleşirse ki Allah korusun şu an Erbakan Hoca benim için neyse Tayyib beyde o şekilde kalır geçmişte bir mazi gibi.

Erturul Günay ın karşı siyaset kitabından bir seçme.....Ülke yönetiminde hazırlıksız, dış politikada aceleci ve kamu yönetiminde dürüstlük konularında ilkesiz” tespitini yaptı. Günay’a göre AK Parti, “Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı vahim seçeneklerden biri.”

Erturul Günay ı Parti içine alıp siyasi avantaj ve asimile olabilir fakat Cumhurbaşkanlığı AKP YE OY VEREN HALKA İHANET OLUR Oda gün gelir ERBAKAN HOCA gibi % 2 lere düşüp siyasi hayatta silinir.

stu
26.07.2007, 02:29
sa bende agbi ye katılıyorum turkiye gizli bir darbe nin sesizligi var sanki belki bu açıkça yonetime el koymayla belkide el altından hukumeti duşurme ve karlama yolu ile olur ama şunki durum olacagının habercisi gibi bunun içinde ne buyuk kozları oolan c.başkanlıgı seçimi ama halk bu sefer bunu unutmaz ve iç savaş çıkar çunku bugunku başbakanımız ve yardımcıları erbakan hocanın duşutugu htaya duşmememk için çok ummalı çalışıyorlar tam bir politika izliyorlar c.başkanı gul olur çunku ne askeriye nede meclisteki partiler buna hayır diye bilir diyen cevabı alıyo halktan direk onun korksundan dolayı kimse bişi yapamaz ve buna akp hayır diyemez halk akp bunun için oy attı
ama bu demek degildirki gul c.başkanı olsada bunun boyle gidecegi mutlaka bir yolunu bulurlar duşurmek için hukumeti bunlar bizim yapmamız gereken birlik olmak ve dua etemek allah oyunlarını ellerine dolaştırsın

hirahos
26.07.2007, 03:11
Sıcak darbe devri geçtiği için 28 Şubat benzeri dolaylı darbe modeli icat edilmişti.. Çok değil daha 10 sene geçmeden dolaylı müdahale döneminin de sonuna geldik.. Bu saatten sonra hiç kimse dolaylı dolaysız darbeye teşebbüs edemeyecektir inşallah.. Denemeler olmaz değil, mutlaka olur; terördü suikastlardı sürebilir; hükümetleri köşeye sıkıştırmak için türlü yollara başvurulur ama işin sonuna geldiler.. Başaramayacakları 22 Temmuzda kanıtlanmıştır..

Hele bir de Hükümet çeteleri bir bir açığa çıkarıp fail-i meçhulları aydınlatırsa var ya, peşinden darbecileri ve kurdukları çarkı; yani darbenin mantığını insanlara gösterirlerse yeme de yanında yat olacak..

Bunu kuru bir ümid olarak görmeyiniz; belirtileri ortaya çıkmıştır.. Allah başarmak, sonunu getirmek nasip eylesin..

O yüzden yaygaralara çok aldırmayınız.. Yaygaracıların işleri örümcek ağına benziyor; sağlam ve yırtılmaz gibi duruyor ama, en ufak bir yel esince paramparça.. Lütfen bir iki ses çıkıyor diye bedbinliğe, karamsarlığa geçit vermeyiniz; müsterih olunuz..

agbi
26.07.2007, 11:59
Sıcak darbe devri geçtiği için 28 Şubat benzeri dolaylı darbe modeli icat edilmişti.. Çok değil daha 10 sene geçmeden dolaylı müdahale döneminin de sonuna geldik.. Bu saatten sonra hiç kimse dolaylı dolaysız darbeye teşebbüs edemeyecektir inşallah.. Denemeler olmaz değil, mutlaka olur; terördü suikastlardı sürebilir; hükümetleri köşeye sıkıştırmak için türlü yollara başvurulur ama işin sonuna geldiler.. Başaramayacakları 22 Temmuzda kanıtlanmıştır..

Hele bir de Hükümet çeteleri bir bir açığa çıkarıp fail-i meçhulları aydınlatırsa var ya, peşinden darbecileri ve kurdukları çarkı; yani darbenin mantığını insanlara gösterirlerse yeme de yanında yat olacak..

Bunu kuru bir ümid olarak görmeyiniz; belirtileri ortaya çıkmıştır.. Allah başarmak, sonunu getirmek nasip eylesin..

O yüzden yaygaralara çok aldırmayınız.. Yaygaracıların işleri örümcek ağına benziyor; sağlam ve yırtılmaz gibi duruyor ama, en ufak bir yel esince paramparça.. Lütfen bir iki ses çıkıyor diye bedbinliğe, karamsarlığa geçit vermeyiniz; müsterih olunuz..

Haklısınız Müslümana Yes e ( Ümitsizlik) düşmek yakışmaz zaten inancı olan kişi tüm yaşamı boyunca YES e düşmez.YES kişinin imanı derecesi ile doğru orantılıdır.

Bu arada Rahmetli Turgut ÖZAL ı unutmamak gerekir eğer yanlış bilmiyorsam ki doğrudur gerçek İncil 2 tane idi (Allah cc gönderdiği) biri ABD de biri Pakistandaydı Pakistanınki ABD eline geçti fakat Allah cc 3 ncü gerçek İncil i bulmayı Özal a nasip etti GERÇEK İNCİL KAMUOYUNA ÇIKSA BUGÜN DÜNYADAKİ TÜM DEĞERLER ALTÜST OLACAKTI BUDA SİYONİZMİN İŞİNE GELMEZDİ.Çoğu kişi bu konu yüzünden ÖZAL ın zehirlendiği konu üzerinde mutabık.

Gelelim günümüze Türkiyeyi büyük sınavlar bekliyor kısacası YOLU TIKAYAN YANİ yolu KAPATAN TAŞ Bizler bu taşı Dua ederek ve Kollettif çalışarak YOLUMUZU AÇMALIYIZ ALLAH CC bizden bunu istiyor.

AşK_€r
26.07.2007, 14:27
dün gece bazı kişiler tvlerde halkın iradesini beğenmemezlik etmiş,hatta kendilerine buda yetmemiş halka ***** ***** gözüyle bakanlar olmuş,adeta milleti zırcahil zannederek aşağılamalar girilmiştir...

bunu yapanları tek tek saymacağım...malumunuz sol görüşlü kişiler...işte solun hergeçen gün türkiyede bu kadar eriyip gitmesinin en başlıca sebebi...halkı aşağılamak,halkın tercihini hiçe sayıp "zaten bu halk gerizekalıdır ..tır" imalarıdır....

sol bunu malesef her seçimden sonra yapmakta ve halkta bu manzarayı gördükçe soldan biraz daha kopmaktadır...hem halkçılıktan sözedeceksin...hemde halkın tercihiyle alay edip hadi canım siz zaten cahilsiniz ne anlarsınız seçimden demelere getireceksin....eee halkta tokadını her defasında böyle atar işte...

merhum ecevit döneminde %40larda olan oy oranı...bugün iki sol parti (chp-dsp) birleştiği halde %20dir...
bunun sebebini sol görüşlü kişiler iyi araştırıp kendilerine çeki düzen vermelidir...

not:seçimden birgün sonra başka bir forumda yazmış olduğum yazıdır...

Sofuoglu
26.07.2007, 14:29

o forumda siyaset serbest herhal:)

Ask-er can:flowers:

AşK_€r
26.07.2007, 14:34
o forumda siyaset serbest herhal:)

Ask-er can:flowers:

evet...öyle....gerçi buradada serbest...
bak sevgili agbi fikir jimnastiği altında siyaset yapıyor...:D
halbuki ilk sayfada dedimde agbiye...ama nafile...:)

eeee agbi fikir jimnastiği yaparda ben yapamazmıyım deyiverip bende siyaset yaptım...:O

Sofuoglu
26.07.2007, 14:40

eeee agbi fikir jimnastiği yaparda ben yapamazmıyım deyiverip bende siyaset yaptım...:O

:offtp:

agbinin cani sagolsun,ona hersey serbest:):flowers:

beni pek jimnastik sarmiyor be can

artislik patinaja katilacam ben:))))

:flowers:

reis
26.07.2007, 14:46
Siyaset mi..!
Ne münasebet.
Burada 'gündem'le ilgili yorumlar yapılıyor.
Bak, forum'da bile 'gündem' ayrı başlık 'siyaset meydanı' ayrı başlık olarak açılmış.

Demek ki Gündem başka Siyaset başka...
:oleyo::oleyo:

agbi
26.07.2007, 18:40

Gerçekten İzmir in bu sıcak havasında beni güldürdün sammi söyliyeyim Allah cc seni hayırlarda güldürsün.

İnan siyaset yapmıyorum gündemdeki gelişmeler üzeri fikir jimlastiği yapıyom ama isterse sofuoğlu kardeşim :flowers: patinaj a da katılırız ama fikir patinajına değil Sofuoğlu biliyon kaza neticesi ayaklarım eski durumunda değil nefsimi tahrik edip beni imtihana sokuyon değilmi ????

Gerçekten siyaset hayatın vageçilmezidir ama ben bu forumda hiçbir zaman tarafgirliğimi ortaya koyarak konu açmadım açmamda.

Reis kardeşimin dediği gibi bu konu siyaset değil gündemi takip edip fikirlerle starejiler belirlemek.

Hepiniz Allah a emanet olun.

€G€LI €F€
26.07.2007, 19:36
dün gece bazı kişiler tvlerde halkın iradesini beğenmemezlik etmiş,hatta kendilerine buda yetmemiş halka ***** ***** gözüyle bakanlar olmuş,adeta milleti zırcahil zannederek aşağılamalar girilmiştir...

bunu yapanları tek tek saymacağım...malumunuz sol görüşlü kişiler...işte solun hergeçen gün türkiyede bu kadar eriyip gitmesinin en başlıca sebebi...halkı aşağılamak,halkın tercihini hiçe sayıp "zaten bu halk gerizekalıdır ..tır" imalarıdır....

sol bunu malesef her seçimden sonra yapmakta ve halkta bu manzarayı gördükçe soldan biraz daha kopmaktadır...hem halkçılıktan sözedeceksin...hemde halkın tercihiyle alay edip hadi canım siz zaten cahilsiniz ne anlarsınız seçimden demelere getireceksin....eee halkta tokadını her defasında böyle atar işte...

merhum ecevit döneminde %40larda olan oy oranı...bugün iki sol parti (chp-dsp) birleştiği halde %20dir...
bunun sebebini sol görüşlü kişiler iyi araştırıp kendilerine çeki düzen vermelidir...

Çok isabetli bir yorum abi sağolasın..Bu adamlar "halka rağmen" politikası uygulamaya devam ettikçe bu durumlarından şikayet etmemeliler..

agbi
01.04.2008, 18:06
AHHHH ŞU NEFSİM AHHHHHHHHHHH

Acaba sakal mı bırakmalıyım.

Ne dersiniz Ummuhan ablacığım.

Bak yine nefsimin esiri oldum konumu güncellendirdim

agbi
04.04.2008, 10:47
Konulan senaryoların ana fikri belli.

Peki biz Yasal olarak hangi karşıt senaryoları ortaya koyucaz.

Bence halka gerçekleri anlatmak ve belgelerle.

Örnek mi ATATÜRK ün kapattırdığı bu vatan için büyük tehlike gördüğü MASON KULÜPLERİNE ÜYE OLANLARIN GERÇEK ATATÜRK çü olmadığını anlatarak başlayabiliriz.

kapitan
04.04.2008, 10:52
Halk uyandı artık kimin dost kimin düşman olduğunu biliyor,fazlaca anlatmaya gerek yok.

agbi
04.04.2008, 10:54
Halk uyandı artık kimin dost kimin düşman olduğunu biliyor,fazlaca anlatmaya gerek yok.

HALK NASIL UYANDI???

Şimdi daha fazla anlatmassak ileride başımıza çok karalar bağlarız.

kapitan
04.04.2008, 10:59
Uyanan uyandı.Uyanmayan da uyanmak istemiyor.Zorla mı uyandıralım Abi.:)

agbi
04.04.2008, 11:07
Uyanan uyandı.Uyanmayan da uyanmak istemiyor.Zorla mı uyandıralım Abi.:)

Zorla değil akıl yolu ile.

Birde şunu unutmamak gerek AÇLIK SOFULUĞU BOZAR.

Yakında çok büyük ekonomik kriz PATLAYABİLİR ve bunun sorumlusu AKP gösterilir.

PİYASALARDA EKONOMİK KRİZ İÇİN ŞARTLAR OLUŞMAYA BAŞLADI.

agbi
08.06.2008, 17:37
EĞER MÜSLÜMANLAR ALTERNATİF SENARYOLAR YAZMAZSA BU UĞURDA KAFA PATLATMAZSA ALTERNATİF FİKİR ÜRETİCİLERİ VB.VB.VB. OLMAZSA

HİÇ YAKINMASINLAR.

İlk senaryodan ilk giriş sahnesi Emekli General Başer in İtalyan gazetesine verdiği röportaj

ADD İzmir Şubesinin yaptığı ve İzmir CHP milletvekili Canan ARITMANIN desteklediği basın açıklaması.

ARTIK SEÇİM ZAFERİ REHAVETİNDEN SIYRILIP İLERİDE OLABİLECEK UNSURLAR İÇİN Bİ,ZLERE DÜŞEN YASAL TEPKİLERİMİ YAPACAK BİR SİSTEME GEÇELİM.

Sayın yönetici Erdem Bey

Bana ceza verdiğiniz güncellediğim konulardan biri.

Düşünün bakalım bu konunun ana fikrini.

Bana sık sık ceza vererek Şamar oğlanı muamelesi yapamazsınız.

Siz en iyisi bana toptan ceza verin.

Rahatlayın.

Bu konumu bir okuyun ve düşünün bakalım.

Bu düşüncenizden dolayı Forumdan bir süre ayrılıyorum Belki bir daha dönmem

agbi
09.06.2008, 11:36
Sayın yönetici Erdem Bey

Bana ceza verdiğiniz güncellediğim konulardan biri.

Düşünün bakalım bu konunun ana fikrini.

Bana sık sık ceza vererek Şamar oğlanı muamelesi yapamazsınız.

Siz en iyisi bana toptan ceza verin.

Rahatlayın.

Bu konumu bir okuyun ve düşünün bakalım.

Bu düşüncenizden dolayı Forumdan bir süre ayrılıyorum Belki bir daha dönmem

Evet erdem Bey ne dersiniz???

Bu konuyu ne zaman açmışım.

Güncelleme yapmam sizin düşüncenize göre Forum suç u ise.

Busuçu bana akıl yolu ile anlatın.

Bende özür dileyim.Ben özür dileyecek kadar onurlu bir insanım.

agbi
01.07.2008, 18:55
Bu konuyu KASIM 2006 da açmışım.

SENARYOLAR ortaya konuyor ama

ALLAH c izniyle SENARİSTLER metinleri yazarken birşeyi unutmuşlar.

ARTIK MÜSLÜMANLAR AYNI SENARYOLARLA CEVAP VERMEYİ ÖĞRENDİKLERİ.

agbi
12.07.2008, 13:58
Oğuz Bey bir konuda tümden kabul ettiğiniz görüş...Esasen devletin temel görevi, bütün vatandaşları, milli hedeflere kilitlemektir.
Türkiye’yi AB hedefine kilitlemek isteyenler bunu başaramamış, direnç gösterenleri, Ergenekon soruşturmasını fırsat bilerek yıpratmaya çalışmaktadır. Hesap budur.

Eee bu davada gündemdeki adamlar 28 Şubat ı 27 Nisan ı destekleyenler bana anlatın.Nasıl siz Erbakan a gönül verebilirsiniz?

agbi
22.09.2008, 12:24
Bu konuyu KASIM 2006 da açmışım.

SENARYOLAR ortaya konuyor ama

ALLAH c izniyle SENARİSTLER metinleri yazarken birşeyi unutmuşlar.

ARTIK MÜSLÜMANLAR AYNI SENARYOLARLA CEVAP VERMEYİ ÖĞRENDİKLERİ.

Evet Talib

Bu senaryoda DENİZ FENERİ de çıktı.

agbi
07.01.2009, 22:29

HİÇ YAKINMASINLAR.

ALLAH cc şükürler olsun bu günleri gördüysek yakında daha iyi günler göreceğiz.