PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Helallik Talebinde Vedadır Bu..

Sayfa : [1] 2

€G€LI €F€
22.09.2007, 00:49
şimdi uzun bir virgül koyma vakti!..

Kardeşlik kervanında birlikte yol aldık şimdiye kadar, kimi zaman yorulduk serbest kürsüde, kimi zaman birleştik kardeşlikte, kimi zaman hüzünlendik şiir defterinde, aynı şeylere birlikte gülümsedik mizahta, halleştik dertleştik dualaştık hasbıhalde, bazen dikkat kesildik düşünce parkında düşüncelerimizi açıkladık cesurca.. belki her birimiz farklıydık, farklı şehirlerdeydik çoğumuz, farklıydı kalp atışlarımız ama hepimiz bir davetin ihvanlarıydık.. yorgun düşenlerimiz oldu, gidenlerimiz oldu çoğu zaman. bazen istekli bir veda idi bu gidişler bazen mecburiyetti..

Hepimiz farklı bir şehrin kucağında büyürken, buluştuğumuz bu ortamdan bir ihvan daha mecburiyetin kucağında, ayrılığın şafağına gün sayıyor..

Hatır dolu yüreklere,
Vefalı gönüllere,
Yenilere-eskilere
Dua mahiyetinde selamdır bu,
Helallik talebinde vedadır bu..

Vakit Vatan Borcu ödeme, bu kutsal vazifeyi yerine getirme vakti..Allah nasip ederse 30 Eylülde Manisa 1. Piyade Eğitim Tugayındaki birliğime teslim oluyorum..

Hakkınızı Helal edin
Dostlar..

0NVFA9hBNZg

GENERAI_
22.09.2007, 01:03
selam olsun yenilerden eskilere..hak husussa helal olsun...
Hayırlı tezkereler muhterem..

Sofuoglu
22.09.2007, 01:07
giderayak duygulandirdin bizi be egeli can:(

seni cok arayacagiz,yerin kolay kolay doldurulamaz....

Allah(c.c) yar ve yardimcin olsun....
gonlun pak,yolculugun mubarek olsun...

bizden yana varsa hakkimiz helaldir sende helal et insaAllah

selam ve dua ile

hudaya emanet ol:flowers:

Hasan
22.09.2007, 01:25
Eveeet forumdan çıkıyor amaaaa bana geliyor egeli kardeş gerçi burası acemi birliği ama olsun ben sizden daha fazla görcem eğeliyi,ama tabi forumda arıyacağız kardeşimizi ben size haber veririm egelinin halini:D

ALLAH bu şerefli vatan hizmetindede burdaki gibi muvaffak kılsın seni kardeşim sayılı gün geçer ALLAH ömür imkan verirse burda buluşuruz yine inşaallah.SELAMETLE.

Ahver
22.09.2007, 01:25
Böyle ağlatarak mı giderdi kardeşler...Heyy gidinin Efe'si...
Gönlü yüce kardeşimiz yola revân olmuş,gider olmuş bir yanı.
"Giderken iyi bakıngözlerime ",kulak verin sesime. Ki kardeş hasreti kokusu sinmiş şimdiden sözlere.

Allah hayırlısıyla dönmeyi ve "merhaba" mesajınızı da okumayı nasib etsin.Hakkınızı helâl ediniz.Gözler arayacaktır muhakkak,iki mor yanyana "Egeli Efe ve Erdi"...İsim yeri boş görünse de, kardeşimizin yeri olması gereken yerde sabittir inşallah.:)Dualarımızda da öyle.
Allah kolaylıklar versin,iyiliklerle karşılaştırsın,mübarek eylesin görevinizi Egeli Efe kardeşim.
Hayırla inşallah.:cray:
Dönüşte de ağlatmayan video çalışmaları isteriz.:)

gönül
22.09.2007, 03:08
Hatır dolu yüreklere,
Vefalı gönüllere,
Yenilere-eskilere
helallik talebinde vedadır bu..

varsa hakkımız helal olsun kardeşim hayırlısıyla gider gelirsin inşAllah
bizleri unutma sen her zaman kalbimizde vede dualarımızdasın
RABBİM yar vede yardımcın olsun ALLAHA emanet ol

:flowers::flowers::flowers:

Alper...
22.09.2007, 06:20
buram buram ayrılık ve duygu kokan bu satırları okuduktan sonra söyleyecek bir söz bulamıyorum.hakkım helal olsun.sen de hakkını helal et. hayırlısıyla git ve hayırlısıyla gel...ihvan forum olarak özleyeceğiz...allah seninle olsun...:):(:(

Sadece benja
22.09.2007, 07:37
hayırlısıyla gidip, hayırlısıyla dönersin inşallah. askerlik gerçekten çok farklı bir tecrübe daha önce de söylediğim gibi. hayatın gerçeklerini orada daha iyi kavrıyorsun sanki. ya da bana öyle oldu, bilemiyorum. ama şuna emin ol, sevenlerin yanında olunca çabuk geçiyor.

Allah'a emanet ol egeli..

Erdem
22.09.2007, 08:29
Bu veda yazısı da çok organize olmuş hani :) videolar dörtlükler falan :)))
Neyse şaka yapıyorum tabiki yine . . .

Sen de inşaAllah beja gibi gidersin askere ki o zaman daha çok buralarda olabilirsin :)))

Seni özleyeceğiz.
Allah'a emanet ol. . .

Sar€
22.09.2007, 09:37
ne diyelim yolunuz açık olsun..hayırlı teskereler;)

kardem
22.09.2007, 09:43
:cray:HAYIRLI TESKERELER KARDEŞ,ALLAHA EMANET OL.

MuRaDıM
22.09.2007, 10:07
Allah yolunu açık etsin kardeşim. Hayırlı teskereler dilerim... Allaha emanet olasın... Askerliğin yazmış olduğun bu güzel veda kadar güzel geçsin... Tez zamanda gel, günler sana çabuk geçsin... Bu arada Manisa piyade tugayı çok güzel bi yerdir...

ISSIZ
22.09.2007, 10:12
Allah Hakkınızda hayırlısını versin inşAllah
Hakkımız var ise helal olsun Allah ın izni ile
Rahman'a emanetsiniz ve Dualerda daimsiniz
VESSELAM

hıfz-ı lisan
22.09.2007, 10:23
Helal olsun.. Sende helal et inşa'Allah. Hayırlısıyla gidesin gelesin emi. Allah'a emanet olasın kardeşim. :)

Not: Son zamanlardaki halimiz pek iç açıcı olmasada yerin farklı. ;)

Üsve-i Hasene
22.09.2007, 11:16
bu kadar duygusal olmasına gerek varmıydı ya:cray:Allah hayırlı tezkereler nasip eylesin kardeşim .Allaha emanetsin..

ahmedifaruk
22.09.2007, 11:54
manisa er egitim alayı birinci tabur ikinci bölükden EGELİEFE emret komutanııııımm

güle güle egeli

BeHReM
22.09.2007, 12:19
çok şey söylenilebilir fakat fazla kelama gerek yok.bak seven gözler bekliyor daha şimdiden seni.o gözlerden biri sen döndüğünde burda olur mu olmaz mı orası mechul :)
benden yana varsa helaldir,asıl sen hakkını helal et...
hayırlı teskereler dost,yolun açık,aydın olsun.

GEL YAĞMUR OL GEL
GEL RÜZGAR OL GEL
BULUTLAR YOLDAŞIN OLSUN
ALLAH'IM SENİ KORUSUN
YOLUN AÇIK AYDIN OLSUN
TURNALARA TUTUN DA GEL...

AdigeBatur
22.09.2007, 12:33
Yolun açık olsun kardeşim, hayırlısıyla gidip dönersin inşallah...

Nîkbin
22.09.2007, 13:04
hayırlı teskereler kardeşim:)
daha benim askerlik anılarını duymadan yola çıkıyorsun napalım artık gelince seninkileri dinlriz bizde:)
diyelim inşAllah hayırlısıyla gidip dönersin..
şu günlerde mecbur ayrılıkların burukluğunu içten içe iyice yaşayan biri olarak dualarım seninle de olacak inşAllah;)
Rabbim her daim yar ve yardımcın olsun..

reis
22.09.2007, 13:16
Helal olsun.
Burnunuz kanamadan tez zamanda Teskerenizi alıp gelin...

zübeyde
22.09.2007, 13:17
hayırlı teskereler rabbim hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin inşallah
ALLAH a emanet olun....

parya
22.09.2007, 13:19
Allah yar ve yardımcınız olsun,Hayırlı insanlarla Hayırlı komutanlarla karşılaşırsınız inşaallah.

PortakaL
22.09.2007, 13:33
Helal olsun ,

Hayirlisiyle gidip gelin ins.

Yusuf Bahar
22.09.2007, 14:04
Efe Canım Kardeşim...

Yolun Açık olsun Hakkımız varsa eğer tabiki helaldir. sende helal et...

şimdiden hayırlı teskereler diyelim...

Bahtın ve Yolun açık olsun

Zübeyde kardeşimizin profil resmine bak "BAŞLAYAN HERŞEY BİTER" unutma ;)

Gülzar-ı İrfan
22.09.2007, 14:37
Hayırlı tezkereler EFE kardeşim...
Mevlam sizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın...
Güle güle gidin gelin inşaallah....

ALLAHA EMANET OLUN

DaLokay
22.09.2007, 14:38
:) Rabbim Seni Ve Tüm Askerlerimizi Hayırlar ile Karşılaştırsın.

Dönüşün, Bu güçlü ve huzurlu gidişin kadar güzel , Azmin ve Sabrın Zirvelerini tadmış olarak son bulsun.

Selam ve dua ile. / Hayırlı Teskereler

ummuhan
22.09.2007, 15:59
[quote=€G€LI €F€;395179]şimdi uzun bir virgül koyma vakti!..

Kardeşlik kervanında birlikte yol aldık şimdiye kadar, kimi zaman yorulduk serbest kürsüde, kimi zaman birleştik kardeşlikte, kimi zaman hüzünlendik şiir defterinde, aynı şeylere birlikte gülümsedik mizahta, halleştik dertleştik dualaştık hasbıhalde, bazen dikkat kesildik düşünce parkında düşüncelerimizi açıkladık cesurca.. belki her birimiz farklıydık, farklı şehirlerdeydik çoğumuz, farklıydı kalp atışlarımız ama hepimiz bir davetin ihvanlarıydık.. yorgun düşenlerimiz oldu, gidenlerimiz oldu çoğu zaman. bazen istekli bir veda idi bu gidişler bazen mecburiyetti..

Hepimiz farklı bir şehrin kucağında büyürken, buluştuğumuz bu ortamdan bir ihvan daha mecburiyetin kucağında, ayrılığın şafağına gün sayıyor..

Hatır dolu yüreklere,
Vefalı gönüllere,
Yenilere-eskilere

Vakit Vatan Borcu ödeme, bu kutsal vazifeyi yerine getirme vakti..Allah nasip ederse 30 Eylülde Manisa 1. Piyade Eğitim Tugayındaki birliğime teslim oluyorum..

Hakkınızı Helal edin
Dostlar..

HELALİ HOŞ OLSUN, KUŞ GİBİ GİT KUŞ GİBİ GEL İNŞAALLAH... HAYIRLI TEZKERELER :)

aHuZaR
22.09.2007, 16:30
Hayirli teskereler nasip etsin Rabbim
Yolun acik olsun
selametle

Sinner
22.09.2007, 16:37
Helal olsun Efe kardeş...

Allah Yolunu açık etsin... Hayırla gidip gelmen umuduyla...

Seyfullah Kara
22.09.2007, 16:42
Varsa helal olsun ve de yolun açık olsun.Hayırlı teskereler dilerim şimdiden.

agbi
22.09.2007, 16:50

Hatır dolu yüreklere,
Vefalı gönüllere,
Yenilere-eskilere

Hakkınızı Helal edin
Dostlar..

0NVFA9hBNZg

Okuyucunun memleketi Allahın izniyle ziyaretine geliriz.

Sizin üzerinizde hakkım yoktur sizin vardır varsa siz hakkınızı helal edin.

Allah cc emanet olun.

B.ü.S.r.A
22.09.2007, 17:28
Yolun acik olsun Efe abi.
Hakkimiz varsa helal olsun, sende bize hakkini helal et.
Rabbim hayirlisiyla gidip hayirsiyla gelmeyi nasip etsin insallah.
Allaha emanet ol.

Selametle

€G€LI €F€
23.09.2007, 01:51
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..

Benim hakkım geçtiyse sizlere helal olsun..

Allah razı olsun..

efsun hayal
23.09.2007, 01:57
bu vazifeyi de en güzel şekilde ifa etmiş olarak dönmeniz temennisiyle
Rabbim yar ve yardımcınız olsun kardeşim
dualarla...:flowers:

aLi'ce
23.09.2007, 01:57
amanin de amanin büyümüşte asker oluyormuş efemiz :)

ya efe git falan diyodum.. kurtulayım diyodum ama yok be kardeş özletceksin kendini bu kesin :)

şimdi sen gerçekten gidiyor musun? emin misin?

senin gibi biri borçlu kalmamalı evet :) (bende ödeyeyim şu borcu en yakın zamanda ya)

yolun bahtın talihin açık olsun... günün huzur gecen aydınlık karanlığın ziya ile dolsun...

selametle git sağlıcakla dön...

ölmez sağ kalır isek ve Allah tarafından başka türlüsü murad edilmez ise biz yine burada seni bekliyor olacağız...

özleyeceğiz seni kerataaa :O

neyse ya git git yönetimdeki muhalifleri başka türlü susturamayacağım :) (millet yönetimde hiç muhalif yok sanmasın çaktırma ;) )

seni Allah rızası için seviyorum kardeşim...

hayırla kal... :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:

Bîdâr
23.09.2007, 02:05
Allah yar ve yardımcınız olsun..

eylül
23.09.2007, 05:50
sayılı günlerin hızla geçip gittiği şu demde Rabbim yardımcınız olsun..
görevinizi hayırlısıyla tamamlayıp dönmek nasip olur inşaallah...
hayırlı tezkereler...
selametle, yolunuz açık olsun..

Hanne
23.09.2007, 06:20
Rabbim sizi iyilerle karşılaştırsın...
Ailenize ve sevdiklerinize kavuştursun...
Hayırlısı ile gidin gelin inş..
Selametle kalın...Allah'a emanet olun...

ayşirin
23.09.2007, 12:12
hayırlı bir şekilde gider ve hayırlı bir şekilde dönersiniz inşallah rabbim tüm askerlerimizi korusun ve yanında iman gücü versin...
yolunuz açık olsun egeli efe:)
ihvanın efesi...:)

Leyl...
23.09.2007, 15:37
Allaha emanet ol insaAllah Kardesim..
Vatanda sana emanet ;)
Rabbim, seni tekrar en kisa zamanda insaAllah Saglicakla Sevdiklerine kavustursun..
Askerliginin kolay gecmesi, teskerenin cabuk gelmesi dileklerimle..
Dua ile :flowers:

:)zeynep(:
23.09.2007, 16:52
€G€Lİ_€F€......
DAYUUM BENNİMM BİTANECİK DAYICIĞIM:flowers:
Yeri geldiğinde Arkadaşım :O
Yeri geldiğinde Dostum;):O
Yeri geldiğinde Tek Sırdaşım:cray:

Yokluğun ,sensizlik kendini çokbelli edecek canım dayım:cray:
Rabbim yolunu ve bahtını açık etsin Hayırlı teskereler
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER :flowers::clap2:
Zaman alışmayı öğretir ama unutmayı ASLAA:lac:
HEPİMİZ SENİ ÇOK SEVİYOZ:flowers:

emmargah
23.09.2007, 18:10
:)

emmargah
24.09.2007, 04:43
egeluuu
gidiyorsun demek:)
aslında çok da üzülmüyorum gideceğine...gideceksin tabi ki...bütün bi ömür boyunca ihvana bağımlı parazit bi yaşam şekli sergiliyemezsin...:offtp:hayat kapıdan çıktığn an gösteriyor bambaşka yüzünü...ki hayat sadece burdan ve masal dünyasından ibaret değil.bunu bu sene derslerim ve hayatım tepetaklak olunca anladm:)

gideceksn ve yaşayacaksın.

askere gidene ne diye dua edilir?
inşaallah iyi bi tabur komutanınız olur?
inşaallah gece nöbetleriniz az olur?
inşaallah yediğiniz etler 86 yılından kalmış olmaz:P

ne diyeyim kiiiii....askeriyede mantık aranmazmış öyle derler.hiç bi zaman anlam veremediğim subay olma isteğin asker dönüşü ne durumda olacak bunu merak ediyorum en çok:offtp:

hayırlısıyla gidip gelirsin inşaallah.
dur dur duanın şöylesi gerek sana
askerde büyür büyür gelirsin inşaallah:dancing:

:offtp: aslında debdebeli laflara gerk yok.banladığın üyelere inat...kilitlediğin konulara inat...savaştığın bizlere inat.şöyle iyi bi hoşafını çıkarsınlar isterim emmee nise:P

ağız dolusu susuyorum sana:P
hadi bakalm yolun açık olsn.bahtın açık olsun.

hayırlısıyla git egeli
seni sadece
Rabbime emanet ediyorum ve O'na havale ediyorum:)

MEHMET EFE
24.09.2007, 13:54
hayırlı Teskereler. . . Burada yazılanların pek bir anlamı yok ama. . . .

Hadi rastgele diyelim. . .

BeHReM
24.09.2007, 14:04
hayırlı Teskereler. . . Burada yazılanların pek bir anlamı yok ama. . . .

Hadi rastgele diyelim. . .

sanalda insan ne kadar değer verebilir sevebilirse işte,bizimki de o kadar...:)
ama ölçüyü bilemezsin hocam..dua edilmiş,güzel temennilerde bulunulmuş..
anlamın derecesini bilemem ama anlamı yokta diyemem ben

MEHMET EFE
24.09.2007, 14:12
sanalda insan ne kadar değer verebilir sevebilirse işte,bizimki de o kadar...:)
ama ölçüyü bilemezsin hocam..dua edilmiş,güzel temennilerde bulunulmuş..
anlamın derecesini bilemem ama anlamı yokta diyemem ben

tabi. tabi. . size katılıyorum. anlamı mutlaka var.

ilk cümlenizde olan ''sanal'' ibaresinden yola çıkarak ''pek bir anlamı yok'' diye cümle kurdum. . .

Kendimi Ege'linin yerine koydum. . Karşılıklı güzel cümleler vs. Ama oraya gittiği an. Bu cümlelerin bir anlamı yok. .

Sadece bu olayı da örnek gösteremeyiz. Bunun gibi nice örnekler sanal platformlarda. . Tabi farklı yerleri olanlar mevcuttur. Ama geneli bir temele oturmaz. Sadece sanal bir sevgidir sizinde belirttiğiniz gibi. .

Neyse. Bu konu derinlemesine incelendiği vakit kitap yazılabilecek bir cinsten. Belkide yazılmıştır. Neyse. . Askerimize biz yine hayırlı teskereler diyoruz. .

SeNoL
24.09.2007, 14:32
ALLAH kolaylık,sabır versin hayırlısıyla gidip dönersin inşaallah

süeda
24.09.2007, 14:38
ANNEDEN DOSTTAN YARDAN YARENDEN ....GÖMLEĞİNE DUA BİRİKECEK...EVET GÖZLERİNE BAKIYORUZ KARDEŞİMİZ EGELİ EFE....RAHMANIN GÖLGESİNDE TEKBİR OLACAK BU VEDA...vealeykümselam ..varsa haklarımız helal ola.. RAHMAN dönüşündeki mesajlarını da okumyı cevaplamayı nasip eder inşAllah...selametle git selametle gel inşALLAH....ALLAHA EMANET.....

.BeYzA.
24.09.2007, 14:54
şiir ve veda yazıyla duygulandırmak istemişin ama olmamış be efe, beğenmedim.daha orjinal bişeyler yazabilirdin :)

neyse hayırlı teskereler ....hayırlısıyla git geln inş.

fi emanillah!

aBı ReyyaN
24.09.2007, 15:04
İçten Yapılan her dua Allah c.c. tarafından dua edilen kişiye birer ruhani destek olarak gönderilir ,yerini bulur,bizimde iyi dileklerimizi ve manevi desteğimizi arz etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor,İnşAllah dönene kadar geçireceğiniz her an size olumlu meziyetler katar ve su gibi geçer,Allah sabrınızı ve cesaretinizi arttırsın,Hakkımız varsa helaldir,sizde edin.selametle gidin ve dönün inşAllah...

€G€LI €F€
24.09.2007, 18:59

Hatır dolu yüreklere,
Vefalı gönüllere,
Yenilere-eskilere

Hakkınızı Helal edin
Dostlar..

http://img370.imageshack.us/img370/9159/ortakkt3.jpg
Bir vedadır diye başlamışsın sözlerine, koymuşsun virgülünü, yokum ama kalbim hep sizlerle bunu çok iyi biliyorsun EFE....

EFE yazını söylediler bana hatta istedim bloguma eklemek için yazdıklarını, cümlelerin kelimelerin ağlattı beni...İnanki çok özleyeceğim seni, yerin yokluğun hep belli olacak....Özleyeceğim seni, gözlerim hep arayacak...hiç ummadığım, hiç beklemediğim, üzüntülü olduğum zamanlarda bir mesajın beni mutlu etti...herşeyi güzel düşünen, yorumlarını güzel yazan, özü sözü bir olan ortağım benim...vedanda yoktum, belki sen giderkende olmayacağım...Ama bilki kalbim hep seninle ortak...Dualarım seninle...Dualarında sende bizleri sakın unutma...Aslında sana yazacak çok şey var ortağım, o kadar güzel yazdın ki; o kadar güzel cümleler kurdun ki; sana yazacak yorumu bulamıyorum...Yazdığın sözler ve eklediğin video herşeye nokta koydu ortak....Başka şehirlerde olmamıza rağmen, kardeşliğimizi, dostluğumuzu, samimiyetimizi çok iyi kurduk...Bu hep böyle de devam edecek inşaAllah....Geldi çattı vatan borcu...sende gidiyorsun...gidiyorsun 15 ay yoksun ama unutmaki bizler hep yanındayız...15 ay çabuk geçecek...Hakkım varsa helal olsun can ortak...sende hakkını helal et...bir de ben bunu veda olarak algılamıyorum can ortak... inşaAllah hep görüşürüz....

Sen olduğu gibi olan dost

Yüreği temiz, kalbi güzel

Gereksiz şeylere gülüp geçen

Nerde nasıl olacağını bilen ORTAK

Yolun açık olsun...

Varsa Hakkın HELAL OLSUN sana

Özleyeceğiz seni hemde çok

Her vakit bulduğunda buraya gel

Mutlaka gel ki; özlemlerimiz çoğalmasın...

Özleyeceğim seni CAN ORTAK

ÖZLEYECEĞİM...

Arzu Kuduban

Pd8nTtK5l5Y

TevekkuL
24.09.2007, 19:07
Allah yolunuzu açık etsin, sağ-salim gidin-gelin inşaAllah... Rabbim hakkınızda herşeyin hayırlısını nasib eylesin... Hakkım varsa helal olsun, sizde hakkınızı helal edin...

Sadece benja
24.09.2007, 19:11
yazılan her şey ne kadar güzel, ne kadar samimi.
ve hiçbirinin boş olduğuna inanmıyorum.
belki her insan aynı şeyi hissetmeyebilir ama ben egeli'nin buraya yazılan yazılara önem verdiğine inanıyorum.
aynı şeyler benim de başımdan geçti.
şuraya yazılan en ufak yorum bile insanı mutlu ediyor.
en azından ben böyle düşünüyorum.
ama en önemlisi vefalı olmak..
söylenen sözleri unutmamak..
ve bunu karşındakine hissettirmek..
çünkü asker ocağına gitmek, uzun bir seyahate çıkmak gibi değil..
bambaşka bir ayrılık !

tekrardan hayırlı tezkereler dilerim..

feyza:)
24.09.2007, 22:25
gitme vakti geldi demek :)
ben ve tüm ihvan ailesinin dualarında olacaksın her zaman ...
Hakkım varsa helal olsun .. sen de et :)
hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim...
burda bir sürü kardeşin,ablan,abin var hepsi duacın bunu hiç unutma efecim tamam mı?..:)

sen Allah'a, vatan da sana emanet ...

MiHRiMaH
24.09.2007, 22:46
Yolun açık olsun kardeşim... Sağlık, sıhhat ve de selametle...

Gittiğin yerde merhametlilerle karşılaşman, güzellikle muamele görmen, hayırla, sıkıntısız, selametle gitmen ve de gittiğinden daha sıhhatli dönmen nasib olsun inşallah...

Allah herbirimizi dostlarıyla karşılaştırsın ve de yolunda daim hayırlı olanlardan olmak nasib etsin...

fatıma
24.09.2007, 23:03
Rahman ve Rrahim olan Allah'ın adıyla vereyim selam
Gitmeden önce edeyim iki kelam
Derdime oldun her zaman meram
Böyle dost bulmak zordur vesselam

Kardeşlik en has akrabalıkdır
Kuranda övülen dostluk bağıdır
Ahirete uzanan gönül dağıdır

İhvanda günler geldide geçdi
Sevgiler dualar ufukdan göçdü
Bir kardeş hayali göründü gitti

Özü sözü ,eylemi kederi birdir
Kardeş sevilen ihvan eridir
Eylüllerde asker ocağının eridir
Böyle dost bulmak zordur vesselam....

Rabbim asker ocağını ihvan ocağına çevirme azmi, kararlılığı ,kolaylığı nasib etsin...umarım asker ocağını ecir ocağına çevirecek vesileler le karşılaşırsın......Allah yolunu açık etsin.....dualarımız seninle...dualarında olabilmek ümidi ile......hakkını helal et.....

CimCime
24.09.2007, 23:51
simdilik sadece gülümsiyelim dimi?:)
neysee ben diyeceklerimi önceden dedim
belki buraya bir kere daha yazarim belki yazmam ;)

Neyse...:)

Anladin sen onu s....o Asker!!!:)

amca
25.09.2007, 03:13
Kardeş Yolun Açık Olsun....

Hayırlısı İle Git Hayırlısı İle Gel İNŞALLAH....

Bizden Taraf Varsa Ki Az Bir İhtimal HAKKIMIZ HELAL OLSUN...

Bizde Seni Üzdü İsek KIRDI İsek HAKKINI HELAL ET KARDEŞ...

tommy
25.09.2007, 03:47
l0HlUMw5XxQ

tommy
26.09.2007, 19:50
ee safak kac oldu?

NehiR
26.09.2007, 21:26
hayırlı teskereler canım kardeşim..

seni en çok özleyenlerden olacağım biliyosun..

yolun açık olsun..

Murat Sâki
27.09.2007, 18:32
Uzun aralıklarda online olduğum için bu konudan ve haberden geç agâh oldum.Tahmin ediyorum ki, efe dostum bu kabahatimi affeder.

Konunun mahiyetindeki temennilere mukabil ben-de hayırlı bir şekilde görevini ifa etmeni diliyorum,Rabb-ı Rahim-den.

Savm
27.09.2007, 18:41
Kardeşim mevlam yollarını açık etsin inşaALLAH
şimdiden hayırlı teskereler
sayılı günler çabuk geçer derler inşaALLAH senin içinde böyle olur
kardeşim hayırla git ve hayırla dön inşaALLAH..

Selam ve Dua İle..

Zülal&Neva
27.09.2007, 20:55
Mevla yardımcınız olsun...

Hayırlı teskereler dilerim...

ArZu
10.10.2007, 00:01
can ortak çiçekler içinde yolladığın elveda sözcüğü yüreğimi yaktı bilesin...sen gittiğinde yolladın bana o mesajı ama ben ancak gördüm...:cray: dediğin gibi bu başlıkla artık ilgileneceğim...döndüm geldim yoksun, yokluğun belli ortak...dualarımızdasın her zaman...Rabbim yardımcınız olsun tüm askerlerimizin...En kısa zamanda vatani görevini bitirip aramıza dönersin inşaAllah...yokluğun çok belli olacak ortak...özledim bile seni....Hayırlı teskereler şimdiden sana ortak...En kısa zamanda ziyaret edip yazarsın buraya inşaAllah...

efsun hayal
11.10.2007, 23:59
evet, inşaAllah şimdilerde iyidir ve en kısa zamanda gelir buralara..
kırık dökük dualarımız, onunla

...

ArZu
13.10.2007, 02:13
ortak sensiz bir bayram...
geçti gidiyor ve sen yoksun...
Bu zor günlerde Rabbim yardımcınız olsun ortak...:flowers:

efsun hayal
13.10.2007, 17:18
egeli abim, bir gün "hediyeleşelim"de çok güzel bir ezgi armağan etmişti bizlere
o geldi aklım aşimdi
çok sevdiğim nu parçayı, ben kaybetmiştim o gün o hediye ettiğinde de çok sevindim
şimdilerde iyisindir inşaAllah asker efe:flowers:

Rabbim yar ve yardımcın olsun
bu vazifeyi hakkıyla ifa edip geldikten sonra, bayram o bayramdır:flowers:

dualarla

_buSra_
13.10.2007, 23:52
hayirLi teskereLer.. ;)

ArZu
16.10.2007, 13:13
ortak ben geldim...sen yoksun ama az dertleşmek istedim...yokluğun belli olduğu için bu konun sürekli göz önünde olsun istedim...can ortak sana verdiğim sözümü tutuyorum...ve hepde tutacağım...aslında ortak içimdeki fırtınaları anlatmayacağım...duaya ihtiyacım var hemde çok...burda olsan bir ö.m bile benim gülümsememe yeterdi...gerçekten yokluğunda değerini çok daha iyi anladım...hadi artık çık çarşı izninede bir kelimede olsa yaz buraya...ben iyiyim kalbim hep sizlerle de...her zaman duamızdasın ortak...hep de duamızda olacaksın...Rabbim her zaman yanınızda olsun kardeşim...:flowers:

ArZu
25.10.2007, 14:33
ortak ben seni özledim ya :(
hiçmi izine çıkmıyorsun...
ne zaman bitiyor acemi birliğin...:(

CimCime
25.10.2007, 15:43
ben özlemedim :)

SeNoL
25.10.2007, 17:40
Egenin EFESİ belli oluyor yokluğun..ALLAH kolaylıklar versin sana..

ArZu
25.10.2007, 17:47
cimcime özlersen şaşardım zaten....:mad:
ağlamak istiyorum sadece ağlamak...:cray:
kimse dokunmasın yüreğime...:lac:
bırakıyorum artık gözyaşlarımı...:(
kimse sormasın bana birşey...:sweatingbul:
ortak yoksun bu ablan ağlayacak...
senin başlığına yazdığım için affet beni...
işte gidiyorum bir şey demeden...
merak etme ortak ablan yokluğunda hiçbir yere gitmeyecek...
efelerin efesi ablasının yardımcısı olacak....:flowers:

aLi'ce
25.10.2007, 17:53
Ya egeli sensiz çok rahatım :)

yönetimde muhalefet yapacak kimse kalmadı :)

oh ne güzel ihvan forum bee :)

hehe

efsun hayal
29.10.2007, 12:14
egeli abi, bugün 29 ekim..

dualarımız sizlerle..

ArZu
05.11.2007, 11:33
can ortak ben geldim yine...
yine başını çok ağrıtayım dedim...
nede olsa ortaksın olacak o kadar değilmi...
ortak bazen düşündüğümde sana hak veriyorum biliyormusun...şimdi neden diyeceksin evet neden...gerçi çok konuşmazdık fazla sohbet etmezdik arada bir birbirimizin özel mesajları tebessüm etmemize yeterdi...belkide çok konuşmadığımız içindir bu samimiyet, bu dostluk...hak verdiğim konuya gelince gerçekten hiçbirşeyi takmaman en iyisi imiş ortak...bizler herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünerek kendimizi üzmekten başka birşey yapmıyoruz...ve bazı şeyleri gerçekten hiç takmamak gerekiyormuş...hayatta o kadar düşünülecek şey varken üzüldüğümüz konular gerçekten olanlara bakınca bir hiç kalıyor ortak...ortak birde nerdesin sen ya hiçmi dışarı çıkmıyorsun merak ettim inanki...artık gel şuraya bir nokta da olsa koy... özledik seni çok...

dualarım seninle can ortak...
birde bu ablanı dualarında sakın unutma...:flowers:

emmargah
05.11.2007, 23:46
:offtp:ben söyliyim

egeli denen vatandaşın askerliği iskenderuna çıkmış.:)yani hatay..bizim memleket:)

iskenderun güzeldir.inşaallah askerliğide rahat olur.

dua edelim.dualarda unutmayalım onu olur mu?
hatta arada beni de ekleyin dualara:ıslık:
valla çok ihtiyacm var yaa:(

.BeYzA.
05.11.2007, 23:53
özleniyor ve dualarda unutulmuyor(inş.) ihvanlarca:)

emma iyi diyorsa gittiği yer iyidir muhakkak, en azından merakımızı giderdin emma :D

gelince çizittir buraya Efe kardeş bak merak edenlerin çoğalmış

Rabbe emanetsin kardeşlik...

emmargah
05.11.2007, 23:54
özleniyor ve dualarda unutulmuyor(inş.) ihvanlarca:)

emma iyi diyorsa gittiği yer iyidir muhakkak, en azından merakımızı giderdin emma :D

gelince çizittir buraya Efe kardeş bak merak edenlerin çoğalmış

Rabbe emanetsin kardeşlik...

iskenderun sevmem ama sıcaktır bi de sinek vardır bol bol:O
askerliği de rahattır die duymştm inşaallah öyldir...

eyvallah besa kardiş
bana da dua edn yaaaa:cray:

eylül
06.11.2007, 00:07
:offtp:ben söyliyim

egeli denen vatandaşın askerliği iskenderuna çıkmış.:)yani hatay..bizim memleket:)

iskenderun güzeldir.inşaallah askerliğide rahat olur.

dua edelim.dualarda unutmayalım onu olur mu?
hatta arada beni de ekleyin dualara:ıslık:
valla çok ihtiyacm var yaa:(
hadi bakalım hem seni hemde €G€Li €F€ yi dualarımıza ekleyelim...;)

€G€Lİ €F€ inşaallah tezkerenin ucu karanlık görünmüyordur...
Allah size selamet versin...gönlünüze de inşirah versin...

ArZu
06.11.2007, 00:09
iskenderun mu ooo güzel yere düşmüş abimde orda yapmış askerliğini ve bu haftasonu bizde idi konusu geçmişti yeğenimiz var orda asker şu anda...abim rahat dedi...

can ortak hala oğlunun oğlu emrah yılmaz var orda asker şu anda belkide tanışmak nasip olur size...bakarsınız arkadaş olursunuz...

sevindim adına ortak...en kısa zamanda forumdada görürüz seni inşaAllah...:flowers:

emmargah
06.11.2007, 00:11
abla abartma yaa:offtp:
bak bizim tüm akrabalar orda :O
ceddim orda onlarn mı adresini veriym:D
neyse tamam

seni seviyorum biliyormusun arzu abla:)

ArZu
06.11.2007, 00:13
abartmak değil kız bellimi olur belki arkadaş olurlar benim bir arkadaş vardı edirnede askerdi amca oğlunun oğluyla tanışmıştı...olabilir yani...vesile ol ortağıma tanışsın akrabalarınla ne güzel işte tek kalmaz orda...

bende seni seviyorum emma ;):flowers:

emmargah
06.11.2007, 00:17
abartmak değil kız bellimi olur belki arkadaş olurlar benim bir arkadaş vardı edirnede askerdi amca oğlunun oğluyla tanışmıştı...olabilir yani...vesile ol ortağıma tanışsın akrabalarınla ne güzel işte tek kalmaz orda...

bende seni seviyorum emma ;):flowers:

bak şimdi:offtp:benimde abim edirnede:O
tanışsalar isterdim abimleri:D

neyse abarttm sanırm.hadi iyi akşamlar size.Rabbim yoldaşınız olsn:flowers:

SeNoL
06.11.2007, 08:54
Egenin efesi bahriyeli mi yoksa. Bir kaç güne kadar benim yakın bir arkadaşım asteğmen olarak gidecek oraya :)

egenin efesi ALLAH kolaylık versin sana

ArZu
06.11.2007, 19:19
ortak bunlar sana sonunda geldin ya izine...
işte burdasın al sana can ortak ;) :flowers::flowers::flowers:

€G€LI €F€
06.11.2007, 19:31
SelamunAleykum arkadaşlar kısa süreliğinede olsa buradayım..

Dualarınız için çok çok teşekkür ederim..Hepinizden Allah razı olsun..

Sağolsun emma söylemiş gideceğim yeri..Şenol kardeş keşke bahriyeli olsaydım ama malesef Komando olarak gidiyorum..Perşembe günü akşam nasipse yolculuk var..

:flowers:Ortak :flowers:çok sağol ya bende özledim seni ve buraları.. :arkadaşız:

Eylül, Efsun dualarınız için çok teşekkür ederim sizlere..:flowers:

Ali'ce seni seviyorum biliyosun dimi :pokey:

Alper...
06.11.2007, 19:33
egenin efesi abim; hakkında herşeyin hayırlısı olsun. ihvan olarak dualarımızdasın. sende duanda unutma bizi.:) :flowers:

Leyl...
06.11.2007, 19:51
Ooo efe..
Izne geldin demek,
Hadi hayirlisi, acemiligin cikmistir artik dimi ; )
Safak ayndinlik olsun insaAllah..
Hayirlisiyla alasin teskereni..
Dua ile ;)

B.ü.S.r.A
06.11.2007, 20:03
Ve aleykümselam efe abi..
insallah tezkereni hayirlisiyla alirsin.
Rahman yar ve yardimcin olsun.
Dularimizdasin insallah...

Selametle:)

manifesto
06.11.2007, 20:08
FORUMUN ASKERLERİ
Askeri kanattan
Egeli vatana bukadar BORÇ ta takılmaz ki kardeşim
ÖDE ÖDE bitmiyor

Şu işi taksit değil de peşine çevirseydik keşke

Nekadar borcum var EY VATAN!

efsun hayal
06.11.2007, 21:25
:cray:
bu sayfa çok duygusal olmuş efe abi sen bunları yazınca
etmez miyiz, hep dualarımızdasın inşaAllah
Rahman yar ve yardımcın olsun oralarda
ve vazifeni bihakkın yerine getirip sapasağlam gelmeni nasib eylesin
ben de kaçırmışım geldiğin vakti
neyse, artık yine geldiğinde okursun..

selamette kal abi
Rahman yar ve yardımcın olsun...

SeNoL
07.11.2007, 08:40
Egenin efesi hoşgeldin.ALLAH kolaylık versin hepinize

agbi
07.11.2007, 11:47
Ege li Efe kardeşim

Forumda kendimi pasifleştirdiğim için bu msj biraz geç oldu hakkını helal et.

Galiba Dağıtım İznine gelmişsin ve skendurun a gidecekmişsin.

Allah cc yolunu açık etsin sağlıklı imanlı bir yaşam ve vukuatsız teskere.Duam bu

Allah a emanet ol

Elizan
09.11.2007, 02:00
Melekler hep yanιnda olsun inşALLAH.. başta egenin efesi daha sonra tüm askerlerimiz ALLAH'a emanet, vatanımız, bayrağımız ve bizlerde onlara emanet ..

Gülçehre
09.11.2007, 12:08
Allah yardımcınız olsun Efe abi,hayırlı tezkereler...

efsun hayal
09.11.2007, 12:19
duadasın abim...

Rahman yar ve yardımcın inşaAllah

...

-ada-
09.11.2007, 13:26
Burada yazmam geç olsada bunun sebebini sen biliyosun.Helalleşmiştik zaten.Allah yolunu açık etsin Hayırlısıyla gelirsin inşallah.Bak ne kadar sevenin varmış.Allah senden çok razı olsun yerin bambaşkadır herzaman.Dualarımdasın

ArZu
09.11.2007, 13:47
ortak bugün gidiyorsun değilmi...evet evet gidiyorsun...hayırlısı ile git hayırlısı ile gel ortak ortak...dualarımız seninle...sende bizi dualarında unutma emi...heoşgeldin ve güle güle oldu...ama inşaAllah izin günlerinde seni görürürüz burda...nede olsa acemi birliğin bitti ortak...:flowers:

ferda
10.11.2007, 10:09
Hayırlı teskereler dilerim kardeşim.Mevlam c.c seni ve tüm askerlerimizi muhafaza etsin.

Allah'a emanet ol.

efsun hayal
11.11.2007, 12:04
egeli abi
hatırlar mısın bilmem
üye notuma bu videoyu sen eklemiştin
kendimi bulmuştum satırlarında
sağolasın
şimdi buraya ekliyorum ki
geldiğinde, bir kez de sen dinleyesin

vesselam
...

nLj7dN9DCX0&eurl

efsun hayal
26.11.2007, 21:05
egeli abi, nerdesin sen?:(

dualar ile...

ArZu
28.11.2007, 12:50
ortak hadi artık arada kaç haftasonları buraya...
gidemiyorum ona göre...
özledim seni ben :flowers:

€G€LI €F€
22.12.2007, 14:25
Geldim sizlerin bu yazılarını gördüm inanın insanın içi bi tuhaf oluyor..

Allah razı olsun hepinizden..

Uzun kalamıcam ve şimdi gidiyorum..

Hepinizin bayramızı en içten dileklerimle kutluyorum..

Cümleten SelamunAleykum..

Hakkınızı tekrar helal edin..

Eyvallah..

agbi
22.12.2007, 16:09
Yeğenim

Bir bakmışsın Askerlik biteli 30 seneyi geçmiş.

Allah cc sana hayırlı mutlu sağlıklı İslamiyete hizmet dolu yaşam nasip etsin.

Allah a emanet ol

ArZu
27.12.2007, 01:50
ve aleyna aleykümselam can ortak...
Rabbim yardımcın olsun...dualarımdansın can ortak...
mesajını aldım hüüznlendim, duygulandım...bu ablan özlemiş seni...
en kısa zamanda biter askerliğinde aramıza dönersin inşaAllah...
çok hemde çok özlendin bilesin bunu...

ArZu
27.12.2007, 01:54
ve aleyna aleykümselam can ortak...
Rabbim yardımcın olsun, dualarımdasın can ortak...
mesajını aldım içim burkuldu, hüzünlendim duygulandım...
gözyaşı dökmedim neden mi sen üzülme diye ortak...
en kısa zamanda bitecek inşaAllah hayırlısı ile aramıza gelceksin...
ve unutmaki çok özlendin ortak...özledim seni...
yokluğun belli ablacığım....

hıfz-ı lisan
29.12.2007, 11:03
Kardeşim gözümüz arıyor inan.. Bakma buralara yazmadığımıza sen nedenini biliyorsun.. Canımız sağolsun o yeter değil mi? Allah yardımcın olsun can..

ArZu
30.12.2007, 14:51
amanın kimleri görüyorum, kim gelmiş, can ortak
yazsana iki kelime buraya ortak...
biliyosun ortağın verdiği sözü tuttu,
ama sen foruma geldiğinde ilk yazacağın yer burası olsun...

€G€LI €F€
30.12.2007, 15:13
burası en sona kalıyor her zaman nedense..

fırsat bulamıyorum ortak ;)

Canın sağolsun Hıfzı lisan :) eyvallah..

Efsun o şiiri ne iyi ettinde ekledin, özlemişim :) sağolasın..

Askerlik yan gelip yatma yeri değil demiş manifesto abim.. Yan gelip yatmak buysa, yatmayanlara acırım :) Ben uyku nedir unuttum desem inanırmısınız bana..Neyse gitmem gerek hadi eyvallah..

Belki bu son girişimdir, uzun süre giremeyebilirim..

Dua ile..

ArZu
30.12.2007, 15:17
can ortak dualardasın...
kolay değil özlüyorsundur forumu bizleri gelince nereye bakacağını şaşırıyor insan...
ama olsun bizler oldukça senin başlık burda olacak hep...
güle güle ortak...

arşivist
31.12.2007, 09:34
tekrar görüşene kadar Allahaısmarlalık

€G€LI €F€
27.01.2008, 14:32
316

Bi şafak atayım gitmeden : )

Allaha emanet..

ArZu
27.01.2008, 22:23
hehe iyi ettin can ortak şafaklarını gün ve gün sayarız artık...
ortak nasılsın iyimisin diye bir mesaj geldi...
ama sonrasında tanınmadı bu ortak :) güzeldi :O

ortak bir dahaki gelişinde bu gün sayıları devam edecek :)
her güne bir kelime ilemi olur bir dörtlük ilemi olur bilemem...

sen gelene kadar 200 yaparız inşaAllah....

ArZu
28.01.2008, 10:41
geçti bir gün daha
yeni güne merhaba
artık saymaya başlayalım
kaldı geride 315 gün:flowers:

ArZu
29.01.2008, 15:07
2+1=3
3-2=1
3+1=4
:flowers:

arşivist
29.01.2008, 16:11
arzu hanım,

askerliğiniz hayırlı olsun. :)

tezkereye az kalmış :)

ArZu
30.01.2008, 01:46
det sana arşivist :)
ortağım o benim yazmış 316 bende devam ettiriyorum unutmayın ortağımı diye :)
yarın yokum şimdiden yazayım...kardeşimin günlerini bile saymıyorum değerini bil ortak :)

şafak: 313 :)

ArZu
31.01.2008, 10:25
ortak mutluyum...duaların için sağol...
ortak belki olmayabilirim belki olurum bilmiyorum..
312 gün
gün be gün yazacağım...
bak bunlar bile gönderemiyor beni işte :(
özledim seni ortak :flowers:
ben yazamazsam geldiğinde sen yaz :)

ArZu
01.02.2008, 20:54
311 bugün için :)

gülefşan
01.02.2008, 22:42
veda güzeldir çok güzel
allaha yakın bana uzak ol duasıyla
gerisi allahın işi....

ArZu
04.02.2008, 10:26
311-1=310 2 şubat
310-1=309 3 şubat
309-1=308 4 şubat

az kaldı ortak az :flowers:

ArZu
06.02.2008, 15:15
306;)
ortak geldiğinde yaz buraya yaw:)

eylül
06.02.2008, 15:23
abla nasıl oluyor bilmiyorum ama şafak sayan özel programlar varmış, sanada bir tane ondan mı alsak ne yapsak?:P

böyle zor oluyordur:ıslık:

ArZu
06.02.2008, 15:29
olar :) yok ortağıma söz verdim bu başlığa yazacağıma burdan daha iyi oluyor forumda olmasamda yazamasamda toplu düşüyorum :) :flowers:

eylül
06.02.2008, 15:52
ee abla hadi hayırlı olsun senin şafağın...
günlerin sabun köpüğü gibi geliiip geçsin inşaallah...

tezkereyi alacağın günü merak ediyorum:ıslık:

CimCime
06.02.2008, 18:17
;) !

;) !

gül.efşan
06.02.2008, 18:41
bu kadar sevilmek ne güzel şey demi..geleceği gün iple çekiliyor.ne güzel..kıymetiniz bilinmeli wallahi..

ArZu
08.02.2008, 10:15
üzülme can ortak
çok özlendin sen
yokluğun belli
ümitle bekleniyorsun
zaman geçecek
dakikalar bitecek
özlemin sona erecek
rüzgara savur dertlerini
temennim geleceksin birgün

şafak 304 eylülüm :)

eylül
08.02.2008, 16:28
"demek kararlıyım, şafak 304' sede sayacağım" diyorsun abla...
http://img90.imageshack.us/img90/129/askeros1.jpg

senin de bu askerden farkın yok bu durumda, kolay gelsin ablacığım...

ArZu
09.02.2008, 09:51
hehe evet eylül
aha bugünde 303 ortak gelir yarın:)

ArZu
11.02.2008, 09:37
301 :)
ortak teşekkür etmişsin sadece nasıl olduğunu yazsana :)

vakiTamam
11.02.2008, 17:17
hayırlı teskereler..

BeHReM
11.02.2008, 17:49
Efe Rabb'im yar ve yardımcın olsun..unutulmadın;)

ArZu
15.02.2008, 10:38
2 9 7

:clap2::clap2::clap2:

MEHMET EFE
15.02.2008, 10:52
297

Arada bizde katılalım. . . Efe'nin sanalda olsa kısmen yanında olalım. . . İhvan-Forum'un EGELİ-EFE'sine Mehmet Efe'den selamlar. . . .

ArZu
21.02.2008, 11:53
292
:halay::halay::frantic::frantic::frantic:

son
21.02.2008, 13:28
helali hoş olsun ALLA yar ve yardımcın olsun dayak yemeden asker oldum deme

ArZu
22.02.2008, 18:08
291
:halay::halay:
:yahoo::yahoo:
:frantic::frantic:

CimCime
22.02.2008, 22:18
:s

cimcime ne oldu :O niye kafan karıştı :D
Arzu

aLi'ce
23.02.2008, 00:52
valla şaka maka özledik efemizi ya :)

haydin bakalım hayırlı tezkereler inş.

sağ salim seni yeniden aramızda görürüz...

ArZu
23.02.2008, 09:50
hoşgeldin ortak burayada bir selam ver...
290:yahoo::yahoo:
:frantic::frantic:
:flowers::flowers:

sayım doğrumu ortak ona bir cevap ver gelmiyim bak döfer bu ablan seni:D

€G€LI €F€
23.02.2008, 10:10
:D

SelamunAleykum..

Sağol ortak hoşbulduk..:flowers:

Ortak Şafak doğru gidiyor 290 bugün..Günleri saymaya erken başladık galiba hiç bitmicek gibi geliyor ya..

valla şaka maka özledik efemizi ya

haydin bakalım hayırlı tezkereler inş.

sağ salim seni yeniden aramızda görürüz...

Eyvallah kardeşim bende özledim sizleri..Hayırlısıyla bitirip geleyim şu askerliği de tekrar birlikte olucaz inşaAllah..

helali hoş olsun ALLA yar ve yardımcın olsun dayak yemeden asker oldum deme

Bu güzeldi işte.. :)

Amin..Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşaAllah..

Cevabı malum zaten :ıslık:

ArZu
23.02.2008, 10:14
yahu ortak senin 290 günün kaldığına göre az kalmış :D o zaman kardeşimin senden daha az günü var...bak da gör kıza zamanda 10'a düşecek bu...niye bilmem ama bana çok gelmiyor...ama senin için doğrudur ortak sen her buraya baktığında sayının bir rakamını okuma...hadi bakalım hayırlısı...gerçekten özledik seni can ortak::flowers:

efsun hayal
23.02.2008, 11:55

bana da az geliyor bu rakam arzu abla; ama egeli abim bize katılmamakta pek haklıdır:P

ya haberleri dinleyince aklıma sen geldin abi. kara harekatı, şehitler... :(

sen iyi misin, doğuya gönderecekler mi seni? bizi habersiz bırakma

Rahman bihakkın yerine getirip, sapasağlam aramıza dönmeni nasib eylesin

Halamın oğlu da dün gitti elazığa, ağustosta gelecek inşallah

zor ama emin olun, dualarımızdasınız

Okuduğumuz Kur'anların ardında isimleriniz

Allah sizlerden razı olsun. amin. amin. amin

Bu arada; GÜLCE için asıl ben teşekkür ederim:flowers:

iyi ki geldin de yazdın buraya:flowers:

€G€LI €F€
23.02.2008, 12:17
Allah razı olsun efsun..

Dualarınızla ayakta duruyoruz zaten ve çok şükür iyiyim..

Rabbim tüm askerlerimizi korusun..Çekilen zorlukları az çok fotoğraflardan anlayabiliyor insanlar ama keşke sadece fotodakiler gibi olsa..

Hayırlısıyla Mehmetçikler bunuda aşıcak inşaAllah..

Herşey VATAN için..

efsun hayal
23.02.2008, 12:25
...

Allah razı olsun

ve en güzel duayla sonlandırıp sözleri susabilirim artık

Allahumme salli ala seyyidina Muhammed!

Allahuekber

...

CimCime
24.02.2008, 20:49
Arzuuu Ablaaaa ;)

ArZu
26.02.2008, 13:33
Arzuuu Ablaaaa ;)

;);)

287

Ortak Rabbim yardımcınız olsun dualarımız sizlerle...

CimCime
26.02.2008, 18:42
:P

(((bu sayfa baslarida hep bana nasip oluyor :))))

NehiR
27.02.2008, 22:17
buraya ben yazmazsam olmaz :)

canım kardeşim mektubun da bugün yarın gelir :)

286

hıfz-ı lisan
03.03.2008, 11:30
Deli efe.. :P

''281''

arşivist
03.03.2008, 11:36
bu konunun kilitlenmesinede az kalmış :)

CimCime
03.03.2008, 16:23
Suc Ortagim,..

umarim keyfin ve moralin oralarda iyidir..
seninle görüsmüyoruz zaten en son küs ayrilmistikk..
konuna resimler eklicektim pc cöktü resimler gittii..

ahh vefasizz merve degilmi??
benim nickimi hic görmek bile istemiyorsundur
gördükce belki sinir bile oluyorsundur...

ama ben o eski günleri cok özledim..
hele o ramazandaki günleri...
sen elifnur ben...
unutamadigim güzel anilardan birileri..

neysee ne olursa olsun arada yazarim;)

ArZu
04.03.2008, 13:06
280:arkadaşız::clap2:
bu konu neden kilitlensin arşivist :) det sana ya...

ortak 8 mart'ta doğum günün ben olmayacağım sonradan telafi ederim inşaAllah...
kendine iyi bak ortak dualarım seninle...

şimdi 280 günün kaldı geldiğimde 260 yada 265 olur inşaAllah...
konuyu bölmeyin ortağımın konusu burası:):flowers::flowers:

arşivist
04.03.2008, 13:20
280 gün inşallah aramıza geldiğinde konunun güncelliği yitirilecek ve kendisi kilitleyecektir :)

arşivist
06.03.2008, 10:19
278 gün kaldığını söylediler :)

hıfz-ı lisan
08.03.2008, 09:54
''276''

Doğum günün kutlu olsun kardeşim.. :arkadaşız:

Ve Allah yardımcın olsun..

efsun hayal
08.03.2008, 10:33
buruk geçen doğumgünleri yaşanıyor, mahzun...

nice mutlu, huzurlu yıllara

ve dua

...

DaLokay
08.03.2008, 21:47
Neden buruk olsun ...

O Vatanına en kutsal görevini ifa ediyor .

Millet ise onlarla gurur duyuyor. Geçmiştede, bugünde , yarında olduğu gibi devam edecek bu güzellik o olacak ki ben içeride rahat olayım (bugün o Yarın ben)

Hayırlı seneler kardeşlik, Rabbim hayırlı teskereler versin ve Huzur dolu günlere kapı açsın. Amin.

Vatan Kutsaldır, Görev Her ne kadar Zor olursa olsun.

ArZu
12.03.2008, 01:07
272 kaldı ortak...
Rabbim hayırlı teskereler nasip etsin yürekdesin ve duadasın...
anlaşılan gelmediğine göre yolculuk olmuş ortak...
en kısa zamanda izinin olur inşaAllah...

ArZu
14.03.2008, 13:33
270

http://img214.imageshack.us/img214/7135/askerveebayrakqv9.jpg

Rabbim yardımcınız olsun...:flowers:

ArZu
15.03.2008, 15:58
269
ortak anlaşılan uzun sürecek
bu haftada gelemedin :(

ArZu
17.03.2008, 01:33
268 /16.03.2008
267/17.03.2008

ortak ne kötü ortağım dimi:D
kork bu ortağından ahiret soruları sorar işte sana:O

gece gece ortak forumda:blink:

:halay::halay::halay:
:yahoo::yahoo::yahoo:
:arkadaşız::arkadaşız::arkadaşız:
:frantic::frantic::frantic:

€G€LI €F€
17.03.2008, 01:35
Nöbetten geldim bi bakayım dedim foruma..

Hayırlı geceler..

Ortak şafak 266 olcak :P

ArZu
17.03.2008, 01:42
iyi ettin ortak özlemiştim ve gelmeyince merak etmiştim seni...
şafakda neden şaşırdım ben det bana :( birde muhasebeciyim :evil: bu bana :O

bugün pazartesi olduğu için şafak/265

inceleme yapmam lazım bu bölümde :)
kendime bir :yn: yanlışımdan dolayı...

duadasın CAN ORTAK....:flowers:

ArZu
18.03.2008, 11:02
şafak 264;)

CimCime
19.03.2008, 16:07

bugün kimse yazmamis..

ArZu
19.03.2008, 16:24

bugün kimse yazmamis..

ben unuttum hade sen niye yazmıyosun he cadı cimcime
bak doktor ablanızı kendi haline bırakın dedi bari sen anla ablanı:oleyo:

şafak/263 CAN ORTAK :flowers:

ArZu
20.03.2008, 10:40
şafak /262 ;)

ArZu
21.03.2008, 16:02
şafak/261

beton abi det sana :evil:

ArZu
23.03.2008, 00:17
şafak/260 dün için
şafak/259 bugün için
ortak yarın inşaAllah burda olursun :flowers:

ArZu
24.03.2008, 11:19
ben yine şafakları karıştırdımmı acaba yok
dün 23'ü ayın bugünde
şafak /258
eğer şaşırırsam det bana :D

ArZu
25.03.2008, 16:57
şafak/257

geçecek günler birer birer
ve özlem sona erecek ;)

ArZu
27.03.2008, 09:48
şafak/256_______26/03/08
şafak/255_______27/03/08

a dün unutmuşum yazmaya det bana akşam gelmişsin ortak ya:( ben yoktum ya bilgisayarı açtım ama yavaştı bu sefer sabredemedim kapatıp çıktım...çünkü bir saatte foruma giremedim...geldiğinde buraya yaz ya ortak :)

zaten arkadaşlarımızın hiçbiri yazmıyor det onlara :D gelince sende onlara cevap yazma emi:D

şafaklar gün saymakla bitermi
eğer bitmeseydi insanlar
gün sayarlarmıydı
evet evet biter günler
saymakla
biter elbet ;)

ArZu
28.03.2008, 11:39
şafak/254 ortak :flowers:

SILA
28.03.2008, 11:56
az kaldı...
gelecek inşALLAH hayırlısıyla EFE....:flowers::flowers::flowers:

ArZu
28.03.2008, 11:57
SILA sana görev vereyim ben:)
ablanı kırmazsın sen
ben buraya yazamadığım zamanlar
şafak'ları sen ekle anlaştıkmı ;) :flowers: :shake2:

SILA
28.03.2008, 12:28
tabikii kırmam ablacımm...
sen yazamadığın zamannlar benn eklerim...
hiç sorun olmaz benim için ...
çook mutlu olurum valla =))))

Nîkbin
28.03.2008, 16:42
geçer geçerr buda geçer
neler neler geçmedi ki:)

yaa günleri tek tek saymanın, bazen umutsuzluğa kapılarak onca günün geçmeyeceğini düşünmenin ne demek olduğunu sanki iyi biliyorum...
her yeni başlayan gün, bir yandan acı versede, vuslata ermenin telaşı, sevinci bir anda yok edebiliyor tüm hüzünleri.
sabredebilmeyi başarmak.. aman ne var canım 15 ay dediğin nedir ki, hemen geçer, diyenlerde vardır elbet.
belki bende öyle diyordum:)hatırlamıyorumda..
ama sonradan anladımki hiçte öyle gözüktüğü gibi hemen geçmiyormuş.
bizimde şafak atarsa 120..
geriye baktığım da 309 gün nasıl geçmiş onuda hatırlamak istemiyorum...
ama şunu iyi biliyorum; Muhakkak, Rabbim sabredenlerle beraberdir..

egeli; şafak 254..
yolun yarısı bitiyor inşAllah:)
ne diyelim Allah yardımcın olsun.

CimCime
28.03.2008, 23:25
Arzu ;]

safakLari saymayaa devam edin... ;]

ArZu
29.03.2008, 08:45
Arzu ;]

safakLari saymayaa devam edin... ;]

sende yardımcı ol cimcime :)
şafak/253

SILA
30.03.2008, 11:13
şafak/252 :flowers:

ArZu
31.03.2008, 09:34
şafak/251 :flowers:

sıla sağol ablam :flowers:

SILA
01.04.2008, 12:41
efeeee efeeeee efeeee:D

şafak/250:flowers:

SILA
02.04.2008, 15:29
şafak/249:flowers::flowers:

ArZu
03.04.2008, 12:05
şafak/248

bitermi bu hasret...
biter elbet...

ArZu
04.04.2008, 12:42
şafak/247 ;)

arşivist
04.04.2008, 15:25
ya! Efe bugün burda değil miydi?

Rüya mı gördüm aceb?

ArZu
04.04.2008, 15:32
ya! Efe bugün burda değil miydi?

Rüya mı gördüm aceb?

ben görmedim ama olabilirde burda :)

ArZu
05.04.2008, 17:59
şafak/246

yahu ortak bugün foruma geldin niye buraya yazmadın det sana :)
yok ama det değil sana şimdi üzülürsün sen...
ama geldiğinde mutlaka yaz buraya:flowers:

Alper...
05.04.2008, 18:25
askerde de internet var mı:confused1:

NehiR
05.04.2008, 18:29

:) olmaz mı 5 yıldızlı otel gibi :)

olan yerler var tabi, ama bugün cumartesi olduğu için efe haftasonu iznine çıkmış da olabilir, geçen de akşam girmişti haftaiçinde demekki onun olduğu yerde var

SILA
06.04.2008, 12:50
şafak/245:flowers:

SILA
07.04.2008, 14:56
şafak/244:flowers:

gelicek hayırlısıyla efe;)

ArZu
07.04.2008, 15:19

yahu öğrencim det sana :D
izin günleri var çarşı izini o zaman cafeden girebiliyorlar...;)
hem bazı askeriyelerdede var direk bilgisayar başında olanlar girebilir sanırım:)

talib gibi:O

SILA
10.04.2008, 19:37
08.04.08 şafak/243:flowers:
09.04.08 şafak/242:flowers:

şafak/241......:flowers:

inşALLAH karıştırmadım..;);)

talib
11.04.2008, 06:10
11.04.08 şafak/240 (SILA "inşALLAH karıştırmadı" ise :) )

yahu öğrencim det sana :D
izin günleri var çarşı izini o zaman cafeden girebiliyorlar...;)
hem bazı askeriyelerde de var direk bilgisayar başında olanlar girebilir sanırım:)

talib gibi:O

Herkese 10 defa anlatmayınca anlamıyor :O ArZu için kaç oldu bilmiyorum sayısını unuttum :P :oleyo: Askerim ama askeriye ile alakam yok :O Doğuda bir okulda bir yıl öğretmenlik yapacağım ve askerlik hizmeti yerine geçecek bu.

Bu arada kendi şafağımdan haberim yok, sayan da yok :cray: :) Okul bitince diyelim kaba hesap. Ondan sonra da var 1 aylık süre ama onu da evimizde geçireceğiz :O

parya
11.04.2008, 15:10
Talib Kardeşim,sen kısaca askerliğimi öğretmen olarak yapıyorum demek istiyorsun herhalde:) Hem maaş alıyorsun hemde askerliğe sayılıyor rahat yani:)Zor olan gurbetlikdir sanırım..Rabbim hayırlısyla bitirmeyi nasip etsin bütün askerlerimize,Askeriye ile alakası olmayanlara;)

hafsa
11.04.2008, 15:45
Bu arada kendi şafağımdan haberim yok, sayan da yok :cray: :) :O

sayarız talip üzülme.1,2,3, .................50,............150.....250....... .,:O:D:dancing:.Urfa'ya slm.:O

talib
11.04.2008, 16:13
Talib Kardeşim,sen kısaca askerliğimi öğretmen olarak yapıyorum demek istiyorsun herhalde:) Hem maaş alıyorsun hemde askerliğe sayılıyor rahat yani:)Zor olan gurbetlikdir sanırım..Rabbim hayırlısyla bitirmeyi nasip etsin bütün askerlerimize,Askeriye ile alakası olmayanlara;)

İhvan tabi başka, hemen anlıyor :O Yani yiyenlerden kaldığı kadar alıyoruz bir şeyler :O Gurbet sorununu da aştık biraz, burada evimizde gibiyiz elhamdülillah..

Âmîn, Allah razı olsun.

sayarız talip üzülme.1,2,3, .................50,............150.....250....... ., :O:D:dancing: Urfa'ya slm. :O

Aleyküm selam. Bugün Urfa'nın kurtuluşu günü. O yüzden okullar tatildi :) Asıl benim oynamam lazım :dancing::O

Saymaya lüzum yok. Zaten zaman çabuk geçiyor. Sayarak yavaşlatmayalım :)

hafsa
11.04.2008, 16:32
parya - İsimli Üyeden Alıntı http://www.ihvanforum.org/images/ihvan/buttons/viewpost.gif (http://www.ihvanforum.org/showthread.php?p=535996#post535996)
sayarız talip üzülme.1,2,3, .................50,............150.....250....... ., :O:D:dancing: Urfa'ya slm. :O

yanlış alıntı....:D:D:D

talib
11.04.2008, 17:50
E parya, hafsa bir. Artık aynı bahçenin çiçekleri bunlar :P

Hem sanki talip doğru :)

hafsa
11.04.2008, 17:57
E parya, hafsa bir. Artık aynı bahçenin çiçekleri bunlar :P

Hem sanki talip doğru :)

öyleyiz hamd olsun.çok sevdiğim bi arkadaşım..RAbbim ayırmasın...Doğru olmadığını biliyoz.Kendimizce saklanıyoz...

İsr@
11.04.2008, 18:26
yönetici kardeşler talibin başından o şimdi asker yazısını kaldırın lütfen lüx asker yazın hatta asker hiç yazmayın:oleyo:

talib
11.04.2008, 18:52
Uzun dönem askerlik yapanlara "mehmetçik", kısa dönem olarak yapanlara "mehmet", paralı askerlik yapanlara ise "mehmet bey" diyoruz :O Daha doğrusu diyorlarmış, ben de bugün öğrendim :) Genç dergisi temsilcileri gelmişti de Urfa'ya, misafir etmiştik, oradan yani.. Bu vesile ile herkese tavsiye edelim dergiyi, tüm genç kardeşlerimize..

Asker öğretmenler hangi gruba girer bilemem.. "Mehmet Beyler askerde "yazılabilir :P :)

parya
11.04.2008, 18:55
İhvan tabi başka, hemen anlıyor :O Yani yiyenlerden kaldığı kadar alıyoruz bir şeyler :O Gurbet sorununu da aştık biraz, burada evimizde gibiyiz elhamdülillah..

Âmîn, Allah razı olsun.

Aleyküm selam. Bugün Urfa'nın kurtuluşu günü. O yüzden okullar tatildi :) Asıl benim oynamam lazım :dancing::O

Saymaya lüzum yok. Zaten zaman çabuk geçiyor. Sayarak yavaşlatmayalım :)

İhvan'ın halinden İhvan anlıyor en iyi herhalde:) Her ne kadar pc başında rahat bir askerlik yapsa da yine de asker TaliB (Hafsa iyi öğren:O) Kardeşimiz.İsr@sen de ihvanını kayırmazsan yani artık:lac::)

hafsa
11.04.2008, 19:15
İhvan'ın halinden İhvan anlıyor en iyi herhalde:) Her ne kadar pc başında rahat bir askerlik yapsa da yine de asker TaliB (Hafsa iyi öğren:O) Kardeşimiz.İsr@sen de ihvanını kayırmazsan yani artık:lac::)

biliyorum paryacım :pokey: o daha kolayıma geliyo.:D

mehmet beyler askerde (daha doğrusu pc başında) kıskananlar çatlasın diyodur..

parya
11.04.2008, 19:24
Aaa aşk olsun Hafsa'cım senin bir kere gözümü çıkartman için olduğun yerde bir sıçraman lazım:O Mehmet Bey'de duasını sağlam yerden almış demekki rahat rahat para kazanıyor;)

hafsa
11.04.2008, 20:45
Aaa aşk olsun Hafsa'cım senin bir kere gözümü çıkartman için olduğun yerde bir sıçraman lazım:O Mehmet Bey'de duasını sağlam yerden almış demekki rahat rahat para kazanıyor;)

haklısın baya bi mesafe var canım..Ama kısa boylu olduğumu yüzüme vumasaydın barii.:lac:.

Duayı sağlam yerden aldığı besbelli ortada.:)

Erdem
11.04.2008, 21:06
E iyi de adamın helallik başlığını ne ettiniz.

eylül
11.04.2008, 21:18
E iyi de adamın helallik başlığını ne ettiniz.
ee bizim ihvanlar böyle:)

demek bizim Mehmetçiklerin Mehmet Beyi olanlarıda varmış... :)
hayata bak kimi dağlarda kimi okullarda...
kimi ölümle burun buruna, kimi bulunduğu ortama alışma sürecinde...
kiminin ailesi içinde bir ateşi söndürmeye çalışıyor, kiminin ailesi gönül rahatlığı içinde...

Rabbimin adaleti bu işte...;)

hayırlı tezkereler olsun inşaallah...

SILA
13.04.2008, 00:48
12.04.08 şafak/239
13.04.08 şafak/238

SILA
14.04.2008, 12:45
şafak/237:flowers::flowers:

bitecek bi gün!!! ;)

ArZu
14.04.2008, 13:05
sıla teşekkürler ablacığım yokluğumu aratmadığın için...
diğer arkadaşlar det size ne ettiniz bu sayfayı...
talib hem anladık tamam :) askerlik yerine 1 yıl görev yaptığını det sana :D hep urfa'da kal emi...

ortakkk geldim şafak/237 :flowers:

SILA
14.04.2008, 23:20
hoşgeldin arzu abla....:)
elimden geldiğii kadarr yazmaya çalıştımm senn yokkenn ....;)

ArZu
15.04.2008, 11:57
hoşgeldin arzu abla....:)
elimden geldiğii kadarr yazmaya çalıştımm senn yokkenn ....;)

yazmışsın zaten ablam...eyvallah...:flowers:

şafak/236:flowers:

bu arada kardeşim izine geldi dün ortak mayıs 7 ye kadar burda sen ne zaman izine geleceksin...:flowers: geldiğinde yaz buraya yoksa ben gelirim oraya :D:flowers:

SILA
16.04.2008, 16:54
:flowers:şafak/235:flowers:

SILA
16.04.2008, 17:12
...

SILA
17.04.2008, 17:06
:flowers::flowers: şafak/234:flowers::flowers:

bitecek....;);)

SILA
18.04.2008, 15:31
:flowers::flowers::flowers:şafak/233:flowers::flowers::flowers:

ArZu
18.04.2008, 18:03
şafak 233 ortak burda :)
şişt ortak burayada yaz bakayım nasıl olduğunu :D
az kaldı az bitecek bu gün saymalar ;) :flowers:

NehiR
18.04.2008, 18:03
az önve burdaydı ama gitti :(

aynı anda yazmışız Arzu, efe çıktı zamanı dolmuş, msn den görüştük iyiymiş elhamdülillah, yakında izne gelecekmiş, tabi herkesin üye notunda uyuyan efemiz uykusuzluğa dayanamıyormuş :)

ArZu
18.04.2008, 18:09
bilgim var az önce görüştük de :D forumdan görüştük :):P yanlış anlaşılmasın hihi
adı hala forumda ;) ben ondan çıkmadan burayada yazsın dedim ama gitmiş ortak :)
özler tabi azmı uyumazdı üye notlarımızda :D

Karasu
18.04.2008, 18:27
:offtp:

askerde isen arkadaşım hayırlı teskereler inşallah

ArZu
18.04.2008, 18:35
konu dışı değil konu içi:)
doğru yazdın ;)

efsun hayal
19.04.2008, 10:25
:) haydi bakalım, izine bir gelsin de ailecek sevinelim şurda :flowers:

sen bir gel, davul zurna ile karşılarız ihvanda :halay:

sonra da bol bol, :lazy2::lazy2::lazy2:

ama önce; :nep:

en büyük asker bizim asker :flowers:

efsun hayal
20.04.2008, 14:31
egeli abi, buraya bak :flowers:

€G€LI €F€
20.04.2008, 14:42
:) haydi bakalım, izine bir gelsin de ailecek sevinelim şurda :flowers:

sen bir gel, davul zurna ile karşılarız ihvanda :halay:

sonra da bol bol, :lazy2::lazy2::lazy2:

ama önce; :nep:

en büyük asker bizim asker :flowers:

Hayırlısıyla gelicem inşaallah izne Efsun..

Davula zurnaya gerek yok zahmet etmeyin :lazy2: bana bu yeter.. :O

efsun hayal
20.04.2008, 14:46
ne zahmeti abi; iki davul zurna çalan adam resmi koyduk mu iş tamam :O

egeli abi, sen gibi herkes de :lazy2::lazy2::lazy2: bunları özlemiş

hasret bitsin artık :D :flowers:

ArZu
22.04.2008, 09:47
şafak/229
ortak bu ortak sana küstü :O

ArZu
24.04.2008, 14:06
şafak/228
şafak/227 ;)

ArZu
29.04.2008, 11:58
şafak/222

ortak bu çiçeklerde sana can ortak

rıdvanuyan
29.04.2008, 12:16
Gün bu Gün dem bu dem.

Her geçen saniye şafak saydırır:flowers:

Nîkbin
20.05.2008, 00:28
bitti bitiyor nerdeyse az kaldı..
bu arada şafak sayıcılar nerelerde:)

Çöl Aslanı
20.05.2008, 00:33
Arzu abla bu ara forumda yok biz sayalım bari. EGELİEFE'NİN ŞAFAĞI 12'DEN SONRA 200. Bişey kalmamış 200den düşüyorsun. 100 den de düştünmü plakalar falan. Bitmiş ya. Selametle...

hafsa
20.05.2008, 01:42
sayılı gün işte çar çabuk geçiyo..Darısı dalokayın başına..

gel teskere gel...

CimCime
22.05.2008, 20:31
neden kimse yazmiyor buraya. . . : )

La La La. . .

asel
22.05.2008, 21:46
kim gitmiş yav

efsun hayal
23.05.2008, 13:04

Hakkınızı Helal edin
Dostlar..

ve bugün 197'den geriye sayılıyor günler... Zaman ne maharetli...

Allah yâr olsun abi...

muğlakgölge
23.05.2008, 13:32
kim askerde . siteden askere giden kardeşlermi var

CimCime
04.06.2008, 16:38
Herkes unutmus burayi..neyse.. : )

kac gün kaLdi biLmiyorum ama geLsen iyi oLur.. : )

burdakiLer dedikLerimi yapmiyor..
TersLiyorLar beni.. : P

NehiR
04.07.2008, 17:08
kaç gün kaldı efe :) uzattın mı yoksa sayıyoruz sayıyoruz bitmiyor :)

ArZu
07.07.2008, 10:59
can ortak :)
yoğunluğumdan yoktum günlerinide saymadım cuma günün'den sonra tekrar saymaya devam inşaAllah...

birde sana cevap yazamadım yoğunluğumdan affet ortağını anlatırım sonra sana...
dualarında beni unutma emi can ortak...

Nîkbin
08.07.2008, 15:27
bitiyormu ne =)
;)

berraksu
09.07.2008, 10:23
abi sen hele bi dön seni pöcük yapma operasyonuna tüm hiziyla devam etcem:oleyo:

ArZu
09.07.2008, 10:33
dün 163 'dü...
bugün 162'i...
artık saymaya başladık inşaAllah...

ArZu
10.07.2008, 08:03
161 ;)

:arkadaşız::arkadaşız::çiçek::çiçek:

€G€LI €F€
10.07.2008, 08:10
:clap2: