Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendinizlemi daha çok konuşuyorsunuz,yoksa başkalarıylamı?
fatma zehra
19.11.2007, 21:13
En çok kiminle konuşuyorsunuz .Kendinizlemi yoksa başkalarıylamı?Bu bir meziyet mi yoksa eziyetmi bilinmez:)Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
(Aslında forumda birde psikoloji bölümü olsa ne iyi olur)
Güzel soru, ve tam benlik..
Yalniz kaldigim zaman kendimle konusurum,
etrafimda kimse yoksa hemde sesli:blink:
normal biri varmis gbi konusurum,
anlatirim, dertlesirim:)
ve yanimda biri oldugu zamanda onlarla konusurum,
zorla konustururum karsimdakini hehe
Evdekiler bikti usandi artik:oleyo::lac:
evet varmi bende bi sorun,
acik acik söyleyin:D
TevekkuL
19.11.2007, 21:40
Sürekli bir muhasebe hali...
Dalgın ve suskun...
Sağımda-solumda kim olursa olsun...
Deli miyim?
Daha o kadar yol alamadım maalesef...
hilal_181
19.11.2007, 21:40
Güzel soru, ve tam benlik..
Yalniz kaldigim zaman kendimle konusurum,
etrafimda kimse yoksa hemde sesli:blink:
normal biri varmis gbi konusurum,
anlatirim, dertlesirim:)
ve yanimda biri oldugu zamanda onlarla konusurum,
zorla konustururum karsimdakini hehe
Evdekiler bikti usandi artik:oleyo::lac:
evet varmi bende bi sorun,
acik acik söyleyin:D
YA VALLA SENDE BİR SORUN VARSA BENDEDE AYNI SORUN VAR ANLAŞILAN ÇÜNKÜ BENDE SENİN GİBİYİM AYNI DURUMDAYIZ ŞİMDİ BENDE SORUYOM BİZDE BİR SORUN VARMI ACABA:confused1:
aslında tabiki başkalarıyla am ben şahsen kendimle çokkonuşurum
bilmem bunun laz olmamla bir alakası varmı acaba:P
yalnızken olsun kalabalıkta olsun içimde sürekli vardır hesaplaşma misal bir şey mi yaptım doğrumu yanlış mı yaptım diye kırk kere konuşuurm kendimle çok hassasım çook...
... bazende aşırı bir kalabalığın içinde olsamda başka alemde kendimle konuşuurm..
haa çenem açıldı mı başkalarıylada konuşurum sıra bazen zor gelir başkalarına dermişim:P
ya bir psikolojiis bölümü iyi olur aslında bu ara psikolojim iyi değil mi ne:D
fatma zehra
19.11.2007, 21:59
başkalarıyla konuşurken; gene de konuştuğun kendin oluyor ya....
ya da sesini bir sen olması gereken tonda işitiyorsun...
eninde sonunda sanki hep kendinle konuşuyorsun
(endişelenecek bir şey yok sanırım, yaklaşık bir çoğumuzda aynı durum söz konusu)
vakiTamam
19.11.2007, 22:35
en cok kendımle konusuyorum beni benden iyi anlayan ınsan oldugunu dusunmuyorum hepımız ıcın aynısı gecerlıdır..
polatini
19.11.2007, 22:53
bende hep kendimle konuşurum.. çünkü derdimi anlatabileceğim kimse yok.. bu da biraz eziyet oluyor aslında...
ben pek konuşmam..bi konuşmaya başladımmı da susmam:D ama genel anlamda konuşmaktan çok, dinleme taraftarıyım..
yalnızken de Rabbimle konuşuyorrmuş gibi anlatırım herşeyi..
arada çiçeklerlede özellikle bambumla dertleşirim..
kendime kızdığım zamanlarda da aynanın karşısına geçer verip veriştiririm karşımdaki surete..
bazende hiç bir şey demeden içimdeki beni dinlerim..bazen eleştirir, bazen yargılarım, bazen sever bazen döverim:)
işte böyle..
benim durumum ne alemde Allah kerim:)
kendimle konuşurum..sessizce...
başkarıyla konuşuncada konuşurum susmaz derler ama farkında değillerki karşımdakiler daha çok konuşuyorlar... :O
bazen de sessizce dinlerim yüreğimi...aslında susuncada herkes kızar bana susma diye seni böyle sessiz görmeye alışık değiliz diye...öyle işte...çok bile yazdım :D
siradan_1_i
16.02.2008, 15:05
Doğrusunu söylemek gerekirse ben genelde konuşmam suskun birisiyimdir ama konuştuğum zaman da susmam.
Kendi kendime konuştuğum zamanlar olur.(böyle zamanlarda benden kaçarlar)
Çünkü kendi kendime konuşuyorsam kesin sinirlenmişimdir.
Ben sinirlenince de pek kimseyi tanımam kendime pek hakim olamam.
birisine kızdığım zaman kendimle konuşurum ona söyleyemediklerimi kendi kendime söylerim içimi boşaltır rahatlarım sabahtan beri yaptığım gibi :kahretsin:
BEN AŞIRI KONUŞURUM KONUŞMADAN DURAMAM OKUL DAYKEN KONUŞMADAN 5 KEZ DİSİPLİNE GÖNDERDİLER
kendimle konuşurum..sessizce...
başkarıyla konuşuncada konuşurum susmaz derler ama farkında değillerki karşımdakiler daha çok konuşuyorlar... :O
Tevafuk'a bakın :O
Aynen,bana çok konuşuyorsun derler ama onlar daha çok konuşur car car car zavallı başım:OGenelde Kendimle daha çok konuşuyorum...:)
ahevrenah
16.02.2008, 18:26
valla insanlarla çok konuşmayı ya da her şeyi söylemeyi pek sevmem.... yanlış anlaşılma korkusu olsa gerek sebebi..... onun için kendimle çok konuşurum... AMA deli değilim.... bunu da bilin ha....
bende en çok kendimle konuşurum işin içinden çıkamazsamda rotayı başkalarına çeviririm:O
şüheda_i hayat
06.07.2008, 19:43
kendimle konuşmayı çok severim hele canım sıkkınken hiç kimseyle konuşmam ve bişeyler anlatmam
şuan yaptığım gibi:(
GerekS!Z
06.07.2008, 19:45
En çok kiminle konuşuyorsunuz .Kendinizlemi yoksa başkalarıylamı?Bu bir meziyet mi yoksa eziyetmi bilinmez:)Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
(Aslında forumda birde psikoloji bölümü olsa ne iyi olur)
Bu konu ne zamandır aklımda ben açmak istiyordum buna benzer bir konu;)nasip işte. . .
"Kimileri kendi kendine konuşan deli der" bence ne büyük nimettir kendinle konuşabilmek! çok şükür konuşanlardanım bolca... özellikle yalnız yürürken;)
..HayRiye..
06.07.2008, 19:45
kendimle...
kendimi ancak ben bu kadar sabırla dinlyebiliyorum bazen kendi kendimden sıkılıyorum ....
*bende en çok kendimle konuşurum işin içinden çıkamazsamda rotayı başkalarına çeviririm:O
:)
rotayı çevirme işini birde işin başında yapsan ne mutlu edersin bizleri bilemezsin...
eylül nasıldır bilmiyorum ben..
sen bilirsin, genelde kimseyle konuşmayı sevmez gibi..
daha çok konuşturur o...
cidden eylül, kendisiyle olsun konuşmaz mı?
Mustafa Sungur
06.07.2008, 21:04
Kendimle.
Acaba bende sorun mu var diyecektim ama genel profil böyleymiş. :)
*
:)
rotayı çevirme işini birde işin başında yapsan ne mutlu edersin bizleri bilemezsin...
eylül nasıldır bilmiyorum ben..
sen bilirsin, genelde kimseyle konuşmayı sevmez gibi..
daha çok konuşturur o...
cidden eylül, kendisiyle olsun konuşmaz mı?
aşk olsun eylül :lac:
seni duyanda hiç sizinle konuşmadığımı düşünecek:oleyo:hani olurya bazen konuşmak istersin ama nasıl anlatacağını bilemezsin tıkanıp kalırsın öyle olduğum zamanlarda sukut etmeyi yada kendimle konuşmayı tercih ediyorum
eylül'e gelince
o başkalarıyla konuştuğunu zanneder ama aslında sesli olarak kendisiyle konuşur öyle bişey işte:O
hiba_nur
07.07.2008, 15:29
kendimle....
çünkü beni en iyi ben anlıyorum.........
gök gözlüm
07.07.2008, 16:08
ben hep kendimle konuşurum ....nedensiz olsada....
Ne kendimle ne başkalarıyla konuştuğum zamanlar var,
Hem kendimle hem başkalarıyla konuştuğum zamanlar var,
Sadece kendimle konuştuğum zamanlar var,
Sadece başkalarıyla konuştuğum zamanlar var...
Ve ben hiç birini birbirinden ayıramıyorum. Çünkü hepsi değerli... Çünkü hepsinde ben varım... :)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.