Orijinalini görmek için tıklayınız : İhvan forum rüyaları
aBı ReyyaN
07.02.2008, 11:36
Bir sakıncası yoksa bu sayfada ihvan forumla alakalı rüyaları paylaşalım ,gereksiz bulunursa silinebilir yetkili tarafından =)
Misal bu gün trajikomik bir rüya gördüm,forumun başrol ablası Ümmühan abla ve ihvan forum üyeleri hepimiz bizim mahallede yaşıyorduk,=)ve bir sağa bir sola hastanede olduğu gibi yataklar dizilmiş herkez yatıyorudu sebebine gelince Ümmühan abla hepimizi dövmüştü hasta edecek kadar ve o kadarki arada bir hemşireler kontrol eder ya yardım amaclı,Ümühan abla da kontrol ediyordu ama kim iyise bir kaç yumrukla tekrar bayıltıp gidiyordu ..hayırdır inşaallah=)Ümmühan Abla ellerinden öperiz hürmetler..=)
Abla yahu insanların bilinç altına nasıl yerleştin ki böyle rüyalar görüyorlar :D
Ama rüyalar tersine çıkar derler :)
Ooo o kadar çok rüyam var ki ihvanlı.:)
En tazesi bu gece gördüğümdü ama hatırlayamadım tam olarak.
Ama dün gördüğüm rüya da yurt dışında milli bir maça gitmiştim.Koca bir stad ve hınca hınç doluydu.İhvan forum da oradaydı,tabii öncesinde havalanı sahneleri vardı.
İşin garip tarafı da maç Fenerbahçe maçı olduğu halde çok mutlu ve heyecanlıydım.:OSonradan da dedim ki "ihvan sebebiyle burdayım galiba.":D
Destan gibi ve çok gerçekçi bi rüyaydı.Zaten sürekli görürüm böyle rüyalar.Hiç bişey görmezsem ,ekrandan bazı isimlerle uğraşıyorum zaten.:D
Bir keresinde Erdem kardeşimi görmüştüm çok değişikti.:oleyo:(Anlatmıştım sanırım:confused1:)
AbıReyyan, âlemsin kardeşim.:)Demek iyi olana birkaç yumruk ha.:O
Ama rüyalar tersine çıkar derler :)
Abi ya çıkmazsa:blink:
BANLAYIN BENİ:O:oleyo::oleyo:
Bir sakıncası yoksa bu sayfada ihvan forumla alakalı rüyaları paylaşalım ,gereksiz bulunursa silinebilir yetkili tarafından =)
Misal bu gün trajikomik bir rüya gördüm,forumun başrol ablası Ümmühan abla ve ihvan forum üyeleri hepimiz bizim mahallede yaşıyorduk,:Ove bir sağa bir sola hastanede olduğu gibi yataklar dizilmiş herkez yatıyorudu sebebine gelince Ümmühan abla hepimizi dövmüştü hasta edecek kadar ve o kadarki arada bir hemşireler kontrol eder ya yardım amaclı :pokey:Ümühan abla da kontrol ediyordu ama kim iyise bir kaç yumrukla tekrar bayıltıp gidiyordu ..:)hayırdır inşaallah:OÜmmühan Abla ellerinden öperiz hürmetler..:O
İşte bööle hizaya gelin bakayım :O
Şımartmayın ummuhan ablayı...
ben kimsenin elini melini öpemem kusura bakmayın :O
"mühür kimdeyse süleyman odur!"
:)
bir Hz. Süleyman
bir Kanuni Sultan Süleyman
--Bir de süleyman çakır :)--
(benim göbek adım da süleyman :O )
millete okadar işlemişki rüyalarına bile giriyor forum.insanlar etkilendiği şeyleri rüyasında görürmüş.
Şımartmayın ummuhan ablayı...
ben kimsenin elini melini öpemem kusura bakmayın :O
"mühür kimdeyse süleyman odur!"
:)
bir Hz. Süleyman
bir Kanuni Sultan Süleyman
--Bir de süleyman çakır :)--
(benim göbek adım da süleyman :O )
Ya bu çocuk kıskanç da olmaya başladı :oleyo:
konuyu dağıtma acıların admin i varsa rüyan anlat :D
neyse yazdığımı silerek anlatayım...
cumartesi günü idi o pazar hiç foruma bakmamıştım ama çok da merak etmiştim :)
yönetimde değişiklikler vardı ve ahuzar admin olmuştu...ben şaşırmıştırm benim niye haberim yok demiştim...
ve pazartesi foruma geldiğimde yönetimde değişiklikler olmuştu...yeni arkdaşlar alınmıştı...
Sabah Namaz'dan sonra azıcık bir şekerleme yaptık. Bu esnada rüyamızda bir tomar paramızın çalındığını gördük.
Sabah iş yerine varınca ilk işimiz kredi kartını kontrol etmek oldu.
Sonra acaba çalınan neyimizdi diye biraz düşündük.
İhvan'da acaba bizden çalınan bazı şeyler mi vardı..!
Varmış !!!
Rüveydaa
11.02.2008, 12:59
dün aBı ReyyaN bacıma anlattım... bugünde tüm foruma anlatayım...
ilerde bu rüyadan bi film bile yapılabilir dedik aBı ReyyaN ile birlikte....
"rüyamda çok yüksek çamurlu bi dağa kalabalık bi insan topluluğu ile birlikte tırmanıyorduk...
sonra ben o çamurların içinde bi sandık buldum, üzerinde 900 yıl öncesinin tarihi yazıyordu,
içindede hazine vardı bi sürü altın vardı...
altınları bulduğumu gören bi sürü adambeni kovalamaya başladı...
o sandığı alıp kaçmaya başladım sonra içinde çalışan işçilerin yaşadığı büyük,
soğuk, karanlık bi mağaraya girdim..
mağaranın içinde hızla labirent gibi yollardan yürüyerek
yine mağaranın içinde kapalı bi bölüme geldim.. altınları oraya sakladım:)
sonra yaşlı 90 yaşlarında olduğunu bildiğim bembeyaz nur yüzlü,
bembeyaz saçları olan yaşlı bi teyze bana doğru yaklaştı...
ve beni kurtarcağını söyledi, elime bi merdiven verdi
bana yukarıda bi yerde bi pencere göstererek ordan kaçabileceğimi söyledi...
ben o merdivene tırmanıp pencereye ulaştığımda
dışarda uçsuz bucaksız upuzuuuuuuuun masmavi bi deniz gördüm..."
90 yaşında olan ihvandan biri mi idi?:blink:
Rüveydaa
11.02.2008, 13:02
90 yaşında olan ihvandan biri mi idi?:blink:
evett :)) tamda bu mesajı yazan şahsın ta kendisiydiiiiiiii :O:O
rüyamda; hıfzı lisan, parya ve türkü pasta yemeye gideceklermiş:D
benide çağırmışlar.
rüya ya işte, benimde işim varmış gidememişim.
bana sitem ediyorlardı:lac:
hayr olsun:D
ravza-gülü
17.02.2008, 15:37
Bigece kalktım uyku sersemiyle yastığımın altında bişeyler arıyorum sonra kardeşimin yastığının altınada bakıyorum bütürlü aradığımı bulamıyorum sonra kardeşim uyandı bana
-ne arıyorsun dedi
bende dedimki
- ihvanda bul getir oyunu varya oraya elma resmi arıyorum kardeşimde
-ne resmi yaa diyor "haklı olarak"
bende diyorum ki
-ayyy yanlışlıkla uyanmışım seni de yanlışlıkla uyandırmışım hadi uyuyalım:O
"ben bul getir oyununu çok seviyordum ve çok oynardım etkisinde kalmışım"
ben rüya göremiyorum.
veya görüyorum hatırlamıyorum : )
rüya değince aklıma rüyam geldi...
bugün rüyamda aHuZaR'ı görmüştüm... hayr olsun inşaAllah...
nur_eslem
05.08.2008, 12:18
ben rüya göremiyorum.
aynı ben...
Bende geçen Edemi gördüm.Büyükşehr Bld Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ihvan yazılı spor ayakkabı veriyodu.Bursada ki yürüyüşe gidiyomuşda sponsor ihvan forummuş.Hayır olsun.
Bende geçen Edemi gördüm.Büyükşehr Bld Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ihvan yazılı spor ayakkabı veriyodu.Bursada ki yürüyüşe gidiyomuşda sponsor ihvan forummuş.Hayır olsun.
:O
hafsa ne güzel bir rüya bu ya :O
bu kadar abartılır :P
:O
hafsa ne güzel bir rüya bu ya :O
bu kadar abartılır :P
abartmadım valla.gördüğümü dedim.
Alper...
05.08.2008, 12:48
ben görmedim daha :(
Erdem işte,rüyada bile reklam peşinde.:D
Ne zaman ihvan rüyası görsem bu konu ortaya çıkıyor.Ama ben rüyalarımın ayrıntılarını hatırlayamadım.Hem neredeyse her rüyamda ihvanla ilgili birşeyler geçiyor.
Önceki gece iki tane kitap vardı elimde ve ihvandan o kitapları gönderen kardeşlerimle ilgili bir görüşmeye gidiyordum.
Ve rüyam çıktı.:D
Hem de o kitabı(Dîvân'ı) görmüştüm.Sadece cildi farklıydı o kadar.:)
Alper...
05.08.2008, 13:15
Desene ahver abla, siz aştınız işi artık rüya aleminde de c(i)hat yapıyorsunuz:O:O
ben rüya göremiyorum.
al benden de okadar.. ne görürüm nede grdüğümü hatırlarım..
çok nadir görürüm oda gerçek olur :ıslık:
SaKlI yÜz
18.08.2008, 07:08
benim bildiim kadarıyla rüyayı en fasla 2 kişiye anlatabilirmişsin yoksa sadce rüya olmakla kalırmş..rüya içerisinde rüya görmek ise anlamsızmış..ben böle bilyom..
ben ayda yılda bi rüya görürüm oda çorba gibi bişi olur genelde..!!
Bigece kalktım uyku sersemiyle yastığımın altında bişeyler arıyorum sonra kardeşimin yastığının altınada bakıyorum bütürlü aradığımı bulamıyorum sonra kardeşim uyandı bana
-ne arıyorsun dedi
bende dedimki
- ihvanda bul getir oyunu varya oraya elma resmi arıyorum kardeşimde
-ne resmi yaa diyor "haklı olarak"
bende diyorum ki
-ayyy yanlışlıkla uyanmışım seni de yanlışlıkla uyandırmışım hadi uyuyalım:O
"ben bul getir oyununu çok seviyordum ve çok oynardım etkisinde kalmışım"
rüyalar ayrı güzeldi ama bu rüyaya cidden güldüm ((: rüya degil gerçii:çiçek:
bir kere rüyamızda (her halde o kadar kafaya takmışım ki:D) biriyle oyunla ilgili tartışıyorduk :swoon:
birde karamanlıihvanı gördüm rüyamda.. nereye gittin diye soruyordum :D
rüyamda diz boyu kar yağmış, ben, asude, şühedai hayat ve incitanem kartopu oynuyorduk.
hayrlara çıksın:P
berke kardeş'i geri dönüyor gördüm rüyamda hadi bakalım hayırlısı...
ihvan forum toplantısı var, toplantıya gidiyoruz gittiğimiz ev şenol'un evi oluyor...herkes toplanıyor ama ben kimseyi görmüyorum...mutfakta iken berke kardeş geliyor güya, bir ara forum kapalı idi ya güya o şikayet etmiş polislerde gelip kapatmışlar forumu...berke kardeşe neden öyle bir şey yaptın diyorum, bilmem çok kızdığımdan sanırım yaptım diyor...kime kızdın diyorum ama anlatmıyor...ama berke kardeş şenol'a çok benziyor hatta diyorum ki bu kadar olamaz ihvanda birbirine benzeyen iki kişi var...:) sonrasında erdemin toplantıya geldiğini duyuyorum ama görmüyorum...
rüya işte..:O buda ikinci ihvan rüyası :O
berke kardeş inşaAllah dönersin :çiçek:
_İnTizaR_
17.11.2008, 17:07
ihvan bilinçaltına epey yerleşmişki rüyalarda görülüyor...:)
ben daha görmedim.:O...ama ben rüya görmem ondandır...yani belki görüyorumdur da hatırlamıyorum....neyse hayra gitsin inşaAllah rüyalarınız....:çiçek:
ihvan bilinçaltına epey yerleşmişki rüyalarda görülüyor...:)
ben daha görmedim.:O...ama ben rüya görmem ondandır...yani belki görüyorumdur da hatırlamıyorum....neyse hayra gitsin inşaAllah rüyalarınız....:çiçek:
rüya görürüm bazen unuturum bazen unutmam(hatırlarım, hatırlamam):çiçek: ama ihvan forumu görmem ikinci defa gördüm işte :):çiçek: sende görünce anlatırsın inşaAllah...:çiçek:
_İnTizaR_
17.11.2008, 23:12
rüya görürüm bazen unuturum bazen unutmam(hatırlarım, hatırlamam):çiçek: ama ihvan forumu görmem ikinci defa gördüm işte :):çiçek: sende görünce anlatırsın inşaAllah...:çiçek:
tabi görürsem anlatırım.:)..İnşaAllah...:çiçek:
iyiki rüyamda ihvanı görmüyorum dedim :O rüyalarıma girmeye başladı artık ihvan ya...
feyzamm'ı gördüm... feyzamm yeni doğan yeğeninin resimlerini foruma ekliyor...bende kızıyorum, eklemeyecekti bu kız diyorum bu resimleri neden ekledi, ya çocuk şimdi nazar alırsa diye çok kızıyorum... (maşaAllah'lık bir kızımız çünkü)
ayşe erdem
19.11.2008, 12:57
benim bildiim kadarıyla rüyayı en fasla 2 kişiye anlatabilirmişsin yoksa sadce rüya olmakla kalırmş..rüya içerisinde rüya görmek ise anlamsızmış..ben böle bilyom..
!
O zaman ben anlatmayayım bari ihvanla alakalı olanları o kadar çok rüya görürüm ki hangibirini anlatayım,uyanıncaya kadar kaçtane tane görüyorum ALLAH bilir genelde hatırlarım hem
ESADi yürek
19.11.2008, 18:35
Buğün rüyamda su akan dere ve o derenin yanında bir ev vardı o evde bir birazca tombul bir bayan vardı ve bana o evde bidar,ın oldugu söylendi a bu bizim ihvandan değilmiydi dedim şuna bir bakayım nasılsa o benim esadi yürek oldugumu bilmez dedim:)ama rüyamda ben araba bulmaya memleketime gitmeye çabalarken buldum bu evi ve suyu:)
Sabah kalktım bu rüya aklıma geldi ya bizim forumda acaba bidar dye birisi varmı ki diye düşündüm sonrada tevafuken şuanda ilk defa burayı gördüm vede bidarıda burda görünce aklıma geldi anlatayım dedim:)HAYIRDIR İnşaallah:)
iyiki rüyamda ihvanı görmüyorum dedim :O rüyalarıma girmeye başladı artık ihvan ya...
feyzamm'ı gördüm... feyzamm yeni doğan yeğeninin resimlerini foruma ekliyor...bende kızıyorum, eklemeyecekti bu kız diyorum bu resimleri neden ekledi, ya çocuk şimdi nazar alırsa diye çok kızıyorum... (maşaAllah'lık bir kızımız çünkü)
ay canım ne güzel rüyaa :))) hayırdır inşaAllah :P
bugün hep ağladı bizim bebiş:cray: hiç susmadı az önce susup uyuyabildi çok şükür
kızılkasırga
19.11.2008, 22:19
Ümühan abla da kontrol ediyordu ama kim iyise bir kaç yumrukla tekrar bayıltıp gidiyordu ..hayırdır inşaallah=)Ümmühan Abla ellerinden öperiz hürmetler..=)
*hayırdır inşaAllah:O:O:O
*gece gece iyi güldüm
*frekanslar değişti ondanmıdır nedır ses var görüntüyok gibi bişey
*hatta gözlükle yattım yine bişey yok;)
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.