Orijinalini görmek için tıklayınız : Off anne yaaa.......
secdenur
12.04.2008, 13:07
SAAT;O3.30 du adamın telefonu çalmaya başladı.
Başını gömdüğü yastıktan binbir zorlukla kaldıran adam,yatak ucundaki telefona uzandı:
"Alo kimsiniz?"
"Benim oğlum annen"
"Anne of ya...Bu saatte ne var ALLAH aşkına! Yarın ne kadar önemli işlerim
olduğunu bir bilsen..
"Şey oğlum..."
" ne var anne beni bu saatte uyandıracak kadar önemli ne var? sabah arasan
olmazmıydı?
Anne oğlundan duyduğu bu kırıcı sözlerden dolayı, çok üzülmüş ve çok incinmişti
Ağlamaklı bir sesle şunları söyleyerek telefonu kapattı;
_Bundan tam otuzbeş yıl önce, böyle bir gece yarısı saat tam 03.30' da sende
beni uyandırmıştın! Doğum günün kutlu olsun evladım..."
Canım ya ne odun insanlar var:lac:
(bilhassa en yakınlarımıza) Ne kadarda nankör olabiliyoruz.:lac:
keşke kıymetlerini bilebilsek
ÜLKÜ HAN
14.04.2008, 09:45
Ey kurban olduğum Rabbim c.c nasıl ödiycem annemin hakkını :cray::cray::cray:
cümlesini ve beni annesinin hakkını layıkıyla ödemeyi nasip eyle YA RAB:cray::cray::cray:
secdenur
14.04.2008, 13:31
Şimdi hz. peygamber(sav)sözleriyle ana baba hukukunu ifade edelim;
yemenli bir adam savaşmak için resulallah(sav) yanına geldi
peygamberimiz(sav);
_annen baban sana harbe gitmek için izin verdi mi? diye sordu.
_hayır dedi yemenli adam
_öyleyse dön onlardan izin al. eğer izin verirlerse bize katıl aksi halde elinden geldiği kadar onlara hizmet et. çünkü bu imandan sonra kulun ALLAHA kavuşacağı en güzel imandır.
yarabbi! ana ve babamızın dualarını alıpta yanına gelen kularından eyle bizi...
Allahım ana baba hakkı bırakmasın üstümüzde
terk-i diyar
15.04.2008, 16:46
İnsan Rabbine karşı nankör, ana baba ne ki... :(
secdenur
16.04.2008, 22:59
Hz.Musa (A.S) "yarabbi! benim cennet komşum kim ? diye merak eder.Kendisine filan yerdeki genç bir kasap " denir. o da bu cennet komşusunu görmeye gider.Kasabı görünce:_Allah için misafir kabul edermisin delikanlı, diye sorar.Kasap onu tanımaz ama kabul eder,evine götürüp ağırlar.Evde kasabın yaşlı yerinden kalkamayan annesi vardır.kasap getirdiği eti pişirir annesini doyurur.sonra üstünü değiştirir,rahat etmesi için elinden geleni yapar.kadın oğluna bakar ve birşeyler fısıldar Musa(A S) merak eder,"Annen ne dedi diye sorar.genç der ki:_Annen seni musaya komşu yapsın dedi.MUSA(AS) Kendisini tanıtır;_ cennet komşum sensin, der.
OsmanGazi
16.04.2008, 23:12
fikra diye okumaya başlamiştim ama ,aklimizda bulunmasi gereken duygusal bir yazi imiş.emeğine sağlik kardeş.
incitanem
19.05.2008, 11:10
artistik taslıyolar ya annelere karşı. gıcık oluyorum.:evil: anne bu sonuçta ya seni doğurana kadar ne eziyetler çekti... daha bir sürü şeyler. Allahım sen affet.
gök gözlüm
05.06.2008, 17:37
Inanmiyorum Ya Anneye Bak Bide Evladina .......yazik
SaKlI yÜz
08.07.2008, 17:33
cennet annelarin ayakları altındadır...
anneye of bile denilmemesi gerekirken bizler neler yapıyoruz..
rabbim affetsin kıymet bilenlerden eylesin.(amin)
davam için
08.07.2008, 17:46
ÇOK NANKÖRÜZ başkada bişe diyemiyorumm..:(
secdenur
16.08.2008, 11:21
ANNE
Anneyle ilgili bir hikaye anlatılır. Adamın birisinin annesinin gözünün biri görmüyormuş, gözü yokmuş ve yeri oyuk olduğu için korkutucu gözüküyormuş. Adamın küçüklüğünde; mahhalle arkadaşlarıyla oynarken annesi çağırdığında arkadaşları ondan korkarlarmış; ilkokulda annesi onu okuldan almaya geldiğinde arkadaşları ondan korkup kaçarlarmış. Bu liseye kadar devam etmiş, adam artık annesinden kurtulmak istiyormuş ve üniversiteyi başka bir ilde okumuş.
Evlenmiş, çoluk çocuğa karışmış. Annesi bir gün torunlarını görmek istemiş ve oğlunun yanına gelmiş. Ancak torunları da ondan korkup babasının kucağına atlamışlar. Oğlu annesini evinden kovmuş. Uzun bir aradan sonra lise arkadaşlarından toplanıp görüşmek için bir mektup almış. Gitmişken annesini değil ama doğduğu yeri görmek istemiş. Annesi vefat etmiş oğluna verilmek üzere bir mektup bırakmış komşusuna...
Mektupta şunlar yazılıymış: '' Oğlum, ben seni, arkadaşlarını, torunlarımı asla korkutmak istemezdim. Sen bir yaşındayken gözüne çivi kaçmıştı. Ben de sen kör kalmayasın diye gözümü sana vermiştim.''
CENNET ANNELERİN AYAKLARI ALTINDADIR...
http://img.blogcu.com/uploads/yamuciib_q16nf4.jpg
abdulkadir28
16.08.2008, 11:31
cennet annelarin ayakları altındadır...
anneye of bile denilmemesi gerekirken bizler neler yapıyoruz..
rabbim affetsin kıymet bilenlerden eylesin.(amin)
amin
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.