Orijinalini görmek için tıklayınız : Galatasaray Şampiyon
Turkcell Süper Lig'in son hafta karşılaşmasında Galatasaray, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yendi. Sarı-kırmızılı ekip, Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunu, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde 79 puanla ilk sırada tamamlayarak, 17. şampiyonluğuna ulaştı. Multimedya Galatasaray 17. şampiyonluğa ulaştı İlgili Haberler Dakika dakika maç anlatımı için tıklayın GALATASARAY: 2 - GENÇLER BİRLİĞİ OFTAŞ: 0 dk: 90+4: HAKEM SON DÜDÜĞÜ ÇALDI. GALATASARAY 17. ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ. dk 90: Hakem 4 dakika uzatma işaret etti dk 84: Servet yerde bir sakatlık geçiriyor. Song ile yer değiştiriyor. Servet'in kasığında bir sakatlık olduğu çğrenildi. dk 83: James Boadu sert vurdu, Aykut son anda uzanıyor ve top kornerde. 77. dakikada Semih Trabzon ağlarını havalandırdı ama ofsayt gerekçedsi ile gol değer kazanmadı. dk 69: Barış'ın aşırtarak ortaladığı top, Hakan Şükür'e gelmeden kaleci Recep'in ellerinde kalıyor. 67 dakikada Deivid, topu Trabzon spor ağlarıyla buluşturdu ancak posizyon ofsayt dk 67: Oftaş'tan Yakubu'nun ortasına Sandra etkisiz vuruyor kafayla, Aykut kolaylıkla topu kontrol ediyor. dk 65: Galatasaray tribünleri 'ÇILDIRIYOR' meşaleler yandı herkes ayakta. dk 62: Ümit Karan oyundan çıktı, Lincoln girdi... Tribünler Ümit Karan ve yerine giren Lincoln'e sevgi gösterisinde bulunuyor. dk 60: Galatasaray bu dakikalarda oyunun temposunu düşürdü. Trabzonspor 57. dakikada mutlak bir golü kaçırdı dk 56: Maçın elektriklendiği dakikalar. dk 50: Galatasaray ileri uç adamlarının bir anlık anlaşmazlığı, muhtemel bir golden ediyor. İkinci yarının Trabzonspor Fenerbahçe maçı ile aynı anda başlaması için takımlar saha içinde bekliyor. Tribünlerde bayram havası hakim. Tüm seyirciler ayakta, marşlar söylüyor. dk 45: GOOOOOOOL Galatasaray atağında savunmadan seken bir topu Hakan Balta, yaklaşık 25 metreden gelişine bir voleyle ağlara gönderdi ve belki de sezonun en güzel gollerinden birini attı. dk 42: Arda bu kez sol kanattan bir atak denedi ama oftaş defansı buna izin vermedi. dk 35: GOOOOOOOL Arda'nın sağ kanattan ceza sahası içine taşıdığı topu akıllı bir ortayla Hakan şüküre aktardı. Düzgün vuran Kral Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi. dk 34: Trabzon'dan gelen gol haberi Ali Sami Yen tribünlerinde coşkuyu bir kat daha artırdı. dk 33: Ümit Karan gelen ortayı tek vuruşla kaleye zımbaladı. Sert top Recep'in ellerinde eridi. Bu arada Tarbzondan bir gol haberi geldi. 30. dakikada Yattara Trabzonspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. dk 30: Galatasaray yine kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak yine ofsayt. dk 29: Oftaş'ın geliştirdiği atakta elle oynama kararı çıktı. Vuruşu kaleci aykut kullandı. dk 28: Hakan Şükür, kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Ofsayt. dk 25: Barış ceza sahası dışından sert vuruyor, kaleci Recep'in parmaklarına dokunup kornere çıkıyor. Galatasarau kullanılan kornerden bir sonuç alamadı. dk 23: Galatasaray sağ kanattan korner kullandı, Kaleci Recep tek yumruk ile topu çeliyor. Hemen ardından soldan kullanılan kornerde recep uzanıp topu alıdı. dk 22: Ayhan'ın uzaktan vuruşu kaleyi bulmuyor. Aut. dk 21: Hakan Şükür'e atılan derinlemesine pas ve gelişmekte olan atak ofsayt gerekçesi ile kesildi. dk 20: ilk 20 dakika golsüz eşitlikle geçildi. dk 18: Arda topu yerden yerden Ümit Karan'a bırakmak istedi, ancak başarılı olamadı. dk 14: Servet sağdan gelen ortayı, sert bir kafa vuruşuyla kaleye yolladı, kaleci son anda dışarı çıkardı dk 12: Sabri soldan topu ceza sahasına taşıdı, yaptığı orta rakip defansa çarparak kornere çıktı. Bu arada Beşiktaş 10. dakikada 4-0 öne geçti dk 11: Karşılaşma Galatasaray'ın kontrolünde geçiyor. dk 6: Barış'ın ceza sahasının sağından içinden sert şutu yan ağlarda kaldı. dk 3: Galatasaray Sabri'nin kullandığı serbest vuruştan sonuç alınamadı. dk 1: Galatasaray maçı sarı kartla başladı. Gençlerbirliği Oftaş'tan Tozo sarı kartı gördü. --------------------------------------------------------------------------------GALATASARAY-GENÇLERBİRLİĞİ OFTAŞ SPOR MAÇINDAN NOTLAR Galatasaraylı taraftarlar, şampiyonluğu belirleyecek Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşılaşmasına büyük ilgi gösterdi. Sarı-kırmızılı taraftarlar, saat 16.30'da stada alınmaya başlanırken, kısa sürede tribünleri doldurdu. Taraftarlar, yönetimin yeni yaptırdığı ''Çıldırın'' şarkısıyla coşarken, ellerinde bulunan kartonlar ve atkılarıyla renkli görüntüler oluşturdu. Taraftarlar, ellerindeki kartonlarla, ortasında kupa resmi bulunan, altında da ''2007-08 Şampiyonu Galatasaray'' yazılı sarı-kırmızı bayrak oluşturdu. -YÜZDE 100 TÜRK KADRO- Galatasaray, karşılaşmaya birçok maçta olduğu gibi, tamamı Türk oyunculardan oluşan kadroyla çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte, yabancı oyuncular Song, Lincoln ve Carrusca yedekler arasında yer alırken, sakat olan Nonda ve Linderoth'un yanı sıra Bouzid tribünde oturdu. -BAKAN BAŞESGİOĞLU PROTOKOL TRİBÜNÜNDE- Karşılaşmayı spordan sorumlu Devlet Bakanı Murat Başesgioğlu da Protokol Tribünü'nden izledi. Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan da aynı tribünde yerini aldı. -FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A TAŞ- Galatasaraylı taraftarlar, açtıkları pankartlarla ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a taş attı. Taraftarlar, kapalı tribünde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın resminin de bulunduğu, sarı-lacivert ve siyah-beyaz renkli pankarta, ''Çocuklar inanmayın demiştik'' yazısı yazarken, sarı, lacivert ve kırmızı renklerde ''Bu ders bunlara yeter'' yazılı pankart açtı. -STAT SÜSLENMEDİ- Galatasaray'ın şampiyonluk maçında Ali Sami Yen Stadı'nın süslenmemesi dikkat çekti. Sarı-kırmızılı kulüp, geleneksel olarak böyle maçlarda yapıldığı şekilde stadı süslemedi. -MAÇLAR AYNI SAATTE BAŞLATILDI- Maçın hakemi M. Kamil Abitoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasının başlama haberi gelmeden, maçın ilk düdüğünü çalmadı. Haberin gelmesinin ardından Ali Sami Yen'deki Galatasaray-Gençbirbirliği OFTAŞ Spor karşılaşması başladı. -MİSAFİR TRİBÜNDE GALATASARAYLILAR OTURDU- Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında, stadın misafir tribünününde de Galatasaraylı taraftarlar yer aldı. Eski açık tribünde oturan bazı taraftarlar, iki tribün arasındaki kapı açılarak, misafir tribününe alındı. -8 YABANCI MEDYA MENSUBU İZLEDİ- Galatasaray'ın kazanması veya berabere kalması halinde şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşmayı, yurt dışından gelen medya mensupları da takip etti. Karşılaşmada 3 Alman, 2 Japon, 2 Rumen ve 1 Brezilyalı'nın da aralarında bulunduğu toplam 300 medya mensubu görev yaptı. -PAF TAKIMI GALİP- Galatasaray, PAF Ligi'nin son haftasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile oynadığı karşılaşmayı 6-3 kazandı. Sarı-kırmızılılar, ilk yarısını 2-1 yenik kapattıkları karşılaşmanın ikinci yarısında 5 gol bularak, maçtan 6-3 galip ayrıldı. -STORE'A HÜCUM- Ali Sami Yen Stadı'nın hemen yanında bulunan GS Store'a taraftarlar adeta hücum etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, erken saatlerden itibaren mağazayı doldururken, bol bol alışveriş yaptı. Galatasaray'ın 2008-09 sezonunda giyeceği ilk formalar bugün satışa çıkarılırken, taraftarlar, yeni formalara 82 YTL bedelle sahip oldu. --------------------------------------------------------------------------------Florya Metin Oktay Tesisleri'nden büyük coşku ile uğurlanan Sarı-kırmızılılar, statta taraftarların sevinç gösterileri ile karşılandı. Galatasaray, bu akşam rakibinden bir puan dahi alsa mutlu sona ulaşacak ekip olacak. Şampiyonluğun bir diğer adayı olan Fenerbahçe ise Trabzon sporla yapacağı zorlu mücadele için Avni Aker Stadyumuna giriş yaptı. GALATASARAY TARAFTARLAR ŞAMPİYONLUĞU ERKEN KUTLAMAYA BAŞLADI Galatasaray'ın bu akşam Gençlerbirliği OFTAŞ Spor ile oynayacağı, belki de şampiyonluğunu ilan edeceği karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı çevresinde renkli görüntüler oluşturdular. Mecidiköy'ü, sarı-kırmızı renklere boyayan Galatasaraylılar, yaptıkları tezahüratlar ve yaktıkları meşalelerle şampiyonluk coşkusunu erken kutlamaya başladılar. Galatasaray Store de adeta akın eden taraftarlar, forma ve kaşkol almak için birbirleri ile adeta yarıştı. Bu arada Galatasaray'ı desteklemek için Ali Sami Yen Stadı'na gelenler arasında bordo-mavi forma giyen Trabzonspor taraftarlarıda dikkat çekti. TRABZON'DA HAVA SAKİN Yıllardır büyük gerilime sahne olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçlarının aksine bugün Trabzon'da sakin bir hava var. Kentte hava gerilimden uzak ama bir o kadarda stresli.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Galatasaray'ın Türkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması nedeniyle Kulüp Başkanı Adnan Polat'a kutlama telgrafı gönderdi . Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, telgrafında bu başarıda emeği olan futbolcuları, teknik kadroyu, yöneticileri ve taraftarları tebrik etti.
Bir Fenerbahçeli olarak tebrikediyorum :):)
Galatasarayı ...
Selam ve Dua ile...
manifesto
10.05.2008, 22:36
Galatasarayın şampiyonluğu çok önemli:clap2:
Özellikle Fener bu kadro ile nasıL şampiyon olamadı
Ben ona güLüyorum
Tebrikler asLan parçasına
Yokluk içinde varlık yaşatıyor bize
Yabancısız Parasız Teknik adamsız da şampiyon olunur ama GaLaTaSaRaY
ise olunur
Galatasarayın şampiyonluğu çok önemli
Özellikle Fener bu kadro ile nasıL şampiyon olamadı
Ben ona güLüyorum
Tebrikler asLan parçasına
Yokluk içinde varlık yaşatıyor bize
Yabancısız Parasız Teknik adamsız da şampiyon olunur ama GaLaTaSaRaY
ise olunur
Sayın manifesto sizlere katılıyorum :):)bir Fenerbahçeli olarak fakat birde şu var nasiptir herşey ben şuna benzetiyorum bu durumu çok zengin bir öğrenciyle durumu orta halli bir öğrenciye benziyor sanki kimisi çalışmaya hiç ihtiyacı olmadan bir yerlere gelmek ister bir türlü gelemez
kimisi çok çalışır parası yoktur sunulanın kıymetini bilir ve Mevlamın yardımıylada bir bir merdivenleri çıkar...malesef Fenerbahçeninde kaderi buna benziyor herşey para değil çalışmak gerektiğini ve emek verenede Mevlamında nasılda yardım ettiğini görmüş olduk :):)
Tekrar tebrikler:):)
Selam ve Dua ile..
Hahahahahaaaaaaaaaaaaa
şampiyonuz işte..
Ki başımızda hoca bile yokken..
Tebrik ediyorum.. Hakan abiyi, ardayı, kalecimizi kısacası tüm cimbomluları..
Benden hepinize :flowers:
Oleyyyyyyyyyyyyyy çok mutluyum....sokaga çıkıp tur atmak istiyorummm yaşasınn :clap2:
Evet arkadaşlar tebrikleri buradan alabiliriz...:O
cihad eri
11.05.2008, 00:12
arkadaşlar saçmalamayın Allah'ın kelamı için burdayız bi.
ya kardeşler artık bilmiyormusunuz yoksa o an düşünemediniz mi dünyalık bir şey için bu hele de maç içinse burda Allah'ın rızası yokki o takıma Rabbimizin yardımı olsun. yapmayalım böyle
TevekkuL
11.05.2008, 00:29
:yn:
1. Lütfen ardarda mesaj atmayınız..
2. Başkalarının sevdiği-hoşlandığı ya da yaptığı birşeyi sevmeyebilirsiniz, saçma bulabilirsiniz ama saygı göstermelisiniz... Kendi görüşünüzü de belirtebilirsiniz elbette fakat insanların yaptıklarına 'saçmalık' gibi ithamlar kullanarak aşağılamadan...
Konuyu bu çerçevede tartışmanız-kutlamanız ricâsı ile hayırlı forumlar...
arkadaş dini forum olabilir ama spor sayfasıda var ve bu konu spor konusuna açıldı..ne var bunda..?
Hoş bir şampiyonluk oldu, hadise sportiflikten çıkmadığı sürece sakınca teşkil etmez, o sebeple sevinçliyiz, mutluyuz, Galatasaray'lu olduğumuz için gururluyuz. :)
http://www.galatasaray.org/images/gs2008sampiyonu.jpg (http://www.galatasaray.org/index.php)
Olmazlarla oldu bu iş.
Bekle bizi Avrupa...
Ahi Evran
11.05.2008, 03:12
Hakan Şükür'ü ve Hakan Şükür'e abi diyen çocukları ve arslanları tebrik ediyorum...
Bizim Aziz Yıldırım'da artık bırakmalı bu işi, para ile saadet olunmayacağını bir türlü anlayamadı...GS'nin bir Hakan abisi, bir lideri vardı, bir ruhu vardır, Hasan Şaş bu ruhu açıkladı maçtan sonra, gördük ki inanmak başka bir şey...FB'deki ruhsuzlar güruhunu protesto ediyorum, Aziz Yıldırım, Zico ve ruhuzlar bu takımdan gidene kadar, ben yokum arkadaş...Hakan Şükür'ü Avrupa Şampiyonası kadrosuna almamışlar, ben Avrupada'da yokum...
kalplerde yıldız gönüllerde ay... şampiyonsun galatasaray... gerçekleri tarih yazar, tarihi de galatasaray,golleri attık
şampiyon olduk
http://www.sevginehri.com/kart_resimleri/galatasaray_resim/galatasaray.jpg
KOLAYMI SAMİYENDE ASLAN CİMBOMU YENMEK
KOLAYMI BU ALEMDE BİZLE BAŞETMEK
FENER BEŞİKTAŞ SEN NE SÖYLERSEN SÖYLE
ŞAMPİYONUZ BU SENE İSTEMESENDE
PARAYLA PULLA DEĞİL ,İÇTEN YÜREKTEN.....:clap2:
:)zeynep(:
11.05.2008, 12:05
http://img229.imageshack.us/img229/822/gskupa2sk1.jpg
Sezona 74 yaşında bir hoca ve 12 yeni oyuncuyla başladılar... Dereyi geçerken önce başkan sonra da hoca değiştirdiler... Fakat pes etmek onların kitabında yazmıyordu... Cevat Güler arka bahçeden geldi. Önüne geleni devirdi. Sarı-Kırmızılı takımı belki de en zorlu virajda şampiyonluğa taşıyarak Aslan'ı lig tarihinde 17. kez kükretti.
Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Hasan Şaş, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamaları öncesinde ilginç bir açıklamada bulundu.
Karşılaşma sonrasında konuşan Hasan Şaş, "Tabii ki çok muytluyuz ama bir daha böyle sıkıntılı bir şampiyonluk yaşamak istemiyoruz. 6 haftadır hocamız yoktu. Çok stresli günler yaşadık ama o sıkıntıların hepsine değdi." dedi.
Kritik Fenerbahçe maçından önce arkadaşlarına yaptığı konuşmaya da değinen Hasan Şaş, "Fenerbahçe maçında sadece o güne kadar olan saha kapatmaları ve hoca krizleri olmuştu. Buraya gelen 11 Fenerbahçeli'nin bizim yaşadıklarımızı anlayamayacağını söyledim. Onlar da çıktı ve kazandılar" dedi.
http://img525.imageshack.us/img525/9947/gssampiyonsevinc7we0.jpg
AYKUT ERÇETİN: "BİZ TÜRKİYE İÇİN DE ŞAMPİYON OLDUK"
Şampiyon takımın kalecisi Aykut Erçetin maçtan sonra yaptığı açıklamada 1.5 yıl önce Adnan Polat'a söz verdiğini ve bugün de bu sözü tuttuğunu söyledi.
G.Saray kalesinde sadece kendisinin olmadığını Orkun ve diğer kalecilerin de bu sezon başarılı olduklarının altını çizen Aykut "Bugün sadece G.Saray değil, Türkiye de şampiyon oldu. Türkiye'de futbolcu yok diye bir durum söz konusu değil. Biz 11 futbolcuyla yendik. Sadece G.Saray için değil formamızdaki Türk bayrağı için de savaş verdik" diyerek mnesajını gönderdi.
Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de adını zirveye yazdırarak 17. lig şampiyonluğuna ulaşırken, takımın deneyimli kaptanı Hakan Şükür de adını Türk futbol tarihine yazdırmaya devam etti.
Sarı-kırmızılı ekipte Hakan Şükür, bu sezon elde edilen şampiyonlukla birlikte, lig tarihinde en fazla şampiyonluk gören futbolcular arasında kendine yer buldu.
Hakan Şükür, Galatasaray forması altında 8. şampiyonluğuna ulaşırken, takım arkadaşları olan Bülent Korkmaz ile Suat Kaya'nın sahip olduğu ''En çok lig şampiyonluğu gören futbolcu'' unvanlarına ortak oldu.
http://img229.imageshack.us/img229/4947/gssampiyonsevinc8qm2.jpg
Krallar gibi
-13 SEZONDA 8 ŞAMPİYONLUK-
Tecrübeli futbolcu Galatasaray forması altında 13. sezonunu tamamlarken, ilk kez Galatasaray forması giydiği 1992-93 sezonuyla birlikte, 1993-94, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-00, 2005-06 ve 2007-08 sezonlarında şampiyonluk yaşama başarısı gösterdi.
Galatasaray ve lig tarihinde birçok önemli başarıya sahip olan Hakan Şükür, yine bu sezon başında 240 golle Tanju Çolak'a ait olan ''Lig tarihinin en golcü futbolcusu'' ve 217 golle de Metin Oktay'a ait olan ''Galatasaray formasıyla ligde en çok gol atan futbolcu'' unvanlarının yeni sahibi olmuştu.
Sarı-kırmızılı takımın eski futbolcularından Bülent Korkmaz, 1987-88, 1992-93, 1993-94, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-00 ve 2001-02, Suat Kaya ise 1987-88, 1992-93, 1993-94, 1996-97, 1997-98, 1998-99, 1999-00 ve 2001-02 sezonlarında toplamda 8'er kez şampiyonluk görmüşlerdi.
muğlakgölge
11.05.2008, 13:16
bazıları cıldıracak ama cıldırmamakta elde değilki ama:)
bazıları cıldıracak ama cıldırmamakta elde değilki ama:)
çıldırın çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın çıldırın :dancing:
secdenur
11.05.2008, 13:39
http://www.gsstore.org/images/Urun/b1198-1.jpg
http://www.gsstore.org/images/Urun/b1204-2.jpg
ŞAMPİYON GALATASARAYI KUTLUYORUM
muğlakgölge
11.05.2008, 13:42
çıldırın çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın çıldırın :dancing:
ayıp oluyor ama:D:D
fenerbahceli kardeşlerimiz alınacak ama:)
http://img261.imageshack.us/img261/1277/ldrnbu7.png
aslanlar sahada
trübünler ayakta
konser tadıyla
taraftar arkanda
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
çıldırın çıldırın
cimbom için çıldırın ..... :dancing:
Tüm Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum...İnşallah daha büyük zaferlere imza atacağız,imanlı futbolcularla birlikte.Kutlu doğum mesajlarına tepki gösteren insancıkları utandırırcasına...
muğlakgölge
11.05.2008, 15:45
Tüm Galatasaraylı arkadaşları tebrik ediyorum...İnşallah daha büyük zaferlere imza atacağız,imanlı futbolcularla birlikte.Kutlu doğum mesajlarına tepki gösteren insancıkları utandırırcasına...
inşALLAH
Re Re re Ra Ra ra
Şampiyon GaLatasaray :)
ALTIN_NESİL
11.05.2008, 18:47
Elhamdüllah Şampiyon Olduk..
Tebrikleri Sırayla Alıyorum :)
Alper...
11.05.2008, 19:03
cim bom bom re re re ra ra ra galatasarayyyy oley....
şampiyonluk tarihini yine biz yazdık... kupa bizde....
aslanlar gibi kükredik saha da
aslan getirdik sahaya...:flowers:
Fenerbahce olmadi ya, Galatasaray oldu ya sampiyon cok sevindim..
Gönül Sivassporun olmasindan yanaydi ama kismet hersey.
Birde 3.lükten 4.lüge düstülerya haksiz yere kötü oldu ama bu devirde hakli olan degil "güclü" olan kazaniyo herzaman..
yinede gönlümüzün sampiyonu sade ve sadece
YIGIDOLARIMIZ SIVASSPORUMUZ ;)
Simdi birsey derdim ya neyse.. : )
kutLamiyorum sizi. . : )
imza: anti-saray ; )
La La La. . .
Kim: Cimcime
Sebep: Galatasarayı tebrik etmeme
Süre: 1 yıl
Bu uyarı niteliğinde bir cezadır. Tekrarında nickiniz sarı kırmızıya boyancaktır.
:oleyo:
(Görevi kötüye kullanmak bu olsa gerek:O)
Alper...
14.05.2008, 02:07
işte takım dediğin böyle saha da kükrer... bazıları gibi cik cak cuk diye ötüp, pırrr diye uçmazzz :O
http://img179.imageshack.us/img179/6503/14052007215959back2570lut9.jpg
İşte bu yaaa.. (maç bile izlemem ama şampiyon olunca seviniyorum)
Fenerbahce olmadi ya, Galatasaray oldu ya sampiyon cok sevindim..
Gönül Sivassporun olmasindan yanaydi ama kismet hersey.
Birde 3.lükten 4.lüge düstülerya haksiz yere kötü oldu ama bu devirde hakli olan degil "güclü" olan kazaniyo herzaman..
yinede gönlümüzün sampiyonu sade ve sadece
YIGIDOLARIMIZ SIVASSPORUMUZ ;)
nasıl haksız yere ya? kurallar ligin sonunda belirlenmedi, sezon başından beri belliydi. senin haberin yok diye "güçlü" olan mı kazanmış oluyor? ayrıca kendi sahanda fb den 4, gs den 5 gol ye (yanılmıyorsam bjk ye de yenilmişti sivas) ondan sonra yok haksızlıkmış, yok güçlüymüş falan de..
ama bunlar önemli değildir sen ve senin gibiler için,
fb şampiyon olamadı ya yeter değil mi? ;)
ayrıca şu duygu sömürüsüne de hastayım..
neymiş, parasız şampiyon olmuşlar.
buna inanan var mı acaba içinizde?
gören de gs li futbolcuların açlıktan nefesi kokuyor zanneder?
saf olmayın, altlarında son model arabalarla geziyor bu vatandaşlar.
bundan kaç sene önce yine bu para muhabbetlerinin yapıldığı bir zamanda floryaya tesislere altındaki ferrarisiyle giren gs li futbolcuyu da gördü bu gözler ;)
ha birde şu var, gs nin başında kalli'nin olmaması dezavantaj değil, avantaj olmuştur gs için.
her şey bir yana, ziconun da dediği gibi gs ligi lider bitirmiştir ve ligi lider bitiren şampiyonluğu hak etmiştir.
ama lütfen saf olmayalım..
Turkbeyi
17.05.2008, 22:46
:D fazla soze ne hacet Tek Tarih Yazari Galatasaray
nasıl haksız yere ya? kurallar ligin sonunda belirlenmedi, sezon başından beri belliydi. senin haberin yok diye "güçlü" olan mı kazanmış oluyor? ayrıca kendi sahanda fb den 4, gs den 5 gol ye (yanılmıyorsam bjk ye de yenilmişti sivas) ondan sonra yok haksızlıkmış, yok güçlüymüş falan de..
ama bunlar önemli değildir sen ve senin gibiler için,
fb şampiyon olamadı ya yeter değil mi? ;)
Hayrola bnj :)
Ben fikrimi söyledim, bi sakincasi yoktur umarim.
Sivas gol yediyse, gol attida ayni zamanda ;)
Yillardir ilk onlarda beslerde herneyse göremiyorduk sivasi fb gs gibi,
yani zaten ister haksizlik olsun ister olmasin, önemli degil benim icin, zaten pek anlamamda mactan felan, ama sivasspor gurur kaynagimiz oldu o baska..
Ayrica fb tutmuyorum, sevmiyorum oyüzden öyle dedim tabi yabanci takimlara karsi oynadiklarinda ise durum degisir.
Neyse :)
incitanem
18.05.2008, 16:47
şu şirin mi şirin yüzüne hayranım:inlove:
arda turan
http://img104.imageshack.us/img104/6563/ardaturannf6.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/9776/pf2006100412vv6lm3.jpg (http://imageshack.us)
http://img221.imageshack.us/img221/9776/pf2006100412vv6lm3.01d3b54828.jpg (http://g.imageshack.us/g.php?h=221&i=pf2006100412vv6lm3.jpg)
dün akşam ki yarışmada da çok güldürdü bizi arda efendi....(:
incitanem
18.05.2008, 18:28
dün akşam ki yarışmada da çok güldürdü bizi arda efendi....(:
evt varmısın yokmusuna katılmıştı çok tatlıydı ya(her zamanki hali):P
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.