Orijinalini görmek için tıklayınız : euro2008-portekize 2-0 yenildik
manifesto
07.06.2008, 22:46
berbat bir maç
berbat bir oyun
berbat bir kadro
terim işin tadını kaçırdı
işimiz zor bu oyunla
Alper...
07.06.2008, 22:49
ot gibi bi maç....
üzüldüm bende.. yensinler yaa:cray::cray:
Rüveydaa
07.06.2008, 22:51
çok hakimiyetsiz ve iradesizce oynandı..
manifesto
07.06.2008, 22:55
yok ki takım yoktu
Terim acip bir kadro kurmuş
Tuncaya deli olduk
Ortada her işi berbat etti
Terim sonuna kadar sahada tuttu
Yazık ya EMRE Aşıklara kaldık
Hakemi hatırladınız mı? Şu Fener-liverpool maçını yöneten şahıs. Türkiye düşmanı... Üstüne de Terimin kadrosu ve tutarsız taktikleri...Tuncay ise yorumsuz...
Buda benim bakış açım.
Aldığın parayı haket.
Yaptığın işin ehil i ol.
Bu iki ana fikri anlatan Hadis ler vardı aslında biliyorumda kelime hatası yapmaktan korktuğumdan yazmadım peşimde Fadıllar takipte.
YAPTIĞIN İŞİN SORUMLULUĞUNU BİLECEKSİN ARKADAŞ.
PARA İSE PARA
TESİS İSE TESİS.
AYRICALIK İSE AYRICALIKLI TC VATANDAŞLARI BUNLAR.
Fakat bunlardada toplumuzda var olan metastas kanser SORUMSUZLUK fazlası ile boy gösteriyor.
Bu nasıl takımdı anlayamadım. Ruhun "r" si yok, ölü gibi! Emre de sıfır, Tuncay da, Mevlüt de, hiçbirinde iş yoktu. Fark daha da fazla olabilirdi bu oyun ve kadroyla.
Reklamlarda gösterdikleri performans kâfiydi oysa, neyse darısı Çarşamba akşamına...
ahevrenah
07.06.2008, 23:29
radyodan takip edince maçın efendisi bizmişiz gibi geldi(3. direk hariç).. tabi sadece 2. yarıyı dinleyebildim....
Bu şampiyonanın bir tek iyi yanı olacak.Fatih Terim bir daha bir mahalle takımı bile çalıştıramayacak!
Yine bir Fatih TERİM faciası yaşıyoruz.
Milli takımımız Fatih Terim'e rağmen gruptan çıkarak Avrupa Futbol Şampiyonası Finallerinde oynamaya hak kazanmıştı.
Final grubumuzda Portekiz, İsviçre ve Çekoslavakya vardı. Terim aday kadroyu açıkladı. İlk facia burada yaşanmıştı zaten.
UEFA Finalinde maçın adamı seçilen ve UEFA Kupasını kaldıran Fatih Tekke ile golcülükleri tartışılmaz olan Ümit Karan, Gökhan Ünal ve Mehmet Yıldız hiç kadroya alınmadı. Kadroya alınanlardan Halil Altıntop ile Yıldıray Baştürk kadro dışı bırakıldı.
Geriye kim kalmıştı..?
Tuncay, Gökhan Zan, Emre Belözoğlu felan...
Hazırlık maçlarında Gökdeniz'i hiç bir maça sokmadı Terim..
ve geldik Portekiz maçına.
Yine facia bir kadro..
Arda, Gökdeniz, Sabri, Semih kenarda. Sahada ne yaptığını bilmeyen Tuncay, Kaplumbağa hızına sahip Gökhan Zan, İçi geçmiş Emre Belözoğlu felan sahada...
Maçın 0-0 lık bölümünde Portekiz risk alıyor ve peşpeşe kontrataklar yakalıyoruz.
Kiminle, Tuncay ile Emre ile..
Peh...
Bütün fırsatlar bir bir eziliyor bu adamların ayağında. Peki kontratak futbolunun tartışmasız ismi Gökdeniz bu sırada nerede..!
Kenarda...
Niye..!
O Trabzonlu... Tıpkı Fatih Tekke gibi...
Oyuncu değişikliklerini gören Rus Spiker bile hayret içinde kalıyor ama Terim efendi saha kenarında poz veriyor kameralara...
Ve Türkiye bir Fatih Terim faciasını daha, saçlarını başlarını yolarak izliyor...
Terim mi..!
140 Milyar maaşın keyfini sürüyordur mutlaka...
Şenol Güneş'e 20 milyarı çok gören ********ler şimdi nerdeler?140 milyara adam topun t sini oynatmıyor.
Sadece ters tarafa kontra uzun top atarak Portekiz yenecekmiş :)
ben bu maçta oyuncu olarak tek eksiğimizin ileri uçta oynayan fatih tekke ya da ümit karan olduğunu gördüm.
diğer mevkilerde oynayacak oyuncular zaten hemen hemen aynı kalitedeydi.
mesela arda oynayabilirdi, çok iyi bir sezon geçirmişti.
ama kadroya bakınca direk şunu çıkarıp, arda girsin diyemiyorum.
yani santrafor mevkii hariç çıkarılabilecek bir kadroydu.
sorun %90 oyuncularımızın kafa yapısında diyebilirim.
bu kadar inançsız oynamaya hakları yok.
bir şeyler yapmak için didinen oyuncular;
aurelio, kazım, emre ve servet..
sahaya çıktığın zaman savaşırsın ama gücün yetmez, anlarım.
ama kafa olarak hiç iyi hazırlanmamıştı milliler.
reis; bence haksızlık ediyorsunuz.
emre özellikle 2. yarıda sürekli oyun kurmak için çabaladı, pas dağıtımlarını güzel yaptı.
tuncay-gökdeniz tercihi de sonuna kadar doğrudur.
kontrataktan bahsetmişsiniz ama öyle ahım şahım kontratağa çıkacak durumumuz da olmadı.
ki, tuncay gökdeniz'den çok daha yönlü bir oyuncu.
evet bu maç bence de çok kötüydü ama maçtan önce bir tercih yapılacaksa ve kadroda arda da varsa, bu tercih asla gökdeniz olmamalı, olmadı da.
gökhan ünal ve mehmet yıldız örnekleri de havada kalmış.
onların daha katetmesi gereken bir ton yol var..
kısaca toparlayayım..
fatih terim'i hiç sevmem.
ama bence bu maç oyuncularımızın ayıbıdır.
manifesto
08.06.2008, 13:34
Bu şampiyonanın bir tek iyi yanı olacak.Fatih Terim bir daha bir mahalle takımı bile çalıştıramayacak!
Aynen katılıyorum
Terim iyice KÜSTAHLAŞTI
Burnunun dikine gitmeye devam ediyor.
Maç boyunca TUNCAY bizi kahretti o kılını bile kıpırdatmadı
Şampiyonaya FORVETSİZ geldik
Düşünün koskoca milli takımda forvet oyuncu yok
Semih diye bir kulübe adamı milli takımın kozu olmuş
Nihat kanat oyuncusu istiyor ki forvet olsun,yazık futboldan çakmıyormu terim
Yıldırayı takımdan kovup Emre aşıklara muhtaç eden zihniyetin FUTBOLDAN anladığını sanmıyorum
Yazık yahu..
Bir ALPAY faciası yaşatmıştı bize Dünya kupasına mal olmuştu
Terim türk futboluna artık zarar vermeye başladı
Son iki maçımızdan da sanmıyorum ki puan alabilelim
ben bu maçta oyuncu olarak tek eksiğimizin ileri uçta oynayan fatih tekke ya da ümit karan olduğunu gördüm.
diğer mevkilerde oynayacak oyuncular zaten hemen hemen aynı kalitedeydi.
mesela arda oynayabilirdi, çok iyi bir sezon geçirmişti.
ama kadroya bakınca direk şunu çıkarıp, arda girsin diyemiyorum.
yani santrafor mevkii hariç çıkarılabilecek bir kadroydu.
sorun %90 oyuncularımızın kafa yapısında diyebilirim.
bu kadar inançsız oynamaya hakları yok.
bir şeyler yapmak için didinen oyuncular;
aurelio, kazım, emre ve servet..
sahaya çıktığın zaman savaşırsın ama gücün yetmez, anlarım.
ama kafa olarak hiç iyi hazırlanmamıştı milliler.
reis; bence haksızlık ediyorsunuz.
emre özellikle 2. yarıda sürekli oyun kurmak için çabaladı, pas dağıtımlarını güzel yaptı.
tuncay-gökdeniz tercihi de sonuna kadar doğrudur.
kontrataktan bahsetmişsiniz ama öyle ahım şahım kontratağa çıkacak durumumuz da olmadı.
ki, tuncay gökdeniz'den çok daha yönlü bir oyuncu.
evet bu maç bence de çok kötüydü ama maçtan önce bir tercih yapılacaksa ve kadroda arda da varsa, bu tercih asla gökdeniz olmamalı, olmadı da.
gökhan ünal ve mehmet yıldız örnekleri de havada kalmış.
onların daha katetmesi gereken bir ton yol var..
kısaca toparlayayım..
fatih terim'i hiç sevmem.
ama bence bu maç oyuncularımızın ayıbıdır.
tuncayın sakat olduğunu unutmuşsunuz abi,ve sonuçta diretmeye gerek yok maça başlamışsın adam kötü,yerine hareketli bir adam alınabilirdi.
defansla ileri ucun arasındaki bağ yoktu diye gözlemledim,hamitte zevk vermedi,tuncayda,kazım iyiydi servette...
sonuç olarak fark yemekten kurtardık diyebilirim fakat üzüldüm açıkcası.
tuncayın sakat olduğunu unutmuşsunuz abi,ve sonuçta diretmeye gerek yok maça başlamışsın adam kötü,yerine hareketli bir adam alınabilirdi.
defansla ileri ucun arasındaki bağ yoktu diye gözlemledim,hamitte zevk vermedi,tuncayda,kazım iyiydi servette...
sonuç olarak fark yemekten kurtardık diyebilirim fakat üzüldüm açıkcası.
evet tuncay kötü oynadığı anlarda, arda'yı alabilirdi mesela.
ama ben gerçekten de takımın inançsızlığına takılmış durumdayım.
yani 2 değişiklik çok da fark etmeyecekti benim gözümde.
şu oyunu gördükten sonra da hiç ümidim kalmadı turnuva adına.
umarım kendilerini çabuk toparlarlar..
incitanem
08.06.2008, 14:27
arda turan çok şımarmıştı üç gol attığında.. şimdi havası söndü şımarabilicekmi bakalım..:lac:
küçük kardeşimle iddiaya girmiştik yenseydi ona dondurma alacaktım :) ben 3 tane yer diye bekliyordum ama 2 olmuş :)
muğlakgölge
08.06.2008, 14:58
fatih ve hakan şükür olsaydı keşke
incitanem
08.06.2008, 15:22
küçük kardeşimle iddiaya girmiştik yenseydi ona dondurma alacaktım :) ben 3 tane yer diye bekliyordum ama 2 olmuş :)
şimdi siz mi kazandınız? e size kardeşiniz alcak ozaman:O
Gerçi Fatih Terim'i kovsanız alternatifi Mustafa Denizli, Erdoğan Arıca felan...
Al birini vur ötekine...
Güya Milli Takım kamp yapıyormuş da, İdman yapıyormuş da, taktik çalışıyormuş da bilmem ne..!
Dan Dun oynamak için bunların hiç birisini yapmaya gerek yok ki...
Ahmedihsan
08.06.2008, 21:59
colin kazım kaç defa 11 de oynadı yada kaç karatlık futbolcu.volkan bu turnuvanın en kötü kalecisi bunu bilmek için oyundan anlamaya lüzum yok.iki hantal stoper süründüler.emre ne kadar yakışıyor artık oraya.mevlüt alışmamış işte o çocuğa üzüldüm.yıldırayın,halilin,fatih tekkenin,topuzun ahı daha çok tutacak hülasa kepaze oldu yenilmekten öte.git terim
Arkadaşlar şöyle bi sağlama yapalım bu takım bizim ligim,izde bir takım olsa kaçıncı olur.Bence 5. olamaz.O halde baştan yanlış kurulmuş bir milli takım kadrosu var.Kuran fatih terim ve vebalini çekecek.HAKAN VE FATİH GİBİ 2 TANE DEĞRİN VARKEN SIRF MARJİNALLİK OLSUN YA TUTARSA DİYE DAHA AVRUPA GÖRMEMİŞ GEÇLERİ ALIRSAN KADROYA,NASIL TAKIM KURARSAN KUR BU İ,Ş OLMAZ.iNŞALLAH REZİL OLMADAN DÖNERİZ.
yorumların hemen hepsine katılıyorum...Bir çoğumuz gibi bende yenileceğimizi tahmin ediyordum...Çünkü herkesin ittifak ettiği üzere F.Terim yenilginin baş sorumlusu....
Dünya kupası elemelerinde İsviçre provokasyonunu yaptığı zaman gönderilmesi gereken Terim, aradan 3 yıl geçmesine rağmen hala sistem denemeye devam ediyor...
Bazı arkadaşlar Şenol Güneş olsaydı demiş.
Evet Şenol Geneş en azından mütevazi ve komplekssiz bir adamdı doğru kadroyu sahaya çıkarıyordu...Hatırlıyorum da Brezilya ya 2 maçta da kök söktürmüştü bizimkiler...O Brezilya bu günkü Portekiz'den çok daha üstündü ve biz o maçlarda defansif ve korkak bir kadroyla sahaya çıkmamıştık!...
furkan50
11.06.2008, 12:45
bu milli takımdan hiçbirşey olmaz terimin yüzünden rezil olacağız kurduğu kadro tamamen yanlış fatih tekke,yıldıray,halil,toraman bunlar milli takmda olmazmı arkadaş...
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.