PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Rıdvan:Duayla başarı gelse...

Asude
24.06.2008, 20:42
RIDVAN: DUAYLA BAŞARI GELSE ...

http://resim.samanyoluhaber.com//haber/1/0/6/3/8/106389.jpg

Rıdvan Dilmen'den tuhaf yorum !
Rıdvan Dilmen, yarınki Almanya maçını VATAN’a analiz etti, İLGİNÇ BİR AÇIKLAMADA bulundu: "Duayla başarı gelse S.Arabistan 1. olur..."

(((Evet aynen böyle diyor Rıdvan Dilmen :kızgın:Yazının hepsini değilde bir kısmını paylaşıyorum.Tamamı www.samanyolu.com (http://www.samanyolu.com) da var.)))

Duayla başarı gelse S.Arabistan 1. olur
Sergen Yalçın maçtan sonra ‘Biz bu balla şampiyon bile oluruz’ dedi.. Onun gibi bu başarıyı şansa bağlayan çok kişi var? Peki sence?

“HOCAM, futbolda şans yoktur.. Penaltı atışları öncesi kurayı biz kazandık, orada şanslıydık işte.. Kendi seyircilerimizle dolu tribünün önünde penaltıları kullanabildik.. Hırvat Oliç’in şutu direkten döndü, bu şans değil? Aşağı vursaydı golü atardı, bu beceriksizlik..”

Hayır, sadece o değil. Aslında son dakikalarda attığımız golleri vurguluyorlar bu ’ballı’ ifadesiyle..
“BU bakış çok tehlikeli.. ”Allah’ın işi“ de diyorlar.. Ayıp oluyor, Allah’ı öyle yukardan aşağıya indirmeyelim.. Oyuncuların demeçlerini de beğenmiyorum: ”Allah yardım etsin“, ”Allah utandırmasın“ filan..((:rtfm:)) Hasan Doğan diyor ki, ”Sadece Türkiye’den değil, müslüman ülkelerden de gelen dualar arkamızda..“ Bu iş duayla olsa, Suudi Arabistan’ın dünya şampiyonu olması gerekirdi..:evil: Yeteneğin varsa, çalışırsan karşılığını alırsın.. Bazı hamleler yaptık, denk geldi.. Böyle bakarsak o hamlelerin anlamı kalmaz ki!”

HABER: VATAN
24.Haziran.2008 13:39:08

siluet
24.06.2008, 20:45
asude sen ihvanın spor direktörü oldun :P
rıdvan abi kendisi bazı güzelliklerden mahrum kalmış..:banned:
bilseydi daha doğrusu hissetseydi böyle konuşmazdı:rtfm:

Asude
24.06.2008, 20:48
asude sen ihvanın spor direktörü oldun :P
rıdvan abi kendisi bazı güzelliklerden mahrum kalmış..:banned:
bilseydi daha doğrusu hissetseydi böyle konuşmazdı:rtfm:

Konu milli takım olunca :O

hazine
24.06.2008, 20:49
Boş konuşmuş... :) "Allah'ı yukarıdan aşağıya indirmeyelim" ne demek? Sadece maç için dememiş bunu farkındaysanız, resmen sapık deist görüşlerini aşikar etmiş...

Asude
24.06.2008, 21:03
Fotbolcuların Allah demesi de gözünden kaçmamış.Eleştiriyor :lac:

SeNoL
24.06.2008, 21:12
Ağzı olan konuşuyor diye boşuna demiyorlar işte

incitanem
25.06.2008, 10:36
nasıl dua ile olmaz ya..çalışıcaksında dua da edeceksin her ikiside yapılacak zaten yapıyolar..o gün hırvat maçında millilerimiz nasıl dua ettiler ama...ne güzeldi çok hoştu ya...:çiçek:

İsr@
25.06.2008, 10:54
farkında olmaları beni çok sevindirdi aslında herkes biliyorki dualarla kazıldığını bu maçların...

alanyali07
25.06.2008, 10:55
Oyuncuların demeçlerini de beğenmiyorum: ”Allah yardım etsin“, ”Allah utandırmasın“ filan
-------

Yasin 77 / 444 -O insan görmedi mi? Biz onu bir nütfeden yarattık, şimdi de apaçık bir düşman kesiliverdi.

Bîçâre
25.06.2008, 10:57
Bu söylemler ile kendini muhafazakâr kesimin sempatisinden mahrum bırakmış, başkalarının sözlerine karışma çabası büyük hata...

siluet
25.06.2008, 10:57
Oyuncuların demeçlerini de beğenmiyorum: ”Allah yardım etsin“, ”Allah utandırmasın“ filan
-------

Yasin 77 / 444 -O insan görmedi mi? Biz onu bir nütfeden yarattık, şimdi de apaçık bir düşman kesiliverdi.
neden beğenmiyorsunuz??

Asude
25.06.2008, 11:05
neden beğenmiyorsunuz??

Onu rıdvan dilmen demiş bacım:O

siluet
25.06.2008, 11:10
Onu rıdvan dilmen demiş bacım:O
offf.. alıntı yapın şu yazıları yaa..:crying: bende şahsa ait sanıyorum o zaman.. :rtfm: