PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dua oyunu

Sayfa : [1] 2 3

özzey
07.10.2006, 18:28
bir üstteki kullanıcıya dua ediyoruz :) , istersek nedenini de belirtebiliriz

ben ilk olduğum için altakine edeyim sonra üsttekilere ederek devam ederizz

alttaki üye açtığım bu başlığa ilk yorumu yazdığın için ve dolayısıyla oyuna katıldığın için Allah razı olsun senden, mekanın cennet olsun :D :flowers:

٠٧فرقان
07.10.2006, 18:31
Saol kardeşim İnş. güzel bir oyun olur.. Allah sürekli kalbinde olsun seni nefsine yenik düşürmesin.. İnşaallah..

Byrocktar
07.10.2006, 18:36
Rabbim Seni Anneni Babanı ve Tüm Müslümanları Korusun...

özzey
07.10.2006, 18:46
Allah seni kötülüklerden korusun, sevdiklerinden ayırmasın
her gittiğin yerde sevilesin, süslenmiş günahlardan yüz çevirip hayatın saklı güzelliklerini görebilesin inşallah

hazırlandığın öss sınavında da hakettiğin puanla istediğin yere yerleşirsin inşallah Allah zihin açıklığı versin

ada
07.10.2006, 20:10
Allah senden razı olsun Allah hakkında her daim hayırlısını versin güzel kalbin hiç kırılmasın inşAllah cennetteki yerin Efendimizin(sav)yanı olur inşAllah

:)zeynep(:
07.10.2006, 23:59
Allah seni başımdan eksik etmesin.....Sen olmassan ben naparım:cray:
İnşAllah hiç bir zaman zorda kalmayasın..Allah yar ve yardımcın olsun ablam:flowers:

Byrocktar
08.10.2006, 00:02
Allah Senide benm başımdan eksik etmesin yoksa ben 7 gün 24 saat kiminle kavga etcem msn de kim beni sürekli yanlış anlıcak :D

BeHReM
08.10.2006, 15:21
Rabb'imiz seni iki cihanda bahtiyar eylesin.
cemaliyle şereflendirsin inşaallah.

٠٧فرقان
08.10.2006, 21:54
Allah gönlüne göre versin.. Ve daima hzurlu eylesin..

zeynossz
08.10.2006, 22:51
amiin.. amiin..

ALLAH cc SEVDIGI KULLARINDAN AYIRMASIN (amin) KULUM DEYIP SAHiP ÇIKTIGI KULLARINDAN ETSIN (amin) DÜNYASINI GÜZEL AHIRETINI DÜNYASINDAN DAHA GÜZEL ETSIN DIS GÖRÜNTÜSÜNÜ GÜZEL RUHUNU DIS GÖRÜNTÜSÜNDEN DAHA GÜZEL ETSIN(amin) FATIMA ANNEMIZIN DUALARINI ÜZERIMIZDEN EKSIK ETMESIN (amin)RABBIM YOLUNDAN AYIRMASIN BIZI NEFSIMÝZIN SEYTANIN VE SEYTANLASMIS INSANLARIN SERRINDEN MUHAFAVA EYLESIN BIZLERI ONLARIN ELINE BIRAKMASIN AMINNN..

08.10.2006, 23:10
Allah (cc) senin ettiğin bütün duaları senin içinde geçerli kılsın...Sevdiklerini ve seni kötülüklerden kötülerden afetlerden günahlardan haramlardan uzak eylesin..Verdiği bu ömür içerisinde yaptığın tüm ibadetleri kabul etsin yapamadıkların için sana yardım etsin inşAllah...:flowers:

ada
08.10.2006, 23:14
sendende Allah razı olsun Allah cennette Efendimize komşu etsin.Ona layık bir Ümmet olursun inşAllah.Allah senin kalbinden sevgiyi,merhameti,şevkati hiç eksiltmesin,her iki cihandada mutlu etsin Allah seni (AMİN..)

ALTIN_NESİL
08.10.2006, 23:18
dost olmaya çalıştıgım ada ya Rabbim ahirette Peygamber sav efendimizin sancagı altında olmayı nasip etsin inşAllah.....

binlerce kez abinler olsun

selam ve dua ile....

harunay
08.10.2006, 23:49
Allah c.c cümlemizi Peygamber efend. komşu eylesin..İNŞ

٠٧فرقان
10.10.2006, 22:50
ALLAH'IM İSLAMA VE MÜSLÜMANLARA YARDIM ET; VATANIMIZI VE MİLLETİMİZİHER TÜRLÜ TEHLİKEDEN KORU; BİZE DÜNYA VE AHİRETTE İYİLİK VE GÜZELLİKLER İHSAN EYLE; BİZİ ANA BABAMIZI VE BÜTÜN MÜ'MİNLERİ BAĞIŞLA; ALLAH'IM BİZİ KABİR AZABINDAN KORU; SEN BİZİM İLMİMİZİ ARTTIR; KATILDIĞIMIZ HER YARIŞ HER DALDA BAŞARILI EYLE; HASTALARA ŞİFA, DERTLİLERE DEVA, BORÇLULARA EDA EYLE; SEN GÖNLÜMÜZDEN GEÇENLERİ OKURSUN, ONLARI BİZE NAZIL EYLE; VE BÜTÜN BUNLARI CÜMLEMİZE VE YUKARDAKİ(Bİ ÜST SATIRDAKİ) KULUNA NAZIR EYLE; ŞÜPESİZ Kİ SEN İŞİTEN VE DÛALARIMIZI KABUL EYLEYENSİN(((AMİN)))

Erdem
13.10.2006, 15:01
ramazanın son 10 gününe girmek üzereyiz furkandoan kardeş.
Rabbim sana kadir gecesinde hakkıyla ibadet etmek nasip etsin.O güzel günün hatrına şu umutsuz laz kardeşine de dua et inş. :)

٠٧فرقان
13.10.2006, 17:55
Abi etmem mi yaa Rabbim sana da o 1000 aydan hayırlı günde hayırlısıyla ibadet etmeyi nasip etsin.. O büyük gecede dualarını geri çevirmesin(inş. bize edersin dua:d)

ada
13.10.2006, 19:17
Allah senden razı olsun.Hakınnda hayırlı olacak bütün duaların kabul olsun inşAllah.Allah seni dünyadada ahirettede mutlu etsin inşAllah...

KURAN
13.10.2006, 20:48
Allah nefsinin öğütlemesinden
Dünyanın hilesinden korusun seni.
Onların sevgisini gönlünden çıkarıp,
Kendi sevgisini yerleştirsin.

Amine1
13.10.2006, 21:44
Rabbİm İkİ DÜnyada Ve Ahİrette Afİyet Nasİp Etsİn İnŞ.:)

Alper...
14.10.2006, 10:41
kadir gecesine doğru giderken tuttuğun orucunu kıldığın mamazını verdiğin sadakanı ve duanı allah kabul etsin .ve bütün forumdaşlarında duaları kabul olsun cennettede böyle sohbet etmeyi nasip eylesin allah hakkınızda hayırlısını versin selamun aleyküm amin...

Alper...
14.10.2006, 10:43
amin.

14.10.2006, 13:25
Allah ömrünü hayırlı kılsın seni iki cihanda da mutlu eylesin inşAllah...Hayatının güzelliklerle,imanla geçmesini dilerim:)

vuslatgeceleri
14.10.2006, 13:37
Allah(cc) ın rahmeti,bereketi,lütfu,ihsanı,keremi,mağfireti,fey zi ve 18000 alemin efendisi Hz Muhammed Mustafa (sav) in şefaati üzerinize olsun inşallah...

ada
14.10.2006, 13:47
Allah senden Razı olsun Rabbim seni merhametinden Efendimizin şefaatinden mahrum etmesin inş.Rabbim seni cennetine alsın bizide sana komşu etsin inşAllah...(amin)

seher
14.10.2006, 17:18
Allah(cc)bütün hayırlı dualarını kabul eylesin..

saide
14.10.2006, 18:51
Aminn

Rabbim iki cihanda aziz etsin dünya ahiret saadeti versin.:flowers:

Byrocktar
14.10.2006, 18:54
allahım seni anneni babanı tüm müslümanları korusun (bildiim en gzl dua bu herkese aynı yazıorm hakkınızı helal edin)

saide
14.10.2006, 18:56
Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Rabbim sihhat afiyet nese icinde güzel ömürler versin sirati mustakimden ayirmasin insallah seni

NehiR
14.10.2006, 19:12
Herşey gönlüne, gönlün de Hakk'a göre şekilensin inşaallah...Cenab-ı Allah seni sevsin...

ben de en çok bu duayı seviyorum..

AdigeBatur
14.10.2006, 21:02
Bu dua forum daki tüm kardeşler için olsun:

ALLAHIM !

Degiştirebileceğimiz ve değiştirmemiz gereken şeyleri
değiştirmek için bize kuvvet ver.

Değiştiremeyeceğimiz ve değiştirmemizin mümkün olmadığı şeyleri
olduğu gibi kabullenmek için bize cesaret ver.

Bu ikisini birbirinden ayırabilmek için bize akıl ver.

Amin!

vuslatgeceleri
14.10.2006, 21:10
Ben yukardaki bütün dualara icabet ediyor ve amin diyorum ....

seher
15.10.2006, 02:13
bend çok sevdiğim şu duayı tüm kardeşlre yazıyorum..
Mevlam sen bizleri sana layık kul,Rasullah'a layık ümmet,Şeyhimiz'e layık mürid,hocalarımıza layık talebe eyle ...Âmin..

dagcan_33
15.10.2006, 02:25
valla benim üstümdeki okadar güzel dua etmiş ki allahım bu kardeşimede başkasına bulundugu dilekleri kendisi içinde kabul et ve kötü ve ark niyetlilerden koru

sebiş
15.10.2006, 02:27
Allah'ım yüreği güzel bu insanların kalplerini senin yolunda sabit kıl..Âmin

Alper...
15.10.2006, 07:13
rabbim bu kalbi temiz kullunu ve bütün ümmet i muhammedi af ve mağfiret et sen bizim mevlamızsın bizi düşmanların eline bırakma dinimizi vatanımızı ve bu ihvan forumu parçalamak isteyenlere fırsat verme ...aaamin

٠٧فرقان
15.10.2006, 11:16
En güzel günler seninle ve bizimle olsun.. En kötü günün bayram gibi olsun..

15.10.2006, 12:56
Allah son nefesinde bile kelime-i şahadeti getirmeyi nasib eylesin...

seher
15.10.2006, 14:58
Mevla seni ve tüm ümmeti Muhammed'i Allah ve Rasûl Aşığı eylesin...Âmin.

saide
15.10.2006, 17:01
Amin
yazan kardesimiz forumdaslarimiza dileklerim

Allahlm hatalarimizi, kasden yaptiklarimizi, gizli ve aleni Islediklerimizi, bilerek be bilmiyerek irtikap ettigimiz günahlarimizi bagisla. Allahim yaradililsimizi güzel yaptigin gibi ahlakimizida güzellestir. Allahim bütün islerde akibetimizi hayir eyle bizi dünyada rezil olmaktan, Ahirette azaba ugramaktan koru, Allahlm günahlarimizi su kar ve dolu ile yika .Beyaz elbise kirkerden temizlendigi gibi kalbimizi günahlardan temizle dogu ile batiyi birbirinden ayirdigin gibi bizim ve günahlarimizin arasinida öyle ayir Allahim

Alper...
15.10.2006, 19:16
rabbim duanı kabul etsin imandan ayırmasın

ada
15.10.2006, 19:20
Hakkınızda hayırlı olacak tüm dualarınız kabul olsun.Ramazanın şu sun on gününde o günü bulmayı nasip etsin Allah.
Kadir gecesini hakkıyla ihya edenlerden etsin Rahman sizleri

amin...

15.10.2006, 19:53
Canım ablam ya Allah sana her konuda herşeyin en güzelinin en hayırlısını nasib eylesin:flowers: Yüzünü hep güldürsün..:O

Alper...
16.10.2006, 07:12
yüce allah dualarını kabul etsin doğru yoldan ayırmasın :)

saide
16.10.2006, 13:04
Amin

Nefis ve seytana uydurmasin;)

ada
16.10.2006, 13:11
amin..

inşAllah Allah'ın razı olduğu kullardan olursun.Efendimize layık ümmet olursun inş.Hakkında hayırlı bütün duaların kabul olur inşAllah..

seher
17.10.2006, 03:20
Mevla seni ve tüm ihavanları Kadir gecesini hakkıyla eda edenlerden eylesin...Âmin..:)

Alper...
17.10.2006, 07:01
rabbim sana ve bize merhamet etsin

malik ejder
21.10.2006, 06:06
Allahım seni cennetliklerden eylesin kardeşim

volkanca3
21.10.2006, 10:51
allah bizleri iyi insanlarla karşılaştırsınnn...amiin

esvednur
21.10.2006, 11:00
rabbim,taşıyamayacağımız yük vermesin.
yuvan huzurlu,sofran bereketli,kalbin imanlı olsun.

24.10.2006, 02:58
Ey sevilmeye en layık olan, ey aşkların zirvesi, seni layıkıyla sevemiyoruz ama seni sevenleri seviyoruz bizleri onlardan ve sana getiren yollarından ayırma bize sevginin hakkını vermeyi nasip eyle...(amin):cray:

malik ejder
24.10.2006, 06:56
Allahım güzel dua eden kullarını hep güzelliklerle karşılaştır kötülükleri onlardan uzaklaştır yarabbim ..aminn..

seher
24.10.2006, 10:17
Rabbim size ve tüm mü'minle zihin açıklığı ve gzl düşünceler nasip etsin ve bu zekayı doğru yolda kullanmayı nasip etsin..Âmin.

Alper...
24.10.2006, 15:48
amin kardeş ,rabbim duanı ve duamızı kabul etsin

h@myde
27.10.2006, 16:27
karlı bir oyun.......

herkes alttaki üyeye dua etsin herkes nasibini alsın

Allah alttaki üyeye şehitliği nasip etsin

zor zamanda yardımcısı olsun

ahiretini ve bu dünyasını iyiliklerle donatsın

aminnnnnnn

ecmel
27.10.2006, 16:30
Allah'ım alttaki üyenin her daim yardımcısı olsun..

cennette Peygamber Efendimiz (s.a.v) ile komşu olabilmeyi nasip etsin..

Erdem
27.10.2006, 16:31
üstteki üyeye dua edin diye bir oyun vardı sanırım :thinking:
:)

h@myde
27.10.2006, 16:41
ben yeniyim sayılırım

düşündüm buldum

o eski bir oyun olabilir

Allahım alttaki üye Peygamber efendimizin komşusu olmayı nasip et

Alper...
27.10.2006, 16:46
amin .allahım alttaki üyenin hayırlı muradlarını ver

fatihcanery
27.10.2006, 17:02
ALLAH ım aşağıdaki üyenin hem bu dünyadaki hem öbür dünyadaki sıkıntılarını yok et.refaha kavuştur

amin

Amine1
27.10.2006, 17:22
Amin kardeşim İnşallah
RABBİM Kardeşimizin her işinin sonunu güzel eyle, dünya sıkıntılarından ve ahiret azabından koru! sabreden ve şükredenlerden eyle! işinde sebat eden, nimetine şükreden, ibadetini güzel yapan ve doğru konuşanlardan eyle! Kaza ve kaderine rıza gösterenlerden eyle! ölünceye kadar ibadet etmeyi, ömrünün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve Cennetini ihsan eyle!AMİN.

Erdem
27.10.2006, 17:28
Ümmeti Muhammedin dualarını kabul etsin :)
sana dünya ve ahiret hayatında başarılar ihsan etsin :)

Amine1
27.10.2006, 17:29
Rabbim kabul etsin inş..

Allah'ım Kardeşimize Öyle Bir Yaşam nasib eyle ki senin yolun dışında ki bir yolda daha niyet ettiğinde dahi hemen pişman olsun ve tövbe etsin...Allah'ım kardeşime öyle bir yaşam nasin eyle ki onu gören kardeşlerimiz O nu kıskanmasınlar onu örnek alsınlar...Allah'ım öyle bir ömür nasib eyle ki Resullah'ın (asm) Talebeleri gibi...Yani sahabe-i Kiram daki o güzel zaatlar gibi ince düşünen sağlam adımlar atan dine o niyetle sarılanlar gibi...Allah'ım Kardeşimize Öyle bir ölüm nasib eyleki...Son nefesinde dahi Allah birdir Muhammed Mustafa onun Resuludur Nidaları hıc eksılmesın dılınden...(amin)

h@myde
27.10.2006, 17:36
Allah bu dünyanı ve ahiretini iyiliklerle doldursun başkalarına yaptığın duayı ALLAH sana iki katını versin

malik ejder
28.10.2006, 01:32
amine kardeş saol inşallah duan gerçekleşir.
Allahım alttaki kardeşimin dünyasını ve ahiretini güzel eyle..

kul emir
28.10.2006, 08:19
aminnnnnnnnnnnnnnn
rabbim alltaki kardeşimin kabir azabını hafiflet onun kabrini cennet bahçelerinden bir bahçe yap inşallah

...YaĞmUr...
28.10.2006, 18:22
AMİNNN!!!inş çok güzel bi dua yaf.Rabbim alttaki kardeşimin Sana yaptığı bütün hayırlı duaları kabul et...

BeHReM
02.11.2006, 00:56
konuya burdan devam

http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?t=5976&highlight=oyunu

kızılkasırga
02.11.2006, 09:17
rabbim seni cennetine hapseylesin inşaallah.

SaLtan
02.11.2006, 10:17
tuttuğun altın olsun gönlün neşeyle dolsun, kader hep gülsün sana..bahtın açık olsun

_hazan_
02.11.2006, 16:18
hepinizin duasına aminnn diyorum
Rabbim sana öyle güzellikler versinki ahirete bişey kalmadı sanasın ama dünyada verdikleri ahirette vereceklerinin zerresi bile olmasın kardeşim...arkadaşlar ben acizane bişey söylemek istiyorum alttakine dua etsek olmazmı???? üstteki bize dua etmediği için okunmayacağını düşünüyorum..fikirlerinize sunuyorum sadece benim düşüncem....

UmmElyesa
02.11.2006, 16:25
Rabbim sana, aile ve akrabalarina
saglik, sihat afiyet versin

amin

_sibel_
02.11.2006, 17:45
amin

allah hakkında hayırlısını versin hayırlısı degilse hayırlısını kılsın inşallah!!!

Erdem
14.11.2006, 08:54
Allahım Ona dünyada ve ahirette iyilik ver onu cehennem ateşinden koru...:)

gokce_kız
14.11.2006, 11:01
amin.. Rabbim dua eden tüm güzel insanların duasını kabul etsin!!!

malik ejder
14.11.2006, 18:47
Allahım yukarıdaki ismi hernekadar cadı olsada kendisi bir melek kadar iyi olan kulunu bütün kötülüklerden ve kötülerden koru ya Rabbim.Günahlarını affet ve onu senin yolundan ayırma Allahım.Amin.

feyzahemşire
14.11.2006, 19:04
ALLAHIM BİZİ SENİN YOLUNDAN AYIRMA. amin...

ALTIN_NESİL
14.11.2006, 22:09
Allah ım yukarıda ki kardeşimize Allah a kul peygamber efendimize de hakkıyla ümmet olmayı nasip eyle ve iki cihan serveri peygamber sav sancagı altında toplanmasını nasip eyle....amin inşAllah...

EL-ALA
14.11.2006, 22:17
O yüce rabbim sana hacca gitmeyi nasip etsin...

ALTIN_NESİL
14.11.2006, 22:24
O yüce rabbim sana hacca gitmeyi nasip etsin...

amin Allah razı olsun melis teşekkürler..

Rabbim sizede gösterir o günleri inşallah...

EL-ALA
14.11.2006, 22:28
amin Allah razı olsun melis teşekkürler..

Rabbim sizede gösterir o günleri inşallah...

ALLAH(c.c) hepimize nasip etsin bu mübarek yere gitmeyi.Rabbim sendende razı olsun...

sabırlı
16.11.2006, 01:21
ALLAH SENİ DUASI KABUL OLAN KULLARINDAN EYLESİN,AllAH ÖMRÜNÜ VE ÖLÜMÜNÜ GÜZEL EYLESİN PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU EYLESİN AMİN

seher
16.11.2006, 01:32
âmin...
Mevla yaptığınız her işi hayırla sonuçlandırsın ve her daim onun yolunda eylesin (âmin)

.BeYzA.
16.11.2006, 23:43
amin...

Allahım,
ciddiyetini, şakasını, hatasını, kastını, mağfiret buyur...İhsan ettiğin şeylerin bereketinden onu mahrum etme, mahrum ettiklerinle de imtihan etme...Allah'ım onu, Seni çok zikreden, Sana çok şükreden, Senden çok korkan, Sana karşı saygı ve huşuyla dolu olan, durmadan Sana yalvaran, Sana teveccüh eden bir insan eyle (amin)

ilkay
17.11.2006, 09:09
AMİİİİN
ALLAH yar ve yardımcınız olsun!

ummuhan
17.11.2006, 10:06
Allah'ım! Ey Alemlerin Rabbi! Ey sevgiyi sevgiyle yaratan! Ey seven,sevdiren ve sevindiren! Ey rahmetin sonsuz kaynağı! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Ey gönüllerin mutlak hakimi! Ey zatını hamd ile aziz olduğum! Ey zatını hamdden aciz oldoğum! Ben,layıkıyla övemem seni!Sen,övdüğün gibisin kendini!Seni,layıkıyla ancak Sen tanırsın!Seni,layıkıyla ancak Sen översin!
Hamd'im Sana mahsustur,sena'm Sanadır! Umudum,korkum vr sevdam Sana'dır! Özümü sana çevirdim,Sana tutundum! Elimi Sana açtım,gönlümü Sana sundum! Beni kovmaz diye kapına geldim! Affı boldur diye affına geldim! Tuttum günahımdan yüzüme perde! Kulluk edemedim lütfuna geldim!
Allah'ım! Kanadı kırık bir kuş gibiyim.Uçsam uçamıyor,göçsem göçemiyorum.Yarım bırakılmış bir düş gibiyim.Yardan da,serden de geçemiyorum.Menzile erememe korkusu sardı benliğimi,kolum kanadım kırık,gönlüm bin para! Ey kalpleri evirip çeviren, ey gönüller sahibi! Yaralı saran,dağılanı toplayan Sen'sin! Varlığım Sen'in varlığının şahidi! Varlığım Sen'in rahmetinin şahidi!
Allah'ım! Ey Vedud olan! Hem seven,hem de sevilmeyi dileyensin.Ey varlığı sevgi olan,ey sevginin sonsuz kaynağı! Biz var ettiğini severiz,Sen sevince var edersin! O sonsuz hazinenden bizim için de bir sevgi var et! O sonsuz sevgi selinin içine bizi de kat:Sev bizi! Sen seversen sevdiirsin:Sevdir bizi! Sevdiğini cennetinle sevdirirsin:Sevindir bizi!
Allah'ım! Varsın,bütün kainat varlığının aynası.Birsin,bütün mevcudat,birliğinin şahidi.İnanmışız,her ne ki tek,O Yaratan'dır.Biliriz ki,her ne ki çift, o yaratılandır.Her şey Sana muhtaç,hiçbir şeye muhtaç değilsin Sen.Ehad'sin,Vahid'sin,Samed'sin Sen.
Allah'ım! Maddedeki her atomun tesbih ettiği Sen'sin.Nefes alan her canlının zikrettiği Sen'sin.Akıl emanet ettiğin her varlığın aklettiği Sen,duyan ve duyuran her duyunun hissettiği Sen'sin.Kadrü kıymet bilenlerin şükrettiği Sen,varlığı nimet bilenlerin hamd ettiği Sen'sin.
Allah'ım! Yalnız Sen'den yardım diler,yalnız Sana kulluk deriz.Seni sığınak,barınak,tutamak bilir,Ya Allah deriz.Şeytandan Sana sığınır e'uzu billah deriz..Her işe Sen'inle başlar,Bismillah deriz.Nimet verdiğinde gönülden şükrederiz.Versen de,alsan da Elhamdülillah deriz.Hayran kaldığımızda Maşallah,pişman olduğumuzda Estağfirullah deriz.Sevindiğimizde Allahüekber,üzüldüğümüzde İnna lillah deriz.Canımız sıkıldığında Fe-sübhanallah,ilendiğimizde Katelehumullah deriz.Zafer kazandığımızda Nasrun minallah,rızık kazandığımızda Er-rizku alallah deriz.Bir işi arzu ettiğimizde İnşaallah,bir işi başardığımızda Biiznzllah deriz.Güçlük karşısında La-havle ve-la kuvvete illa billah,söz verdiğimizde v'Allah ve billah deriz.
Allah'ım! Ben kulum,Sen Allah'sın.Ben isteyenim,Sen verensin.Ben susayanım,Sen suvaransın.Ben muhtacım,Sen ihtiyaç giderensin.Ben kendine yetmeyen,Sen herşeye yetensin.Ben beni bilmeyen,Sen beni benden iyi bilensin.Ben bende olmayan,Sen şahdamarımdan yakın olansın.Kul kulca ister,Sen Allah'ça verensin.Halim arzuhalimdir,duruşum duam.Sensizsem neyim var,Seninleysem ne gam?
Allah'ım! İmanı olanın imkanı tükenmez.İmandan ve kur'an'dan ayırma! Kur'an'dan mahrum olana ışık erişmez.Kitaba uyanlardan kıl,kitabına uyduranlardan kılma! Kur'an'ı bizden razı,bizi kur'an'dan razı kıl!Hesap Günü'nde Kur'an'ı şahit kıl,şekvacı kılma! Kur'an'ı bize aç,bizi Kur'an'a aç! Susuz yüreklere vahyi ellerimizle saç! İnsanlık zaman çölünde bu suya muhtaç Ya Rabbi!
Allah'ım! Sorunlarımızınelinde imanımızı kar gibi eritme! İmanımızın elinde sorunlarımızı kar gibi erit.Bizi dünyalıklarımızın altında at etme.Dünyalıklarımızı altımızda Burak et! Sahip olduklarımızın bize sahip olmasına izin verme! Aklımızı ak,aşkımızı ak,yüzümüzü ak eyle! İmtihan ppotasında bizi cevher et,bizi cüruf etme! Bize götüreceğimiz yükü yüklet! Götüremeyeceklerimizi yükletme! Kahrından lütfuna sığınırız.
Allah'ım! Celalinden Cemaline sığınırız ALLAH'ım! Sen'den Sana sığınırız ALLAH'ım! Yalnız Sana sığınırız ALLAH'ım!
Allah'ım! Beni Allah'la aldatanlardan etme! Şeytanın eylemlerimizi süslemesine izin verme! Bana Hz.Adem 'in tevbesini,Hz.Nuh'un direncini ver! Hz.İbrahim'in imanını,Hz.İsmail'in teslimiyetini ver! Hz.Yakubun dirayet'ini,Hz.Yusufun iffetini ver! Hz.Musa'nın celadetini,Hz.Harun'un sadakatini ver! Hz.Davud'un sadasını,Hz.Süleyman'ın gayretini ver! Hz.Eyyübün sabrını,Hz.Lokman'ın hikmetini ver! Hz.Zekeriyya'nın hizmetini,Hz.Yahya'nın şahadetini ver! Hz.Meryem'in adanmışlığını,Hz.İsa'nın safiyetini ver! Ve Hz.Muhammed'in muhabbetini ver YA RAB!
Allah'ım! Bana eşyanın hakikatini göster! Bana hakikate itaat,batıla isyan liyakati lütfet! Dininin derdini derdim kıl,özel dertlerimi satın al! Öyle aziz dertlere mübtele kıl ki,dermana bakmayayım! Bana,tadına doyum olmayan kerim acılar yaşat! İrademi inayetsiz,bilgimi hikmetsiz bırakma ALLAH'ım! İmanımı gayretsiz,sadakatimi mesnetsiz bırakma ALLAH'ım! Mizacımı fıtratsız,ahlakımı nezaketsiz bırakma ALLAH'ım! Hayatımı muhabbetsiz,ahiretimi cennetsiz bırakma ALLAH'ım! İmanımı aklımın elinde esir etme! Aklımı hissiyatımın elinde esir etme! Ağlamayan gözden, sızlamayan özden, kızarmayan yüzden Sana sığınırım.Şirkten , küfürden,müşrikten,cahilden,gafilden,kafirden Sana sığınırım.Harama dayalı servetten, hak edilmemiş söhretten Sana sığınırım.Korkaklıktan,pısırıklıktan , kıskançlıktan Sana sığınırım.Hasetten,fesattan,kesattan,nifaktan,fısk tan,fücurdan Sana sığınırım.İftiradan,ihanetten,cimrilikten,kincilik ten Sana sığınırım.
Allah'ım! Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni! Beni nefsime kul etme,kul et nefsimi Sana! Bir lahza hadi bana bırakma beni! Sen bana yetersin,yetmem ben bana.Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! Sen bildirmezsen bilemem,göremem göstermessen.Gönlüme huzur,gözlerime nur,dizlerime derman ver! Sen ''Ol!'' diyince olur,olmaz ''Ol!'' demezsen.Canana can,cana canan,kalbe ferman ver! Al işte ellerim, uzattım Sana! Ne olur, ne olur bırakma beni bana! Sen bana yetersin, yetmem ben bana! ALLAH'ım, ellerimi bırakma! ALLAH 'ım! Bırakma bizi! Tut elimizi! (Amin)
(

Alper...
17.11.2006, 13:24
allahım bilgisayarımı virüsten ve benzeri zararlılardan muhafaza buyuraaaamin

cevher man
18.11.2006, 15:33
Ummuhanın duasına katılıyorum kız güzel dua etmiş.Allahım bütün bütün müslümanları koru ya Rabbim.amin..

fatıma
18.11.2006, 21:38
Gül ile gülistan olmak güllerin derdidir.
Ey Rab bizi gül eyle.Güllerin içinde gülistan eyle.
Aşkı murat etmek aşıkların zikridir.Sevdiklerini sevdiğimiz, sevdiklerimi sevdiğin eyle.
Gören gözler güzeli sever, görmeyen gözlerimize hüsnünü sevdir.
Verdiğini görmeyi, arananı bulmayınasip eyle.
Annenin çocuğundan kaçtığı günde yarenimizi Peygamberim eyle.
Tüm kötülük ve şerlerden bizi koru.
Amin.

malik ejder
19.11.2006, 17:18
Allahım yalvarırım insanlar beni yanlış anlamasın artık.Allahım bana dayanma gücü ver.Kötülükleri benden uzak tut Ya rabbim.Allahım beni ve ihvan kardeşlerimi iyi kullarından eyle bizleri koru,senin yolunüzere eyle Allahım.Allahım sana olan sevgimi artır.Kalbimi arındır.Amin.

Nur Cennet
19.11.2006, 17:58
Allahım Sen Örtmenimin Duasını Kabul Et İnş...
Allahım Örtmenem Aradığı Ceylanını Bulsun İnş..Amin:O :D

cevher man
19.11.2006, 19:00
Allahım yukarıda arkadaşların dualarını kabulet.
Beni doğru yoluna ilet Allahım.Şeytanı benden uzak tut allahım.Beni nefsimin elinde oyuncak eyleme Allahım.Amin

Burayı sevdim insan dua edince rahatlıyor.

Erdem
20.11.2006, 09:31
Rabbim sana mahşerde Efendimizin s.a.v. sancağı altında toplanmak nasip etsin inş.

^diyar^
22.11.2006, 12:26
Allahim Buyuruyorsun Kİ Bana AÇilan Ellerİ Huzurumdan BoŞ Çevİrmekten Haya Ederİm Acİzane GÜnahkar Ellerİmİ Sana AÇtim
Sen ArkadaŞimin GÖnlÜnden GeÇen BÜtÜn Hayirli Dualari Kabul Et
Ailesiyle sağlıklı sıhhatli uzun ömürler ver (AMİN)
UMUTSUZ_VAKA (arkadaşıma)

sahara
28.11.2006, 13:17
ALLAH'ım
sen beni kendine dost seçinceye kadar yaşat ve
aşkınla yandığım bir anda canımı al ki
ölümüm aşkımın adı olsun...

Hanne
28.11.2006, 16:23
Ey kalpleri evirip çeviren Allah'ım, benim kalbimi senin muhabbetinde sabit kıl...

.BeYzA.
29.11.2006, 01:35
bir üstteki kullanıcıya dua ediyoruz :) , istersek nedenini de belirtebiliriz

ben ilk olduğum için altakine edeyim sonra üsttekilere ederek devam ederizz

alttaki üye açtığım bu başlığa ilk yorumu yazdığın için ve dolayısıyla oyuna katıldığın için Allah razı olsun senden, mekanın cennet olsun :D :flowers:

Allahım tüm dua edenlerin duasını kabul et!!

^diyar^
29.11.2006, 10:05
Allahim Buyuruyorsun Kİ Bana AÇilan Ellerİ Huzurumdan BoŞ Çevİrmekten Haya Ederİm Acİzane GÜnahkar Ellerİmİ Sana AÇtim

yawww okadar dua ettim insan amin der :)

özzey
01.12.2006, 20:23
Allah'ım ^diyar^ karedeşimizin ne muradı varsa hayırlısıyla nasibet, onu günahın süslerine aldanmaktan koru, iki cihanda da mutlu kıl(amin)

sahara
01.12.2006, 22:55
Allah Im Helİnİn SÖyledİklerİne Aynen Katiliyorum
Allah Im Benİmde Muradimi Ver İnŞ. Aaaammmmİİİİnnn.

gül
01.12.2006, 22:57
allahım bizleri güzel ahlak sahibi ,imanlı gençler olmak nasip eyle

dagcan_33
01.12.2006, 23:00
yaratılıştan gelen bütün kötü huylarını yenmeyi(hased kin gurur ) iyi yüce duygularınıda en güzel şekilde yaşamayı ve bu şekildede yani melek gibi emanetini teslim etmeyi nasip et

seher
02.12.2006, 23:43
Allah ım sen bu kardeşimi hayırlısı işlerde ve hayırlı niyetlerle hayırlısıyla başarıya ulaştır (âmin)

nazlı
03.12.2006, 00:09
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN DUALARINIZ KABUL OLSUN CÜMLE MÜMİNLERİN DUASININ KABEDE EDİLEN DUALARDAN EYLESİN RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

tunaselim
03.12.2006, 15:36
amin amin

ALTIN_NESİL
03.12.2006, 17:03
Allah ım tüm Müslümanları Peygamber efendimizi sünneti seniyesine hakkıyla temessük etmeyi ve hakkıyla mümin olmayı nasip eyle....

binlerce kez aminler olsun inşAllah...

özzey
03.12.2006, 17:46
herkese dua etmeniz çok güzel ama oyunun kuruluş amacı öncelikle bi üstmüzdeki kullanıcıya ismiyle dua etmek, ardından ihvanlara, müslüman alemine vs. dua edebiliriz inşallah, ama lütfen önce son yazan üyeye dua edelim :)

Allah hepinizden razı olsun hassasiyetiniz için

ALTIN_NESİL
Allah sana güzel bir ölüm nasibetsin, dünyada da hiçbir kuluna muhtaç etmesin
(amin)

ve bizleri cennetinde de buluştursun inşallah, peygamber efendimiz(s.a.v.) e komşu olmak nasibetsin inşallah

şehit_adayı
03.12.2006, 17:56
amin allah firdevs cennetinde peygamberimize komşu eylesin inşallah önce helini sonra cümlemizi :O

^diyar^
04.12.2006, 11:05
Allah Cennetİn En GÜzel Mertebesİnde Peygamberİmİzle
KomŞu Olmayi Nasİp Etsİn Sana (Şehİt Adayi)
Rabbİm Dualarini Kabul Etsİn

Erdem
07.12.2006, 13:00

aminnn Allah razı olsun...
Allah göblüne göre versin.
Allah Ona kul Habibine hakkınca ümmet olmak nasip etsin sana...

SIRAT KÖPRÜSÜNDEN KUŞ GİBİ UÇARAK GEÇMEYİ NASİP ETSİN... inş hesabı kolay verirsin ;)

^diyar^
07.12.2006, 13:05
Alah senden de rağzı olsun
aynı dilekler benden de sana

hurtgirl
07.12.2006, 13:12
dualarınızın hayırlısıyla kabul olması...

şehit_adayı
07.12.2006, 17:08
allah hakkımızda hayırlısını versin önce hurtgil'in sonra cümlemizin :O

^diyar^
07.12.2006, 17:54
Allah Sana Cennetİn En GÜzel KÖŞesİnde
Peygamberİmİzle (SAV) KomŞu OLMAYI NASİP Etsİn

h@myde
07.12.2006, 17:59
amin

ve alttaki kardeşimizin bu dünya ve ahiretinde iyilik ve güzellik olsun

KÖRDÜĞÜM
07.12.2006, 18:02
AMİİN inşallah.
Rabbim CEMALULLAH'I görenlerden eylesin.:)

mavigece
07.12.2006, 21:09
AMİİN inşallah.
Rabbim CEMALULLAH'I görenlerden eylesin.:)

amin:good[1]:

SiNeM
07.12.2006, 21:47
şu anda gönlünden geçirdigin ve en cok istedigin sey hayırlısıyla kabul olsun

feyza:)
07.12.2006, 21:49
inşaAllah çok ünlü ve faydalı ve yeni tedavi yöntemleri bulacak olan bi dr olarsın :O :O aminnnnnnnnn :flowers:

KÖRDÜĞÜM
07.12.2006, 22:52
Rabbim kabre vardığında, kabrını cennet bahcesı olarak bulanlardan eylesın(cumlemızı inşallah)

Alper...
07.12.2006, 22:55
rabbim hayırlı ne muradın varsa versin(cümlemize )aaamin.

KÖRDÜĞÜM
07.12.2006, 22:57
Rabbım Rasulallaha komsu eylesın
bu dua oyunu benı pek bı sardı:O

malik ejder
07.12.2006, 23:09
Allahım seni yolundan ayırmasın.Gerçek islamdan ayırmasın.Seni en doğruya kendi doğrularına ulaştırsın inşallah.

seher
07.12.2006, 23:12
Mevla seni O'na ulaştıracak tüm güzelliklere ulaşmanı nasip etsin...ve herzamn herşeyin en hayırlısıyla huzurlu bi şekilde mükafatlandırıl inş...(âmin)

malik ejder
07.12.2006, 23:16
Mevla seni O'na ulaştıracak tüm güzelliklere ulaşmanı nasip etsin...ve herzamn herşeyin en hayırlısıyla huzurlu bi şekilde mükafatlandırıl inş...(âmin)

Yüce rabbim benim çektiğim sıkıntıları bu kuluna çektirme,iki cihanda onu mutlu kıl Allahım.(amin)

Alper...
07.12.2006, 23:21
rabbim bu kulunu çektiği sıkıntılarından emin kıl

Amine1
07.12.2006, 23:35
AMİN

Ey Kİmsesİzlerİn Kİmsesİ YÜce Allah'im Bu Kulunu Peygamber Efendİmİzİn Şefeatİne Naİl Eyle İnŞ.

AMİNN

malik ejder
08.12.2006, 07:24
Allahım bu güzel kulunu her türlü kötülükten koru

tiger kid
08.12.2006, 13:09
Allahim BÜtÜn İhvani KÖtÜlÜklerden Koru

mavigece
08.12.2006, 13:10
Amin...Allah'ım sen bir üst kullanıcının ne muradı varsa eğer hayırlısıysa eğer ona o muradını ver;)

hıfz-ı lisan
11.12.2006, 11:19
YaRaDaN seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşaALLAH (amin) :good[1]:

The İmam
11.12.2006, 12:43
allah senin yüzünü ve kalbini nurlandırsın kardeşim

The İmam
11.12.2006, 12:43
allah sanada banada rahmet etsin hafız kardeşim

sebiş
11.12.2006, 15:25
Allah tüm hafızlık yapanlara çoook yardım etsin(biraz kendime dua etmiş gibi oldum ama:))Allah Cennette Rasulullahın elleriyle tacımızı giydirmeyi nasip etsin.AMİN...

sahara
11.12.2006, 15:43
amin inş.Allah ım tüm müslümanların hayır dualarını kabul et inş.

Alper...
18.12.2006, 05:36
duaların kaabul olsun

mavigece
18.12.2006, 07:46
seninde duaların kabul olsun...(benimde bir dileğim var:whistling[1]: )

Güllere Vurgunum
18.12.2006, 09:58
Allahim Üstekİ KardeŞİmİn Ne DİleĞİ Varsa EĞer Hayirliysa Kabul Et .
Kalbİnİ Nurlu,yolunu Aydinlik Et Ve DoĞru İstİkametten Ayirma .

emmargah
18.12.2006, 11:47
RAbbimm kardeşime yardım et...işlerini kolaylaştır.her halini güzel eyle...O'nu dosluğuna eriştir.sevgini sonsuzlaştır...Hak ellerimizi bırakmasın kardeş eyvallah:)

şehit_adayı
18.12.2006, 11:57
RAbbimm kardeşime yardım et...işlerini kolaylaştır.her halini güzel eyle...O'nu dosluğuna eriştir.sevgini sonsuzlaştır...Hak ellerimizi bırakmasın kardeş eyvallah:)

bilmukabele senin için

sahara
21.12.2006, 23:23
Rabbim herkesin gönlünden geçen bütün hayır dualarını kabul eder inşallah..

EL-ALA
21.12.2006, 23:24

(AMİN)

doğuhan
23.12.2006, 18:13
bende böyle güzel duaya AMİN diyeceğim

fatıma
26.12.2006, 00:20
Rabbim biz dua etmesini bilmiyoruz resulun senden ne istedi ise aynını istiyoruz.....hayrı gönlümüze yerleştir gönlümüzü ona razı kıl şer isteklerimiz bizden gönlümüzden uzaklaştır......dualarımızı mekkeyi mükerremede yapılan dualara ilhak eyle....

mutahhara
26.12.2006, 01:49
:sav: amin tüm hayir dualara..üstteki kardese dua etmekmiş oyun..tevafuk bu ki en sevdigim kardeslerimden biriyle ayni ismi paylasiyor yukaridaki kardesim.."Rabbim hakkinda hayirli olani gönlünde razi eylesin,gönlündekinide hakkinda hayirli eylesin inşaAllah"..:sav:

emmargah
26.12.2006, 23:22
Allah sana zihin açıklığı versin...derslerini anlamanı kolaylaştırsın...ders çalışma aşkı ve şevki versin...sınavlarını kolay eylesin...:whistling[1]: inşaallah öğrencisindir:blink:değilsende hepimiz öğrenciyiz buralarda:whistling[1]: ;)

KeKe
27.12.2006, 17:19
Allah sana iyi bir ömür ve iyi bir ahiret hayatı nasip etsin...

kapitan
27.12.2006, 18:46
Allah seni dertlerinden kurtarsın

şehit_adayı
29.12.2006, 21:47
ALLAH güzel bi bayram geçirmeni nasip etsin inş.

seyyah-ı alem
31.12.2006, 21:08
Allah bizlere bayramı hakkıyla şuuruyla yaşayan insanlardan eylesin

kapitan
31.12.2006, 21:11
Allahım müslümanları birlik eyle

TuaNa MiNa
05.01.2007, 18:25
:cray:

KeKe
05.01.2007, 22:11
Allah ağlattırmasın bir daha,hep gülesin adın güllü olsun :D

sahara
05.01.2007, 22:41
rabbin bana sabır versin

KeKe
05.01.2007, 22:43
rabbin bana sabır versin

benim için dua edecektin ne bu ya kuralları bozmayalım lütfennn...

şehit_adayı
06.01.2007, 01:23
Allah yolunu açık etsin

B%Ü%Ş%R%A
06.01.2007, 02:03
GÖzlerİnde Hangİ Anin Hayalİ Kulaginda Hangİ Sesİn Hasretİ GÖnlÜnde Hangİ Sevgİnİn Özlemİ Varsa Rabbİm Sana O GÜzellİklerİ YaŞamayi Nasİb Etsİn(amİn)

B%Ü%Ş%R%A
06.01.2007, 02:09
Ey Rabbİm!! Şu B%Ü%Ş%r%a Kulununda İÇİndekİ Sikintilari Kalbİnden Kopar At Hayirlisiyla Ona Hafizligi Nasİb Et Onuda BÜtÜn MÜslÜman KardeŞlerİnİde Cennetİnİn En Üst Mertebesİnde Yer Almayi Nasİb Et Ya Rabbİm (amİn,amİn,amİn)

doğuhan
06.01.2007, 12:37
Allahım yukarıda ki kulunun güzel duasını kabul eyle

Hanne
06.01.2007, 13:04
Allah gönlünden geçen ve hayır olan bütün dileklerini kabul buyursun inş...

hamra-a
06.01.2007, 13:08
rabbim gönlündekini hakında hayırlı

hakkında hayırlı eylediğinide gönlüne razı eylesin:)

sahara
06.01.2007, 13:41
Allah ım hamra -a nın osmanlıcasını kuvvetlendir
bizede öğretmesini nasip et inşallah:):flowers:

KeKe
09.01.2007, 23:14
Allah göynüne göre versin...

doğuhan
09.01.2007, 23:43
Allahım Kekeye yardım et.
Benide insanlara muhtaç eyleme Ya Rabbi

Nîkbin
09.01.2007, 23:50
Güzeli seven Güzeller Güzeli Rabbim

Sen Jewel'e iyilik, sağlık, afiyet, mutluluk, huzur, güzellik, bol rızık ver Allahım..
o seni çok seviyor, sende onu çok sev Allahım...:)

doğuhan
09.01.2007, 23:53
Yüce Allahım,
İyi yürekli Nikbin kulunu bütün kötülüklerden koru ve bütün iyilikleri onunla buluştur Rabbim.İnsanların onu incitmesine izin verme Allahım.

seher
11.01.2007, 23:24
Allah ii niyetlerini iiliğe ulaştırsın seni ve tüm mü'minleri ve dosdoğru olmamızı nasip etsin...yalanlardan riyalardan uzak bir ömür nasip eylesin...

KÖRDÜĞÜM
12.01.2007, 01:04
Rabbim karşına hep hayırlı insanları çıkarsın inşallah.

sümeyye
12.01.2007, 01:10
Allah efendimiz(sav) e komşu eylesin seni kardeş

şehit_adayı
12.01.2007, 01:29
allah her konu da yardımcın olsun seni bir an bile kendine bırakmasın inşallah

aHuZaR
12.01.2007, 01:39
'Ey sehit oglu sehit isteme benden makber
sana kucagini acmis duruyor peygamber'

Allah ömründe, ölümünde hayirlisini versin insalalh

gokce_kız
12.01.2007, 18:31
Allah tüm müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun.

Berke
12.01.2007, 18:35
Allah tüm müslüman kardeşlerimin yardımcısı olsun.
Amin
arkadaşımı sana layık kullardan eyle Allahım

gül
13.01.2007, 22:31
Allah cc. ın rahmetine erenlerden oluruz inşallah

Tuncay ÖZ
15.01.2007, 14:38
amin
ALLAH C.C ALLAH diyen dilleri merhamet eylesin
ve ALLAHım cümlemizi affeyle.
bizi mümin kullardan eyle..
amin amin (ne kadar şükr etsek etsek azdır)

nur_visal
15.01.2007, 21:04
amin
ALLAH C.C ALLAH diyen dilleri merhamet eylesin
ve ALLAHım cümlemizi affeyle.
bizi mümin kullardan eyle..
amin amin (ne kadar şükr etsek etsek azdır)

Amin...Rabbim kardeşimin dualarını kabul eyle...

Berke
16.01.2007, 17:21
Allahım üstteki kardeşimin ne muradı varsa kabul eyle yardım et Rabbim.

gokce_kız
16.01.2007, 17:27
Allah'ım üstteki üyenin bi duasını hayırlı ise kabul eyle(amin).

sahara
17.01.2007, 21:42
rabbim herşeyin hayırlısını versin :)

doğuhan
17.01.2007, 21:46
Allahım sen birsin teksin yücesin.Herşeyin en iyisini bilensin.Koskoca dünyaya sığmayıp kullarının küçücük kalbine sığansın.Dertlilerin dermanı çaresizlerin çaresi kimsesizlerin kimseside sensin.Dualarımı kabul edip içime verdiğin huzurdan dolayı sana şükürler olsun yarabbim.Allahım beni feraha kavuşturduğun gibi sana el açıp senden yardım isteyen mümin kardeşlerimide yalnız bırakma onlarında dualarını kabul et.Bir üstteki kardeşimin dua ve dileklerinide kabul eyle Allahım.(amin)

Erdem
20.01.2007, 14:07
ALLAHIM SENİ BAYANLARIN ŞERRİNDEN KORUSUN :whistling[1]:

kul emir
20.01.2007, 14:11
rabbim seni hem bu dünyada hem diğer dünyada umutlu ve bahtiyar kılsın umutlu vaka

şehit_adayı
20.01.2007, 15:30
Allah duaları makbul olanlardan eylesin inş.

KeKe
20.01.2007, 17:01
Allah tuttuğunu istediğin gibi yapsın( ama iyi şekilde) :O

BüNYaMiN
20.01.2007, 20:15
Allah Günahlarımızı Affı mağfiret eylesin.
Hayatımızı en hayırlı şekilde geçirmeyi nasip eylesin.

Tuncay ÖZ
20.01.2007, 20:29
Rahman Ve Rahİm Olan Allah'im

Sen Affetmeyİ Seversİn Bİzİ De Affedİlenlerden Eyle GÜnahlarimizi Affeyle ..
Cemalİnİ GÖrmeyİ Nasİp Eyle Efendİmİze Komsu Eyle...

Dualarimizi Kabul Eyle..

Amİn...amİn

keskinbey06
20.01.2007, 20:37
Ey DaĞlari Ve TaŞlari UÇan Ve UÇmayan KuŞlari BÖceklerİ Canli Ve Cansiz Varliklari Kaİnati Yaradan YÜce Yaradanimiz HamdÜ Senalar Sana SelatÜ Selamlar Hak Peygamberİmİze Olsun.
Bİzlerİ İnananlari Yari Yolda Birakma.
Bİzler Hep Zalİmlare KarŞi Sana SiĞindik SiĞinmaya Da Devam Edecez İnsaallah.
Bİzlerİ Yuvandan Çikartma.
Bİzlere Akil Fİkİr Ver.
İbadetlerİmİzİ Kabul Eyle
GÜnahlarimiz Affeyle
Bİzlere Magfİret Eyle
Amİn

gokce_kız
21.01.2007, 23:32
Forumda dua eden tüm kardeşlerimin duaları hayırlı ise kabul olsun(AMİN)...

Berke
21.01.2007, 23:35
Yukarıdaki kulunu kötülüklerden koru Allahım.

ozlem_tns
23.01.2007, 20:22
"Yâ Rabb! yukarıdaki kulun bir mü'mine onu üzecek ve gönlüne ağır gelecek bir söz söylemişse onu kıyamet gününde o sözü onun için sana kurbiyyet eyle; yani o sözden müteessir olduğu kadar onu sana yaklaştır. "

Tuncay ÖZ
25.01.2007, 13:18
ya RAHMAN ve RAHİM olan rabbim bi üst üyeyi cennete girenlerden eyle

amin...

zümra
25.01.2007, 18:48
YARABBİ! ÜSTEKİ KARDEŞİMİN KALBİNE BİRİNİ KOY..ama o kişi seninde sevdiğin biri olsun..ve bu kardeşimi öyle birine sevdirki kalbinde sen olasın ve bu kardeşimde onun kalbinde seninle olsun....AMİN

Tuncay ÖZ
26.01.2007, 16:35
yarabbi bi üst kulunun bu iyi yüreği için onun kurtulanlardan kıl

amin..

ozlem_tns
26.01.2007, 16:48
Allahım yukarıdaki kulunu iyiliklerden ve doğruluklardan ayırma kötülüklerden uzak tut...Amin

Hanne
26.01.2007, 16:49
Ya Rabbi üstteki kulunu Hz.Muhammed'e komşu eyle...

Amiin

ozlem_tns
27.01.2007, 03:28
ALLAH'ım! İslam'a ve tüm müslüman kardeşlerimize yardım et! Devletimizi ve milletimizi her türlü tehlikelerden koru! Beni,Annemi,Babamı,kardeşimi ve bütün müslüman kardeşlerimizi de bağışla şüphesiz sen, dualarımızı işitensin dualarımızı kabul edensin, sen bağışlayansın ya RABBİM! Yalnız sana sığınırız benim ve tüm müslüman kardeşlerimizin de ettiği dualarımızı kabul et inşallah! ALLAH'ım sen herşeye kadirsin... Amin

Tuncay ÖZ
27.01.2007, 12:09
Ya Rahman Ve Rahim Olan Allahim Bi üst üyenin Temiz Yüreği Için Dualarini Kabul Eyle

doğuhan
27.01.2007, 12:39
yüce Allahım üstteki kardeşimin bütün dileklerini kabul eyle ve herşeyin onun gönlünce olmasını sağla Rabbim.Şeytanı ve kötülükleri ondan uzak eyle Allahım.

ozlem_tns
27.01.2007, 20:03
sevgili dua kardeşlerim,dilerim allahtan hepinizin duaları dilekleri kabul olsun ALLAHIM, dertli olanların dertlerine çareler versin,borcu olan kardeşlerimi borç yükünden kurtarsın allahım.akıl isteyene akıl,fikir isteyene fikir versin rabbim,yüce rabbim hepimize bol inaç ve iman gücü versin,versinki iyilerin onurlu ve haysiyetli kişilerin şerefini on paraya satmayan ve onurunu haysiyetini,değerlerini kisisel ahlakını her şeyden üstün tutan insanların daha güçlü olduğunu bilsin görsün herkez.AMİN

Alper...
28.01.2007, 00:47
rabbim senin günahlarını affedip cennetine koysun inş

M3RY3M
28.01.2007, 23:19
Rabbim bizim hepimizim dualarini kabul günahlarini affeyle, mahser meydaninda sag elimizde kuran gögsümüzde imanla cennete dogru ilerlemeyi nasib eyle. Bizleri kul hakkindan koru, ve sevdiklerimizle kavusmayi nasib eyle... :D:D:D

!!!_YµSµF_!!!
28.01.2007, 23:23
Rabbim sen şu kulunu sevdiğine bağışla sen gunahları affeyle yarabim :))))

M3RY3M
28.01.2007, 23:30
yarabbim bide biz kullarini sehit olarak ölmeyi nasib eyle :D

zemahşeri
29.01.2007, 06:04
Rabbim meryemin dualarını kabul et bizede nasip et.. amin..
(alttaki vatandaş nolur hep ettgm bi dua war onn kabul olması içün dua edemisin bana ;) )

emmargah
29.01.2007, 06:15
Rabbim şu an okunan ezan yüzüsuyu hürmetine...
Habibinin hürmetine
Sadatların hürmetine
canım arkadaşım güzelim zemahşerimin hayırlısıyla gönlündeki insana,sevdiğine kavuşmasını nasip eyle...
Rabbim bizleri Resulun şefatine kabul eyle..
kalplerimizi pak eyle...

bak bu kendi özel duamdır((Rabbim gönlümüzün güzelliği yüzümüzde de açıkça görüLsün;) ))

dualarımızı hayırlara vesile eyle...
arkadaşımı bana komşu eyle...
dostluklarımızı ebedi,hayırlı,vefalı eyle...

Rabbimmm bizleri sana ulaştır yalvarıyoruz dünya ve dünyalıklara takılıp bıraktırma..

(((((avuç dolusu AMİN))))))

Alper...
29.01.2007, 06:26
rabbim emmergah kardeşimizin yaptığı duayı kabul et ne hayırlı muradı varsa ver ya rabbi amin.....

!!!_YµSµF_!!!
29.01.2007, 08:47
Rabbim sen alperiin dualrını kabul eyle aminnnnnn:D

M3RY3M
29.01.2007, 17:05
rabbim genc arkadaslarimizi bütün kötülüklerden koru

doğuhan
29.01.2007, 17:45
Yüce Rabbim üstte yapılan duaları kabul eyle Allahım.Üstteki kardeşiminde gönlüne göre ver Allahım.Amin.

Hanne
29.01.2007, 18:12
Üsteki kardeşimin günahlarını bağışla...Gönlünden geçen hayır olan ne varsa onakolaylaştır...Amiin

zemahşeri
29.01.2007, 20:47
kanayan yaralara sadece pansuman görevi yapan(yapldığı zannedilen) bi anlık nefsi zevklerin bizleri esir etmemesi için merhametini rahmetini esirgeme rabbim bütün mümin kardeşlerin kalplerindeki duaları kabul et hayrlsyla.. yardmcmz ol..

ozlem_tns
29.01.2007, 20:55
ALLAH AZZE VE CELLE CÜMLEMİZİ DOSTLARININ YOLUNDAN AYIRMASIN.RABBİM CÜMLEMİZE GERÇEK BİR ALLAH DOSTUNA BAĞLANMAYI NASİP ETSİN.DUALARIMIZ SAADATIN DUASI OLUR İNŞALLAH.ALLAH CELLE CELALÜ HEPİNİZDEN RAZI OLSUN.RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN...amin

M3RY3M
29.01.2007, 20:56
mehmetciklerin ailelerine sabir bizlerede hayirli ölümler nasib eyle ya rabbi

okur
30.01.2007, 00:54
mehmetciklerin ailelerine sabir bizlerede hayirli ölümler nasib eyle ya rabbi
allah tuttuğunu altın etsin

doğuhan
30.01.2007, 00:57
Yarabbi Okur kardeşin sırat üzre olmasını eyle ya rabbim

okur
30.01.2007, 00:59
Yarabbi Okur kardeşin sırat üzre olmasını eyle ya rabbim
yarabbi jewel kardeşe huriler nasip eyle

fatıma
30.01.2007, 10:09
rabbim okur kardeşe benim hakkım da istediğinin iki katını nasib eyle

okur
30.01.2007, 11:23
rabbim okur kardeşe benim hakkım da istediğinin iki katını nasib eyle

fatıma hakkında ne istediğimi hatırlamayı nasip eyle

M3RY3M
30.01.2007, 13:23
biz kullarina zihin acikligi ver :)

mavigece
30.01.2007, 22:20
Sevdiğimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip eyle tez vakit rabbim...Amin Amin Amin:)

zemahşeri
30.01.2007, 22:28
bizi yalnız brakmaaaaa rabbim...

emmargah
30.01.2007, 22:32
hayır işlerde yarış halinde olmamızı sağla YA RAB...

bül_bül
30.01.2007, 22:36
Beni gülümden ayırma Rabbim

abdulbasir
30.01.2007, 23:57
sınava girecek olan bütün kullarına kolaylık ihsan eyle ya RABBİM

٠٧فرقان
31.01.2007, 01:26
Haklarında hayırlısını eyle YaRabb

Tuncay ÖZ
31.01.2007, 11:30
RAHMAN VE RAHİM OLAN RABBİM Bİ ÜST ÜYEYİ CENNETE GİRENLERDEN EYLE
MAHSER ZAMANINDA KUSURLARINI ÖRT EFENDİMİZE KOMSU EYLE....
AMİNNNN

kalbin zümrüt tepesi
31.01.2007, 11:32
Rabbim seni bildiği gibi yapsın..

(çünkü onun bildiği en iyisi ve en doğrusudur) ;)

ALLAHin Hizmetkari
01.02.2007, 19:31
Burda dua eden bütün arkadaslarimin dualarini kabul et RABBIM

doğuhan
01.02.2007, 19:36
Allahım biz kullarını affet,yukarıdaki kardeşimide bütün kötülüklerden koru Allahım.

mavigece
01.02.2007, 19:41
Ya Rabbi yukarıdaki kardeşimi salih mü'minlerle ve gizlice hesaba çekeceğin mü'minler arasında ve efendimiz:sav: 'in şefaatine nail olacak kullar arasında eyle...Amin Amin Amin;)

Liz
01.02.2007, 20:14
Bu tebessümün ve iyi diLekLerin daim oLur, hiçbir zaman bozuLmaz inşallah..

MUSAB21
02.02.2007, 05:42
ya İlahi senin rızan için seven senin rızan için buğz eden kullarından eyle bizleri...

jelibon
02.02.2007, 11:46
allahımmmmm sen minik çoçukların duasını gericewirmessin yukarıdaki arkadaşımızın kalbinden geçen masum duaları kabul eyle :)

ALLAHin Hizmetkari
02.02.2007, 16:51
ALLAHIM DERTLERIMIZI SIKINTILARIMIZI GIDER, BIZI SEVDIGIN KULLARINDAN EYLE, SANA LAYIK KUL RASULALLAHA LAYIK ÜMMET OLMAYI NASIP EYLE! BIZLERI KÖTÜLÜLKLERDEN, SEYTANIN SERRINDEN KORU!TÜM MÜSLÜMAN KARDESLERIMIN DUALARINI KABUL ET RABBIM!

M3RY3M
02.02.2007, 16:56
allahim su hastaligimi gider , canim cok aciyo :(

mavigece
02.02.2007, 17:11
allahim su hastaligimi gider , canim cok aciyo :(

:offtp: yahu bir üsttekine dua edicez:offtp:

Yarabbi bir üstteki kullancının bütün acılarını dindir...Ruhuna şifa yüreğine huzur nasip eyle tez vakit..
Amin.

jelibon
02.02.2007, 17:17
aalahım aç kapılarını

doğuhan
02.02.2007, 19:01
Allahım yukarıdaki kardeşlerimin dualarını kabul et yüce rabbim

jelibon
02.02.2007, 19:48
Allahım yukarıdaki kardeşlerimin dualarını kabul et yüce rabbim
amiiiiinnnnnnnn:D

seyyah-ı alem
02.02.2007, 20:40
yarabbi yukarıdaki kulunu salih kullarından eyle hem dünya hem ahirette saaset ver

mavigece
02.02.2007, 21:06
bir üsttekinin cennetin en güzel yerlerinde bulunması nasip eyle yarabbi:)

Alper...
02.02.2007, 21:07
kardeşimin duasını kabul edip ona da nasip eyle

Edibe Ziyâi
03.02.2007, 19:23
ya rabbi şu yukadıkaki kulununun gönlündekini hakkında hayırlı hakkında hayırlı olanıda gönülne razı eyle..her iki cihanda da aziz ve mutlu eyle(amin)

ALLAHin Hizmetkari
03.02.2007, 21:19
RABBIM SEN YUKARIDAKI KULUNUN VARSA DERTLERINI SIKINTILARINI GIDER, DUALARINI KEBUL ET, HAK YOLDAN AYIRMA, DAIMA HAYIRLI ISLER YAPMASINI NASIP ET. AMIN!

BüNYaMiN
03.02.2007, 21:25
Ya Rabbi sen yukarıdaki kardeşlerimizin dualarını bizim gibi aciz kullarından esirgeme Ya Rabbi. Amiinn...

abdulbasir
03.02.2007, 21:42
ALLAH'ım sen yukarıdaki kulunu cehennem azabından koru

Alper...
03.02.2007, 21:51
allahım affet bu kulunu bsğışls duslsrını kabul et

ALLAHin Hizmetkari
03.02.2007, 22:59
ALLAHim sen alper abimin istedigi üniversiteyi kazanmasini nasip et.
Amin.

٠٧فرقان
04.02.2007, 04:54
Allah'ım sen yukarıdaki şahsiyete daha fazla memleket hasreti çektirme ..AMİN (ve bütün gurbettekilere)):)