PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Canım Sıkılıyor ve Ağlıyorum

ALTIN_NESİL
18.07.2008, 02:39
Canım sıkılıyor, gecenin bu sessiz çığlığında kafam ağrımaya başlıyor
aniden bir mesaj geliyor ve dünyam başıma yıkılıyor, sevdiğimiz ayrılmak istiyormuş
bendemi vefasızlık yoksa sevenlerdemi az değil 2.5 sene hayatıma ilk giren kişi, gerçekten
değmezmiş bir gülüşünü dünyalara değişmediğim 2.5 sene boyunca sırf ihanet etmemek için yerlerden
kafamı kaldırmayışlarım aklıma geliyor Sevdema leke sürülmesin diye bir kız ile aynı masaya oturmadığımı bilirim.
Ama ama ama hepsi yalanmış saat gece 1;25 yarim mesaj çekiyor seninle olmaz diyor. En çok kendime açıyorum
neden sevdin be Erhan neden sevdin 2.5 seneni neden verdin hayatımın baş köşesi neden yaptın ahh ahh erhan
bu günleri görecekmiydin be Erhan hayatım boyunca 1 kez sevdim oda bıraktı gitti...

şimdi ne yapsam sokağa çıksam bagırsam çağırsam ?

Biliyormusunuz kalbim 1 kez sıkıştı hayatımda oda 15 dakika önce ayrılık mesajını okuduğumda..

şimdi ne yaparım bilmiyorum ama şuandan itibaret dünyadan hiç bir şeyden zevk almayacağım...

Çünkü hayatım boyunca 1 kez sevdim bu yaza sözlenme hayalleri kurarken şuan ayrılım mesajı alıyorum..

Dünyam başıma yıkıldı...

ve klavye başında son göz yaşlarımı döküyorum...

Erhan Tunçer ( ALTIN_NESİL )

18 Temmuz 2008

Gece Yarısı 01:35

Hayme
18.07.2008, 09:39
Canım sıkılıyor, gecenin bu sessiz çığlığında kafam ağrımaya başlıyor
aniden bir mesaj geliyor ve dünyam başıma yıkılıyor, sevdiğimiz ayrılmak istiyormuş
bendemi vefasızlık yoksa sevenlerdemi az değil 2.5 sene hayatıma ilk giren kişi, gerçekten
değmezmiş bir gülüşünü dünyalara değişmediğim 2.5 sene boyunca sırf ihanet etmemek için yerlerden
kafamı kaldırmayışlarım aklıma geliyor Sevdema leke sürülmesin diye bir kız ile aynı masaya oturmadığımı bilirim.
Ama ama ama hepsi yalanmış saat gece 1;25 yarim mesaj çekiyor seninle olmaz diyor. En çok kendime açıyorum
neden sevdin be Erhan neden sevdin 2.5 seneni neden verdin hayatımın baş köşesi neden yaptın ahh ahh erhan
bu günleri görecekmiydin be Erhan hayatım boyunca 1 kez sevdim oda bıraktı gitti...

şimdi ne yapsam sokağa çıksam bagırsam çağırsam ?

Biliyormusunuz kalbim 1 kez sıkıştı hayatımda oda 15 dakika önce ayrılık mesajını okuduğumda..

şimdi ne yaparım bilmiyorum ama şuandan itibaret dünyadan hiç bir şeyden zevk almayacağım...

Çünkü hayatım boyunca 1 kez sevdim bu yaza sözlenme hayalleri kurarken şuan ayrılım mesajı alıyorum..
Dünyam başıma yıkıldı...

ve klavye başında son göz yaşlarımı döküyorum...

Erhan Tunçer ( ALTIN_NESİL )

18 Temmuz 2008

Gece Yarısı 01:35

Çok begendigim bir söz vardır her zaman bunu hatırlarım ve söylerim...

''Tanrı seni sevdigi için yarattı,
başkaları seni varoldugun için sevdi.''

bazen üzülmek de iyi olabiliyor bazı şeyleri idrak etmek için..

''Eger bir olay sizi üzdüyse bu olayın kendisinden degil,
sizin o olaya bakış açınızdan kaynaklanır''

Bâki selamlar..