Orijinalini görmek için tıklayınız : 3 Güne 1 Üyeyi Tanıyoruz
Sayfa :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
]evet KardeŞlerİm Eskİden Sirayla Üstekİ Üyenİn Aklimaza Ne GetİrdİĞİnİ Yazdik Şİmdİ İse 2 GÜnde 1 Üyeyİ Tanimak Geldİ Aklima Onun Hakkinda 2 GÜn İÇİnde Herkez DÜŞÜncelerİnİ Yazsa GÜzel Olur Hadİ BaŞlayalim İlk Hakkinda DÜŞÜncelerİmİzİ YazicaĞimiz KİŞİ Ada KardeŞİmİz Haydİ Bakalim :)
ben tanımıyorum ne yazıkki ada kardeşimizi..çok güzel düşünmüşsün herkesi tanımış oluruz bu sayede :)
Byrocktar
27.10.2006, 22:54
ada kardeşim benm hemşerim ve moderatör çok ii bi kardeşim ben çok seviorm onu allah rahmet ve bereketi onun üzerine olsun...
vuslatgeceleri
27.10.2006, 23:01
En son hastaydı inşallah iyleşmiştir bide kayserili olduğunu biliyorum ama benim hemşerim değil bide yeşil rengi çok seviyo:D
kul emir
27.10.2006, 23:04
gerçekten çok iyi birisi rabbim ihlasını artırsın :)
nur_Sahra
27.10.2006, 23:06
tanimiyorum ama suan hemserim oldugunu ögrenmis oldum zamanla taniriz insallah :)
vuslatgeceleri
27.10.2006, 23:09
demek sen de kayserilisin bunu biliyom sadece :D bide yazmayı çok seviyon nereye gitsem karşımdasın:O
MEHMET EFE
28.10.2006, 16:37
düşünce güzel.. ADA.. o bir moderatorr.... o birrr karizmaa.. o yerinde kararları olan biri..oooo ADA... yeşil yazıyor ismi :) yanlış hatırlamadım heraldeee:)
Herseyee pek meraklidir...forumda tanimadigii kisi yoktur...bende kayserilii sayilirim ama kendisii benim hemserim degil cünkü kendisii kayserili degil kayseride kaliyor ama yarii kayserilii sayilir bu nedenden dolayi..
ada...
moderatör oyunda falan :O
kendisi oyun oynamayı seviyo galiba :thinking:
pozitif olmak istiii :O inş. olur ;)
merak ediyorum ve protesto ediyorum bölümünü de kullaır pek çok :)
görüğüm kadarıyla pek tartışmaları sevmiyo daha çok ılımlı ve olumlu..
yanlışsam söyle heee :)
doğum günü 2 ağustosmuş:clap2:
itiraf ediyorum üye listesinden baktım:whistling[1]: :whistling[1]:
eeee bende bişi ekliyim o zaman.
Ada kardeşim Aslen Kahramanmaraşlıdır :) dimi ada abla
doğum günü 2 ağustosmuş:clap2:
itiraf ediyorum üye listesinden baktım:whistling[1]: :whistling[1]:
he bak doğru 2 ağustos bende ordan bakmıştım :O
kahramanmaraşlı demek :)
dondurma var mı dondurma :dancing:
Allah razı olsun güzel düşüncelerinizden dolayı.Bu konu beni şaşırttı açıkçası teşekkürler.Ama olumlu fikirleriniz yanında olumsuzlerıda öğrenmek isterim:) İnsanın hatalarını görmesinin en güzel yoludur bu.Tekrar teşekkür ederim.
arkadaşıma teşekkür ederim bende manisalıyım vessalam
gözünüz bizde olsun
http://mustafababuroglu.sitemynet.com/mustafababuroglu/
Konuyu AÇtim AÇmasinada Ben DÜŞÜncelerİmİ Yazmadim Ada KardeŞİmİz Sİtede Çok Hareketlİ Sİteye İlk Üye OlduĞumda Mesajlariyla Ve AktİfflİĞİyle Dİkkatimi Çeken Bİr KardeŞİmİz Maalesef Olumsuz Taraflarin Yok KardeŞİm Ondan Sen Olumlulara Bak;)
Ada KardeŞİmİzİ Tanima SÜremİz Doldu Artik Şİmdİ İse TaniyacaĞimiz Üyemİz Bende Sonrakİ Gelen KİŞİnİn YazacaĞi Üye İsmİ Olsun:)
Amine kardeşim seni niye tanımıyoruz :)
Alper...
30.10.2006, 14:15
amine kardeş bildiğim kadarıyla en genç üyemizsin:)
Amine samimi bi kardeşimiz,iyi kalpli,bide duydusal olduğunu düşünüyorum
bence uykucu :lazy2[1]:
bir de oyunları seviyo galiba :)
oyunları seviyor bence de ama yaşı kaç merak ettim :)
Benİ Tanimak İstedİĞİnİze Emİnmİsİnİz:) Valla HerŞeyİm Ortaya DÖkÜlÜrse Çok KÖtÜ Olurum:)oyunlari GerÇekten Sevİyorum Ayrica 13 YaŞindayim:)dre@m kardeş:) ama uykuyu sevmem annem bana evde uyku düşmanı der:)
:) bir kaç gündür nete girimiyrm oyunlara yenileri eklenmiş ama bu bölümü sevdim yaw:clap2: :yahoo:
Amine kardeşi anlatıyoruz sanırım:thinking: :flowers:
öncelikle sevdiğim bir arkadaş sıcak bir yapıya sahip olduğunu hissettiğim sevecen birisi oyunları sevdiğinide biliyorum ...:thinking: şimdilik bu kadar kardeş aklıma bişiler gelirse yine yazarım ;)
:friends: :flowers: :flowers:
Byrocktar
31.10.2006, 18:27
atışta tek rakibim bi ara amine kardeşti şimdi
TEK RAKİBİM THY :D haha :D :yahoo:
Çok TeŞekkÜr Ederİm Seher Ablacim DÜŞÜncelerİn İÇİn Byrocktar KardeŞ Ama Benİ GeÇtİnde Saniriim Thyde Senİ GeÇtİ:)
hıfz-ı lisan
02.11.2006, 11:34
:thinking: şimdi kimi tanıyoruz? kim belirliyor bunu?
seni tanıyoruz :O
hıfz-ı lisan hım bakalım
şey kem küm :whistling[1]:
aslında aklıma şu smileyler geliyo :whistling[1]: :whistling[1]: :whistling[1]:
bi de deliymiş öyle diyo :O bana da diyo ama kabul diil :whistling[1]:
Kafiyeden çok anlıyo :whistling[1]:
hıfz-ı lisan avatarı çok şeker bir kardeşimiz..:)
ne yazık ki tanımıyorum ben kendisini..biraz kendini anlatsın bence :)
Byrocktar
02.11.2006, 17:50
avatarı cidden çok şirin (kendisi gibi) çok sevdiim bi ablam ...
hıfz-ı lisan
03.11.2006, 09:36
:) bazı arkadaşlar kendini anlatsın demişte bunu pek beceremeyeceğim sanırım sormak istediğiniz birşey varsa hayhay :D
hıfz-ı lisan ımı anlatıyorsunuz
cadının teki işte neyini anlatacaksınız :)
iyi bir kardeşim vefalı ve güzelyürekli...
KardeŞİmİzİ Bende Tam Tanimiyorum Aslinda Ama Sİtede Aktİf Bİrİ OlduĞunu Bİlİyorum:)
:) bazı arkadaşlar kendini anlatsın demişte bunu pek beceremeyeceğim sanırım sormak istediğiniz birşey varsa hayhay :D
:O :O :O
insan kendisini niye anlatamaz ya :O
hatta sen biyografini falan yaz şuraya :) tarihe göre sıralı olsun :dancing:
hıfz-ı lisan
03.11.2006, 15:02
:D umutsuz_vaka ben biyografimi yazarımda forum yetmez ki :O
Hıfz-ı Lisan ...
iyi tanıdığım bi arkadaş .. beLkide çok iyi ... yeterLi bu kadar :)
hıfz-ı lisan arkadaşımızı çok tanımıyorum ama ii bir insan avatar çok şeker:)
arkadaşlar bundan sonrada BYROCKTAR ı tanıyalım;) ne dersiniz :)
malik ejder
05.11.2006, 03:06
:flowers: Byrocktar Delikanlı gibi delikanlı.Göründüğünden daha iyi niyetli bir kardeşimiz.Yalnız hayatın da rüzgarın her türü mevcuttur,ne zaman hangi türünün eseceği belli olmaz.:flowers: :friends:
oldukça neşeli bir kardeşimiz
:)
Byrocktar
05.11.2006, 17:41
teşekkür ederim arkadaşlar
bende tanıtıım kendimi
1990 doğumluum rahat 2 yıllık net hayatım var kısa ama bi çok şey öğrendim bu süre zarfnda kayseri doğumluum kendimi bildim bileli burdayım
nette lakabım speedy gonzalez ama ben başına pcgopat sonuna byrocktar ekledim :)
okulda herkes KEŞ dio bende nickime KESHH die yazıom
boyum kısa boyumla dalga geçenleri bozmayı çok severim... :) fazla tipim yok ama kızlarıda bayağı severim hoby oldu artık benm için hepsi bu kadar mikrofon sizde eleştirin beni...
Siteye Girdiğimden aktif olarak yazılarını gördüğüm kardeşlerimizden.Atışı bayağııı bi seviyoo hatta beni şut etti atış alanında.Şu ana kadar vardığım kanaatlerime göre neşeli sevecen ve siteye çok bağlı bir kardeşimiz:)
hım
gonzaleSSSSS i tanıyoz heee
börekter :O
iyi iyi.iyi çocuk gibi :O .
Bizim tabir ile has uşaktır daa :O
byrocktar bende yorum yaziim:) tanıdığım kadarıyla neşeli ve canlı kanlı bir kardeşim . ilk onu avatarıma takmasıyla tanımıştım (hoş halende takmakta :) :) )herkese takılmayı seven birazda yaramaz bir kardeş ayrıcada inatçı ama sevimli:)
ilk üye olduğumda bana da öyle bi takılmıştı yanlış hatırlamıyorsam sonra oyunlarda sürekli karşılaşınca ilk forumdan tanıdıklarımdan birisi....:shake2[1]:
hıfz-ı lisan
06.11.2006, 10:26
:) tanışıyoruz ama fazla konuşamadık en son bıraktığımda kırgın ve sinirliydi (bana değil :D o biliyor)
eğlenceli, neşeli birisi ayrıca çok samimi ve tatlı :flowers:
:whistling[1]: birde forum onsuz olmaz :O
:) tanışıyoruz ama fazla konuşamadık en son bıraktığımda kırgın ve sinirliydi (bana değil :D o biliyor)
eğlenceli, neşeli birisi ayrıca çok samimi ve tatlı :flowers:
:whistling[1]: birde forum onsuz olmaz :O
hep politik cvp :O
Azıcık eksenden kaçık ama harbi birisi,bide hoş sohbet:shake2[1]:
byrocktorın günü doldu kimi tanıyoruz şimdi :O
seni tanıyoruz tabiyki ewet yorumlar umutsuz_vaka için:)
TANIYACAK başka adam kalmadı mı :O
adı üzerinde umutsuz vaka işte...:O kendisini pek tanımıyorum ama oyunları ve makarayı seviyor :shake2[1]: şimdi bize kısa özgeçmişini anlatacak..bekliyoruz..
adın soyadın yaşın işin nerelisin en sevdiğin yemek hobilerin fobilerin vs.:O :whistling[1]:
hıfz-ı lisan
07.11.2006, 14:38
demek umutsuz_vaka kardeşimizi tanıyoruz :D ilk baştan uyarımızı hemen yapalım fazla tanımamanızı öneriyoruz yan etkileri çok fazla :P
uyku düşkünü :D nickiyle kendisinin hiçbir alakası yok tamamen makara olsun diye :O burdanda anlıyoruz ki hep geyik hep geyik ama nereye kadar :D
biyografini bekliyoruz başkasına söylemek kolay :O
ben mi?
hım şey kem küm :O
gerekli bilgiler yazıyor profilimde ya neyse :whistling[1]:
doğum yeri yılı falan istermisin hıfz-ı lisan :yahoo:
ismim erdem
yaş 20
hem çalışıyorum hem okuyorum dolayısıyla okulum akşam.
üniversite ikinci sınıf öğrencisi :dancing:
1 seneden fazla oldu internette aktifim kuruldugundan beri de bu siteyi bilirim :whistling[1]:
Eve internet aldıgımda gelmişti bu nick aklıma ama herkes nickime takmış durumda.Bilmiyorum nedense umutsuz_vaka yani beter muzurum biras :whistling[1]: da bıdı bıdı böyle tanımladım kendimi.Ama arkadaşlar başka yönde umutsuz oldugumu sanmış ama diil.Pozitifim evet hıfzı lisanın da dediği gibi geyiği severim.Makarayı da tabi :) Aynı zaman da duygusalımdır foruma bu pek yansımadı ama öyle işte... Bu kadar yeter mi? :wave[1]: istiyosanız sorun cvplayayım :)
hangi bölümde okuyorsun :thinking:
sor dedin ya sorarım da sorarım :D
Kendİsİ Yari HemŞerİm Sayilir ÇÜnkÜ Karadenİzlİ Olmama RaĞmen Ben Kendİmmİ Orali Sayamiyorum Tam Bİr Laz İŞte Nİckİnİ Duyunca İlk Bende Nasil Bİr Nİck Bu Dİye DÜŞÜnmÜŞtÜm Ama Baktim Kİ SandiĞim Anlamin Tam Zittinda Bİr Umutsuz VakaymiŞ Bu Sİtede Aktİf Ve NeŞelİ Bİr Abİ Kisaca:)
Oruçluyken bi oturuşta kaç hamsi yaersin?
hangi bölümde okuyorsun :thinking:
sor dedin ya sorarım da sorarım :D
böyle yarım yarım sorma :O
toptan sorun toptan cvp vereyim :yahoo:
Forumda bilim teknoloji bölümünde mesleğimi tanıttım ordan da bakabilirsiniz :)
Metalurjist malzeme mühendisliği öğrencisiyim ben.
sakın o ne deme :O bilim teknoloji de yazıyo ordan oku :dancing:
O Nee:)
amine çok üşengeçsin:O
al bak link vereyim de oku bari :whistling[1]:
http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?t=7719
ben yeniyim tanımıyorum ama tanışırız zamanla
amine çok üşengeçsin:O
al bak link vereyim de oku bari :whistling[1]:
http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?t=7719
ÖVÜNMEK GİBİ OLMASIN AMA ÖYLEYİMDİR:O LİNKTEKİ YAZI ÇOK UZUNMUŞ BEN ÜŞENGEÇLİĞİMDEN ONUDA OKUYAMAM:cool[2]:
kimi tanıyoz amineyi mi :D
Benİ Tanidikk Senİ Taniyalim Bence ;)
ne zaman tanıdık unutmuşum ben :confused1[1]:
beni tanıyıp napcaksınız :whistling[1]:
Alper...
11.11.2006, 04:03
dre@m ablamın yaptığı böreği başka kimse onun gibi yapamaz
Dr@m Abla Çok Tatli Cana Yakin Bİr Ablamiz Sİtede İlk GÖrdÜĞÜmde Ona IsinmiŞtim Zaten:)
teşekkür ederim canım kardeşlerim :friends:
yaban_gülü
11.11.2006, 11:23
dream kapadokyada olduğunu ,öğretmen olduğunu ve gerçek ismini biliyorum.:good[1]: iyi bi arkadaş. :flowers: tanışamadık tam ama inşallah en kısa zamanda tanışacağız:dancing:
peygamber gülü tanımıyom seni ama inşallah birgün tanışmak nasip olur
MEHMET EFE
11.11.2006, 15:22
dre@m'ın avatarı en tartışmalı avatar oldu forumda... kendisi o şekilde kalmış zihnimde... tabi diğer kişiliğinide öğrendik buradaki başlık sayesinde...
dreami çok fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla sevecen ve akıllı birisi atıştada ii gidiyor zamanla daha ii olacak her ne kadar kendisi ii olduğunu kabul etmesede ;) dream sende biraz anlat bakalım kendini daha ii tanıyalım ne dersin;)
Byrocktar
11.11.2006, 18:19
çooook ii bi ablam ben çok seviom onu tanımasam bile :D
teşekkür ediyorum hepinize kardeşler :friends:
anlatılacak pek birşey yok ama anlatayım.:) 1984 doğumluyum..Anadolu Üniversitesi İngilizce öğretmenliğini bu yıl bitirdim.şu anda bir okulda -kendi memleketimde- çalışıyorum. ama geçici olarak.atamam olmadı henüz.
ingilizce haricinde edebiyat yönüm de var az çok.şiiri çok seviyorum ama yazmada fazla iyi değilim.ama şiir okumaya bayılıyorum.:)
burada kendimi manilerin içinde buldum..malik ejder sağolsun bize de yansıdı şair kişiliği;)
ee başka ne bilmek istiyorsunuz?:thinking:
son olarak da sizleri tanıdığım ve bu forumu bulduğum için çok çok mutluyum:flowers:
l
Geldi geleli hala better day bekliyor :O
Yaw diyom ki sana sen bugünü daha güsel bir gün yap :whistling[1]:
Yok yok yok....:yahoo: Hep rüya hayal falan filan :O
Oyunlar da baya aktif ve eğitimci oldugunu biliyorum...
Bir de benim lise zamanım da sen benim öğretmenim olcaktın :whistling[1]: Hemde okulu yeni bitirmiş :dancing: abooooo aman Allahım :O
Geldi geleli hala better day bekliyor :O
Yaw diyom ki sana sen bugünü daha güsel bir gün yap :whistling[1]:
Yok yok yok....:yahoo: Hep rüya hayal falan filan :O
Oyunlar da baya aktif ve eğitimci oldugunu biliyorum...
Bir de benim lise zamanım da sen benim öğretmenim olcaktın :whistling[1]: Hemde okulu yeni bitirmiş :dancing: abooooo aman Allahım :O
aslında güzel günler geliyor gibi ama söz gelince söyleyecem size ve imzamı değiştirecem :)
Allah'ım senin gibi öğrencilerden korusun beni :O Allah'tan lisede değilim...kulaklarını da çekemezsin onların...
malik ejder
14.11.2006, 13:18
teşekkür ediyorum hepinize kardeşler :friends:
anlatılacak pek birşey yok ama anlatayım.:) 1984 doğumluyum..Anadolu Üniversitesi İngilizce öğretmenliğini bu yıl bitirdim.şu anda bir okulda -kendi memleketimde- çalışıyorum. ama geçici olarak.atamam olmadı henüz.
ingilizce haricinde edebiyat yönüm de var az çok.şiiri çok seviyorum ama yazmada fazla iyi değilim.ama şiir okumaya bayılıyorum.:)
burada kendimi manilerin içinde buldum..malik ejder sağolsun bize de yansıdı şair kişiliği;)
ee başka ne bilmek istiyorsunuz?:thinking:
son olarak da sizleri tanıdığım ve bu forumu bulduğum için çok çok mutluyum:flowers:
l
Dre@m seni anlatmaya,nasıl başlasam,çok iyi yürekli,samimi ve içten,
şu harabalerini bir tamir edebilsek çok daha iyi olacak ama bir türlü tamir imkanı vermiyor,
yaff ben dre@mı hep yanımda görmek isterim ve böyle kendimi çok rahat hissederim,İnşallah ebedi dostum olarak kalmasını isterim,Üzülmesini hiç istemediğim nadide bir çiçek ,harebeler içindede olsa güzel bir insan.:flowers:
teşekkürler malik ejder :shake2[1]:
sen de çok iyi bir arkadaş, dostsun.
sizin gibi arkadaşlarım oldukça ben izin vermesem de o yıkık şehir tamir ediliyor kendiliğinden.
ben de seni hep yanımda görmek isterim :friends:
Ewet Dre@m Ablami Tanidik Sanirim Artik Yenİ Bİrİne GeÇelİm Yenİ TaniyacaĞimiz KİŞİ Malİk_ejder Abİm Olsun Bence:)
Ya bu kadar geziyom forumların ve konuların içinde, Allahın bi kuluda çıkıp
bu huzeyme kim demiyo ya. Kafayı yiycem.
Ya artık ben çocuk de-ği-lim.
Kimse beni çocuk diye hesaba almıyo ya.
19 yaşına girdim. Kasıtlıda girdim. profilden 21 yaptım yaşımı daha olmasa gidip
60 yaşında yazıcam.. oh olsun işte hepinize.
HİÇ Olurmu Huzeyme KardeŞİm Malİk Abİmden Sonra İnŞ. Senİ Taniyalim
Üzülme huzeyme bende çok büyük sayılmam... :D
halimselim
16.11.2006, 21:14
dremi uzaktan gözlemleriyle kültüre yatkın bir beyin olarak gördüm. aynı zamanda iyi kalpli...
Bak yine hesaba alınmadım. Ya niye malik abiden sonra oluyomuşum.
gıcık şey. hıh işte.
Ewet Dre@m Ablami Tanidik Sanirim Artik Yenİ Bİrİne GeÇelİm Yenİ TaniyacaĞimiz KİŞİ Malİk_ejder Abİm Olsun Bence:)
:rtfm[1]: arkadaşlar yaaa amine kardeşimiz ne demiş maliki tanıyacağız siz kendi aranızda niye atışıyosunuz:rtfm[1]: :lac[1]:
malik ejder arkadaşım :friends:
öncelikle hassas bi yapıya sahip hisli bir arkadaşım forum tarafından ne kadar çok sevildiğindende anlaşılacağı üzere sevgi dolu bir yüreğe sahip herkese bunu yansıtıyor..dost canlısı..ii niyetli..çabul kırılabilen bi yapıya sahip onun için dikkatli davranalım arkadaşlar;)şiirde ve atışta oldukça ii bir çoğumuza hocalık yapacak kadar ;) kendisi mütevazi olduğu için bunları kabulde etmeye bilir:) hepimizin abisi sayılır ama içinde hâlâ büyütmeye kıyamadığı bir çocuk var;)aslında daha yazarım ama birazda başka arkadaşların ağzından dinleyelim m_ejder i
tabii mutlaka kendiside bize kendisini anlatsın bakalım malik ağzından nasıl malik ejder ;)
ALTIN_NESİL
16.11.2006, 21:25
Ya bu kadar geziyom forumların ve konuların içinde, Allahın bi kuluda çıkıp
bu huzeyme kim demiyo ya. Kafayı yiycem.
Ya artık ben çocuk de-ği-lim.
Kimse beni çocuk diye hesaba almıyo ya.
19 yaşına girdim. Kasıtlıda girdim. profilden 21 yaptım yaşımı daha olmasa gidip
60 yaşında yazıcam.. oh olsun işte hepinize.
bak tanıtacaklar işte :) çoçukluk yaşı 18 aşağıdır :D şaka tabi şimdi tüm 18 den aşağılar bana saldırır....
ama yaşın çok güzel artık büyüdür....
muhterem yaşında ne var alallala bende 19 ya AKIL YAŞTA DEYİL BAŞTADIR..
kendimdende şüpelenmeye başlayacam profili 22 filanmı yapsam ne...
malik ejder
beni gerçekten anladığını düşündüğüm ender kişilerden bir tanesi :)
meslektaşım herşeyden önce belki de bu yüzden de iyi anlaştığımızı düşünüyorum
iyi bir arkadaş iyi bir dost :friends:
benden daha duygusal sanırım..çabuk kırılıyor üzülüyor ve benim gibi kafaya takıyor :)
çok çalışıyor..yoğun işleri zaten zordur biz öğretmenlerin işi :) kolay mı çoluk çocukla uğraşmak :)
tertemiz bir kalbi var inşallah herşey gönlünce olur :wave[1]:
halimselim
16.11.2006, 21:43
Allah razı olsun kendisinden, iyi bir kardeşimiz. yazılarını ve sorduğu soruları zevkle takip ediyorum.
insanları incitmek kolaydır. ama sevgisini kazanmak zordur. malik ejder kardeşim bunu başarmış. her övgüye layıktır. huzur ve mutluluklar dilerim.
has uşaktır :O
severiz malik abiyi...
iyi atışır.duyarlı insanları kırmak istemez ;) ve cana yakın :friends:
malik ejder
16.11.2006, 23:13
Ya Seher,Dre@m,Halimselim ve Umutsuz vaka,ya dostlarım,ya beni sevmenizi,inanın dünyalara değişmem ya çok duygulandım ağlıyacağımyaff.
Ya beni böyle fazla övmeyin sonra aksi bir adam olduğum ortaya çıkar,durumu kurtaramazsınız.Övgüleriniz sizin iyiliğinizden,Eleştirileri alıyorum,daha varsa kabulüm.
Anlatacak bir şeyim yok neysem zaten hayatıma yansır.
Amine koca forumda kimseyi bulamadın mı kardeşim.
Sıramı hemen Huzeymeye devrediyorum
Malİk Abİmm SÜper Abİlerden Bİrİ Çok İyİ AtŞii SÜper Bİrİİ:) Tabİ Bulamadim Abİ Senden BaŞka Kİmseyİ:)
huzeymeyi tanıycaz amine :thinking:
huzeyme nin karikatürleri güseldi ama atışmayı öğrenmesi gerek :O
Tabİİ Taniyalim KarİkatÜrlerİİ SÜper Bİr KardeŞİmİz AtiŞtada Benden İyİ OlduĞu Kesİn İyİ KardeŞlrİmİzden Ve Sİtenİn GenÇlerİnden:)
yaban_gülü
17.11.2006, 15:01
:good[1]: :flowers: o bu formun usta şairi:good[1]: :flowers: malik abi için yazildi :D
huzeyme karde görürse sorar sanaa:)
yaf ben huzeyme kardeşi tanımıyom ama bu kadar kişi iyi dediğine göre iyidir..
ama azıcık kıskanç:)
azıcık duygusal :D
azıcık küçük:O
yaban_gülü
17.11.2006, 16:10
huzeyme yi tanımıyom ama:uzgunum[1]:
haddii ama nerde huzeyme kardeşimiz için yorumlarr:)
O Zman Artik Yenİ Üyemİze GeÇelİmm Kİm Olsun Onuda Artik Benden Sonrakİ Yazsin
bence sevgili kardeşimiz amine1 olsun
ben başlıyayım azıcık tahammülsüz:D
çok güzel olmasada:O :O şiir yazıyo
arkadaş canlısı hemde capcanlı:whistling[1]:
Yoo GÜzel Şİİr Yazarim Ama AtiŞ Yazamam Ben SÖyledİklerİn İÇİn TeŞekkÜrler Ama KardeŞ Tenidikk Benİİ Bİz Çoktaann:(
Yoo GÜzel Şİİr Yazarim Ama AtiŞ Yazamam Ben SÖyledİklerİn İÇİn TeŞekkÜrler Ama KardeŞ Tenidikk Benİİ Bİz Çoktaann:(
Yaaa ben kaçırmışım üzüldümo zaman fare kardeş olsun bence
yaaaaaaaaaaaaa :cray: ne ben sizleri tanıyorum ..ne de siz beni...:crying: kimse benimle tanışmadı arkadaş olmadı:cray:
yaaaaaaaaaaaaa :cray: ne ben sizleri tanıyorum ..ne de siz beni...:crying: kimse benimle tanışmadı arkadaş olmadı:cray:
sen ağlama gül kardeş;) huzeyme nin günü yarın bitiyo inş yarından itibaren iki günde seni tanıyalım:flowers:
huzeyme kardeş:
bildiğim ve azıcık tanıdığım kadarıyla yaşı küçük ve bunu birazcık :P sorun eden bi kardeşimiz..şirin ve birazcıkta alıngan olduğunu anladım yazılarından ....:uzgunum[1]: kardeşim ama az giriyosun foruma ve seni pek tanıyamıyoruz inş. sende kendini anlat daha ii tanıyalım:flowers:
Yaaa Bİz Bu Konuyu Neden AÇti Bİrbİrİmİzİ Taniyalim Dİyee Ama Kİmse Yazmiyorr:(
Esra Balcı
20.11.2006, 20:23
kimi taniyoruz suan..siz söleyin bende yaziim :D
Senİn İstedİĞİn Bİrİnİİ:)
Esra Balcı
20.11.2006, 20:29
ozaman seni tanitalim :D
GeÇÇÇ Kaldinn Tanidik Benİİ:)
Esra Balcı
20.11.2006, 20:33
GeÇÇÇ Kaldinn Tanidik Benİİ:)
hemii ? tüh ...sen ozaman birini söyle fazla zaman kaybetmiyelim :D
Byrocktar
20.11.2006, 20:34
yigido yu tanıorz...
Esra Balcı
20.11.2006, 20:35
yigido yu tanıorz...
beni herkes taniyo ki :D
Bende Tanimaya BaŞladim Zatenn Ama Yorum Arina Artik:)
Esra Balcı
20.11.2006, 20:39
Bende Tanimaya BaŞladim Zatenn Ama Yorum Arina Artik:)
simdi benmi kendimi tanitacam ? yoksa siz mi beni tanitacaksiniz?
Byrocktar
20.11.2006, 20:40
sen kendini tanıtcan bizde senin hakkında düşüncelerimizi sölicez...
düşüncem;
çenesi düşük tatlı bi kardeş...
Esra Balcı
20.11.2006, 20:45
sen kendini tanıtcan bizde senin hakkında düşüncelerimizi sölicez...
düşüncem;
çenesi düşük tatlı bi kardeş...
peki tanitim o zaman kendimi...ben 16 yasinda bi kizcazim...almanyada yasiyorumm, liseye gidiyorum. 4 kizkardesiz hic erkek kardesim yok..koc burcuyum..en sevdigim renk kirmizi..en sevdigim yemek sarma...internetde gezinmeyi, kitap okumayi, gülmeyi, milleti kizdirmayi cok cok severim :D sivas hastayim...benim yasadigim yerde artik herkes sivasi taniyo ve benim sivasli oldugumu biliyo :D baska ne yazsamki..simdilik bu kadar :O
nickini nasıl buldun merak ettim ve ben tanımıyordum seni iyi olmuş seni tanıdığımız :)
Esra Balcı
20.11.2006, 21:22
nickini nasıl buldun merak ettim ve ben tanımıyordum seni iyi olmuş seni tanıdığımız :)
sivaslilara YIGIDO derler...yigit kelimesinden geliyo..nede olsa sivas yigidin harman oldugu yerdir :D
Nur Cennet
20.11.2006, 21:27
Ben kendimi Tanıtabilirim Miii:O Sıra bende Beni Tanıyo Musunus Kii:D :)
Esra Balcı
20.11.2006, 21:28
Ben kendimi Tanıtabilirim Miii:O Sıra bende Beni Tanıyo Musunus Kii:D :)
tanimak istemiyoruz deermisim:D
Alper...
21.11.2006, 13:03
yigido çok demek istediği varmışda söylemek istemiyomoşşşşmuşşşsusss
nasil konuşayın öyle muşlu muşlu yoksa reklemmı yapon muşlu musun ki
Nur Cennet
21.11.2006, 13:08
Tanıtma Sırası Kimde:O Kimse Yoksa Okuldan Gelince Ben Tanitiyim Mi Acepp:dancing: :whistling[1]:
Ben bu tanıtımlardan kimseyi tanıyamadım :))) herkes zaten tanıdığı hakkında bir iki küçük kelime yazdı tanıtım mı oldu ? ya da ben artık her şeyi hızlı olan bu çağda gençleri de hızlı olanlaraı anlamakta yavaş mı kaldım ?
Esra Balcı
21.11.2006, 14:53
Ben bu tanıtımlardan kimseyi tanıyamadım :))) herkes zaten tanıdığı hakkında bir iki küçük kelime yazdı tanıtım mı oldu ? ya da ben artık her şeyi hızlı olan bu çağda gençleri de hızlı olanlaraı anlamakta yavaş mı kaldım ?
bence bu zamanki gencler cok yavas :D
ben buradaki arkadaşların bir kısmının yazılarını sürekli okuyorum çok ta beğeniyorum ama doğru dürüst kimseyi tanımıyorummmmm
Esra Balcı
22.11.2006, 14:47
ben buradaki arkadaşların bir kısmının yazılarını sürekli okuyorum çok ta beğeniyorum ama doğru dürüst kimseyi tanımıyorummmmm
ozaman kiminle tanismak istedigini söyle bizde tanistiralim :D
sağol ya bak bunu söylemen iyi oldu sırayla başla o zaman :)
Esra Balcı
22.11.2006, 15:07
sağol ya bak bunu söylemen iyi oldu sırayla başla o zaman :)
peki kimden basliyalim canim?:)
peki kimden basliyalim canim?:)
bayan arkadaşlardan olabilir öncelik önemli değil
bu arada siz hep birbirinizi tanıyor musunuz burda
Esra Balcı
22.11.2006, 15:18
bayan arkadaşlardan olabilir öncelik önemli değil
bu arada siz hep birbirinizi tanıyor musunuz burda
ben eski ihvancilari taniyom yenilerinle tanismiyoz daha..ama insan zaten kisa bi sürede taniyo birbirini :D
emmergahı tanıyalım uzuuunn bir aradan sonra geri döndü ;)
tanımayanlar tanısın :O
ben başlıyorum ;)
siz devam ettirirsiniz. o da kendini tanıtır.
benim gördüğüm kadarıyla emmergah;
şeytan şimdi oturum açtı konusu ile benim gibi msn düşmanı :O
bana kastı var hıfz-ı lisan ile birlikte:whistling[1]:
çok iyi araba kullanır :whistling[1]:
kalp ağrısı var gibi görünüyo uzaktan :uzgunum[1]:
emmargah
24.11.2006, 22:11
evet msn düşmanlığım çok büyük;)
sana kastım yokk:D sadece :thinking: benim kardeşim yok.o yüzden birileyle uğraşmak hoşuma gidiyo.ama işte piyango sana vurdu:O
kalp ağrım var yaa.malesef kendimi bildim bileli:)
eyvallah kardeşim;)
sana da eyvallah emmergah ;)
uğraş bakalım uğraşabilirsen :whistling[1]:
emmargah
25.11.2006, 10:21
ya iyi de beni tanımıyom uyduk:thinking:
emmargah yazıyor gibime geldi.umutsuz mu yazıyormuş:blink:
Ama Ben Emmergah KardeŞİ Tanimiyorumm
bende tanımıyorum ..hoş beni de kimse tanımıyo:(
emmargah
26.11.2006, 23:54
Ama Ben Emmergah KardeŞİ Tanimiyorumm
:D bende seni tanımıyorum..tanışaım o halde ben emmargah :shake2[1]: memnun oldum:)
:shake2[1]: bende memnun oldumm :D
tanırsınız kendisi aktif bir şahıstır forumda :)
hıfz-ı lisanın kankası :)
hıfz-ı lisan
27.11.2006, 14:29
aa emmargah'ı tanıyormuşuz :D kıs kendini kısaca anlatsaydınya :whistling[1]:
dertli meleğim benim :) canım forumdaşım davadaşım ;)
kısa zamanda samimiyetini anladığım emmargah'ım :friends:
biraz sinirli :whistling[1]:
sürekli dua isteyen :)
bana bir çiçek bile vermeyen birisi :O
ve
mücadele ettiğine ve çok çalıştığına inandığım birisi :good[1]:
emmargah
27.11.2006, 14:43
açıkçası sana çiçek vermedim mi ben ya:thinking: çok şaşırdım:blink: aklıma da uyduracak bişey gelmedi kıss(: tamam sana en güzel çiçekleri göndereyim ben(:
tanıtayım o halde ben ..... okuyorum,:blink: annem babam okula gittiğime pek inanmazlar ama arada uğrarım:Oşaka tabiki okulumu seviyorum:whistling[1]: seviyourm seviyorum:yes[1]: hmmm kitap okumayı severdim artık bilgisayar saolsun okuyamıyorum.en son tarık tufan okudum.kekeme çocuklar korosu çok güzeldi .tavsiye ederim:thumbup[1]: mutlumuyum evet aslında ama içimde böyle eziklik var.hep zamansız sancılarım oldu.kendimi bildim bileli.ne zaman kahkaha attıysam sonrası hep gözyaşıydı ...malesef düzeleceğime hiç zannetmiyorum:Phıfzılisan bu sana(:çok bekleme yani başka başkaa çabuk alışamazdım ben ama noldu bilmiyorum biriyle dost olmam ona en küçük bi sırrımı vermem için yıllar geçmesi gerekirdi artık.daha samimi dostluklarım oluyor buna en çok ben şaşırıyorum(:canım benim sende buna dahilsin elbet(:
ya şu çalışma kısmını geçsek:cray:mahsun oldum gene.çünkü bi sürü yapmam gereken şey var.. neyse amann yaparım inşaalah(:
biraz umutsuz kardeş gibi olmak gerek:P
aklıma başka da bişey gelmiyorki
nese yeter bu kadar.
ama söyliyim keyfim yerindeyken.kimse yanaşamaz bana pek bi tuhafımdır(:
askin_bestekari
28.11.2006, 15:43
SelamÜn AleykÜm Arkadaslar..
SelamÜn AleykÜm Arkadaslar..
A.SELAM
eee kimi tanıyoz?
ben zınar ustayı merak ediyorum onu tanıyalım mı?
hıfz-ı lisan
11.12.2006, 11:39
herkes zınar'ı tanımak ister bence :D ama o gelirde birşey yazar mı bilmem :whistling[1]:
yazıların ustası zınar..
yenibeyin
11.12.2006, 11:50
s.a. ben yeni yeni ihvan üyesi olmaya başladım ve gayet memmunum inşallah onlar da benden memnundur ve burayı okuyunca daha çok kişiyi tanır oldum zinar da kalmış sıra inşallah bişeyler yazar kendi hakkında
Esra Balcı
11.12.2006, 15:10
herkes zınar'ı tanımak ister bence :D ama o gelirde birşey yazar mı bilmem :whistling[1]:
yazıların ustası zınar..
bence yazmaz...yazarsa bile cok cok böle kisa cvblar...:D ama yani yinede tanimamis oluruz :D
Nur Cennet
11.12.2006, 16:23
eee kimi tanıyoz?
ben zınar ustayı merak ediyorum onu tanıyalım mı?
Yazıların Ustası Zınar Abim:) Buraya Uğrayıp Yazar Mı ki:O
Esra Balcı
11.12.2006, 18:10
Yazıların Ustası Zınar Abim:) Buraya Uğrayıp Yazar Mı ki:O
ortadan kayboldu..galiba ham hamlar yedi..zaten dün rüyama girdi hayirdir insallah :D
hıfz-ı lisan
19.12.2006, 10:50
zınar'a iki gün değil bir ayda ayırsan yazacağı yok :O
MEHMET EFE'yi tanıyalım mı? :whistling[1]:
emmargah
19.12.2006, 12:54
evett mehmet kardeşi tanıyalım hıfsı iyi fikir:shake2[1]:
o herkesle röportaj yapadursun bizde her taraftan onu soru yağmuruna tutualım:)
((bu bölüm öyle miydi acaba:whistling[1]: :whistling[1]: )):)
hıfz-ı lisan
19.12.2006, 13:01
tam olarak öyle olmasada biz öyle yaparız emmargah :whistling[1]: :D
birde gelip kendisini anlatacak :O merak ediyoruz ne yapar ne eder diye :P
emmargah
19.12.2006, 13:31
hım anladım :)bekliyelim o halde:thinking:
hıfz-ı lisan
20.12.2006, 13:05
:D yahu kardeşim bize kimseyi tanımak nasip olmayacak mı?
Mehmet efe'nın ruhsuz ortağı nerde gelsin sahip çıksın :O
hımmm.
ya görmüştümde unutmuşum.
mehmet efeyi tanıtıyorum ortağına düşer dimi :O
herkesin gördüğü gibi sivri dilli :whistling[1]:
haksızlığı yapan kim olursa olsun hemen karşısına çıkıyor ve hesap soruyor :shake2[1]: Allah razı olsun.
girişken. yeni fikirleri olan ve yeni fikirlere açık bir şahıs.
forumda güzel konuları var köşesi röpörtajlar umutsuz_efe org :whistling[1]: sonra üye notlarına yazılanlar...
sonra efe siyasi bir kişilik milli görüşlü ama körü körüne bağlı diil ;)
ve ****** bir ortağı var :O:O:O
Esra Balcı
22.12.2006, 15:26
hımmm.
ya görmüştümde unutmuşum.
mehmet efeyi tanıtıyorum ortağına düşer dimi :O
herkesin gördüğü gibi sivri dilli :whistling[1]:
haksızlığı yapan kim olursa olsun hemen karşısına çıkıyor ve hesap soruyor :shake2[1]: Allah razı olsun.
girişken. yeni fikirleri olan ve yeni fikirlere açık bir şahıs.
forumda güzel konuları var köşesi röpörtajlar umutsuz_efe org :whistling[1]: sonra üye notlarına yazılanlar...
sonra efe siyasi bir kişilik milli görüşlü ama körü körüne bağlı diil ;)
ve ****** bir ortağı var :O:O:O
vay be simdi acayib tanidim :D
emmargah
23.12.2006, 00:52
iyi deeee bunları bende biliyorum kısmen ...bunları bilmek için ortağı olmaya gerek yokki:thinking:
bende anlatayım mehmet kardeşi gider ayak:)
zanda bulunoyurm ama bak seni tanımıorum ..
eğer kırılır yada yanlış olduğunu düşünürsende ilet değiştiririm;)
mehmet kardeş biraz inat gibi...biraz fazla dik başlı..biraz kendine fazla güveniyor...gücünü --gücümüzü--nerden aldığımız belli değil mi aslında...e bizde kerameti kendimizden bilmioz nasılsa...:)gene kendime pay biçtim biraz...kayserilik damarlarım kabardı herhalde:)
sonra bi de hayatta hep dikkatimi çekmiştir..zıt kutuplar biribirini çeker umutsuz ve mehmet kardeş ve ortaklık...işin gerçeği benim pekte sakin arkadaşlarım yoktur...ben olabildiğince duru olduğum içn..sizde de aynı şekil...neyse kendimden değil mehmet kardeşten bahseioruz....
konu dağılmasın..
işteeee ne biliym biraz faazla ağır gibi ya....bazen düşünüyorum da acaba ezilmiyormu bu kadar abilik altında...ağır molla olmak güzelde:)çılgınlık damarları yokmu acaba?:thinking:tüm sinirlerini aldırdınmı mehmet kardeş:)
nese ben kaçtım hadi eyvallah:)
MEHMET EFE
23.12.2006, 01:43
edit :
emmargah
23.12.2006, 02:53
çokk güzelmiş(:
bizdede aynı diyaloglar var.. erkeklerle aman yaklaşma değmesin şt değme bana(:bazen kırılıyorlardır hemen su katıyorum olaya espriyle karışık atıyorum lafımı... alındıklarını zannetmiyorum ama halleri tavırları değişiyor artık...(:
erkeklerle aynı karelere giriorum:uzgunum[1]: ama onlar bile değişiyor...
sana ne sormak isterdim şu an ki ruh halimle:thinking:
(:
mesela;
1-hayatımız çıkmaz gibi olur ya bir çok kere uf dersn nefrett ...herşey dursun dersin...ya da daha doğrusu dermisin...benim sürekli yaşadığım duygulurı insanlar zombi gibi görüyorlar :blink: ben mi tuhafım ki.. dermisin sen?düştüm bu son işte dermisin???
2-eğer dersen ((ama bence hepimiz bi çok kere düşeriz))bu zamanlarından nası kalkarsın..??elinden kim tutar...bazen foruma girerim ağlar zırlar düzelirim.. sonra kaldırır bir el..bunun için öylee keramet beklmeye gerekte yok aslında dimi??küçük bir smi bile bazen yetiyor bana(: bunun gibi:flowers:
3-hayatta en çok nerde olmak isterdin???
4-annemler Hacca gidiyorlar sevinçle karışık mutluluk var:( :) iki smiley arasında ruh halim..şimdi herkese dua yazıyorum...bi hadis vardı..müslüman kimse kendisi için istediği birşeyi başka müminler için de istemedikçe gerçekten iman etmiş olmaz...zaman durdu gibi o an'a kadar herşey banaydı.hatta okuduktan sonra gizli gizli buğz ettiğimi farkettim..şimdi herkese dualar yazıorum...duaların ne güzel şeyler olduğunu anladım...öyle güzel ki...(:her neyse işte soru şu...hayattaki en büyük hayattaki en güzel dua nedir sence???hem kendin için hem başkaları için???en büyük dua(n) nedir??
5-hmmm böyle ruhunun yumuşacık olduğu zamanlar oldumu hiç(((şuan ben öyleyimde))bazen dualarımın kabul olduğunu hissediyorum...nefsim bırakmıyorda gene "O" el tutuyor kaldırıyor:)sen böyle zamanlarda ne düşünürsün??naparsın??ruhun bedenden çıkacakta senden izin istiyor...öyle tuhaf ki....
6-peki hiç çıldırdım mı ben dediğin olduğumu
7- peki hayatı kalıba sokanlara ne dersin??mesela cenneti tapulayanlara..cehennem bekçilerine???sahte yüzlere sahte insanlara...ufff tamam biliyorum önce insan kendine bakmalı:uzgunum[1]: önce kendimi düzeltmem gerek..boşver başkalarına laf atmayalım...
8-ayetlerin güzelliği sardımı seni?(:fatıma hocayı seviyorum Allah için hemde
9-hani insan en yanlız kaldığında en çok birileri olduğunu farkeder ya yanında...sende yanlız kaldığında neler hissedersin??hadi bi kişiliğinle yüzleş(:ben çok seviyorum bunu yapmayı... sonuç negatifse bile en azından diyorum bi yüzüm varmış(:
10-böleee dua edersin olmaz...bilirsin olmayacak..istersin ağlarsın...tevekkül dersin e amaa dersin sonra da...sonra dersin neylerse güzel eyler Mevlam...sonra vazgeçersin... sonra sancılar başlar e birileri sana en güzelini hazırlamıştır yapma dersin...sence vazgeçmek ya da bilmiyorum yaa...böyle bişey yaşadınmı hiç...yani nasıl diyeyim...yaşamın gelgitleri sardımı hiç seni??
11-aklıma ilk şimdi düştü...hayat nedir sence?hayat dedikeri şey ev mal mülk aşk sevda sevgili bunlar mı?ya da sadece ahiret mi?hayat sadece ne demek??
12-pişman olmakta güzel ya...gene dua oldu ama benim en büyük dualarımdandır..Rabbim hatalarımı ayağıma dola...(:çok dolanırmı ayağına bişeyler:whistling[1]: bilmiorum yaa...ben bilmem elimi kolumu bi yere çarpmadan gün geçireyim...sürekli uyarırlar şş kul bak acizsin dikkat et diye...(:bunu da seviyorum(:
bence yeter bu kadar yoruldum hakkaten..neyse ben haftaya kadar yokum inşaallah.sen iyice düşün...istediğini esgeçebilrisin sen bilrsin..Rabbimin selamı ,rahmeti bereketi üzerinize olsun kardeşim...bana da dua et:flowers:
Esra Balcı
23.12.2006, 13:16
benim de bi kac sorum var...
senin annenle baban nasil tanismislar ? :D kusura bakma ama cok merak ettim annen norvecli baban trabzonluymus yani :D buna cevab verirsen sevinirim
ondansonracima sen kac yasindasin? kac kardessiniz? :D okulda derslerin nasildi :D tamam hele bunlari cevabla bakiim :D
MEHMET EFE
23.12.2006, 13:22
edit :
MEHMET EFE
23.12.2006, 13:26
edit :
Esra Balcı
23.12.2006, 13:27
mehmet efe abi :D benim sorularima noldu alow :D
emmargah
24.12.2006, 23:45
çok güzel ....
cevaplarınız gerçekten çok güzel...teşekkür ederim mehmet kardeş...:)
şükür yanlız değilim bu evrende:)
yaf memet efe kardeş bu kadar açık etme her şeyi ilerde belkim ünlü olursun... sonra forumdakiler her şeycikleri ortaya döküverirler...bu arada pek küçümenmişsin...ama bence forumun efendi küçük abilerindensin.....rabbim istediğin yere gelmeyi hakkında hayırlı ise nasib eylesin.....(bende diyom bu efendi kardeşimi niye seviyom baba tarafından memleket hesabı)
Aslında mantalite olarak dua edecek bir konumda olmadığımı biliyorum..
ne demek istedin kardeş......mantalite olarak dua edecek konumda olmamak??????
efe olm bu kadarını bende bilmiyodum :O
özel hayatını niye anlatmadın hı? :whistling[1]:
neyse hemşomuz fatımayı tanımaya ne dersiniz?
:clap2: :clap2: :clap2:
fatıma abla hadi bize kendini tanıt :)
şimdi okudum çok gezel herkesin birbirini tanıması sıra fatımadamı
yok ya bana sıra en son gelse olmasmı.....:O
has be has ofluyum...acıkın milliyetciyimdir:D bu arada takım tutmam(zeynep kardeşe duyrulur)....
kimyagerim...pis bi meslek o yüsden yapmıyom.....2 çocuk annesiyim............
hayatı ve müslümanları çokçokçok seviyom....bu sıralar azıcıkın oburum ..çok konuşmayı kendime yasakladım(malayani söz kalbi karartır)acısını burda çıkartıyom kendimi kandırıyom...kitap okumayı severim......şiir yazmayı.....
kara kalem çalışmayı...... istanbulda büyüdüm.......ama trabzonun kokusu hep burnumda tüter......bu arada tv izlemem evimdeki tv yide çiçek sehpası yaptım ...güzel oluyo tavsiye ederim....bu kadarın yeter sanırım...
emmargah
26.12.2006, 00:18
siz normalde meal hocasımısınız?hocamısınız ?
yaklaşık 10-12 yıldır meal gurubum var...aynı zamanda farklı aktivitelerimizde var benzer bağlamda ...hoca olmaya gelince estağfurullah o benim haddime düşmüş bir olay değil...faydalanıp faydalandırmaya çalışıyorum...
Esra Balcı
26.12.2006, 11:24
bukadarcikmi :O
MEHMET EFE
26.12.2006, 11:26
yaf memet efe kardeş bu kadar açık etme her şeyi ilerde belkim ünlü olursun... sonra forumdakiler her şeycikleri ortaya döküverirler...bu arada pek küçümenmişsin...ama bence forumun efendi küçük abilerindensin.....rabbim istediğin yere gelmeyi hakkında hayırlı ise nasib eylesin.....(bende diyom bu efendi kardeşimi niye seviyom baba tarafından memleket hesabı)
abla teşekkür ederim düşüncelerin için.... ama siz kendinizi pek az tanıtmışsınız :)
abla teşekkür ederim düşüncelerin için.... ama siz kendinizi pek az tanıtmışsınız :)
efecim yasaklı siyasetçi :whistling[1]:
bulaşma hemşolarıma sonra kaybedersin böyle iddaları :O
umutsuz-vaka siz tanıttınız mı sayfa kaçta :)
sayfa 6 abla :)))
seni tanıyalımmı :P
bukadarcikmi :O
daha ne söyliyeyim yigido kardeş bi şeceremi yasmadım ya:O
mehmet efe kardeş bizde pek açık edilmez :D ama yeterli gibi geldi.. hem benim başımda bir sorguç yok senin sorguçların fazlaydı :O
hıfz-ı lisan
28.12.2006, 10:37
şimdide fbı (:whistling[1]:) üyelerinden Arzu abla'yı tanıyalım :O
hadi abla bekliyoruz :)
arzu abla heee.
hemşom çok sıcak kanlı misafirperver ince duygusal gibi güzel hasletlere sahip olan bir insan :)))
mehmet efeye iddayı kaybettirdiği için güzel bir insan :O
muhasebeci aynı zaman da bu aralar kesin yoğundur yıl kapama mevzusu :whistling[1]:
işte bele :O
bendeyeniolduğumiçin henüz tanımıyorum ama inşallah tanışırız
selametle kalın
ilk başta hıfz-ı lisan teşekkür ederim...hehe hemşom açıklamış sağolsun yüreğine sağlık..kendimi tanıtmak nasıl tanıtıyımki çok zor bir soru ya :) ben aslen trabzonluyum...5 yıldan beri istanbulda yaşıyorum...ilk başta istemeyerek geldim istanbula hatta nefret ediyordum sevmiyordum istanbulu yaşayınca alıştım artık şimdi bana bırak git derseler bırakmam kesinlikle...bir özel şirkette muhasebe bölümünde çalışıyorum...kendimden az bahsedecek olursam hiçbir şey hakkında kötü düşünmeyen insanlara dostane yaklaşan, çok değer veren biriyim...vefalıyımdırda...ama bir arkadaşımı arayıp ulaşamadığım zaman hiç bir zaman iyi düşünmem hep kötü düşünürüm..bişeymi oldu nesi var..yada forumda olmasın merak ederim neden gelmiyor nerde alışkanlık oldu bu bende ama iyi değil...dostları gözlerin araması göz önünde görmesi iyide görmeyince hemen kötü düşünmek kötü bişey bu bende var :( insanları çok seviyorum hep iyiliklede yaklaşmaya çalışıyorum...ve biliyorum ki bende dostlarım tarafımdan seviliyorum...
bu kadar yeter hıfz-ı lisan devamı arkası yarın ;) :flowers: :flowers:
hıfz-ı lisan
29.12.2006, 12:22
ablam bende tşkr ederim :flowers: geç oldu ama neyse artık iyi ki varsın ya olmasan :P
seviyorum seni ya :friends: inş. bekliyoruz ;)
geç oldu ama sen bana sorduğunda süpriz biri var sandım sanki onu soruyosun sandım nerden bileyim beni burada tanımak istediğini :P hehe süprizler süprizler iblmiyorum artık başka öğrenmek istediğiniz birşey varsa soru sorabilirsiniz elimden geldiğinde cevaplarım zati 2 gün dedin :) dün gitti bugün sorulardanda sıyırdım hehe ayrıca öğleden sonra olmayabilirim malum 2007 hazırlıkları ;)
ben teşekkür ederim iyiki yolum ihvan forumdan geçmiş...:flowers:
hıfz-ı lisan
29.12.2006, 12:46
abla zınar'ı bir ay bekledik (gerçi hiç birşey yazmadı ama ben söylemiştim yazmaz diye :D ) mehmet efe'yide bir hafta bekledik ortağı idare etti biraz neyseki o geldi sonunda.. :)
sanada ayırırız bir hafta :O
:whistling[1]:
emmargah
29.12.2006, 16:51
arzu ablacımmm seni tanıyormuşuz...(:
bende anlatayım öhüm öhüm:whistling[1]:
ablacm kısmen laz ama sanırım umutsuzla aynı sudan içmemişler...huyu falan benzemez pek:whistling[1]: bakıpta aldanmayın:O
bitanedir O.benle mayın tarlası oynamayı pek sever...yenilen pehlivan güreşe doymaz misali:whistling[1]: ama nedense ütopik bi biçimde hala beni yenebileceği dair hissi var içinde:whistling[1]: neyse........!!!!(:
bunun dışında oğlum olsa alacağım nadir insanlardan...abla yaa bi 30 yıl bekle oğlum olursa alayım seni:O yani bu zamanda becerikli temiz titiz tertipli:yahoo: bilemiyorum yani(:
öyle işteee sonra sorumda :whistling[1]:
gelinimm olurmusunnnnnnnnnn ablacımmmmmm:yahoo: (: :flowers:
Ben De Arzu'yu Çok İyİ Tanimiyorum Ama TanidiĞim Kadariyla GÜzel Şİİrler Yazan , Muhasebecİ, Karadenİzlİ Yardim Sever Bİr KardeŞİmİz...Üstelİk Bu GÜn De DoĞum GÜnÜ..:flowers: .Allah İÇİn SevdİĞİm Bİr KardeŞİm...:friends:
Arzuyu şiirlerinden tanıyorum .Ve idddia ediyorum ki çok güzel bir yüreği var,olmasa o güzel şiirleri yazması imkansız.Allah selamet versin ,
bolcada ilham:) :flowers: :flowers: :flowers:
Nur Cennet
29.12.2006, 19:29
Şiirleri Çok Gzl Bi O Kadar Da Yani Yazılardan vs Gördüğüm KadarıyLa Çok Temiz,İyi Bi Abla:flowers: Şiirlerine Yansıyor O Gzl Düşünceleri...;)
yaf hemşom işte süper biri ne diyeyim......
AdigeBatur
29.12.2006, 21:18
Sezai Karakoçtan çok güzel şiirler ekliyor :) Şiirden anlayan biri...
.
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ya beni çok mutlu ettiniz yoğunluğumdan yoktum sağolsun emmargah abla yazdım dedide bir bakayım dedim...duygulandırdınız beni hepinize çok teşekkür ediyorum...hepinizi çok seviyorum...:flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
yazılarımı beğenmenizede sevindim..Allah Razı Olsun Hepinizden...
emmargah sorunada bilemiyorummm yaniii desem :P
kardeşler_61
01.01.2007, 01:10
kötü bi şey mi:shake2[1]:
emmargah
01.01.2007, 01:16
kötü bi şey mi:shake2[1]:
ne kötümü:confused1[1]:
Sadece benja
01.01.2007, 12:49
Arzu = Vefasız :)
emmargah
01.01.2007, 14:48
benja abi seni tanıyalım mı???
biraz daha buralardasın....hem muhabbet olur hem aklımızdakiler cevaplanır istermisin abicim??:)
((evet dersen bi yığın soruyla karşına çıkarım haberin olsun:whistling[1]: )):)
Sadece benja
01.01.2007, 14:50
benja abi seni tanıyalım mı???
biraz daha buralardasın....hem muhabbet olur hem aklımızdakiler cevaplanır istermisin abicim??:)
((evet dersen bi yığın soruyla karşına çıkarım haberin olsun:whistling[1]: )):)
Olur :)
emmargah
01.01.2007, 15:05
yehhhhuu abi asrın hatasını yaptın benden dimesi:whistling[1]:
pek bi umutsuz gördüm kendimi ama : )
yok hayır ya genel geçer şeylerden konuşalım; )
başlıyorum bak aklımdaki sorular.....
sende kendinden bahsedebilirisn tabi: )
1-ilk sorudan gözünü korkutmayalım abicim: )
nası gidiyor askerlik..???hani ballandıra ballandıra bitiremezler ya askerliği bitirinler ...sence de öylemi?bize anlatacağın trajik komik tuhaf olaylar varmı??
2-bi yerlere gitmenin güzelliği ama gitmenin verdiği zorluk..ikisi arası gelgitler zordur ya...o dönemdeki duygularınla şimdikiler arasında ki fark?hissedebiliyomusun aradaki farkı??ya da neler hissediyosun??
3-siz 3 kardeştiniz değilmi?hatta benle yaşıt bi kız kardeşin vardı sanırım:thinking: abii çok eziyet ediyomusun yaa kıza??...mutfak işlerine falan arada yardım et..: )yazık yaaa:cray: kendimden biliyorum yani:whistling[1]:
4-konular çok dağıldı ama akşam gelince daha güzel sorular hazırlıycam inşaallah....hayatı bi özetlesene...yaşadığın yıllar sayısınca hissettiklerin mesele??ne dersin naparsın....
5-mesela bi mizandasın hayat karşında sen mi ondan hakkını isterdin yoksa o mu senden yaşadığın herşey için haksızsın derdi:blink: biraz abuk bi soru olabilir ama sen kafana göre cevap ver: )
6-dostluk çok güzelde...güven eksik olunca olmuyor işte...güvensizlik yüzünden dost kaybettinmi....dost kaybetmek iki taraflı ya aslen...ya da karşıdakinin senin güvenini hissetmediği zamanlar oldumu??
7-çook samimi olduğun sırlarını verdiğin zamanlarını paylaştığın insanların 'hiç' olduğunu anlamak çok can sıkıcı:(ben yaşadıım..ya sen???kahretsin dedinmi hiç:uzgunum[1]:
8-hmm askerlik dostları sağlam olurmuş ama: )sence de öyle mi??
9-benja olum tamam al teskereni git izin veriyoruz deseler ne hissederdin((şu an itibaryle)): )
10-gitmek güzel değil mi abi; )ben sana demiştim...uzak kalmak bazı şeylerden salim kafayla düşünmek güzel..anlatsana bize salim kafayla neler düşündün orda: )
11-nöbete kalkmak nası bi duygu..ya da nöbet beklemek ...sırtında ağır bi yük...bunca insan sana emanet ...emanette ağır canlar teslim: )neler düşünüyorsun bakalım
12- abi yaff odam göçük altında sende dağınıkmısındır:cray:
13-özel mevzulara girmedim ama akşama en güzelinden sorular hazırlamayı düşünüyorum:whistling[1]: kızmak yok: )iznin var ama öyle değilmi :whistling[1]: ???
nese ben kaçayım artık sna kolay gelsin; )
Sadece benja
01.01.2007, 15:37
yehhhhuu abi asrın hatasını yaptın benden dimesi:whistling[1]:
pek bi umutsuz gördüm kendimi ama : )
yok hayır ya genel geçer şeylerden konuşalım; )
başlıyorum bak aklımdaki sorular.....
sende kendinden bahsedebilirisn tabi: )
1-ilk sorudan gözünü korkutmayalım abicim: )
nası gidiyor askerlik..???hani ballandıra ballandıra bitiremezler ya askerliği bitirinler ...sence de öylemi?bize anlatacağın trajik komik tuhaf olaylar varmı??
Doğruyu söylemek gerekirse askerlik iyi gitmiyor. Burası çok sıktı beni. Usta birliğine geçip biraz olsun rahatlamak istiyorum.
Tuhaf olaylara gelince çok var. Ama en çok tuhafıma giden, ismi Bünyamin yani adaşım olan bir çocuğun kendisine verilen tüfeği her seferinde kaybetmesiydi. Bunu nasıl başarabildiğini hala anlayabilmiş değilim =)
2-bi yerlere gitmenin güzelliği ama gitmenin verdiği zorluk..ikisi arası gelgitler zordur ya...o dönemdeki duygularınla şimdikiler arasında ki fark?hissedebiliyomusun aradaki farkı??ya da neler hissediyosun??
Hep bir hüzün var. Beni bilen bilir, duygusal bir yanım vardır. Ama bu gitmek beni çok olumsuz etkiledi. İnsan eskileri her düşündüğünde ağlamak ister mi? Allah'tan kendimi tutuyorum da rezil olmuyorum =)
3-siz 3 kardeştiniz değilmi?hatta benle yaşıt bi kız kardeşin vardı sanırım:thinking: abii çok eziyet ediyomusun yaa kıza??...mutfak işlerine falan arada yardım et..: )yazık yaaa:cray: kendimden biliyorum yani:whistling[1]:
Evet 3 kardeşiz. Ben ona eziyet etmiyorum, sonuçta kocaman bir kız oldu. Ama yardım konusunda lütfen başka kapıya =)
4-konular çok dağıldı ama akşam gelince daha güzel sorular hazırlıycam inşaallah....hayatı bi özetlesene...yaşadığın yıllar sayısınca hissettiklerin mesele??ne dersin naparsın....
Bomboş bir hayat. Kendi adıma artı diyebileceğim bir şey yok. Daha fazla uzatmıyım, askerde iyi olmuyor bunları düşünmek =)
5-mesela bi mizandasın hayat karşında sen mi ondan hakkını isterdin yoksa o mu senden yaşadığın herşey için haksızsın derdi:blink: biraz abuk bi soru olabilir ama sen kafana göre cevap ver: )
Bence o benden hakkını isterdi.
6-dostluk çok güzelde...güven eksik olunca olmuyor işte...güvensizlik yüzünden dost kaybettinmi....dost kaybetmek iki taraflı ya aslen...ya da karşıdakinin senin güvenini hissetmediği zamanlar oldumu??
Kaybettim. Dostluk kavramı benim için çok önemlidir. Hatta bazen bu güven meselesini biraz abartırım =)
7-çook samimi olduğun sırlarını verdiğin zamanlarını paylaştığın insanların 'hiç' olduğunu anlamak çok can sıkıcı:(ben yaşadıım..ya sen???kahretsin dedinmi hiç:uzgunum[1]:
Evet. Eminim herkesin böyle bir anı olmuştur.
8-hmm askerlik dostları sağlam olurmuş ama: )sence de öyle mi??
Bunu söylemek için daha erken.
9-benja olum tamam al teskereni git izin veriyoruz deseler ne hissederdin((şu an itibaryle)): )
Çok deli şeyler yaparım herhalde. Çünkü her şeyi, herkesi o kadar çok özledim ki =(
10-gitmek güzel değil mi abi; )ben sana demiştim...uzak kalmak bazı şeylerden salim kafayla düşünmek güzel..anlatsana bize salim kafayla neler düşündün orda: )
Salim bir kafa yok ki. Hep olumsuz düşünceler içindeyim. Belki ilk zamanlar olduğu için böyledir. Bakalım ilerleyen zamanlar neyi gösterecek..
11-nöbete kalkmak nası bi duygu..ya da nöbet beklemek ...sırtında ağır bi yük...bunca insan sana emanet ...emanette ağır canlar teslim: )neler düşünüyorsun bakalım
Bize sadece koğuş nöbeti var. O da çok sık olmuyor. Bir kere 4-6 nöbeti tuttum. Ama güzeldi valla =)
12- abi yaff odam göçük altında sende dağınıkmısındır:cray:
Aşırı dağınık biriydim. Askerde yatağımı toplamaya alıştım mecburen =)
13-özel mevzulara girmedim ama akşama en güzelinden sorular hazırlamayı düşünüyorum:whistling[1]: kızmak yok: )iznin var ama öyle değilmi???
Farketmez. Bana her şey uyar =)
nese ben kaçayım artık sna kolay gelsin; )
Teşekkürler.
Not: Msn'de biraz dolu olduğum için cevaplar basit olmuş olabilir. E malum askerim, mazur görün lütfen :)
benjayım mı tanıyoruz :)
ben de bikaç soru sorayım o zaman :whistling[1]:
hayatta en çok değer verdiğin insan kim?
hayatındaki tüm olumsuzluklara olumlu açıdan bakmaya çalışır mısın?
nerden geldi aklıma bilmiyorum ama sorayım dedim :wave[1]:
Sadece benja
01.01.2007, 15:47
benjayım mı tanıyoruz :)
ben de bikaç soru sorayım o zaman :whistling[1]:
hayatta en çok değer verdiğin insan kim?
Annem.
Çalışıyorum ama beceremiyorum malesef.
nerden geldi aklıma bilmiyorum ama sorayım dedim :wave[1]:
Teşekkürler :flowers:
Çalışıyorum ama beceremiyorum malesef.
mücadeleye devam o zaman :friends:
dikenli yolların sonu gül bahçesine çıkar inşallah :flowers:
Sadece benja
01.01.2007, 15:52
mücadeleye devam o zaman :friends:
dikenli yolların sonu gül bahçesine çıkar inşallah :flowers:
Amin :)
emmargah
01.01.2007, 16:38
eyvallah abi...:)
emmargah
01.01.2007, 23:56
ya sana soracaklarımın hepsi uçtu gitti aklımdan:( ne soracaktım ki ben sana:thinking:
özel demiştik de:thinking:
neyse dur sorayım
1-özelim dediğin birileri var mı son dönem...
:offtp: aslında ben böyle sorulardan nefret ederim ama neyse:offtp:
2-evlenmek için ille aşık mı olmak gerek?
3-aşık olduğunu nası anlarsın abi:thinking: ((biliyorum çok mantıklı bi soru))
4-hakkat yaf aşık olunca sersemler ya insan sevdiği yanında ya da böyle farklı olur,eli ayağına dolanır:whistling[1]: sen de böyle tuhaf belirtiler olurmu:blink:
5-peki aşkının gerçek aşk olduğunu nası anlarsın:thinking:
6-birisine ciddi bişeyler dedinmi şimdiye kadar....yani ilerisi için yada bi hayat paylaşma isteği...
uffffffffffff çok abarttım...elime yüzüme de bulaştırmış oldum..soramam ki ben böyle şeyler...:uzgunum[1]:
tamam abi sen kafana göre takıl...ama özelini işte ben soru soramasam da sen anlat; )
Sadece benja
02.01.2007, 12:49
ya sana soracaklarımın hepsi uçtu gitti aklımdan:( ne soracaktım ki ben sana:thinking:
özel demiştik de:thinking:
neyse dur sorayım
1-özelim dediğin birileri var mı son dönem...
:offtp: aslında ben böyle sorulardan nefret ederim ama neyse:offtp:
2-evlenmek için ille aşık mı olmak gerek?
3-aşık olduğunu nası anlarsın abi:thinking: ((biliyorum çok mantıklı bi soru))
4-hakkat yaf aşık olunca sersemler ya insan sevdiği yanında ya da böyle farklı olur,eli ayağına dolanır:whistling[1]: sen de böyle tuhaf belirtiler olurmu:blink:
5-peki aşkının gerçek aşk olduğunu nası anlarsın:thinking:
6-birisine ciddi bişeyler dedinmi şimdiye kadar....yani ilerisi için yada bi hayat paylaşma isteği...
uffffffffffff çok abarttım...elime yüzüme de bulaştırmış oldum..soramam ki ben böyle şeyler...:uzgunum[1]:
tamam abi sen kafana göre takıl...ama özelini işte ben soru soramasam da sen anlat; )
Bunların hepsinin cevabını toplu halde vereyim. Benim için aşk, sevgi vs. öldü artık. En azından şu an için öyle. Kimse için üzülmeye, emek harcamaya değmiyor. Daha fazla yorum yapmak da istemiyorum kusura bakma. Tekrardan teşekkürler kardeşim.
emmargah
02.01.2007, 14:31
Bunların hepsinin cevabını toplu halde vereyim. Benim için aşk, sevgi vs. öldü artık. En azından şu an için öyle. Kimse için üzülmeye, emek harcamaya değmiyor. Daha fazla yorum yapmak da istemiyorum kusura bakma. Tekrardan teşekkürler kardeşim.
yok hayır sen kusura bakma....aslında çokta hoşlanmam böyle sorulardan ama ne biliym duygusalsın ya daha farklı olur diye düşünmüştüm:)
neyse saol eyvallah abi;)
öff emmergah kardeş ne yaptınöyle yaaaa!! ne biçim sorular öyle?:O aynştaynla bi bağlantın varmı?zavallı asker kardeşe bööle sorular sorulurmu? Adam çıldırır ya....zavallı belkimde açtır, yorgundur, hastadır, annesini öslemiştir:cray: zavallımı sıkıştırıyon...... oda güsel zıplayıp kaçtı.....neyse benja kardeş bende bi soru sorayım usulen barim...
askerlikten sonra ne yapcan .... önce ne yapıyodun... annen izne gelince sofrada sana ne yapacak? bizide yemeğe çağıracanmı?... sofranıs kaç kişilik?
(emmergahın sorularını aratmayayım dedim ama abarttımmı ne)işte askere bööle kolay sorular sorulur dimi ama:D
emmargah
19.01.2007, 15:08
arkadaşlarımızı tanımaya devam edelim..benim aklımdan jewel geçti:whistling[1]: hıfzımda olarr abisi de onu tanımak ister dedi:O
evet jewel seni tanıyoruz...
hemen söyliyim
dünkü rezilliğimin ardından:whistling[1]:
jewel erkek,20 yaşındaydı sanırım:thinking: neyse işte o civarlarda:) bi ara ödümü patlattı gecenin üçü noluyoz yaf falan oldum ama sonu iyi oldu inşaallah...yani gene ihvan kazandı:whistling[1]: :)
atış alanının gözde şahsiyetlerinden:P
desem inanmayın falan:whistling[1]: bana laf yetiştirecek diye uykusuz kaldı:P
şimdilik böyleee
jewel kardiş bekliyoruzz
jewel jewel ah jewel sevdiğim bir kardeşim atışları iyidir..şiirlerdede iyi yazılarındada ablasını çok sever sağolsun...ablasını sert biliyodu tanışınca abla ne kadar neşelisin diyen bir kardeşim...oda bi tanedir iyiki tanıştık senlede...ihvan forum bitane bu konuda...
kendiside bir cevherdir ama bildiğiniz cevherlerden değil adı cevher yani :O
hıfz-ı lisan
19.01.2007, 15:18
emmargah'a kimi tanıyalım dedim oda jewel olsun dedi tamam dedim abinden izin çıktı yani :D
jewel jewel :O bazen düşünüyorumda gerçeği söylemeseydim sana :O
hadi anlatta tanıyalım seni biraz :)
kul emir
19.01.2007, 15:19
jewel tek kelimeyle süper bir dost :) görüştüğüm bir insan rabbim ondan razı olsun daha anlatayımmı jewel istermisin :)
kul emir
19.01.2007, 16:02
jewel kimdir? ereğlili :) tam bir kitap aşığı gül en sevdiği çiçek :) kolleksiyon yapıyor adeta gül resimnlerinden :) hım başka devam edeyimmi acaba jewel
arkadaşlarımızı tanımaya devam edelim..benim aklımdan jewel geçti hıfzımda olarr abisi de onu tanımak ister dedi
evet jewel seni tanıyoruz...
hemen söyliyim
dünkü rezilliğimin ardından
jewel erkek,20 yaşındaydı sanırım neyse işte o civarlarda bi ara ödümü patlattı gecenin üçü noluyoz yaf falan oldum ama sonu iyi oldu inşaallah...yani gene ihvan kazandı
atış alanının gözde şahsiyetlerinden
desem inanmayın falan bana laf yetiştirecek diye uykusuz kaldı
şimdilik böyleee
jewel kardiş bekliyoruzz
emmargah(adını öğrendim:O Arzu ablam öğretti) demek korktunmuydu?Bilsem devamettiridim şakayı:D ,ama ciddi ciddi düşünmüyorda değilim hani;) .Geçen gece beni uykusuz bıraktın bak iyice hasta oldum ,hemşirelerin acımasız iğne vurma mesailerinide unutamam:cray: ,dolayısı ile olayları karıştırır oldum,Emmargah mı hemşireler mi?:P acaba bu acıları kimden çıkarsam:whistling[1]:
Hepiniz sağolun beni tanımaya layık görerek onurlandırdınız
Emmargah kardeş teşekkür ederim ,çok iyisin yaw,
Arzu ablam bitanesin,
Hıfzı abim:D has abisin ,senin abiliğine doyum olmuyo:D
Kul emir çok değerli dostum sırdaşım,herşeyi anlatmışsın sağol ,dost dediğin böyle olmalı.:friends:
arkadaşlar ben kendimi biraz daha toplıyayım akşama görüşürüz,siz sorun ben söyliyeyim .Sandeleyede ,anlarsınız pek rahat oturamıyorummm:wave[1]:
emmargah
20.01.2007, 12:28
emmargah(adını öğrendim Arzu ablam öğretti) demek korktunmuydu?Bilsem devamettiridim şakayı ,ama ciddi ciddi düşünmüyorda değilim hani;) .Geçen gece beni uykusuz bıraktın bak iyice hasta oldum ,hemşirelerin acımasız iğne vurma mesailerinide unutamam:cray: ,dolayısı ile olayları karıştırır oldum,Emmargah mı hemşireler mi?:P acaba bu acıları kimden çıkarsam:whistling[1]:
Hepiniz sağolun beni tanımaya layık görerek onurlandırdınız
Emmargah kardeş teşekkür ederim ,çok iyisin yaw,
Arzu ablam bitanesin,
Hıfzı abim has abisin ,senin abiliğine doyum olmuyo
Kul emir çok değerli dostum sırdaşım,herşeyi anlatmışsın sağol ,dost dediğin böyle olmalı.:friends:
arkadaşlar ben kendimi biraz daha toplıyayım akşama görüşürüz,siz sorun ben söyliyeyim .Sandeleyede ,anlarsınız pek rahat oturamıyorummm:wave[1]:
ayyy hakkaten yaa..dedim kızım al başına bela...zaten tadım tuzum yok..bi de uğraş şimdi elin adamıyla:Peğer sen şakayı devam ettirseydin ben giderdim kalpten :swoon[1]:
kardeşimsin jewel ne demek;)
tanıtsaydın kendini biraz...bu bölümde ...
soru falan sorarız ama müsait olunca bi ara inşaallah...
emmargah
20.01.2007, 12:28
geçmiş olsun bu arada..bilemiyorum benle uğraşmaya devam edersen daha ne kadar iğne yersin:P
jewelimi tanıyoruz...
aaa bak hiç haberim yoktu :)
jewel takip ediyo beni haberim yok :O
tarzı malik abiye benziyor imzasındaki adamı hiç sevmedim.
oyunu seven ve burdan çıkmayan birisi :O
kul emir
20.01.2007, 13:07
jewelimi tanıyoruz...
aaa bak hiç haberim yoktu :)
jewel takip ediyo beni haberim yok :O
tarzı malik abiye benziyor imzasındaki adamı hiç sevmedim.
oyunu seven ve burdan çıkmayan birisi :O
haha malik abiyemi benziyor :):):) umutsuz hiç güleceğim yoktu ya
işin komik yanı bi tane daha emmargah jeweli bayan sandı...
şimdide jewel hıfz-ı lisanı erkek sanıyo sanırım abi falan :)
biz şakacıktan abimiz diyoruz inanma cevher :P
geçmiş olsun jewel bir an önce iyileş gel özledik seni ve kendini tanıt...
emmargah
20.01.2007, 13:16
evet eden bulur derler abla ya
o abi dedikçe bende ona bacım diycektim:P
neyse kızdırmayaım hastaymış madem:)
kul emir
20.01.2007, 13:18
şiştt dokunmayın dostuma allah allah :)
emmargah
20.01.2007, 13:19
şiştt dokunmayın dostuma allah allah :)
ay tamam:whistling[1]: bişey demiyozzz:lac[1]:
şehit_adayı
20.01.2007, 15:38
jewel :thinking: bilmem tanımıom tanıcam inş. msn sini ekledim :D
nihayet geldim de ne yazacağım şimdi:)
şöyle başlasam,
Forumu çok seviyom(oyunları biraz fazla tabii;) )
Forumda gerçekten çok cana yakın insanlarla tanıştım ve hala yenileri ile tanışıyorum,çok güzel bişey,bunu sanırım hepimiz yaşıyoruz,anlatması zor bir duygu:)
Niye çok oyun oynuyorum?Unutmak için ,neşelenmek için,hele bir kaç arkadaş peşpeşe oynayabilirsek bayılıyom ,sanki zamanı hızlandırıyoruz;)
Atışlarıda çok seviyorum,bende alışkanlık yaptı,herkesi atışa davet eder oldum,En son Arzu ablayı davet ettim ki sormayın gülmekten iyice hasta oldum:D
forumun dışında kitap benim en iyi arkadaşım.Her türden kitap okumayı severim.
Şiiri çok severdim foruma takılmaya başlayınca daha bir sever oldum.
Şiir defterinde yazan arkadaşlara buradan teşekkür etmek istiyorum.Gerçekten şiire ve şiirin gelişmesine büyük emekleri geçiyor.Berraksu,Arzu abla,izem,Ejder abi,Ahuzar,zeynep,Şenol,zınar,son olarak The -garip diye bir arkadaş takıldı farklı bulduğum.Bu bölümden gelecekte çok iyi şairler yetişeceğine inanıyorum.
İslami bakış açım ,inanan herkesi kesinlikle kardeş olarak görürüm.Gruplara saygı duyarım,ama grupçuluk yapanları sevemiyorum.Bölücülüğün her türüne karşıyım.Birlikten ve hoşgörülü tavırdan yanayım.İnsanlara sevgi ile yaklaşıldığı zaman herşeyin daha farklı olacağı kanaatindeyim.Bu fikirlerimi birbirimizi yeterli tanımasakta forumda bir çok arkadaşla paylaştığıma inanıyorum.Herkesin sevgi,kardeşlik,özgürlük,inandığını hayata aktarabilme özlemi içinde olduğunu hissediyorum.Forumla tanıştıktan sonra karamsar baktığım bir çok konuda yanıldığımı anladım.Ben forumu kendi kendime Türkiyenin küçük bir modeli olarak görüyorum.Güzel bir örnek olduğumuza inanıyorum.
Kul emir beni tanıtmış teşekkür ediyorum kendisine buradan.Emmargah 21 yaşındayım kardeş.Evin tek oğluyum ,iki kardeşim var.Öğrenciyim ama yeniden sınava girmeyi düşünsemde ,yurt dışına gitme özlemim var.Belki Avusturyaya Dilaver abi nin yanına ,belki hollanda,belki Almanya.
Başka bişey aklıma gelmiyor.Özel konuşmak isteyen arkadaşım olursa msn adresim yazılı.
Sorularınız olursa cevap veririm.Tekrar hepinize çok ama çok teşekkkürler ederim,Allah razı olsun.
Emmargaha bir şaka yapma hakkımı gizli tutuyorum.Bu arada umutsuz kardeşim Umutlu olmuş çok sevindim.Umutlu kardeş,avatarımdaki garibi niye sevmedin ,o benim içimdeki umutları temsil ediyor,yorulmuyor habire arıyor:)
Sizlere gül armağan etmek istiyorum
http://img92.imageshack.us/img92/1706/roses5tm.jpg (http://imageshack.us)
emmargah
20.01.2007, 17:28
şaka ne yaaa:blink:
yaptın iştee daha napcannn alala
zaten rezillik oldu o gün öyle:whistling[1]:
saolasın gardaş eyvallah
Esra Balcı
20.01.2007, 23:54
simdide ben tanitiyim bakalim...valla simdi gece gece aklimada pek bise gelmiyo cok uykum var yoruldum bugün gözlerim kapancak ama yinede yaziyim biseler...benim tanidigim kadariyla jewel cok cana yakin samimi bi insan..seni 40 yildir taniyomus gibi davraniyon ve bu zamanda bölelerini bulmak zor :D bide bana hep deli diyo deli diye diye deli ettiniz yani beni sonunda...himmm daha ne yaziyim...yani insani güldürebilen biri...cok sakasici ama aslinda cok olgun biri..bu zamana kadar hic bi yanlis hareketini görmedim..yani bilmiyom cok ii bi insan nasil anlatiyimki ya..zaten aklim durdu...yani tanimiyan arkadaslara tanismalarini tavsiye derim :D
Adı gibi cevherdir jewel kardeş.
Atışmalarıyla, saygılı üslubuyla, sevecen tavrıyla bulunmaz bir cevherdir.
:friends: :flowers: :clap2:
forumdan gördüğüm kadarıyla şair ruhlu ,şiirle ve oyunlarla arası iyi olan bir arkadaş... bende hep şiir yazmak istemişimdir ama kabiliyet yok ya da henüz ilham gelmiyor:)
neyse ben birkaç soru sorayım
en sevdiğin kitap?
en sevdiğin yazar?
seni en çok etkilen kişiler?
en sevdiğin şiir?
hayatımda olmazsa olmaz dediğin şeyler?
forumdan gördüğüm kadarıyla şair ruhlu ,şiirle ve oyunlarla arası iyi olan bir arkadaş... bende hep şiir yazmak istemişimdir ama kabiliyet yok ya da henüz ilham gelmiyor:)
neyse ben birkaç soru sorayım
en sevdiğin kitap?
en sevdiğin yazar?
seni en çok etkilen kişiler?
en sevdiğin şiir?
hayatımda olmazsa olmaz dediğin şeyler?
Ta-Ha kardeşime teşekkür ederim
en sevdiğim kitap :Tabiki kuranı kerim.Kulların yazdıklarından Martinlings'in peygamderimizin Hayatı,Zekai Konrapa,Peygamberimizin hayatı,Mevdudi -dört terim.Muhammed esed_kuran meali.
Ensevdiğim yazar:Çocukluğumda Yavuz Bahadıroğlu ve Apdullah Ziya kozanoğlu idi.Şİmdi Ali Ünal ve Rasim Özdenören.(Aslında Ali Bulaç,Mustafa islamaoğlu,İsmet özel,Fethi Yeken,İhsan Süreyya Sırma,A.Dilipakvb.Çok değerli yazarlarımız var.hepsinin kitaplarını zevkle okurum.)
Beni çok etkileyen kişiler:Peygamberimiz(s.a.v.),SahabelerindenHz.Hub eyb,Hz.Musab,Hz.Ali,Hz.Hüseyin,Hz.Sümeyye(hepsi çok değerli).İmamı Azam ,İbni Hazm,İbni Tumart,Tarık bin Ziyad,Abdurrahman el gafiki,Selahaddin Eyyubi,Sultan Kutuz,Fatih Sultan mehmet,Tiryaki Hasan Paşa.Şeyh Şamil.
Günümüzden:Malkom X,Hasan el benna,
En sevdiğim şiir:Bir yer düşünüyorum yemyeşil (çocukluğumda türkçe kitabında okumuştum,hala seviyorum bu şiiri)
BİR YER DÜŞÜNÜYORUM
Bir yer düşünüyorum, yemyeşil
Bilmem, neresinde yurdun?
Bir ev günlük güneşlik
Çiçekler içinde memnun.
Bahçe kapısına varmadan daha
Baygın kokusu ıhlamurun
Gölgesind bir sıra der gibi;
"Oturun!"
Haydi çocuklar, haydi
Salıncakları kurun!
Başka dallarsa eğilmiş,
"Yemişlerden buyurun!"
Rüzgar esmez, konuşur
"Uçurtmalar uçun, çamaşırlar kuruyun!
Mutlu olun, yaşayın,
Ana, baba, evlat, torun!"
Ziya Osman SABA
Mümkün olduğu kadar ibadetlerimi ihmal etmemek(Allahım beni riyadan koru)
Hayatımda olmazsa olmaz dediğim şeyler:
İnsanları sevmeye devam etmek,
Hoş görülü olmak(olmaya çalışmak)
Kitap okumak.
Şiir okumak ve yazmak
Sohbet etmek(insanları anlmaya çalışmak):)
Forumda oyun oynamak:O
Spor yapmak(arasıra Futbol,masa tenisi,voleybol,koşmak)
Babama yardım etmek
jewel kardeş.........en başta çalışkan, sözüne güvenilir....atış alanında iyi, seviyeli bi kardeşim....ve oldukçada azimli..... daha ne diyeyim...okuduğu kitapları sevdiği yazarları görünce daha bi yakın hissettim kendime kardeşimi... ortak noktalar çokmuş(ismet özel dışında pek hoşlanmazdım halada öyle..)rabbim ümmetin hayırlı kullarından kılsın kardeşimi....
ya jewel kardeş ne ile iştigal edersin nerelisin nerde oturursun....hobilerin ,fobilerin,kardeşlerin ,dostların, hayat felsefen ,siyasi görüşün ....hiç bişi yazmamışsın azıcıkın yaz ...seni bekliyoruz...
ya jewel kardeş ne ile iştigal edersin nerelisin nerde oturursun....hobilerin ,fobilerin,kardeşlerin ,dostların, hayat felsefen ,siyasi görüşün ....hiç bişi yazmamışsın azıcıkın yaz ...seni bekliyoruz...
Fatıma abla bir önceki sayfada anlatmıştım.Öğrenciyim ,ama yeniden sınava gireceğim.üç kardeşiz iki kız bir oğlan evin büyük çocuğuyum.Kitap okumayı,futbol oynamayı,tenis oynamayı ve forum da oyun oynamayı severim.:D .Fobilerim insanların beni anlattığım gibi yada göründüğüm şekilde anlamayıp ta kendi istedikleri gibi anlamaları.:whistling[1]: Hayat felsefem Allahın emirleri doğrultusunda hayatımı ,vasat ümmet hadisi doğrultusunda devam ettirmeye çalışmak.Kesinlikle bağnazlığa ve katılığa karşıyım,ve hoşgörü yanlısıyım ve insanların yaptığını isteyerek ve severek yapması taraftarıyım.Baskıyı kabul edemiyorum.Siyasi görüşüm herhangi bir (günümüz siyasi lerini kasdediyorum)görüşü tam kabul edemiyorum.Şimdiki iktidarın yaptığı çalışmaları takdir ediyorum.Parti bağımlılığını da kesinlikle yanlış buluyorum.Dostlarım forumdaki dostlardan bahsedeyim,daha doğrusu tek taraflı benim dost kabul ettiklerim.Kul emir,Berraksu,Yiğido,M.T.,Arzu abla,Fatıma abla,Ahuzar,Melis,Sword,Taha,Alper,Buranbay,Allahı n kölesi ve Malik Ejder abi,yalnız şunu belirtmeden geçemiyeceğim forumdaki kadar kısa ve özlü dostlukları hayatta kuramadım.Bu foruma güzel yürekli insanlar toplanmış hepsi çok değerli ve samimi diyorum.
Hayatımdaki dostlardan bahsetsem tanımazsınız ama çok değer verdiğim abilerim İbrahim abi,necip abi,aziz abi(onlardan çok şey öğrendim) abi,ailemle de çok iyi anlaşırım.Arkadaşlarım la canciğerizdir.Mahmut,salih,ibrahim,özlem,meryem,ca nan,daha bir çok isim var.
Arkadaşlar bu oyun iki güne bir üyeyi tanımaktı.Bu süre böyle olursa iki haftaya bir üyeyi tanımaya dönüşecek.:D :D :D
Ben hazır burada iken Fatıma ablayı tanımayı öneriyorum şayet önceden tanıtılmadı ise.Buyur Fatıma abla söz senin.Ben ce meal öğrencileri olarak seni tanımaya hakkımız var:yahoo: .
Tuncay ÖZ
27.01.2007, 12:11
Jewel Abim Daha Yeni Taniyorum
Helal Olsun Iyi Yürekli
Yürekten Biri....
s.a. jewel kardeş ben kendimi daha önce tanıtmıştım...tekrar tanıtırsam heralde kardeşlere haksızlık olur....
O zaman Emmargahı tanıyalım ne dersiniz?
emmargah kardeş muzip biraz ağır aksak(:D ) dost canlısı,sınıfın tatlısı, şakacı, ve cadıymış(bunu yeni öğrendim......
ewet emmargah kardeş sıra sende kendini tanıtırsan seviniriz.......
hadi bakalım emma kardeş,seni bir tanıyalım hele;)
ondan sonra şaka hakkımızı kullanırız:whistling[1]: :whistling[1]:
hayallerinizi yıkıcam ama emmergah kendini tanıtmıştı:D
hayallerinizi yıkıcam ama emmergah kendini tanıtmıştı:D
:blink: :confused1[1]:
burdan (http://www.ihvan-forum.com/showthread.php?t=7219&page=15) bakabilirsiniz
ee kimi tanıyalım o zaman ben isim vermeye korkar oldum:whistling[1]: :whistling[1]:
Sword seni tanıdık mı?
Bismillahirrahmanirrahim.
Kısaca öz geçmişim:
öncelikle adım Mesut. 20 yaşındayım. Batman'da doğdum.
Babamın, iş yerinden tayini çıkmasıyla Manisa/Somaya taşındık.14 yıla yakın oldu Soma'ya geleli.Liseyi geçen yıl bitirdim ve şu an öss'ye hazırlık yapıyorum
Hobilerim:
Hobilerim arasında futbol oynamak var. (ne zamandır vakit yok oynamaya ama olsun severim futbolu) Kitap okumak ve ihvan forumda dolaşmak(burayı tanıdığımdan beri günümün yarısı burda geçiyor:D) Ayrıca forumda teşekkür butonunu çokça kullanırım. Hem muhabbet bağının güçlenmesi için hem de teşekkür alan kardeşlerimin sevindiğini bildiğim için.:D
Kitaplar arasında Adolf Hitlerin "Kavgam" Ömer seyfettin ve Reşat Nuri Güntekinin bazı eserlerini Severim.
Şiir okumayı severim. Özellikle de Necip Fazıl, Yahya Kemal Beyatlı, Orhan veli Kanık, Mehmet Akif Ersoy, Attila İlhan ve Cahit Sıtkı Tarancının şiirleri hoşuma gider.
Sevdiğim sanatçılar içinde Sami Yusuf, Yusuf İslam, İbrahim Tatlıses,Ahmet Kaya, Murat Kekilli Ve Gökhan Özen var.
Şarkılardan slow olanları severim genellikle ama müziği hoşuma giderse rap tarzı bile dinlerim.
Huylarım:
Genelde sakinimdir. Kendi halimde biriyim.
Başkalarını kırmayı sevmem. Bu yüzden kendimi çoğu zaman geri plana itmişimdir. Acı çektiriyor lakin önemli değil.
Sevmediğim yönlerim:
Bilisayarın başında çok vakit geçiriyorum(kardeşlerim sitem ediyorlar bu yüzden:O)Azcık tembelim. Sonra yaparım diyerek işlerimi bazen aksatıyorum.
Yemek seçiyorum. Her yemeği yiyemiyorum.
Burcum Balık.
Söyleyeceklerim bu kadar.
nur_u dilara
28.01.2007, 16:54
seni tanıdığıma memnun oldum sword kardeş.:flowers:
sword kardeş helal olsun bir kalemde bitirdin:good[1]:
kardeş atışlarda arasıra boy gösterir,ama şu aralar pek uğramıyor:whistling[1]:
==========>Evet Biz, o emaneti göklere, yere ve dağlara sunduk da onlar onu yüklenmeye yanaşmadılar ve ondan korktular da insan yüklendi onu. O gerçekten çok zalim, çok cahil bulunuyor ( Ahzab 33/72)<========
Kitaplar arasında Adolf Hitlerin "Kavgam" Ömer seyfettin ve Reşat Nuri Güntekinin bazı eserlerini Severim.
memnun oldum :D o zaman sana bir görev ömer seyfettinin dini yaşantısı hakkında bilgiye ihtiyacım var..ama ben de tembelim sen benim yerime bi araştırıver :D
vBulletin v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.