Diyanet Reisi Neden Hedefte - Abdulkadır SELVİ

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Diyanet İşleri Başkanı neden hedef alınıyor? Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez neden hedef alınıyor diye düşünüyorum.
Aslında Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez neden hedef alınmıyor diye sormak gerekiyor.
Mehmet Görmez, klasik bir Diyanet İşleri Başkanı olsa, Diyanet İşleri Başkanlığı varlığı ile yokluğu belli olmayan bir kurum olsa, hedef alınmazdı.

Ama sen Afrika'daki açlarla, Nepal'deki depremzede ile ilgilenirsen hedef alınırsın.
Hani bir reklam vardı ya, ”Bu Türklerde çok oluyor” diye. Bu Diyanet'te çok oluyor doğrusu!
Afrika'da İslam dinini anlatmak, camiler yapıp, Kur'an öğretmek, unutulan Latin Amerika ülkelerindeki Müslümanları keşfedip, onlarla zirve düzenlemek, Balkanlardaki dini eğitimle ilgilenip, Türk dünyasına müfte yetiştirmek senin neyine?
Eğer bunları kendine dert edinirsen uluslararası sistemde seni hedef haline getirir.
Recep Tayyip Erdoğan'ı neden hedef alıyorlarsa, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'i de ondan dolayı hedef alıyorlar.
Biri uluslararası sistemin hedeflerine engel olarak görülüyor. Afrika'daki açlık çeken Müslüman kendi derdini unutup, “Recep Tayyip Erdoğan'a selam söyle” diyorsa, Gazze'de İsrail zulmü altında inim inim inleyen Filistinli genç ,”Benim sesimi duyacak bir Recep Tayyip Erdoğan var” diyorsa, uluslararası sistem Erdoğan'dan tabi ki rahatsız olur. O nedenle “One minute” çektiği zaman onun kalemini kırmaya çalışır.

Bir döngü var.
Önce Recep Tayyip Erdoğan'la başlıyorlar.
Sonra sıra Başbakan Davutoğlu'na geliyor.
Onu bırakıyorlar bu kez sıra MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a geliyor.
O zaman anlıyorum ki sırada Diyanet İşleri başkanı Mehmet Görmez var.
Hatta sırayı karıştırdıkları zaman arayıp uyarmak geliyor içimden.
Peki, Diyanet İşleri Başkanını niye hedef alıyorlar?
“Onlar bizim hocamızı itibarsızlaştırdı. Bizde onların hocalarını Hayrettin Karaman'ı ve Mehmet Görmez'i itibarsızlaştıracağız” diye karar alan paralel yapının operasyonu var işin arkasında. Ancak Görmez için kendi medyalarını kullanmıyorlar. Daha çok arka bahçe olarak kullandıkları yayın organlarına servis ediyorlar.
Ne yapmış Mehmet Görmez?

1 milyon liraya makam aracı almış. Her Cuma namazı hoca efendi 'ey cemaat, camimizin ihtiyaçları için yardım toplayacağız' desin. Biz cami önlerinde yeni yapılacak olan cami için para toplayalım, bizim Diyanet İşleri Başkanı ise Diyanet Vakfı'nın kesesinden kendisine 1 milyon liraya Mercedes aldırsın.
Yapılmak istenen tam da bu. Müthiş bir algı operasyonu. Ama gerçek böyle değil.

1-Makam aracı Diyanet Vakfı'nın bütçesinden değil, DMO tarafından alınmış.
2-Makam aracı 1 milyon liraya değil, 322 bin liraya alınmış.
Diyanet'e 3 ay sonra teslim edileceği bildirilen makam aracı tam da Papa'nın Türkiye ziyaretinden 1 gün sonra teslim edilmiş. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ise evine gitmek üzere aracının başına gelince, yeni aracı orada görmüş.
3-Şimdi sıkı durun. Mehmet Görmez o araca hiçbir zaman binmemiş. İlk gün evine bırakmışlar. Ondan sonra o aracın kapalı garaja çekilmesi talimatını vermiş. Hala orada duruyor. Mehmet Görmez alim ve fazıl bir zattır. İslam'a ve ümmete hizmetten başka da bir gayesi yoktur. Makama, mevkiye, saltanata, zevk-ü sefaya dönüp göz ucuyla bakacak biri değil.
Mehmet Görmez makam aracını kullanmıyor. Hala eski araçla gidip geliyor. Ama gelin görün ki, algı operasyonu yapanlar boş durmuyor. Neymiş efendim Papa Türkiye'ye geldiğinde Reno Symbol kullanmış, bizim Diyanet İşleri Başkanı ise S-500 Mercedes'e biniyormuş.
Peki niye yazmıyorsunuz mütevazı Papa'nın! 6 jeti olduğunu? Türkiye'ye gelmek üzere özel uçağına lüks makam aracıyla gittiğini…

Aman da aman. Diyanet İşleri Başkanı bir de makam aracında oyun oynayabilmek için özel bir paket sipariş etmiş. Gir internetten bu aracın özelliklerine. Mercedes S-500'e neler yüklenebileceğini öğren, sonra yaz babam Mehmet Görmez makam aracında oyun paketi siparişi verdi diye. Bunun adına da gazetecilik de?
Adam binmediği makam aracı için niye oyun siparişi versin? Görmez hocaya kalsa o aracı bugün iade ederdi. Bazı insanlar var ki, makamlardan güç alırlar, bazı adamlar da vardır ki oturdukları makama güç verirler. Mehmet Görmez oturduğu makama güç verenlerden biridir.

Bir de Jakuzi meselesi var ki, anlatmasam olmaz. Bizim Diyanet İşleri Başkanı ne yapmış biliyor musunuz? Haber şöyle,” Kendisine 1 milyon liraya Mercedes makam aracı aldıran Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in jakuzili lojman için 500 bin lira harcama yaptırdığı ortaya çıktı” Mehmet Görmez hem de bunu Hac ve Umre paralarından yapmış. Sayıştay'da bunu tespit etmiş. Biz cami önlerinde para toplayalım, Görmez hoca jakuzili lojmanına 500 milyarlık ultra lüks tadilat yaptırsın.
Bence bu Diyanet İşleri Başkanını asalım. Sayıştay'ın tespitini de idam yaftası diye boynuna asalım.

Peki, işin aslı ne?
1-Lojmanda tadilat Mehmet Görmez zamanında değil, Ali Bardakoğlu'nun Diyanet Başkanı olduğu dönemde yapılmış. 500 bin lira değil, 250 bin lira harcanmış.
2- Mehmet Görmez döneminde lojmana 60 bin lira tadilat yapılmış. O da Görmez, “alt katta misafirlerimin kalabileceği bir yer yapılsın. Misafirlerimi evimde ağırlamak istiyorum” dediği için. Ayrıca evde jakuzi yok. Yok. Yok.
Bunları niye yazdım?
Uluslararası sistem Recep Tayyip Erdoğan'ı neden hedef seçtiyse, Mehmet Görmez de ondan hedef seçildi.
10 Şubat 2015 tarihinde İsrail'in en radikal düşünce kuruluşlarından Moshe Dayan'da “Türk Diyanetinin yeniden canlanması” başlıklı yazı çıktı. Milliyet Gazetesi yazarı Kadri Gürsel'de 15 Mart 2015 tarihinde Al Monitor'de, ”Yeni Türkiye'nin kültür emperyalizmi aygıtı: Diyanet” başlıklı bir yazı yazdı.
Her iki yazıda da Diyanetin, yurtdışındaki faaliyetlerinden duyulan rahatsızlık işleniyor.
İsrail'in, Diyanetten rahatsızlığını anlıyorum da size ne oluyor?

http://www.yenisafak.com.tr/yazarla...t-isleri-baskani-neden-hedef-aliniyor-2010467
 

KAFKAS

Kıdemli Üye
Katılım
3 Nis 2014
Mesajlar
6,397
Tepkime puanı
445
Puanları
83
Konum
İstanbul
Mehmet Görmez'den ne istiyorlar!!!

:)Konu daha önce açılmış:)
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Diyaneti, diyanet işleri başkanının KASTEN hedef aldıklarını düşünüyorum bazı kesimlerin.

Ancak selvinin savunması da acaip.

yüzmilyarlarca para verilen araç hiç kullanılmamış!!!

Eeee bu daha da acaip olmuyor mu? 300 kusur milyar para vereceksin sonra da tutup garajda çürüteceksin.

Yok artık!
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Araç alsa sorun, almıyorum kardeşim dese sorun, alınana binse sorun, binmese sorun. Zaten ilk başta insanların hücum amacı son tahlilde Diyanetin Lağvedilmesi fikrini gündeme getirmekti. Şu an tartışmaya başlayabiliriz. Bence Diyanet kalsın. :) Cumhurbaşkanına, Başbakana, Mit Müsteşarına bir şey yapamayanlar diyanet reisine saldırarak oooooohhhhhhhh çeker yüreğini serinletir. :D
 

akesga

Asistan
Katılım
8 Ocak 2007
Mesajlar
205
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Madem israf haramdır, ve bu haram değilse acaba nasıl bir araç alınsa haram olacaktı? Buna israf değildir, haram değildir diyenin haram olanın ne olduğunu anlatması lazımdır. Bugatti veyro filan geliyor aklıma, o zaman hoca otobanda yavaş gitsin diyenler hocamızın önünü kesmeye çalışıyorlar, diye muarızlarını tekfir edeceklerdi.
Başkasını bilmem karismam beni de ilgilendirmez ama uzun süredir cumalarda para vermiyorum. Çokta iyi yapiyormusum bence.
Adam diyor ki DMO vermiş parayı.. DMO da para su gibi nereden kayniyor sanıyor herhalde. O da milletin vergisi.
320 bin diyor, milyonluk arabaya çünkü sen ben alınca haşırt diye ÖTV alan devlet makam araçlarından ÖTV almıyor.

Metrobüse binsin diyen yok, binse ne olacaksa, Al bi tane Passat ÖTV siz 60 bin TL ye çatır çatır kullan.. 250 binide fakire fukaraya harca. Yok illa o aracın arkasında 500 sel yazacak. Bunu deyince dış güçlerin maşası kafir filan diye üzerine sıçrıyorlar. Bu marazlı kafa bile israfkarlıktan daha tehlikeli. Allah bu Selvi zihniyetinin şerrinden hepimizi korusun. Acil şifalar diliyorum.
 

Hakperest

Kıdemli Üye
Katılım
13 May 2013
Mesajlar
10,139
Tepkime puanı
3,185
Puanları
113
Konum
:::::YerKüre:::::
meyve veren ağaç taşlanır derler. sayın görmez içte ve dışta çok meyveler, hizmetler verdi.
birileri emriyle ya da emri olmadan pahalı bir araç almış ki bunun ardında ne tür mentalite var bilmiyorum.
bu mentalite sağlıksız da olabilir ancak sayın görmez gibi bir incinin parlaklığını hiç bir zaman görmeyenler, bu şekilde lekelemeye de hakları da yoktur.

birinin hatası söylenmeden evvel yaptıkları iyilikler anılmalı öncelikle. örneğin hz osmanın üstün şahsiyetini görmeyen şia hep gördüğü bir iki hatasıdır.
dengesizlik yapmayalım. sn görmezi severim ve ellerinden öperim.
 

Hanedan19

Üye
Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Diyanet işlerinin başındaki adam Peygamberimiz e "kibirli" diyen efkancığı destekliyor ve Kur an a Peygamber e (s.a.v.) yapılan akp li saldırılarına göz yumuyorsa neden eleştirilmesin ki ? Nihayetinde akp yi desteklemek imanın şartıda değil (en azından akp li olmayanlar için bu böyle). Kur an ı ve Peygamber i müdafaa etmezse kimin diyaneti orasını da düşünmek lazım
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Cumhurbaşkanına beddua edip çarpılanlar, bakanlara başbakana yumulup hüsrana uğrayanlar Allahtan umut kesilmez misali birde Diyanet işleri başkanına abanıyorlar. Balinalar ve yunusların toplu intiharı gibi cemaat toplu intihar ediyor. Bu saatten sonra son mohikan ölene kadar bu tuhaflıklarla yaşayacağız maalesef.
 

Hanedan19

Üye
Katılım
28 Nis 2008
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Cumhurbaşkanına beddua edip çarpılanlar, bakanlara başbakana yumulup hüsrana uğrayanlar Allahtan umut kesilmez misali birde Diyanet işleri başkanına abanıyorlar. Balinalar ve yunusların toplu intiharı gibi cemaat toplu intihar ediyor. Bu saatten sonra son mohikan ölene kadar bu tuhaflıklarla yaşayacağız maalesef.
Hırsızlara ve hainlere beddua etmişti. Cumburbaşkanınıza neden iftira atıyorsun. Altı üstü iranlı şarlatanın altına yatanlara beddua etti. İyi de o zaman hırsızları kovalayan "Bişr-i Hafi (R.A.) nerede yanlış yaptı diye sormazlarmı :D Zaten beddua yeri gelince yapılabilir. Neymiş efendim "Alim beddua etmezmiş" ... Efendimizin bizzat bedduaları....."Ey Allah! Mudar kabilelerini şiddetle tepele!
Ey Allah! Onların yıllarını, Yusuf peygamberin kıtlık yılları gibi çetin yap, dünyayı başlarına dar et!
Sen hiiiç merak etme cemaate bişey olduğu yok.Sadece akp liler birbirini yiyor, oda sanma ki ahiret için. Dünyalık için, makam için, yetim hakkını pay etmek için birbirinizi kemiriyorsunuz.zavallısınız :D
Eeee muallim, klavuzu irancı efkan olanın .............. :D
 

kebîkec

İhvan Forum Üye
Katılım
21 Eyl 2007
Mesajlar
8,080
Tepkime puanı
1,922
Puanları
113
Hırsızlara ve hainlere beddua etmişti. Cumburbaşkanınıza neden iftira atıyorsun. Altı üstü iranlı şarlatanın altına yatanlara beddua etti. İyi de o zaman hırsızları kovalayan "Bişr-i Hafi (R.A.) nerede yanlış yaptı diye sormazlarmı :D Zaten beddua yeri gelince yapılabilir. Neymiş efendim "Alim beddua etmezmiş" ... Efendimizin bizzat bedduaları....."Ey Allah! Mudar kabilelerini şiddetle tepele!
Ey Allah! Onların yıllarını, Yusuf peygamberin kıtlık yılları gibi çetin yap, dünyayı başlarına dar et!
Sen hiiiç merak etme cemaate bişey olduğu yok.Sadece akp liler birbirini yiyor, oda sanma ki ahiret için. Dünyalık için, makam için, yetim hakkını pay etmek için birbirinizi kemiriyorsunuz.zavallısınız :D
Eeee muallim, klavuzu irancı efkan olanın .............. :D

Halkbanka beddua ettiler BANKASYA gitti.

Çoluğa çocuğa beddua ettiler, STV babalarına vatan haini dendiği için psikolojisi bozulan çocuklar ve annelerini konu alan diziler yapıyor.

Hükümete beddua ettiler hükümleri kalmadı.

Diyanete beddua ediyorsunuz, Alperenler tekkesi elinizden gitti.

Gitmeler devam ediyor.

Kimin zavallı olduğu ortada. Meseleyi AKP düzleminden kurtarıp sünnetullah gerçeğinde ele alırsanız gerçek şudur:

İsra 16 : biz bir memleketi helâk etmek istediğimizde, onun refah içinde yaşayan şımarık elebaşlarına (itaati) emrederiz de onlar orada kötülük işlerler. böylece o memleket hakkındaki hükmümüz gerçekleşir de oranın altını üstüne getiririz.:gl
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Madem israf haramdır, ve bu haram değilse acaba nasıl bir araç alınsa haram olacaktı? Buna israf değildir, haram değildir diyenin haram olanın ne olduğunu anlatması lazımdır. Bugatti veyro filan geliyor aklıma, o zaman hoca otobanda yavaş gitsin diyenler hocamızın önünü kesmeye çalışıyorlar, diye muarızlarını tekfir edeceklerdi.
Başkasını bilmem karismam beni de ilgilendirmez ama uzun süredir cumalarda para vermiyorum. Çokta iyi yapiyormusum bence.
Adam diyor ki DMO vermiş parayı.. DMO da para su gibi nereden kayniyor sanıyor herhalde. O da milletin vergisi.
320 bin diyor, milyonluk arabaya çünkü sen ben alınca haşırt diye ÖTV alan devlet makam araçlarından ÖTV almıyor.

Metrobüse binsin diyen yok, binse ne olacaksa, Al bi tane Passat ÖTV siz 60 bin TL ye çatır çatır kullan.. 250 binide fakire fukaraya harca. Yok illa o aracın arkasında 500 sel yazacak. Bunu deyince dış güçlerin maşası kafir filan diye üzerine sıçrıyorlar. Bu marazlı kafa bile israfkarlıktan daha tehlikeli. Allah bu Selvi zihniyetinin şerrinden hepimizi korusun. Acil şifalar diliyorum.

Bu dedikleriniz sadece diyanet işleri başkanı için değil bütün devlet daireleri, bütün makam araçları için geçerli olmalıdır.

Mesela 100.000 TL üzerined araç alımı kesinlikle yasaklanmalıdır.
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,988
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113
Neymiş efendim "Alim beddua etmezmiş" ... Efendimizin bizzat bedduaları....."Ey Allah! Mudar kabilelerini şiddetle tepele!
Ey Allah! Onların yıllarını, Yusuf peygamberin kıtlık yılları gibi çetin yap, dünyayı başlarına dar et!

Sayın Hanedan19

Peygamberimizin müslümanlar için beddua ettiği bir vakıa var mıdır.

Bu konuya da bir yerden bir delil getirebilir misiniz.

Yoksa bütün bu bedduanın sebebi dershanelere dokunulması mıdır.

crying.gif
 

Hakperest

Kıdemli Üye
Katılım
13 May 2013
Mesajlar
10,139
Tepkime puanı
3,185
Puanları
113
Konum
:::::YerKüre:::::
üst bürokratlara tahsis edilecek otomobilleri işin erbabı seçmeli. Bu işin birçok dikkat edilmesi gereken yönü var. Üst bürokratlar güvenlik, rahatlık zafiyeti yaşamamalı.
 

rabbinsadikkulu

FETÖ nurcu değildir!
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
9,937
Tepkime puanı
131
Puanları
0
Madem israf haramdır, ve bu haram değilse acaba nasıl bir araç alınsa haram olacaktı? Buna israf değildir, haram değildir diyenin haram olanın ne olduğunu anlatması lazımdır. Bugatti veyro filan geliyor aklıma, o zaman hoca otobanda yavaş gitsin diyenler hocamızın önünü kesmeye çalışıyorlar, diye muarızlarını tekfir edeceklerdi.
Başkasını bilmem karismam beni de ilgilendirmez ama uzun süredir cumalarda para vermiyorum. Çokta iyi yapiyormusum bence.
Adam diyor ki DMO vermiş parayı.. DMO da para su gibi nereden kayniyor sanıyor herhalde. O da milletin vergisi.
320 bin diyor, milyonluk arabaya çünkü sen ben alınca haşırt diye ÖTV alan devlet makam araçlarından ÖTV almıyor.

Metrobüse binsin diyen yok, binse ne olacaksa, Al bi tane Passat ÖTV siz 60 bin TL ye çatır çatır kullan.. 250 binide fakire fukaraya harca. Yok illa o aracın arkasında 500 sel yazacak. Bunu deyince dış güçlerin maşası kafir filan diye üzerine sıçrıyorlar. Bu marazlı kafa bile israfkarlıktan daha tehlikeli. Allah bu Selvi zihniyetinin şerrinden hepimizi korusun. Acil şifalar diliyorum.


doğruya doğru.

metrobüse binse ne olur ki...başına birşey mi gelir... ölümden ez az korkması gereken zat diyanet işleri başkanı olmalı.. ama nerde...
 

rabbinsadikkulu

FETÖ nurcu değildir!
Katılım
10 Ocak 2012
Mesajlar
9,937
Tepkime puanı
131
Puanları
0
meyve veren ağaç taşlanır derler. sayın görmez içte ve dışta çok meyveler, hizmetler verdi.
birileri emriyle ya da emri olmadan pahalı bir araç almış ki bunun ardında ne tür mentalite var bilmiyorum.
bu mentalite sağlıksız da olabilir ancak sayın görmez gibi bir incinin parlaklığını hiç bir zaman görmeyenler, bu şekilde lekelemeye de hakları da yoktur.

birinin hatası söylenmeden evvel yaptıkları iyilikler anılmalı öncelikle. örneğin hz osmanın üstün şahsiyetini görmeyen şia hep gördüğü bir iki hatasıdır.
dengesizlik yapmayalım. sn görmezi severim ve ellerinden öperim.


ne meyve verdi...????

bildiğimiz kadarı ile bu zat, fetulahçıların oluşturduğu hadis ayıklama komisyonunda ( diyalog kapsamında yahudi ve hristiyanların işine gelmeyen hadislerin ayıklanması ile ilgili komisyon), diyanet işleri başkanı olmadan önce, üye imiş.... açtırmayın bayramlık ağzımızı...
 

akesga

Asistan
Katılım
8 Ocak 2007
Mesajlar
205
Tepkime puanı
0
Puanları
0
100 bin olabilir ama, şöyle de yapılabilir: en iyisi kendimizin üretmeside, hele bunlar baştayken mümkün görünmüyor, mesela Türkiye de fabrikası olmayan bir firma ile 10-15 yıl alım garantili anlaşılır, karşılığında 3000-5000 işçinin çalışacağı bir fabrika kurması istenir, yan sanayinin bazı parçaları Türkiye üretimi olacak denir, hem fiyattan kırılır hem memleket fabrika kazanır.
mesela atıyorum skoda fabrikası açılması karşılığı, süper devletlülerimiz suberb e biner (zor ama), orta boy ekabir yani vali komutan filanda octaviaya biner, polis arabası vs rapid-yeti filan olur. hem memlekette üretilir hemde ucuz olur. imza:skoda lobisi :)

Fransa CB Hollande ds5 e biniyormuş, araçta arka bağımsız süspansiyon filanda yok. zıplatan torsiyon çubuğu var ama adam yurdumun malı deyip biniyor. Bizim orman çevre bakanlığı 4 yıl boyunca mersedes kiralıyor, 4 yıllık kira parası aracın sıfırından pahalı. yani çevre bakanı ama ihalede 5000 cc şartı koyuyor. arkadaş hibrit, elektrikli filan kullan da millet örnek alsın, özellikle en çok karbon salan aracı alıyor. anlamak mümkün değil.
 

akesga

Asistan
Katılım
8 Ocak 2007
Mesajlar
205
Tepkime puanı
0
Puanları
0
ben israfın haramlığından bahsediyorum, hatadan değil. açıklamak gerekirse, her hata günah değildir ama her günah hatadır. dolayısıyla konunun günah işlemediğini düşündüğüm Hz Osman'ın (belki yaptığı) siyasi hatasıyla ne alaksı var? Ayrıca Hz Osman'ın hatası neymiş merak ediyorum?

Üstelik araca harcanan para zedelenen Müslüman algısının yanında devede kulaktır. böylesi nobranlıklar yüzünden yüzyıllarca kendiliğinden oluşan saygıdan eser kalmadı. çok eski değil, daha 15-20 yıl evvel ''müslüman gelsin kardeşim hiç değilse para yemez, memleketin parasını da çarçur etmez'' diye toplum içinde konuşulduğunda insanlar hak verirdi, şimdi bu sözü bir yerde söyleyin ve tepkileri ölçün denemesi bedava.
 

ömerusta

Kıdemli Üye
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
6,913
Tepkime puanı
239
Puanları
0
kafanızı yormayın araç kiralama diye bir yöntem buldu devlet bir liraya alacağı vasıtayı on liraya kiralıyor hemde kendi müdüründen
birileri bir şirket kuruyor dayre başkanları müdürler üst biroklatlar o şirkete araba veriyorlar başkaları adına geri kendileri bir kendi araçlarını birde şirketin aracını kiralıyor arabanın taksitleri ödenirken fazla kalan paralarda cebe cukka
diyanet işleri müftülükler belediyeler yurtlar hastaneler postaneler daha neler neler
bin bir türlü bilmeceler.................
 

Mahpeyker

Kıdemli Üye
Katılım
2 Eyl 2009
Mesajlar
4,456
Tepkime puanı
742
Puanları
0
masaAllah kerimAllah diyanet isleri baskanimiza
Allah her türlü bela ve musibetten saklasin degerli hocamizi

hainler kendi hocalarin itibari yerlere serilip itibari hak ile yeksan olunca
özü sözü bir, imani pek , sahsida makami gibi Kamet-i Kiymet olan hocamiza göz dikmisler ... bak sen hele su hainlere !

hic bir millet vatanina ihanet edeni U NUT MAZ ... bunu kulaginiza kaziyin !!!
 
Üst