Fadıl Akgündüz Omuzlarda Taşındı

can feda

Profesör
Katılım
11 Ocak 2015
Mesajlar
1,014
Tepkime puanı
13
Puanları
0
Konum
dünya...
siirtte-bagimsiz-milletvekili-isadami-fadil-akgunduz-kurban-haber-haberler-927844h.jpg


Daha önce, ‘yerli otomobil üretme‘ iddiasıyla gurbetçilerden milyonlarcaavro toplayan, son olarak Maldivler’deki ‘Caprice Gold Maldives’ projesi mahkemelik olan ve bu seçimlerde Siirt’ten bağımsız milletvekili adayı olan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz, törenle seçim bürosu açılışı yaptı.
Siirt’in Bahçelievler Mahallesi’nde yaklaşık 200 kişinin katıldığı törenle seçim bürosunu açan Akgündür, kurbanların kesilip, duaların okunduğu açılışta kendisini destekleyenleri tarafından omuzlara alındı.
Seçim bürosuna, ‘Fabrikalar tütecek, işsizlik bitecek‘ yazılı tabela asan Akgündüz, amacının Siirt’in hayat kalitesini ileriye taşımak olduğunu belirterek, “Benim milletvekili olarak, milletvekili unvanıyla bir şey elde etme gayem yok. Eğer öyle bir ihtiyacım olsaydı daha 1999’da hatırlarsınız başka hemşerilerimizi milletvekili olarak meclise gönderdik. Demek ki benim şahsi bir amacım yok, böyle bir hevesim de yok. Benim bugün bir iddiam var, bir idealim var” dedi.

DOKUNULMAZLIĞI DÜŞÜNCE TUTUKLANMIŞTI
Akgündüz, 2002’de Siirt’ten bağımsız milletvekili seçilmişti. Yüksek Seçim Kurulu’nun Siirt seçimlerini iptal etmesiyle milletvekilliği ve dokunulmazlığı düşen Akgündüz yargılandığı bir dava nedeniyle tutuklanmıştı. Fadıl Akgündüz, 15 ay sonra kefaletle serbest kalmıştı.

fadil-akgunduz-halaylarla-secim-burosu-acti-491356.jpeg
 

Ebu Computer

Kıdemli Üye
Katılım
11 Haz 2013
Mesajlar
24,988
Tepkime puanı
1,501
Puanları
113
Bu adam aranmıyormuydu.


Benmi yanlış hatırlıyorum.
 

redyellow

Kıdemli Üye
Katılım
20 Nis 2010
Mesajlar
2,262
Tepkime puanı
875
Puanları
113
Konum
ankara
Web sitesi
redyellow.besaba.com
Bu adam aranmıyormuydu.


Benmi yanlış hatırlıyorum.

Milletvekili seçimlerinde aday oldu ve adaylığı da ysk tarafından onaylandı, aransa olmazdı.

Ayrıca burası türkiye be üstad, türkiyede kanunlar örümcek ağı gibidir, BAL ARILARI takılır kalırlar ama eşek arıları deler geçerler.

konuyal alakası yoktur:)
 

talib

Kıdemli Üye
Katılım
11 Tem 2006
Mesajlar
21,906
Tepkime puanı
1,076
Puanları
0
Konum
İstanbul
Valla insanlar eşek oldukça, semer vuran çok olur. Bakın, aklını abilere, ablalara ve başka birilerine vermiş herkes.
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
Adam Bayrampaşa da dereye ve binalara bakan yerde tatil mekanı dedi musluklar altın kaplama odalar jakuzili dedi şunu dedi bunu dedi tonla parayı topladı... Eh onca avanakta suç yok bunda var dersek bu pek adil (!) olmaz
biggrin[3].gif
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
fft99_mf5301460.Jpeg


Temel atmayı da Cübbeli hocaya yaptırdı ohh
 

ummuhan

Kıdemli Üye
Katılım
1 Eyl 2007
Mesajlar
12,943
Tepkime puanı
1,042
Puanları
0
Konum
Arz
cubbeli_ahmet_hocadan_jet_fadila_ozel_fetva_1274.jpg


CÜBBELİ FETVASI: "ALIN CAİZDİR!.."Toplantıda konuşan Cübbeli Ahmet Hoca lakaplı Ahmet Mahmut ünlü ise "Buradan yer satın almak caiz midir? Ben size fetva veriyorum, caizdir. Önceden kira almanız da helaldir. Bunları internette yayınladık. Fetvanın detaylarını da anlattık. En son İsmailağa Fıkıh Heyeti ile de görüşerek, her dört mezhebe uygun hale getirdik. Ben sana al - alma demiyorum. Emlakçılık yapmıyorum. Fetva soruyorsan, hocalık yapıyorum. Caizdir diyorum sana ben." dedi.
"TEMELİ DE BERABER ATMIŞTIK"5.000'e yakın misafirin katıldığı davet, Cübbeli Ahmet (Ahmet Mahmut Ünlü) Hoca'nın Aşır okumasıyla başladı. Daha sonra söz alan Caprice Grup Yönetim Kurulu Başkanı M.Fadıl Akgündüz, "Bundan 2 yıl önce 29 Mart 2011 tarihinde bulunduğumuz seviyeden tam 50 metre aşağıda, Caprice Gold'un temellerini atarken, Cübbeli Ahmet Hocamız gelmiş ve o temel atmayı gerçekleştirmiştik. Tabii ki bazı medya gruplarının 'bu proje olmaz, bu hayali bir projedir' demelerine rağmen, büyüklerimizin himmetleri ve sizlerin dualarıyla bugün binamızın kaba inşaatının yüzde 100 tamamlandı. Cephe kaplamaları da 4 ay içinde tamamlanacak ve önümüzdeki şubat ayı içinde binamız inşallah hazır olacak" dedi.
"DEPREMLERE TEDBİR ALIYORUZ"Daha sonra tamamlanan inşaatla ilgili bilgiler veren Akgündüz, "Dünyanın en fazla demir kullanılan binası Caprice Gold. 165 bin metrekarelik inşaatta, 44 bin ton demir kullanılmıştır. Normalde bu rakamın 10 bin - 12 bin olması gerekirken, Allahın izni ile depremlere tedbir alıyoruz. Takdir Allahü Teala'nın. Kıyamet olmadığı müddetçe dayanacak bir bina yapıldı burada. 50 metre aşağıdan 100 metre yukarıya kadar vidalanarak tek çubuklar halinde demirler bağlandı. Böyle sağlam bir saray yaptık. Nasıl ki ecdadımız Rumeli Hisarlarını asırlarca önce yapmış ve bugün ayakta duruyorsa, biz de bu kaleyi, Hocamızın ifade ettikleri gibi, İslamın bu Kalesi'ni böyle güçlü bir şekilde yaptığımız için programın takviminde bazı değişiklikler oldu. Ama proje ilerliyor. Sonuca doğru geliyoruz. Ve sizlerin de bugüne kadar olduğu gibi, destekleriyle Allah'ın izni ile hem bu projeyi bitireceğiz hem de devamında bazı yeni projeler olacak" dedi.
CÜBBELİ: "FETVA VERİYORUM, CAİZDİR"Daha sonra sohbet bölümünde, Cübbeli Ahmet Hoca, İslami ilkelere göre hizmet sunacak otel yokluğundan dolayı Caprice Gold projesine temelinden beri sıcak baktığını ve gayesinin de reklam yapmak değil, İslama hizmet etmek olduğunu belirterek, burasının tamamlandıktan sonra, dünyada İslama hizmet eden tüm alimlerin kalesi olacağını belirtti. Ünlü, "Buradan yer satın almak caiz midir? Ben size fetva veriyorum, caizdir. Önceden kira almanız da helaldir. Bunları internette yayınladık. Fetvanın detaylarını da anlattık. En son İsmailağa Fıkıh Heyeti ile de görüşerek, her dört mezhebe uygun hale getirdik. Ben sana al alma demiyorum. Emlakçılık yapmıyorum. Fetva soruyorsan, hocalık yapıyorum. Caizdir diyorum sana ben. Buradan ne beklentim var? İslam Aleminin alimlerinin tümünü çağırabileceğim, yatırabileceğim, yedirip içirebileceğim bir yerim olacak. Böyle bir Sarayımız olacak inşallah. Ben bu dertteyim" dedi.
"28 ŞUBAT MAĞDURLARIYIZ"Daha sonra, kendisi ve Fadıl Akgündüz ile ilgili eleştiri ve karalama kampanyalarına cevap veren Cübbeli Ahmet Hoca, "Fadıl Bey de 28 Şubat sürecinin mağduru. Bütün İslama bir çelme takıldı. Bu adamın bütün mallarına, mülklerine el konuldu. Hepiniz namaz kılan adamlarsınız. Elinizi vicdanınıza koyun da, öyle düşünün. Yapamıyorsunuz, edemiyorsunuz demeyin. Bakın izin verilen proje bugün bitmek üzere. Yeni projelere de izin alınacak inşallah. Ben de takip ediyorum. Ben de merak ediyorum. Ümmet meselesi bunlar. Şahıs meselesi değil. 28 Şubat mağduru bizlere karşı şu işi beceremediniz, bu işi beceremediniz, şura tıkandı bura kapandı demeye kimsenin hakkı yoktur. Bize yol verin bakalım da, yapmıyorsak o zaman konuşun. Allah rızası için iftira yapmayın. Müslümana iftira haramdır" diye konuşmasını tamamladı.
 
Üst