HADİ YAHUDİLERİ VE HIRİSTİYANLARI KINAYALIM!

Kaptan

Mecra Yazarı
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
15,445
Tepkime puanı
1,111
Puanları
0
Konum
Giresun
HADİ YAHUDİLERİ VE HIRİSTİYANLARI KINAYALIM!

Önce Yahudilerden başlayalım;

Biliyor musunuz?

Yahudiler Hz. Havva'nın yüzünden insanlığın dünya cehenneminde yaşamaya mahkum olduğunu, Ademin "yamuk" kaburgasından yaratıldığı için, dininin eksik, aklının kısa olduğunu, ama bu "kısa akıl" ile "uzun akıllı" Adem'i kandırdığını, muayyen günlerinin acısını kadınların bu yüzden çektiklerini söylüyorlar.

Halbuki biz müslümanların kitabı Kur'an, Adem ile Havva'nın birlikte aldandıklarını, kadınların bu hallerinin "rahatsızlık" olduğunu söylüyor. Müslüman ile Yahudi farkını görün! Müslümanların bunlara inanması mümkün değildir!!!

Biliyor musunuz?

Yahudiler insanlığın kardeş kardeşe evlilik (Ensest) yoluyla ürediğini söylüyorlar. Bu ne "iğrenç" bir bakış açısı! Halbuki biz müslümanların kitabında "Allah'ın yasalarında bir değişiklik göremezsin" der ve Allah'ın "insanlar" topluluğu yarattığını, insanları birbirine eş olarak ısındırdığını söyler. Kardeş kardeşe insanları evlendirmek zorunda kalacak kadar aciz bir İlah'ın müslümanlar tarafından tasavvur edilmesi mümkün olmadığı gibi, Yahudilerin bu tezini alıp yaradılış ayetlerini tefsir etmeleri de mümkün değildir!!!

Biliyor musunuz?

Yahudiler lohusa kadınlara ibadeti yasaklar. Bu kadınlar 60 gün murdar sayılırlar.

Biz müslümanların kitabında böyle birşey yoktur. Peygamberin sözlerinde bile bulunmamaktadır. Müslümanlar doğum yapmış bir kadını asla ibadet etmekten mahrum etmezler! Yahudiler ne kadar kadın ve insanlık düşmanı!!!

Müslüman bundan Allah'a sığınır ve doğum gibi bir sancı sonucu kadınlara birde ibadet yasağı koymaz!!!

Biliyor musunuz?

Yahudilerin bizim hadis kitaplarına tekabül eden Mişna'sında, "Kim kızına Tevrat öğretirse ona kötü birşey öğretmiş olur" yazar. Düşünsenize, eşi okur yazar olan, kadınlara okuma yazma öğreten islam peygamberi, "kızlarınıza okuma yazma ve kur'an öğretmeyin!" demiş olsun! Buna hiç bir müslüman inanmaz! Hiç bir "hadis" kitabında ve hiç bir mürşidin dilinde bunu göremez siniz!!!

Yahudiler ne kadar kadın ve insanlık düşmanı!!! Oysa Müslümanlar!...

Şimdi Hristiyanlara gelelim;

Bilyor musunuz?

Hristiyanlıkda ruhban sınıfı vardır! Mabetlerde tevbe kabul edip günah çıkarırlar!

Biz müslümanların kitabında tevbeleri yalnızca Allah'ın affedeceği yazar. Hiç kimse Allah ile kul arasında kendine bir pozisyon edinip tevbe komisyonculuğu yapmaz! Müslüman bilir ki, Allah kimin ne olduğunu herkesten iyi bilir ve hiç kimseyi kimseden sormaz!

Bilyor musunuz?

Hıristiyanlar İsa'nın geri geleceğini, dünyayı kötülükten kurtaracağını söylerler.

Müslümanlar ise son peygamberin Hz. Muhammed (s.a.v) olduğunu, hiç bir ölmüş veya doğacak kişinin peygamber olarak gel(e)meyeceğine inanırlar. Çünkü kitaplarında son peygamberle birlikte dinin tamamlandığı yazar. Müslümanlar bu hıristiyan saçmalığına asla inanmazlar!!!

Biliyor musunuz?

Hıristiyanlar "İsa olmasaydı yerler gökler yaratılmazdı! Onun hurmetine yaratıldı her şey!" derler.

Fakat müslümanların kitabında " Ben cinleri ve insanları ancak bana kulluk etsinler diye yarattım" buyurur Allah.

Müslümanların Allah'a muhalefet edip "Levlâke levlâk....." diye başlayan bir söze inanmaları mümkün değildir!!!

Ve Yahudiler, Histiyanlar peygamberlerini Allah ile eşitlerler! Biri peygamberine Allah ile güreş tutturur!.. hatta Allah'ı yendirir!; Öteki "Allah'ın oğlu" ilan eder!

Düşünsenize! Bir müslüman tüm bunlardan münezzeh olan alemlerin rabbiyle görüştüğünü iddia etsin ve diğeri "Muhammed eşittir Allah!" desin (hâşâ)Bu mümkün değildir!!!

Çünkü müslümanlar, Allah'ın yarattıkları arasında hiçbir şeye nisbet edilemeyeceğini, gözlerin onu görebilecek kapasitede olmadığını bilirler.. Ve İhlas suresini günde en az birkaç defa namazlarında okurlar!

Müslüman olmak ne büyük şeref!.. Ve muharrif kitapların müntesibi olmak ne büyük bir yanılgı, ne büyük bir zillettir!..

Hadi Yahudi ve Hıristiyanları Allah'ın dinine muhalif sözler söyledikleri ve Allah adına paralel din uydurdukları için kınayalım!

Müslümanların hiç birinin böyle bir şeye yeltenmediği, yeltenemeyeceği için ve toptan sadece "Allah'ın ipine sarılan müslümanlar olduğumuz" için hamd edelim...

Ramazan Yaman
 

ömerusta

Kıdemli Üye
Katılım
16 Ocak 2012
Mesajlar
6,913
Tepkime puanı
239
Puanları
0
yok gardaşım ben gavurları kınamam müslümanları kınıyorum her sene haçça ümreye gidip milyonları arabistan kıralına yatıran o kıralında amerikan puştunun avcuna verdiğini gören hağla haçca gideceğim diyen müslümanı kınıyorum bu yıl haçca gitmiyorum kabeyi taaf etmiyorum yönümü filistine döndüm deyipte yürümüyen müslümanları kınıyorum israil askerine taş atıpta kaçan sonra kurşun yiyen şehidi taşırken havaya silah sıkan müslümanı kınıyorum
bir çivi bulupta kendine şiş yapıp israil askeri kendini yiterken kalbine saplayıp şehit düşmüyen müslümanı kınıyorum
her türlü alet edevatı kullanan markası gavur olan o andiroyut telefonu öven müslümanı kınıyorum ben beni kınıyorum kardeşim
 

Kaptan

Mecra Yazarı
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
15,445
Tepkime puanı
1,111
Puanları
0
Konum
Giresun
bende ihvan'i kiniyorum
bir cay ismarlamadi
Sesin guzel dedik, sofi cay doldur dedik yine yok
 

ilke

Paylaşımcı
Katılım
6 Kas 2017
Mesajlar
875
Tepkime puanı
188
Puanları
0
Şeyhiniz (!) Ramazan Yaman maşallah çok bilmiş ! Bu durumda kısa bir zaman sonra en tanınmış tarikatlarla müridan yarışına girerse hiç şaşırmayın ! Ha ! Bizim dinimizde aracılık yoktu de mi ? O kadar olsun canım ! Adam hiç kimsenin bilmediği şeyleri söylüyor baksana !!!!
 
Üst