Kılıçdaroğlu kurultay sorularına kızdı.

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Karikatür cuk oturmuş. Bi gitse artık kılıçdar. Yıllarca erdoğana dikdatör dedi eleştiriye gelemiyor dava açıyor dedi. Geçenlerde kılıçdaroğlunun avukatı çıkmış sosyal medyadakilere hakaret davası açacağını söylüyor. Hani norveç düzeyinde liderdi falan. Artık gördüğüm an zaplıyor kanal değiştiriyorum.
 

muhammedi_ask

İhvan Forum Üye
Katılım
27 Eyl 2018
Mesajlar
1
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Gitmesin bence Rabbimiz yükselişimizin önünde kimseler engel olmasın diye böyle bir zavallı koymuş...arada güleriz falan işte....
 

erdemceerdem

Profesör
Katılım
29 Eyl 2006
Mesajlar
2,700
Tepkime puanı
394
Puanları
83
Yaş
41
Konum
Garb'ın Âfâk
Sadece Kılıçdaroğlu mu koltuk peşinde?

Mecliste kaç parti var?

Dolar ne halde?

Koltuğunu bırakmış kaç vekil, kaç bakan, kaç parti lideri var?

Bahçelide sizden ya, ona da sesiniz çıkmıyor artık!
 

cemaliii

Kıdemli Üye
Katılım
24 Ağu 2009
Mesajlar
4,763
Tepkime puanı
982
Puanları
113
Yerelde ittfak. Sanırım iyi chp ittifak yapmaya çalışıyor. Sayın akşenere sesleniyorum..lütfen ittifak yapmayınız. Kılıçdaroğlu kendini kurtarma peşinde. Çünkü yerel seçimde elindeki belediyeleride kaybedecek. Parti içi muhalefet kurultay talep ederse pek oy kaybımız yok diyecek, çünkü iyi partinin ittifak oylarınıda kendine sayacak. Lütfen kılıçdaroğlunun kendisini ittifak operasyonuyla kurtarmasına vesile olmayın. İzmir eskişehir şuan sol olarak biliniyor ama bu yanlış. Buralar yıllarca adalet partisi ve doğruyolun kalesiydi. Doğruyol kalmayınca bu vatandaşlarda siyasal islamcı partileri sevmedikleri için ak parti karşısında mecbur chpyi destekledi. İyi parti 24 haziranda buralarda iyi oy aldı. Yerelde kendi adaylarıyla çıksa chp elinde ki belediyeleri kaybeder. Bunu kılıçdar bildiği için ittifak istiyor. Zaten hezimet yaşayıp elindeki belediyeleri kaybedecek bari hezimetin şiddetini azaltıp oylarının çokda düşmediğini söyleyecek, yine 24 haziranda olduğu gibi seçimin tek kaybedenin akp olduğunu söyleyip bizimle alay edecek.böylece kendi başarısızlığını kamufle edecek. Kurultay isteyenlere yine kulaklar tıkanacak. Lütfen ittifak olmasın. Chp hezimeti en dibinden yaşasın yine tek kaybeden akp diyemesin. Bizde kılıçdaroğlu ve yönetiminden kurtulalım.
 
Son düzenleme:
Üst