uzAyli
İhvan Forum Üye
Iyi bi şey eskici ,seni çırak anlar dio , tercümanlık ücreti isterim?iyi birşey mi dedin sen şimdi yoksa kötümü ?
Iyi bi şey eskici ,seni çırak anlar dio , tercümanlık ücreti isterim?iyi birşey mi dedin sen şimdi yoksa kötümü ?
? hem buraya bakip hem kitapmi okuyorsun..ilginc.kafani nasil verioyorsin kitabaKitap okuyorum şimdi
Gelince anlatır
Git git iki gundur bi atalet var üzerimdeKitap okuyorum şimdi
Gelince anlatır
Ondan önceki dediğini tercüme et? hem bana yalini veriyon hem ücret istion .ne iş ?Iyi bi şey eskici ,seni çırak anlar dio , tercümanlık ücreti isterim![]()
Baksana kiz beni yorma ben yaşlıyımOndan önce ne dedi ,size yetişemiyorum kiiş başka alışveriş başka
![]()
Masal okuyorum? hem buraya bakip hem kitapmi okuyorsun..ilginc.kafani nasil verioyorsin kitaba
Hahahahaha sesli okuda bizde dinliyek ?Masal okuyorum
Puhahaha
Senin gibi konuşkan olmayan ile başlayan cümleyi mi dion , çok gevezesin yiğido gibi diyoBaksana kiz beni yorma ben yaşlıyım
Ikimize birden laf carpiyo öylemiiii ? tamam kendime yeni bir kurban secdim.artik kurbanim hakperest ?Senin gibi konuşkan olmayan ile başlayan cümleyi mi dion , çok gevezesin yiğido gibi diyoben bi susarsam üç gün konuşmam
![]()
Hakperestmi kandirdi seniSana güveniyorum bi de beni kandırdı, içe dönüğüm demişti ahaha içinden bi eskici cıktı yea![]()
Vay ingilizcendemi var senin ? niye böyle bi kitap okuyorsun ?
Yok ingilizce öğreniyorumVay ingilizcendemi var senin ? niye böyle bi kitap okuyorsun ?
Igrenccccc ? niye ana dilin gibi ögrenmen lazim hayirdir ingilitereyemi göc ediyorsunYok ingilizce öğreniyorum
Bir sene içinde ana dili gibi öğrenmem lazım
Ama grim kardeşler masalları da fena değilmiş
Yok valla ben konuşkan olmayan içten hesaplı kindarları hazettmem deIkimize birden laf carpiyo öylemiiii ? tamam kendime yeni bir kurban secdim.artik kurbanim hakperest ?
Ozaman selamunaleyküm gurbaney?Yok valla ben konuşkan olmayan içten hesaplı kindarları hazettmem de
Konuşkan demek yanımda laf çakma olmasa da insanlar buna yorar nedense
Selamı aranızda yayın diyor resuli Ekrem as
Yok uzun hikayeIgrenccccc ? niye ana dilin gibi ögrenmen lazim hayirdir ingilitereyemi göc ediyorsun
Yok uzun hikaye
Dillere merakım var
Felsefeye merakım var
Ekstrem bir teorim var ve Türkçe başlamak istemiyorum
Belki kitap olarak Türkçe yazarım
Bunlar bir yıl içinde olacak şeyler değil tabi