Hayırdır hocam Allah ferahlık versin.Forumda sıkıntı yokda ben çok sıkılıyorum be usta. ğŸ˜
yok be hocam. bizimki eli boş gönlü hoş sıkıntısı. Ciddi birsey yok. Ömür boşa gelip geçiyor. ona yanarim.Hayırdır hocam Allah ferahlık versin.
İstikamet üzre daim olmaya gayretten sorumluyuz. Geçmeyen zaman bitmeyen ömür yoktur. Allah ferahlık inşirah versin gayretini arttırsın.yok be hocam. bizimki eli boş gönlü hoş sıkıntısı. Ciddi birsey yok. Ömür boşa gelip geçiyor. ona yanarim.
Allah ferahlık versin inşeallah.Forumda sıkıntı yokda ben çok sıkılıyorum be usta. ğŸ˜
Daha once de soruldu ve cevaplandi. "Forum henüz tam faaliyete geçmediğinden bazi eksiklikler vardır diger forumdaki beğenilen bazi uygulamalar zamanla burada da kullanilacaktir, biraz sabredin" denildi. Allah sabredenlerle beraberdirmerhaba
Daha önce de sormuştum ancak cevap alamadım yazdıklarıma alıntı yapıldığında anlamıyorum.Hiç bir bildiri gelmiyor .
Bende birşey demedim zaten. Klavyeye birşey olmadı değil mi?@Kaptan Bey daha önce cevaplandığını görmedim duymadım .
İyi o zaman sabredelim.
klavyesiz.Bende birşey demedim zaten. Klavyeye birşey olmadı değil mi?
Bu sorunu başka yaşayan üyemiz var mı?Forumun sayfalarına yazı geçilemiyor. Harfler kelimeler zor yazılıyor. Eksik yazılıyor. İşkence resmen...
mobil sürümde mi yoksa bilgisayardan mı?@Enes;
EN SONDAKİ mesajdan alıntı vs. yapılamıyor.
En sondaki mesaj bizim kendi yazıdğımız mesaj ise düzenleme vs. tuşları da çalışmıyor. Birisi mesaj yazarda En son olmaktan kurtulunca tuşlar çalışıyor.