Havuçlu Cezerye Nasıl yapılır

spesifik

آزادی قید و بند
Katılım
18 Ağu 2007
Mesajlar
24,869
Tepkime puanı
4,115
Puanları
113
Konum
Hayâlistan/bul
MALZEMELER:

  • 6 adet orta boy havuç,
  • 1 paket pötibör bisküvi,
  • 6 yemek kaşığı şeker,
  • 1 bardak dövülmüş fındık,
  • 1/2 bardak hindistancevizi
YAPILIŞI:
Havuçları rendenin küçük tarafıyla rendeleyin.Bir tavaya şekeri ve havucu ilave edip yumuşayıncaya kadar pişirin.Diğer yandan bisküvileri iyice ufalayın.Havucu ocaktan alıp ılıttıktan sonra bisküvileri ekleyin ve yoğurun.Havucun büyüklügüne göre bisküviyi azaltıp arttırabilirsiniz.Daha sonra fındığıda bu karışıma eleyin.Bekletmeden yuvarlayıp hindistancevizine bulayın.İsterseniz düz bir borcama yayıp üzerine hindistancevizi serpip keserek de servis yapabilirsiniz.Oda güzel görünüyor.Servis tabağına alıp üzerine kalan hindistancevizini serpin.
AFİYET OLSUN

bebisim2005_havuc_toplar.JPG
 

nefahtü

Kıdemli Üye
Katılım
21 Haz 2013
Mesajlar
5,117
Tepkime puanı
337
Puanları
0
Konum
istanbul
akşam akşam ne oluyor
tarif var havuç yok havuç var yapan yok
en iyisi kuru incir yemek
 

Kaptan

Mecra Yazarı
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
15,445
Tepkime puanı
1,111
Puanları
0
Konum
Giresun
Herseye severiz diyon Erdem, sevmedigin birsey varsa soyle de bilelim.
 
Üst