spesifik
آزادی قید و بند
Dört Adet Çitari
Dört iri boy patates
İki adet soğan
Dört adet defne yaprağı
Bir kaç tane yeşil biber
Sos : Bir su bardağı zeytinyağına bir tatlı kaşığı pulbiber bir tatlı kaşığı kimyon yarım limon suyu bir çay kaşığı tuz koyarak iyice harmanlıyoruz..
Hazırlanışı . Tepsiye yağlı kağıdı seriyoruz.. Daha sonra yuvarlak doğranmış soğan ve patatesleri diziyoruz Üzerine iyice temizlenmiş Çupraları yerleştiriyoruz. Hazırladığımız sosu balığın içine ve dışına iyice sürüyoruz. Küçük parçalar halinde tereyağı da balıkların içine yerleştiriyoruz. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık yarım saat ya da 45 dk pişiriyoruz..
afiyet olsun ...
Dört iri boy patates
İki adet soğan
Dört adet defne yaprağı
Bir kaç tane yeşil biber
Sos : Bir su bardağı zeytinyağına bir tatlı kaşığı pulbiber bir tatlı kaşığı kimyon yarım limon suyu bir çay kaşığı tuz koyarak iyice harmanlıyoruz..
Hazırlanışı . Tepsiye yağlı kağıdı seriyoruz.. Daha sonra yuvarlak doğranmış soğan ve patatesleri diziyoruz Üzerine iyice temizlenmiş Çupraları yerleştiriyoruz. Hazırladığımız sosu balığın içine ve dışına iyice sürüyoruz. Küçük parçalar halinde tereyağı da balıkların içine yerleştiriyoruz. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında yaklaşık yarım saat ya da 45 dk pişiriyoruz..
afiyet olsun ...